| 
 | |||||||
| Notka |  | 
| Podróże, wakacje, wycieczki Forum dla osób, które lubią podróże, wakacje i wycieczki. Dołącz do nas i podziel się opinią na temat ciekawych miejsc, promocji, organizacji wyjazdu itd. | 
|  | 
|  | Narzędzia | 
|  2010-04-03, 13:10 | #1471 | 
| Raczkowanie | 

Dot.: Rimini zbiorczy - wakacje, obozy

A wybiera się ktoś może z biura Szarpie Travel na obóz "Włochy Adriatyckie "   ??   Hotel w okolicach Rimini dlatego pytanie w tym wątku. http://www.kolonieiobozy.pl/wlochy-adriatyckie | 
|     |   | 
|  2010-04-03, 13:18 | #1472 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2010-03 
				 | 

IeroJustyn Hotel z tego co słyszałam słaby. Łazienki to jakaś kpina ;d Prysznic bez żadnych zasłonek nie "odgrodzony" od reszty łazienki. Tylko sama rączka prysznica czy jak to sie tam nazywa. W efekcie cała łazienka i pokoj zalane  Co do opiekunów to zależy. Czytałam gdzies w tym wątku czyjas opinie że nawet do sklepu po drugiej stronie ulicy trzeba bylo chodzic z opiekunami oO ;//No ale to wiadomo-zalezy | 
|     |   | 
|  2010-04-03, 14:02 | #1473 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2009-09 
				 | 

Niech mi ktoś poradzi proszęęę jechać z ok-tours do stella d'italia czy z but do buenos aires? Bo stella podobno lepsza, ale dalej od centrum, a buenos jak piszecie, jest okropny i obok są tory kolejowe. Które biuro lepsze? W którym więcej luzu  ?

| 
|     |   | 
|  2010-04-03, 18:00 | #1474 | 
| Przyczajenie Zarejestrowany: 2007-07 
				 | 

ej ludzie ludzie! wyluzujcie tak z tym standardem pokoi, bo na obozach to normalna nie spodziewajcie sie bóg wie czego   przecież wy w tym pokoju będziecie tylko spać, leczyć kaca i palić, nie jedziecie na jakieś wczasy chrobowe zeby tylko siedzieć w pokoju, jedziecie sie BAWIĆ !  Mi zależy tylko na tym aby hotel był blisko centrum, żadne jechanie do dyskoteki autokarem czy na plaze.. Byłam rok temu w bułgarii, hotel miał ponoć 3 gwiazdki,ale warunki byly spartańskie, jechałam z 4 znajomymi czyli była nas 5, na 4 łóżkach w 3 osobowym pokoju bez klimy, ale komu to przeszkadzało? złączyłysmy wszystkie łóżka razem, i miło wspominam ten obóz hehhehehe | 
|     |   | 
|  2010-04-04, 19:01 | #1475 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2009-10 
				 | 

witajcie dziewczyny. Wyczaiłam właśnie tanie bilety do forli z wrocławia. I myślalam czyby nie ruszyć z tamtąd do Rimini , taki wypad na weekend. Nie wiem tylko jak jest tam z noclegiem. Czy uda mi się coś znaleść na miejscu i czy drogo jest? Może któras sie ze mna wybierze   pozdrawiam | 
|     |   | 
|  2010-04-04, 20:21 | #1476 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2008-09 Lokalizacja: Buenos Aires 
				 | 

Cytat: 
 cena zalezy tez od dzielnicy miasta ,najdrozsze hotele sa w Marina Centro,Rivabella ,Miramare.... 
				__________________ "Some are born to sweet delight ,Some are born to endless night ..." - William Blake | |
|     |   | 
|  2010-04-04, 22:23 | #1477 | 
				 | 

weź to pod uwage, ze w sierpniu włosi mają urlop więc tez będize natłok. CZY BYŁ KTOŚ MOZE W HOTELU CONSUL ??? | 
|     |   | 
|  2010-04-04, 22:48 | #1478 | 
				 | 

ierojustyn Ja byłam ;d A W HOTELU HESPERIA BYŁ KTOŚ ? Edytowane przez Have_fun Czas edycji: 2010-04-04 o 22:54 | 
|     |   | 
|  2010-04-04, 22:56 | #1479 | |
				 | 

Cytat: dokładniej chodzi mi o jego usytuowanie, blisko centrum? klubów? plaży? prosze o takie informacje z góry dziękuje   | |
|     |   | 
|  2010-04-05, 17:37 | #1480 | 
| Raczkowanie | 

