|
Notka |
|
Podróże, wakacje, wycieczki Forum dla osób, które lubią podróże, wakacje i wycieczki. Dołącz do nas i podziel się opinią na temat ciekawych miejsc, promocji, organizacji wyjazdu itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1471 |
Raczkowanie
|
Dot.: Rimini zbiorczy - wakacje, obozy
A wybiera się ktoś może z biura Szarpie Travel na obóz "Włochy Adriatyckie " ??
![]() Hotel w okolicach Rimini dlatego pytanie w tym wątku. http://www.kolonieiobozy.pl/wlochy-adriatyckie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1472 |
Raczkowanie
|
IeroJustyn
Hotel z tego co słyszałam słaby. Łazienki to jakaś kpina ;d Prysznic bez żadnych zasłonek nie "odgrodzony" od reszty łazienki. Tylko sama rączka prysznica czy jak to sie tam nazywa. W efekcie cała łazienka i pokoj zalane ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1473 |
Raczkowanie
|
Niech mi ktoś poradzi proszęęę jechać z ok-tours do stella d'italia czy z but do buenos aires? Bo stella podobno lepsza, ale dalej od centrum, a buenos jak piszecie, jest okropny i obok są tory kolejowe. Które biuro lepsze? W którym więcej luzu ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1474 |
Przyczajenie
|
ej ludzie ludzie! wyluzujcie tak z tym standardem pokoi, bo na obozach to normalna nie spodziewajcie sie bóg wie czego
![]() przecież wy w tym pokoju będziecie tylko spać, leczyć kaca i palić, nie jedziecie na jakieś wczasy chrobowe zeby tylko siedzieć w pokoju, jedziecie sie BAWIĆ ! ![]() Mi zależy tylko na tym aby hotel był blisko centrum, żadne jechanie do dyskoteki autokarem czy na plaze.. Byłam rok temu w bułgarii, hotel miał ponoć 3 gwiazdki,ale warunki byly spartańskie, jechałam z 4 znajomymi czyli była nas 5, na 4 łóżkach w 3 osobowym pokoju bez klimy, ale komu to przeszkadzało? złączyłysmy wszystkie łóżka razem, i miło wspominam ten obóz hehhehehe |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1475 |
Raczkowanie
|
witajcie dziewczyny. Wyczaiłam właśnie tanie bilety do forli z wrocławia. I myślalam czyby nie ruszyć z tamtąd do Rimini , taki wypad na weekend. Nie wiem tylko jak jest tam z noclegiem. Czy uda mi się coś znaleść na miejscu i czy drogo jest? Może któras sie ze mna wybierze
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1476 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
cena zalezy tez od dzielnicy miasta ,najdrozsze hotele sa w Marina Centro,Rivabella ,Miramare....
![]() |
![]() |
#1477 |
Przyczajenie
|
weź to pod uwage, ze w sierpniu włosi mają urlop więc tez będize natłok.
CZY BYŁ KTOŚ MOZE W HOTELU CONSUL ??? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1478 |
Raczkowanie
|
ierojustyn
Ja byłam ;d A W HOTELU HESPERIA BYŁ KTOŚ ? Edytowane przez Have_fun Czas edycji: 2010-04-04 o 21:54 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1479 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
dokładniej chodzi mi o jego usytuowanie, blisko centrum? klubów? plaży? prosze o takie informacje z góry dziękuje ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1480 |
Raczkowanie
|
Może jakieś opinie o hotelu Stella d'Italia?
