|
|
#1471 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: 30,40 plus od A do Z cz.2
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaa....
Zaspałam !!!! Zabiję Franka ![]() ![]() ![]() Ale kawa musi być i przywitanie się z Wami Zaraz szybki prysznic i z mokra głową , bez makijażu do stomatologa ...
|
|
|
|
#1472 |
|
Zakorzenienie
|
Kami no ja nie wiem z czego się Twój mąż odchudza....jeszcze zależy ile ma wrostu.
Mój też mnie dobija, bo trzyma zdrową dietę, nie to co ja, waży się codziennie i intensywnie ćwiczy 4xtyg. Ale on chce z kolei mieć więcej masy, już waży prawie 90 kg przy 185, dla mnie jest już wystarczająco duży i powinien przystopować z ćwiczeniami na masę. Z tym że on ma kompleks wiecznego chuchra, studia skończył jako chuchro, zero mięsni prawie bo nie ćwiczył tylko się bawił (alko i te sprawy), miał lekki brzuszek, oponkę a teraz 10 lat później jest w szczytowej formie... O tak szmatka Liz Earle jest genialna. Tylko że ja chcę hot cleanser a nie jakikolwiek żel do demakijażu, na pewno nada się każdy bo próbowalam, ale po hot widzę najlepsze efekty i najlepiej oczyszczone pory edit- możecie mi polecić jakiś lakier z opi lub essie w kolorze bakłażana? Edytowane przez esterr Czas edycji: 2012-05-31 o 08:59 |
|
|
|
#1473 |
|
Zakorzenienie
|
Hej laski..Tig wziełam ten Oeparol® Hydrosense - Krem intensywnie nawilżający chodz żaluje ze nie odżywczy jednak,zawsze cos tam wiecej w składzie..weż ten drugi!!!! Nic nie przyszło z papierów,wysłałas????????
Mamy boisko koło domu,las wiec teraz Wimbledon![]() Podtucz Kama ..ostatnio patrzac na posladki męża ![]() |
|
|
|
#1474 | ||
|
Zadomowienie
|
Czołem dziewczyny
![]() Nie ma to jak latte zaraz z rana, kiedy Atak Klonów odwieziony do szkoły a mąż jeszcze nie zdążył wrócić z dyżuru ![]() Ale za to po południu mam spotkanie z taką klientką ![]() PS. Po 3 tygodniach przerwy od serum Meso+ ( bo mi brakło i postanowiłam, ze będę twarda i wykorzystam 5minutowy expresowy krem odmładzający w zamian, ehehe ) stwierdzam iż!! jest to CUDO!! Dziękuję za uwagę ![]() ---------- Dopisano o 09:10 ---------- Poprzedni post napisano o 09:08 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 09:18 ---------- Poprzedni post napisano o 09:10 ---------- Cytat:
![]() ![]() Chryste Panie...... Kama, ile Twój TŻ ma wzrostu? Niedawno ja sama tyle ważyłam i nie byłam jakaś nad wyraz gruba
Edytowane przez kropeczka74 Czas edycji: 2012-05-31 o 09:31 |
||
|
|
|
#1475 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.A z tuszami HR jakoś się nie lubię, tylko koronkowa i miniatura pytona mi pasowały, ale koronka szybko jakoś wyschła ![]() Cytat:
A ten tusz Guerlaina konsultantka też bardzo mi zachwalała tylko ta cena
|
||
|
|
|
#1476 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Miłego dnia. Ja jednak kolejną kawę, bo głowa mi pęka... Chociaż powieka znowu zaczyna drgać, a to znak, że kawę jednak powinnam ograniczyć |
|
|
|
|
#1477 |
|
Zadomowienie
|
Żeby było jasne: Meso+ to CUDO!!
