|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1471 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: ZNOwu jemy i gadamy, nowy wątek zaczynamy!!!- ZNO część 29 :)
Cytat:
|
|
#1472 |
|
Konto usunięte
|
ej dobra bo mnie tu zagadujecie a ja miałam godzinę temu zapalić papieroska i iść spać..
![]() dobra idę spać.. najwyżej jutro sobie nadrobię.. ![]() noc
|
|
|
|
#1473 |
|
Zakorzenienie
|
Podzieliłabym się, ale zdążyliśmy całą zjeść
|
#1474 |
|
Zakorzenienie
|
osz ty
![]() mam nadzieję, że uda mi się jeszcze w ciązy zamówić taką dobrą pizzę bo póki co żal mi pieniędzy zjadłam kawałek żółtego sera i mała się rozszalała ale z ketchupem... zapomniałam, że ona nie lubi wszystkiego co z pomidorem ma wspólnego :/ a kopie coraz mocniej, czasem zaboli (widziałaś filmik?)
|
#1475 | ||||
|
Zakorzenienie
|
dobry
![]() ---------- Dopisano o 08:44 ---------- Poprzedni post napisano o 08:14 ---------- Cytat:
Cytat:
Cytat:
[1=b3e038722b79d57d9174818 9c48a0d4b42934a7c_612ac00 51d267;31936249]no tak .. ja wiem ale bierzesz ten kredyt na 30 lat. ale w końcu Ci ten tata z mamą umierają i wtedy mamy kasę z tego spadku.. no i często gęsto jest to wcześniej niż te 30 lat które muszą minąć.. powinno się wcześniej spłacić kredyt z tego spadku..[/QUOTE] to sie tak latwo tylko mowi Kopka - moja tesciowa na bank pozyje jeszcze ze 20 lat i co ja przez te 20 lat mam czekac az ona umrze by moc zyc jak czlowiek? Przeciez my tez chcemy miec swoje zycie, rodzine, dzieci i przyjaciol a nie tluc sie w jednym domu z tesciowa - ktora sie modli caly dzien, nie wlacza radia, Tv, nienawidzi zadnych dzwiekow, nie uznaje uzywek jakich kolwiek. W kolo ma byc cisza i Bozy lad i spokoj. ja nie dala bym rady normalnie zyc z ta kobieta a co dopiero nastepne 20 lat czekac kazdego dnia by umarla? Dlatego kredyt - chcemy miec nasze 4 katy i swiety spokoj od kobity. Cytat:
Tak przy okazji - TZ nie mogl spac cala noc, nosilo go. Wylaczyl ogrzewanie bo mu goraco bylo - i okolo 5 rano wzielo go na mizianki. Siedzial caly wieczor z kompem i szukal mi pracy - a ze ja bylam bardzo burkliwa i wredna - zaczal myslec o innych opcjach. I poprosil mnie bysmy w srode pojechali razem na uczelnie, bym chociaz popatrzyla i porozmawiala. Chce on bym poszla na 1 rok studiow - na norweski, bym sie nauczyla jezyka na tyle bym mogla swobodnie pisac co mi otworzy drzwi do normalnj pracy. Wlasciwie to jest to bardzo logiczne - moge chociaz zobaczyc w tas srode co i jak. Moze rzeczywiscie jak zaczne studiowac, poznam ludzi, naucze sie jezyka jeszczelepiej to bede miala inne perspektywy? moze jak dostane dzieki temu dobra prace bede sie czuc tutaj lepiej? |
||||
|
|
|
#1476 | |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() ---------- Dopisano o 09:26 ---------- Poprzedni post napisano o 09:26 ---------- Cytat:
Śmiesznie to wygląda ![]() ---------- Dopisano o 09:32 ---------- Poprzedni post napisano o 09:26 ---------- Norka dlatego ja napisałam, że trudna sytuacja i wyjaśniłam post niżej, że lączy Cię tutaj tylko fakt, że Ci źle na obczyźnie, tak jak tej mojej znajomej, bo wiadomo, że to inna sytuacja, bo Twój mąż jest Norwegiem - nie zna języka itd. nie rzuci wszystkiego. Faktycznie spróbuj z tymi studiami, poznasz ludzi, będziesz miała do kogo wyjść i kto wie może uda się lepszą pracę załapać. A widać, że on wziął sobie to wszystko na poważnie skoro sam zaczyna szukać alternatyw i zależy mu byś z nim tam została. ---------- Dopisano o 09:37 ---------- Poprzedni post napisano o 09:32 ---------- Norka ile Ty tam masz śniegu