Może coś o Rimini z OK Toursem? Albo tegorocznym o 1 turnusie? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1481 |
Raczkowanie
|
Ierojustyn
*Tak więc hotel jest bardzo blisko plaży, widać ją z okna. Właściwie to minutka i jesteśmy na miejscu. *Można powiedzieć że jest w centrum. Chociaż nie wiem o jakie centrum Ci chodzi bo jesli o takie jak w Pl mamy to nie. No ale ledwo wyjdziesz z hotelu i jesteś na takim bulwarze(?) Są tam restauracje, lody, sklepiki itp. Ok 21 zaczyna on tętnić życiem i masa ludzi wychodzi na ulicę. Wszyscy Cie zaczepiaja i wgl ;p * kluby: całkiem niedaleko hotelu jest Blow up- właśnie na tym bulwarze. Ja tam szczerze mowiac nie bylam bo chodziłam tylko do Carnaby. Do Carnaby i Altromondo zabieraja nas specjalne autobusy, ktore zbieraja chetnych z okolicy. Jeśli chodzi o okolice to bardzo dobra- wszędzie blisko.Możecie sie kiedys do centrum handlowego wybrać o ile znajdziecie je ;d Jeśli chodzi o hotel to jest ok. Wiadamo, że żadnych luksusów nie ma co sie spodziewać. Łazienka też ok - prysznic nie zalewa! Jedzenie całkiem ok - makaron makaron i jeszcze troche makaronu ![]() Btw z jakiego biura ta oferta do Consula BYŁ KTOŚ W HOTELU HESPERIA? |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1482 |
Raczkowanie
|
A może ktoś z Was był w hotelu Buenos Aires w Rimini, okolica Miramare?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1483 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1484 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Edytowane przez Dominikaaaaaa Czas edycji: 2010-04-06 o 09:14 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1485 |
Raczkowanie
|
Może mi ktoś polecić jaki obóz wybrać (hotel), żeby nie trzeba było dojeżdżać autokarem do dyskotek, żeby było blisko do plaży? Był ktoś na takim? Przeczytałam pół forum i nie wiem co robić. Myślałam o tym http://www.juwentur.com/Oboz_2010_Wl...Aires-741.html ale ktoś napisał, że z tego hotelu też dojeżdżali. Sprawdziłam na mapie i sporo jest do carnaby. Jadę pierwszy raz na taki obóz.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1486 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
a ten Bulwar to "Lungomare" czyli poprostu promenada ![]() Natomiast hotel Consul znajduje sie w Marina Centro czyli w centrum nowej czesci Rimini (bo jest stare miasto i nowe - czesc turystyczna) czyli generalnie bardzo fajnie polozony,masz blisko do najlepszych miejsc ![]() Hotel Buenos Aires jest niedaleko promenady ,Miramare to dobra dzielnica,masz blisko kilka fajnych lokali ![]() ---------- Dopisano o 14:30 ---------- Poprzedni post napisano o 14:22 ---------- Cytat:
![]() ![]() A co do dyskotek,na takich obozach przwaznie prowadza was do jednego konkretnego miejsca narzuconego z gory,tak wiec w zaleznosc od punktu (dzielnicy) ,w ktorej bedziecie sie znajdowac,prawdopodnie chociaz krotki spacerek bedziesz musiala sobie zrobic. No chyba,ze Hotel znajduje sie w dzielnicy,gdzie jest duzo lokali lub ta konkretn dyskoteka.
![]() |
![]() |
#1487 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1488 |
Przyczajenie
|
mam pytanie: jak się tam dogadujecie np. z "przystojnymi włochami" ?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1489 |
Zakorzenienie
|
Po angielsku, choć w większym stopniu Ci przystojni włosi chcą od Ciebie jednego
![]()
![]() |
#1490 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1491 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#1492 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Oni mają piękne oczka, niezłą bajerkę a w głowie tylko jedną myśl :'jak najwięcej tej nocy!' . Piękne oczka i nic oprócz nich..
![]() |
![]() |
#1493 |
Przyczajenie
|
Dzięki dziewczyny za odpowiedzi, ale jednak wybrałam inną oferte :
http://www.jaworzyna.com.pl/offer/105 Hotel Marinella ! był ktoś? bo nic nie potrafię o nim znaleźć w necie.. to chyba jakiś nowy |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1494 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Hotel Marinella znajduje sie w Miramare,niezla dzielnica,a hotel jest calkiem ladny,a przynajmniej byl jak go ostatnio widzialam ![]()
![]() |
![]() |
#1495 |
Przyczajenie
|
Cześć
Mam na imię Karolina ![]() Wybieram się do Rimini z OK TOURS na obóz studencki. Pasuje mi termin 01.08 - 11.08 Jestem z okolic Katowic. No i szukam kogoś, kto też się wybiera ![]() Rozważam też inne oferty, więc jak macie coś fajnego właśnie do Rimini to chętnie zobaczę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1496 |
Raczkowanie
|
Też wybieram się w tym roku na obóz do Rimini . *______*
Baaardzo się cieszę, bo byłam już tam raz i chcę odświeżyć wspomnienia . : D Jadę z Juwenturu Koszalin w terminie 23.07-03.08 . Wybiera się ktoś może na ten sam turnus ? : > Itaaaaaliaa < 33 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1497 |
Przyczajenie
|
Ja też już byłam raz i właśnie chcę odświeżyć wspomnienia z najlepszych wakacji w moim życiu ;D Juwentur ma swojej ofercie Rimini do 18 lat, czy źle patrzę?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1498 |
Raczkowanie
|
Jest napisane, że niby do 19 lat .. ; )
Już się nie mogę doczekać . Ta plaża, to słońce, ten klimaat : D Łiiii . |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1499 |
Przyczajenie
|
No tak, już zczaiłam,że do 19. No a ja w maju będę mieć 20, więc się nie kwalifikuję już ;P
No ale studenckie są od 19 wzwyż, znajdę coś i nie odpuszczę ;D kocham Włochy xD Edytowane przez Kajeq Czas edycji: 2010-04-12 o 20:16 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1500 |
Raczkowanie
|
Ojjć . Nie wstrzeliłaś się w wymagania ; p
No baa . Włochów nie da się nie lubić : D ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:34.