|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1471 |
Raczkowanie
|
Dot.: O dzidzie się staramy i na narodziny czekamy :) część VI
Z tego co ja kojarzę zaczęło się robić coraz ciszej po dyskusji na temat rozdzielenia wątku na staraczkowy i mamusiowy.Potem jeszcze jakieś żale o klub i jest jak jest.Ja tu zaglądam regularnie i miałam nadzieję że będę miała z kim się dzielić radościami,wątpliwościami a czasem i jakimiś smutkami.Mam nadzieję że wszystko wróci do normy...
|
![]() ![]() |
![]() |
#1472 |
Wtajemniczenie
|
Faktycznie cisza na wątku się zrobiła .
LunaO tak mi przykro , nawet nie chcę o tym myślec, że stało się jednak coś złego ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1473 |
Wtajemniczenie
|
no ja zaczynam nowe starania wiec czekamy jakies ponad 3 tygodnie na mnie
|
![]() ![]() |
![]() |
#1474 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1475 |
BAN stały
|
ja Was ciągle podczytuję, ale jakoś smutno się u mnie zrobiło
![]() robiłam testy owulacyjne przez 5 dni. żaden nie pokazał owulacji ![]() ![]() dziewczyny a Was ile czasu bolą jajniki na owulację? i czy jest to mocny ból czy raczej taki lekki? |
![]() ![]() |
![]() |
#1476 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Najgorsze ze teraz sesja, w piatek po zabiegu na wlasne zyczenie sie wypisalam a dzis musze isc na pierwsze kolokwium na uczelnie. Nie mam sily ![]() Jakos moze dam sobie rade ale jestem roztrzesiona, normalnie strach mnie sparalizowal. Powinnam jeszcze lezec, ale to nic poprostu psychicznie nie jestem gotowa na tylu ludzi naraz... Sprobuje, ale nie zdziwie sie jak dzis bedzie ostatni raz kiedy bylam na uczelni... ![]() Opisze wam wszystko dziewczynki tylko potrzebuje troche czasu.. Jeszcze ta sesja ;( to jest normalnie dramat ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1477 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A ja czytałam wczoraj w poradniku dla mam jak jedna pani opisywała, że używała testów owulacyjnych i przez kilka miesięcy żaden nie pokazał jej owulki i była załamana na amen a okazało się, że w ciążę zaszła, więc owulka była a testy nie pokazały !!! Mnie zawsze jajniki kuły na owulkę tak ze 2-3 dni , jakby mnie ktoś szpilką kuł. ---------- Dopisano o 11:16 ---------- Poprzedni post napisano o 11:14 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1478 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1479 |
Raczkowanie
|
Luna tak mi przykro
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1480 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Nie martw sie jak pzrestalo bolec tzn ze owulka powinna byc czekaj cierpliwie Mnie tak 3 - 4 dni trzymalo pzred owulka zobacze jak teraz bedzie Cytat:
Kochana trzymam kciuki bys jak naszybciej zobaczyla II kreseczki i było wszytko dobzre |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1481 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1482 |
BAN stały
|
Dzięki dziewczyny za wsparcie.
Jestem już po wizycie. Lekarz jeszcze nic nie stwierdził. Zrobił mi cytologię i pobrali mi krew na morfologię, CRP i betę żeby jak to powiedział wykluczyć wczesną ciążę. Ale mi się wydaje to trochę bez sensu, bo jeśli nawet jakimś cudem miałabym być w ciąży po tym cyklu to na bete i tak chyba jeszcze za wcześnie. Nic z tego nie rozumiem ![]() No nic, czekam na wyniki. CRP, morfologia i beta będą dzisiaj wieczorem. |
![]() ![]() |
![]() |
#1483 |
Wtajemniczenie
|
ilkas czekamy na wyniki
|
![]() ![]() |
![]() |
#1484 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Zobaczymy co przyniesie los... Dziewuszki, ja czytam regularnie. Teraz nadszedł raczej smutny okres, albo przychodzi @ albo umiera dzidziuś. Może w końcu ktoś pochwali się II kreskami... Buziaki. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1485 |
Zakorzenienie
|
luna kochana wiem co przeżywasz, bardzo ci wspólczuje, poradzimy sobie zobaczysz!trzymaj sie kochana, musisz teraz duzo odpoczywac!