|
|
#1477 |
|
Wtajemniczenie
|
Norka idź na studia ja po nich jestem zupełnie inna i nie mogę doczekać się weekendów kiedy idę do szkoły i zostawiam obowiązki, ten dom, wszystko i mam wolne
Gładsze niż jedwab i aksamit, włosy maluszka są dla mamy. Od woni słonecznego lata, słodszy jest mego dziecka zapach. Nie ważne wielkie skarby świata, przez wszystkie dni, miesiące, lata, to dziecko jest dla swojej mamy największym skarbem nad skarbami. |
|
|
|
#1478 |
|
Konto usunięte
|
dzień dobry..
jesu dzisiaj idę normalnie spać a nie o 2.. dopiero się obudziłam.. idę się malować.. |
|
|
|
#1479 |
|
Konto usunięte
|
Hej wróciłam z egzaminu. Tak jak myślałam- oblałam. Poprawka 13 lutego.
Weszłam w pierwszej kolejności jako jedna z czterech. Zadał tylko jedno pytanie, jak nie umiesz-nara. No to nara... [1=b3e038722b79d57d9174818 9c48a0d4b42934a7c_612ac00 51d267;31936398] przecież jak on umrze przed moimi 30 urodzinami to ja się załamię.. ja sobie nie dam rady... 10 lat.. on by miał już 63 przecież teraz ludzie umierają w wieku 50 paru lat nawet ..[/QUOTE] no... nawet wcześniej. Nawet młodzi mężczyźni, w sile wieku, czterdziestoparoletni umierają nagle. Na zawał. Mój dziadek zmarł na zwał, a dzień wcześniej jeszcze śmigał na rowerze... [1=b3e038722b79d57d9174818 9c48a0d4b42934a7c_612ac00 51d267;31936444]nie rozumiem dlaczego rozmawianie o śmierci bliskich jest niedopuszczalne.. ![]() ja tam nie uznaję chyba żadnego tabu.. ludzi umierają .. bliscy rodzina również.. i nic w tym dziwnego że zostają po nich jakieś pieniądze spadki itd.. nie rozumiem co w tym niesmacznego że się o tym rozmawia.. [/QUOTE] może to nie chodzi o to, że to jest niesmaczne, ale o to, że staramy się nie dopuścić myśli, że bliskiego może zabraknąć. Norka, niesamowicie Ci współczuję. I trochę Cię rozumiem. Moja przyjaciółka jest w tej samej sytuacji. Sama w obcym kraju, trzyma ją tam tylko miłość. Z jednej strony wie na co się pisała, a z drugiej boi się, że nadejdzie taki dzień, w którym ona mu wypomni ile dla niego poświęciła... Edytowane przez 201604200942 Czas edycji: 2012-01-30 o 10:07 |
|
|
|
#1480 |
|
Konto usunięte
|
Cześć dziewczyny ;*
Chciałam się pożegać. Odchodzę z wątku. Nie jestem już R, więc nie jestem w związku na odległość. Chciałam Wam podziękować za wspólnie spędzony czas tutaj. Życzę Wam wszystkiego co najlepsze Babci i Karolci szczęśliwego rozwiązania i dużo zdrówka dla maluszków. Napisałabym więcej, ale wybaczcie nie jestem w nastroju do pisania długiej przemowy. Bardzo miło będę wspominać czas spędzony z Wami Norka nie poddawaj się i walcz. Jeśli go kochasz to walcz. Idź na studia, może jak poznasz nowych ludzi, poznasz lepiej język. To poczujesz się lepiej. Mam nadzieję, że Ci się wszystko ułoży ; * Samara zdasz poprawkę ![]() Un |
|
|
|
#1481 |
|
Konto usunięte
|
Un weź bo jak Cię strzelę to Ci dupa odpadnie..