A ten 5minutowy to jest to https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,5...ladzajacy.html Zbieram się i zbieram na napisanie recenzji, ale sama nie wiem co mam napisać ![]() Nie zauważyłam jakiegoś diametralnego odmłodzenia ( czyli może jeszcze nie wyglądam tak staro ) nie szkodzi, to na pewno, nic się ze skóra nie działo, fajnie pachnie, dobrze się rozprowadza i ma taką płynna konsystencję. Bardzo szybko się wchłania i nadaje się pod makijaż. Twarz jakby ciut gładsza, ale tylko na chwilę niestety Nie wiem, może jakbym wykorzystała całą tubkę to byłoby widać lepsze efekty??---------- Dopisano o 09:33 ---------- Poprzedni post napisano o 09:30 ---------- Dziewczyny? A znacie to? http://www.skincode.pl/skincode-essentials/ Niedawno w jakiejś gazecie wyczytałam, że super, no ale to reklama więc cóż innego mieli napisać? Edytowane przez kropeczka74 Czas edycji: 2012-05-31 o 09:39 |
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#1478 |
|
Zakorzenienie
|
oj chciałabym Bambi
![]() Esterr och podkrecone oko,jakkolwiek to brzmi bajka ale..nie na sztywno do przodu tylko wywinięte....---------- Dopisano o 09:38 ---------- Poprzedni post napisano o 09:36 ---------- |
|
|
|
#1479 |
|
Zadomowienie
|
Kurczeeee
to fajne: http://www.skincode.pl/skincode-excl...iwstarzeniowa/ Miszka, ale gdzie tyle chemii? ---------- Dopisano o 09:44 ---------- Poprzedni post napisano o 09:38 ---------- Właśnie obejrzałam reklamę filmu z Christianem Balem Edytowane przez kropeczka74 Czas edycji: 2012-05-31 o 09:45 |
|
|
|
#1480 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.O skincode nie słyszałam. Na jesień biorę się za porządne testowanie neostraty i sesdermy Cytat:
, no podkręcone rzęsy mam, mam go teraz na rzęsach, ale czy to on podkręca...bo ja z natury nie mam rzęs prostych jak drut, tylko lekko wywiniete ku górze . Na pewno pogrubia i trochę wydłuża. Ja lubię mocno podkreślone rzęsy i on to robi Gdybym miała pojęcie o składach też bym czytała ale ja w tym temacie to noga jestem
|
||
|
|
|
#1481 |
|
Zakorzenienie
|
Z Armaniego mam tą nową wersję Eys to kill i mnie on niezbyt pasi
Edytowane przez LAPIEL Czas edycji: 2012-05-31 o 09:59 |
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#1482 |
|
Zakorzenienie
|
no...
|
|
|
|
#1483 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zaraz muszę wybywać do przedszkola brrr, nie chce mi się, ale są jakieś pokazowe zajęcia z gimnastyki i mała się uparła żebym była bo jestem cytuję "taka słodziutka" hehe, taki mały brzdąc a taka manipulantka z niej ![]() ---------- Dopisano o 10:04 ---------- Poprzedni post napisano o 09:59 ---------- Cytat:
Z Chanel bardzo dobrze wspominam Inimitable Intense, zużyłam 2 sztuki i dawały fajny efekt ---------- Dopisano o 10:14 ---------- Poprzedni post napisano o 10:04 ---------- A co to za kiecka taka fajna? I nie kupiłam tej torby z Mango...wczoraj po nią pojechałam, ale jak zobaczyłam że te plecienia na rączkach są już w kilku miejscach pourywane to mi się jej odechciało. Przecież ta torba stała tylko w sklepie, nie była używana....ciekawe jak wygladałyby rączki po kilku tygodniach noszenia jej, a ja nie mam w zwyczaju chuchać i dmuchać na torbę. Jeszcze nad nią myślę, bo wyglada nieźle i cena zachęca ale te nieszczęsne rączki.... |
||
|
|
|
#1484 |
|
Zadomowienie
|
Miszka
|
|
|
|
#1485 |
|
Zakorzenienie
|
Miszka , to taka niegrzeczna wersja młodej zakonnicy tak
|
|
|
|
#1486 |
|
Zakorzenienie
|
to moja sukienka.model Asosa.(foto)...byłam w niej u Abiś
mam na sklepie jakby ktoras z Was reflektowała ..Uwielbiam ją,nosze do kozaczków .taka moja zakonnica .....Abi to wyslę Ci jutro jedno i drugie..Na sklepie siedze,udekorowałam wystawę na euro..