Może jakieś opinie o hotelu Stella d'Italia? Może coś o Rimini z OK Toursem? Albo tegorocznym o 1 turnusie?   | 
|     |   | 
|  2010-04-05, 18:59 | #1481 | 
				 | 

Ierojustyn *Tak więc hotel jest bardzo blisko plaży, widać ją z okna. Właściwie to minutka i jesteśmy na miejscu. *Można powiedzieć że jest w centrum. Chociaż nie wiem o jakie centrum Ci chodzi bo jesli o takie jak w Pl mamy to nie. No ale ledwo wyjdziesz z hotelu i jesteś na takim bulwarze(?) Są tam restauracje, lody, sklepiki itp. Ok 21 zaczyna on tętnić życiem i masa ludzi wychodzi na ulicę. Wszyscy Cie zaczepiaja i wgl ;p * kluby: całkiem niedaleko hotelu jest Blow up- właśnie na tym bulwarze. Ja tam szczerze mowiac nie bylam bo chodziłam tylko do Carnaby. Do Carnaby i Altromondo zabieraja nas specjalne autobusy, ktore zbieraja chetnych z okolicy. Jeśli chodzi o okolice to bardzo dobra- wszędzie blisko.Możecie sie kiedys do centrum handlowego wybrać o ile znajdziecie je ;d Jeśli chodzi o hotel to jest ok. Wiadamo, że żadnych luksusów nie ma co sie spodziewać. Łazienka też ok - prysznic nie zalewa! Jedzenie całkiem ok - makaron makaron i jeszcze troche makaronu  Tak wiec makaron z sosem na pierwsze danie a na drugie np frytki, pizza<nie za dobra> jakies mieso. Do picia na obiad woda. Na śniadanie sok z grejpfruta żółtego i czerwonego+ kawa+ herbata Btw z jakiego biura ta oferta do Consula BYŁ KTOŚ W HOTELU HESPERIA? | 
|     |   | 
|  2010-04-05, 19:19 | #1482 | 
| Raczkowanie | 

A może ktoś z Was był w hotelu Buenos Aires w Rimini, okolica Miramare?    | 
|     |   | 
|  2010-04-05, 19:32 | #1483 | 
| Przyczajenie Zarejestrowany: 2010-02 
				 | 

| 
|     |   | 
|  2010-04-06, 10:10 | #1484 | |
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2010-03 Lokalizacja: Warszawa, Piaseczno 
				 | 

Cytat: 
  jade z butem   Edytowane przez Dominikaaaaaa Czas edycji: 2010-04-06 o 10:14 | |
|     |   | 
|  2010-04-06, 12:21 | #1485 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2008-06 Lokalizacja: świętokrzyskie 
				 | 

Może mi ktoś polecić jaki obóz wybrać (hotel), żeby nie trzeba było dojeżdżać autokarem do dyskotek, żeby było blisko do plaży? Był ktoś na takim? Przeczytałam pół forum i nie wiem co robić. Myślałam o tym  http://www.juwentur.com/Oboz_2010_Wl...Aires-741.html ale ktoś napisał, że z tego hotelu też dojeżdżali. Sprawdziłam na mapie i sporo jest do carnaby. Jadę pierwszy raz na taki obóz. 

| 
|     |   | 
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|  2010-04-06, 14:30 | #1486 | ||
				 | 

Cytat: 
 a ten Bulwar to "Lungomare" czyli poprostu promenada  Natomiast hotel Consul znajduje sie w Marina Centro czyli w centrum nowej czesci Rimini (bo jest stare miasto i nowe - czesc turystyczna) czyli generalnie bardzo fajnie polozony,masz blisko do najlepszych miejsc  Hotel Buenos Aires jest niedaleko promenady ,Miramare to dobra dzielnica,masz blisko kilka fajnych lokali  ---------- Dopisano o 14:30 ---------- Poprzedni post napisano o 14:22 ---------- Cytat: 
    tak wiec do plazy nigdy nie powinnas miec daleko. A co do dyskotek,na takich obozach przwaznie prowadza was do jednego konkretnego miejsca narzuconego z gory,tak wiec w zaleznosc od punktu (dzielnicy) ,w ktorej bedziecie sie znajdowac,prawdopodnie chociaz krotki spacerek bedziesz musiala sobie zrobic. No chyba,ze Hotel znajduje sie w dzielnicy,gdzie jest duzo lokali lub ta konkretn dyskoteka. 
				__________________ "Some are born to sweet delight ,Some are born to endless night ..." - William Blake | ||
|     |   | 
|  2010-04-06, 14:46 | #1487 | 
| Raczkowanie | 

| 
|     |   | 
|  2010-04-06, 18:26 | #1488 | 
| Przyczajenie Zarejestrowany: 2010-03 
				 | 

mam pytanie: jak się tam dogadujecie np. z "przystojnymi włochami" ?    | 
|     |   | 
|  2010-04-06, 18:36 | #1489 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2009-03 Lokalizacja: Łódź 
				 | 