![]() zostajesz z nami i już.. wiesz ile my tu rozstań przeżyłyśmy? a ilu kolejnych TŻ-ów? skoro Ty odchodzisz to powinna też odejść połowa wątku bo nie są już w żadnych związkach albo te związki nie są związkami na odległość..
|
|
|
|
#1482 |
|
Zakorzenienie
|
Un dokładnie tak jak Kopnienta mówi!
Dołączyłaś do nas będąc w ZNO więc teraz już jesteś częścią naszego wątku
|
#1483 |
|
Konto usunięte
|
[1=0d1f34119766eee4653101d 15d3559db3eb5311a_5de8488 3b0bb6;31939052]Cześć dziewczyny ;*
Chciałam się pożegać. Odchodzę z wątku. Nie jestem już R, więc nie jestem w związku na odległość. Chciałam Wam podziękować za wspólnie spędzony czas tutaj. Życzę Wam wszystkiego co najlepsze Babci i Karolci szczęśliwego rozwiązania i dużo zdrówka dla maluszków. Napisałabym więcej, ale wybaczcie nie jestem w nastroju do pisania długiej przemowy. Bardzo miło będę wspominać czas spędzony z Wami Norka nie poddawaj się i walcz. Jeśli go kochasz to walcz. Idź na studia, może jak poznasz nowych ludzi, poznasz lepiej język. To poczujesz się lepiej. Mam nadzieję, że Ci się wszystko ułoży ; * Samara zdasz poprawkę ![]() Un [/QUOTE] Un, co się stało? Weź Un nie wygłupiaj się, wracaj do nas, bo tu jest sporo dziewcząt samotnych albo mieszkających wspólnie z Tż
|
|
|
|
#1484 |
|
Konto usunięte
|
wcinam jajecznice
|
|
|
|
#1485 |
|
Zakorzenienie
|
Bry
Nie wyspałam się, mama zatroszczyła się, abym za długo nie spała i obudziła mnie o 9 :/ Nie lubię tak. Mam dziś jechać do ZUS dać zwolnienie. Też mi się nie chce... w ogóle przeleżałabym cały dzień w łóżku. Taką mam ochotę i już ![]() Norka, zgodzę się, że starych drzew się nie przesadza, ale co będzie, jak Twoim rodzicom zacznie brakować sił aby sobie samodzielnie radzić? Na odległość im nie pomożesz, prawda? Rozumiem Twoje rozdarcie i frustracje. Bo można mieć kredyt, można mieć inne zobowiązania... ale tak jak sama piszesz, mając perspektywę na dobrą pracę i normalne życie (bez remontu), człowiek czuje się lepiej. A tutaj kumuluje się wszystko. Dom w rozsypce, praca, język, odległość... Traktowanie domu jak hotelu też przerabiałam z mężem i wiem jak bardzo jest to irytujące i dobijające. Tylko ile ja miałam czasu... dwa pełne dni, więc przez jakiś czas potrafiłam przymykać oko, bo wracał zmęczony w piątek wieczorem i chciał odpocząć po dwóch tygodniach pracy od 7 do 18-19 (łącznie z sobotami i niedzielami). Jakoś przetrwaliśmy tamten okres... ale delegacje na pewno wrócą, teraz może się od nich wymigać - bo żona jest w zaawansowanej ciaży. Ale dzieckiem już się nie wymiga ![]() ---------- Dopisano o 10:42 ---------- Poprzedni post napisano o 10:37 ---------- [1=0d1f34119766eee4653101d 15d3559db3eb5311a_5de8488 3b0bb6;31939052]Cześć dziewczyny ;* Chciałam się pożegać. [/QUOTE] ale od nas się nie odchodzi
|
|
#1486 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzisiaj sprzątam cały dzień
po bałaganie sesjowym... Teść wstał wcześniej i napalił więc jest tak cieplutko