|
|
|
|
#1487 |
|
Zakorzenienie
|
Tigi, naprawde chcesz zamordowac tego slicznego, małego kotka...?! A nie mozecie go po prostu wyprosic z pokoju...? U nas sliczny, duzy kotek regularnie przychodzi o 4.30 i jest zamykany w kuchni do rana
![]() Esti, moj tz jest niewysoki ( 170), szczupły i ładnie umiesniony - pływanie codziennie, drazek, brzuszki, rowerek...Naprawde nie musi schudnac, dreczy mnie po prostu ![]() Miszka, moj na pewno ma szczuplejsze i zgrabniejsze posladki, niz ja, ale to normalne, estrogeny Kobieta musi miec wiekszy tyłek, inaczej cos byłoby nie tak z ktoryms z nich ![]() Kropka, o guerlainie i efekcie Bambi to juz tu pisałysmy duzo i szeroko Tusz niezły, ale za drogi W moim odczuciu nie jest tyle wart, howgh. Własnie chciałam pytac - mezo czy rosyjski jest cudem Tez go kupiłam, ale aktualnie z tej serii koncentrat nawilzajacy testuje, tez 5 minutowy chyba. i...jakos w zachwyt nie popadam Za szybko sie wchłania, nie zostawia filmu...https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,5...do-twarzy.html No nie mam przekonania, zaraz sobie chyba nałoze cos na wierzch...pewnie loocitane jabłko/migdał, bo tym sie akurat nawilzam... Skincode nie znam, na allegro go sporo http://allegro.pl/listing.php/search...&category=1429 |
|
|
|
#1488 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Miałam 10 lat temu wypadek i plecy co jakis czas się odzywały a od mca mam takie bóle że czasem normalnie nie mogę wstac z krzesła tylko rekoma musze podtrzymywać biurko. Własnie latam po doktorach i na razie nic nie znaleźli - nerki wykluczyli ale na wypadek przepisał słaby antybiotyk, nie pomogło, kolejne tabsy na zwyrodnienia, nie pomaga, kazał zapisac się na masaże i zrobić nowego rentgena A ja juz po prostu nie moge normalnie funkcjonować Po 13kmowym spacerze we Wrocku nie mogłam sie wpkowac do auta |
|
|
|
|
#1489 |
|
Zakorzenienie
|
Cati znow byłas we wrocku?pisz kiedy znów bedziesz,podjade i wypijemy kawę..Kama czemu Ty mieszkasz tak daleko
|
|
|
|
#1490 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na urlopie probowałam czytac w kindleyu Ksiege dzungli, ale szlag mnie trafił przy tłumaczeniu W mojej starej ksiazce, na ktorej wyrosłam( "ja i wy jesssstesmy jednej krwi" ) - był Mowgli i tak mi zostało. a w tym tłumaczeniu - Mouli Nie mogłam sie przyzwyczaic...
|
|
|
|
|
#1491 |
|
Zadomowienie
|
Miszka, doszło
Tylko mój mąż ma jedno pytanie: do czego te drugi są znaczy się ten proszek to co to?A o bólach kręgosłupa to mogłabym doktorat napisać. Współczuję. Z tym, że ja mam ortopedę, który mnie już różnych sytuacji postawił na nogi. W zeszłym roku w maju, dysk mi wypadł, wykruszył sie i przemieścił gdzieś tam. Wyglądałam jak łuk wygięty do prawego boku. Tydzień leżałam bez ruchu. Mąż mnie mył i nosił do toalety, dupsko od zastrzyków mam pełne zrostów do dziś. Edytowane przez kropeczka74 Czas edycji: 2012-05-31 o 17:47 |
|
|
|
#1492 |
|
Zakorzenienie
|
do nosa hi hi niech sobie powciąga
peeling to jest ... Żal nie zastąpi kary.![]() Idzie i tak syczy wciąż: Sss... Idzie sobie tenże wąż W stronę lasu, sycząc wciąż Sss... Syczy, syczy wężyk mały – W syku jego urok cały Sss... Nikt nie syczy pięknie tak, Ani kwoka, ani szpak: Sss... ---------- Dopisano o 18:39 ---------- Poprzedni post napisano o 18:36 ---------- Edytowane przez Michell72 Czas edycji: 2012-05-31 o 18:43 |
|
|
|
#1493 |
|
Zadomowienie
|
A coś więcej??
Miszka, wytłumacz kompletnie zielonej w tej kwestii blondynce? No i ta próbka z płynem? Matoł ze mnie |
|
|
|
#1494 |
|
Zakorzenienie
|
Tig doszły papiery
moje nowe image
|
|
|
|
#1495 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1496 |
|
Zakorzenienie
|
jezu nie pamietam co włozyłam
w tym płaskim jest peeling ...dostałam od Abi dużo odsypałam Ci ...a pojemnik :confus ed:---------- Dopisano o 18:48 ---------- Poprzedni post napisano o 18:45 ---------- a juz wiem eureka...anti age wetrzyj na noc... |
|
|
|
#1497 |
|
Zadomowienie
|
Nie pojemnik, skeydorn??