Po angielsku, choć w większym stopniu Ci przystojni włosi chcą od Ciebie jednego    
				__________________ Wiki Królikowska: Ładne nogi, płaski brzuch czy fajne cycki? Jakub Żulczyk: Przede wszystkim jędrny mózg. | 
|     |   | 
|  2010-04-06, 18:54 | #1490 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2009-09 
				 | 

| 
|     |   | 
|  2010-04-06, 19:02 | #1491 | |
				 | 

Cytat: 

__________________ "Some are born to sweet delight ,Some are born to endless night ..." - William Blake | |
|     |   | 
|  2010-04-06, 19:51 | #1492 | |
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2008-12 Lokalizacja: . 
				 | 

Cytat: 
  Oni mają piękne oczka, niezłą bajerkę a w głowie tylko jedną myśl :'jak najwięcej tej nocy!' . Piękne oczka i nic oprócz nich.. 
				__________________ - What do you do when you win? - PARTY! - What do you do when you lose? - PARTY HARDER! | |
|     |   | 
|  2010-04-06, 21:19 | #1493 | 
				 | 

Dzięki dziewczyny za odpowiedzi, ale jednak wybrałam inną oferte : http://www.jaworzyna.com.pl/offer/105 Hotel Marinella ! był ktoś? bo nic nie potrafię o nim znaleźć w necie.. to chyba jakiś nowy | 
|     |   | 
|  2010-04-07, 01:57 | #1494 | |
				 | 

Cytat: 
 Hotel Marinella znajduje sie w Miramare,niezla dzielnica,a hotel jest calkiem ladny,a przynajmniej byl jak go ostatnio widzialam   
|     |   | 
|  2010-04-08, 17:37 | #1495 | 
| Przyczajenie Zarejestrowany: 2010-04 
				 | 

Cześć Mam na imię Karolina  Wybieram się do Rimini z OK TOURS na obóz studencki. Pasuje mi termin 01.08 - 11.08 Jestem z okolic Katowic. No i szukam kogoś, kto też się wybiera  Rozważam też inne oferty, więc jak macie coś fajnego właśnie do Rimini to chętnie zobaczę   | 
|     |   | 
|  2010-04-08, 19:07 | #1496 | 
| Raczkowanie | 

Też wybieram się w tym roku na obóz do Rimini . *______* Baaardzo się cieszę, bo byłam już tam raz i chcę odświeżyć wspomnienia . : D Jadę z Juwenturu Koszalin w terminie 23.07-03.08 . Wybiera się ktoś może na ten sam turnus ? : > Itaaaaaliaa < 33 | 
|     |   | 
|  2010-04-08, 19:10 | #1497 | 
				 | 

Ja też już byłam raz i właśnie chcę odświeżyć wspomnienia z najlepszych wakacji w moim życiu ;D Juwentur ma swojej ofercie Rimini do 18 lat, czy źle patrzę?

| 
|     |   | 
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|  2010-04-08, 19:17 | #1498 | 
| Raczkowanie | 

Jest napisane, że niby do 19 lat .. ; ) Już się nie mogę doczekać . Ta plaża, to słońce, ten klimaat : D Łiiii . | 
|     |   | 
|  2010-04-08, 19:18 | #1499 | 
				 | 

No tak, już zczaiłam,że do 19. No a ja w maju będę mieć 20, więc się nie kwalifikuję już ;P  No ale studenckie są od 19 wzwyż, znajdę coś i nie odpuszczę ;D kocham Włochy xD Edytowane przez Kajeq Czas edycji: 2010-04-12 o 21:16 | 
|     |   | 
|  2010-04-08, 19:24 | #1500 | 
| Raczkowanie | 

Ojjć . Nie wstrzeliłaś się w wymagania ; p No baa . Włochów nie da się nie lubić : D   | 
|     |   | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Podróże, wakacje, wycieczki | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:22.