Gładsze niż jedwab i aksamit, włosy maluszka są dla mamy. Od woni słonecznego lata, słodszy jest mego dziecka zapach. Nie ważne wielkie skarby świata, przez wszystkie dni, miesiące, lata, to dziecko jest dla swojej mamy największym skarbem nad skarbami. |
|
|
|
#1487 |
|
Zakorzenienie
|
Podoba mi się ta fryzurka
![]() W sumie mam podobnie, tylko musiałabym jeszcze krócej ściąć
|
#1488 |
|
Zakorzenienie
|
My dziś też zamierzamy posprzątać mieszkanie, ale najpierw musimy pojechać na zakupy, bo w lodówce światło
W sumie niedługo powinien Tż wrócić z egzaminu
|
#1489 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
|
|
|
|
#1490 |
|
Zakorzenienie
|
Hej Babcia
|
#1491 |
|
Konto usunięte
|
Dziewczyny zostanę, jeśli chcecie mieć kolejne złamane serce na wątku
![]() Jest mi przykro, źle, smutno ![]() Nie chcę o tym za bardzo pisać . Wiecie tutaj każdy może przeczytać. Nie wyszło nam z jego winy ![]() Od rana tylko płaczę ![]() Powiedziałam mu, że to koniec i czuję, że mi się serce rozpadło
|
|
|
|
#1492 |
|
Zakorzenienie
|
Un nie jedno zlamane serce już tu lepiłyśmy
|
#1493 |
|
Konto usunięte
|
karolca jutro w dzień dobry tvn wyprawka dla noworodka
|
|
|
|
#1494 |
|
Zakorzenienie
|
A moje włosy po umyciu układają się mniej więcej tak, nawet nie muszę modelować
|
#1495 |
|
Zakorzenienie
|
[1=b3e038722b79d57d9174818 9c48a0d4b42934a7c_612ac00 51d267;31939815]karolca jutro w dzień dobry tvn wyprawka dla noworodka
[/QUOTE]Wiem i nie tyle co wyprawka, ale na co zwrócić uwagę Czyli nic ciekawego, bo wszystko co wiedzieć powinnam to wiem
|
#1496 |
|
Zakorzenienie
|
Zdjęcie mi się nie dodalo
|
#1497 |
|
Zakorzenienie
|
bry
Un - zostań. Ja też przeżyłam rozstanie tydzień temu, to co mam odejść? jestem tu od 1szej części i nie mam zamiaru przestać Was męczyć więc zostajesz piję kawkę komu kawki ?
|
|
#1498 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry Wam
Nadrobiłam i za jakąś godzinkę lecę na uczelnię, dziś się okaże, czy zdałam czwartkowe kolokwium ![]() [1=0d1f34119766eee4653101d 15d3559db3eb5311a_5de8488 3b0bb6;31939767]Dziewczyny zostanę, jeśli chcecie mieć kolejne złamane serce na wątku ![]() Jest mi przykro, źle, smutno ![]() Nie chcę o tym za bardzo pisać . Wiecie tutaj każdy może przeczytać. Nie wyszło nam z jego winy ![]() Od rana tylko płaczę ![]() Powiedziałam mu, że to koniec i czuję, że mi się serce rozpadło [/QUOTE]Un nie odchodź od nas!! A jeśli byś potrzebowała się wygadać, to zawsze możesz napisać posta a po jakimś czasie go edytować i skasować treść. Pomożemy Ci i Twojemu złamanemu serduszku ![]() ---------- Dopisano o 11:06 ---------- Poprzedni post napisano o 11:06 ---------- Ja właśnie swoją wypiłam
|
#1499 |
|
Zakorzenienie
|
|
#1500 |
|
Konto usunięte
|
Katrusia idę zaraz na zakupy..
co mam kupić oprócz tych płatków owsianych? |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:28.

komu kawki ?