A peeling jak? Mieszac z wodą? Mleczkiem? Czy jak? I jeszcze mi powiedz o którym to cudzie mówiłaś, że ma tyle chemii i silikonów? Meso czy to rosyjskie cudo? I jeszcze przy okazji mi powiedz na co zwracać uwagę z składzie? Co jest musem a czego unikac? Ja jestem naprawdę laikiem w tej kwestii, az wstyd
|
|
|
|
#1498 |
|
Rozeznanie
|
Kochane, chyba powracam, pracę napisałam w sobotę oddaję promotorowi do ostatniej poprawki jak coś, mam nadzieję że nie będzie nic do poprawy bo 9-go chcę złożyć wszystko w dziekanacie, ostatni egzamin mam 26-go a potem obrona i nareszcie żegnaj "wydziale nauk o ziemi" i mam nadzieję że nie zachce mi się już robić jak na razie dodatkowych studiów, chociaż promotor mnie namawia aby u niego na doktoracie została...
Dzisiaj zaszalałam w Sephorze, skorzystałam że jest jeszcze zniżka -20% i kupiłam puder i pędzel z najnowszej kolekcji Guerlain. Tigii, mam pytanie, byłam dzisiaj z kotką na szczepieniu i od momentu powrotu do domu (ok 11) cały czas śpi, zaraz po powrocie coś zjadła i poszła spać, zazwyczaj biega po podwórku, nigdy tyle nie spała (sprawdzałam w książeczce i dostała tą samą szczepionkę co rok temu, wtedy szczepiłam ją 9-go maja). |
|
|
|
#1499 |
|
Zadomowienie
|
ale fajnie
Wąteczek nam żyje ... Tzn, że co jakiś czas trzeba nam "świeżej krwi " ![]() Na szybko na razie odpiszę Xnice : Czasem koty tak mają po szczepieniu ... Jakby był wstrząs to do pół godz. po szczepieniu .... A tak ....do jutra daj jej spokój Niech śpi ...Jutro powinno być ok ![]() Ależ kusicie tą filorgą .... Muszę ją mieć ... Ale najwcześniej w sierpniu Ale dziś znów wydałam sporo u stomatologa... W poniedziałek piaskowanie a we wtorek spróbujemy choć trochę wybielić.... Najpierw mi powiedziała ,że 40 zł od zęba , a dziś się okazało , że 50 ..... Kama,nie zdecydowałam się na to kanałowe ... Wymieniłysmy wypełnienie ... Dwie i pól godz. siedziałam na fotelu ... Miszka , dobrze , że papierki dojszły , bo się zaniepokoiłam , bo wysłane w piątek ... No i piękne Twoje nowe wcielenie ![]() ---------- Dopisano o 20:41 ---------- Poprzedni post napisano o 20:18 ---------- A co do kręgosłupa , to jest coraz gorzej .... Dziś po pół godzinie , się złamałam wpół... Cat - współczuję ... mam nadzieję , że uda nam się coś zaradzić ... Może przed urlopem, na wszelki wypadek zrobię RTG kręgosłupa i USG dowcipne , żeby zobaczyć jak się moje torbiele mają ... No i masażystę mam w rodzinie - może spróbuję kilka masaży jeszcze ...Bo robi się mocno nieciekawie ....żeby po pół godz. w pozycji pionowej , nie móc chodzić ....Bo ból jest unicestwiający ... |
|
|
|
#1500 |
|
Zakorzenienie
|
Krop moczysz buzię i dajesz ciutek peelingu na nia ot mokry palec ile uniesie..szorujesz,zmywas z aplikujesz to co w fiolce na noc na to krem swoj nocny i budzisz sie w pampersie
Tig rewanz pojdzie do Ciebie tylko czekam az przyjdzie do mnie. .jeszcze raz Dziekuje---------- Dopisano o 21:07 ---------- Poprzedni post napisano o 21:05 ---------- Krop luknij tu..http://www.pro-test.pl/article_suple...aln%C4%85.html i tu http://www.pro-test.pl/index/0,0/Str...%C3%B3wna.html ---------- Dopisano o 21:08 ---------- Poprzedni post napisano o 21:07 ---------- Xsinka i jak nowe meteoryty co daje ten efekt niebieskich kulek..caspra hi hi |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Kobieta 30+
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:14.

Mamy boisko koło domu,las wiec teraz Wimbledon

66,6, z czego ten facet chce chudnac ?! Bardziej go lubiłam, jak wazył 68,6 i narzekał 

ale..nie na sztywno do przodu