![]() svarowska jakie piękne zdjecie z usg, no normalnie się popłakałam jak zobaczyłam, cudowne...ja wczoraj dramat przeżyłam, dokładnie miesiac temu straciłam dzieciatko, prawie cały dzień płakałam a jak zobaczyłam maleństwo svarowskiej to już wogóle, moje miałoby teraz 12 tyg ![]() jutro mam wizyte u swojego lekarza, poprosze o anty na te kilka miesiecy żeby przed czasem nie być w ciaży. a dziś 0 4 rano zrobiło mi się zapalenie narządów rodnym, bolało jak cholera, ale wizęłam urosept i jest lepiej. kocurku trzymam kciuki żeby było wszystko dobrze, a czemu ta kosmówka sie odkleja? i co to za krwiak?
Nasz ślub 28.01.2012 ![]() 27.04.2012-aniołek ![]() ![]() ![]() Lenka 11.03.2014 ![]() ![]() Hania 6.09.2016 ![]() ![]() http://suwaczki.maluchy.pl/li-67603.png http://www.suwaczki.com/tickers/3i498u69fevq68l3.png |
![]() ![]() |
![]() |
#1486 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:05 ---------- Poprzedni post napisano o 15:58 ---------- Cytat:
![]() jaka ja głupia jestem! mogłam się powstrzymać z tym zdjęciem z usg... sprawiłam tylko nie potrzebny ból i smutek ... wstawiłam to zdjęcie w dniu po tym usg i moje szczęście przyćmiło mnie ![]() Teraz mi głupio bo widzę, że to było nie w porządku w stosunku do was, szczególnie tych które straciły nie dawno swoje maleństwa ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1487 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
poprostu widząc twoje maleństwo pomyślałam o swoim. ale ja sie szalenie ciesze że u ciebie wszystko dobrze i dzidzi zdrowe i tak ładnie pozuje do zdjeć ![]() ![]() cieszymy się twoim szczęsciem. my straciłyśmy dzidziusie ale jak będziemy teraz w ciaży to na pewno każda z nas postapi tak samo, będzie się chwaliła ze wszystko jest dobrze. po to jest forum żeby dzielić sie szczęsciem ale i nieszczęsciem.
Nasz ślub 28.01.2012 ![]() 27.04.2012-aniołek ![]() ![]() ![]() Lenka 11.03.2014 ![]() ![]() Hania 6.09.2016 ![]() ![]() http://suwaczki.maluchy.pl/li-67603.png http://www.suwaczki.com/tickers/3i498u69fevq68l3.png |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1488 |
Raczkowanie
|
Luna bardzo mi przykro z powodu Twojej sytuacji
![]() Przytulam Cie mocno ![]()
#1489 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Te któe niedawno straciły dzieciaczki to wiem co pzrezywaja ale z czasem przejda do codziennosci Myleć będa juz na zawsze ale czas leczy rany |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1490 |
Zakorzenienie
|
Hej lunaO przykro mi
Ja spokojnie czekam na @. Nie wiem czy sie troche nie opozni bo zapomnialam wziasc 3 tabletek (co 2 na noc) I daje mi sie ze troszke przytylam ponich bo jem wiecej niz zawsze
#1491 | |
Zakorzenienie
|
Witajcie
![]() Jakoś wczoraj poszlo.. nie było najłatwiej ale jak już się wkręciłam to normalnie gadałam z każdym nawet się uśmiechałam prawie normalnie ![]() Filozofia na 4, ale to dopiero wierzcholek ogromnej góry, co bedzie to będzie. Dzis mam nastepne zaliczenie ale tylko czytam. Przez ten stres nie jestem w stanie niczego nauczyc sie na pamiec, wiec sobie czytam co zostanie to zostanie. Zdam to zdam nie to nie. Mój TŻ mi cały czas mowi, ze taki mam ogromny stres a sobie jeszcze dokladam. To nie dziwne ze np. wczoraj wieczorem czulam sie jak by mnie nie było. Wogole nie ja, nie moglam myslec, ani nie myslec itd. Za duzo stresu i psychika niestety nie nadaza. Dlatego odpuszczam i bedzie co bedzie ![]() Ja na dodatek mam nerwice lękową połączoną z depresją i znow zaczynają się objawy, ale to było normalne w tej sytuacji. Dam rade ![]() Tym bardziej, że nie zamierzam długo czekać aż wyjdzie słońce ![]() Może to pochopne, ale tak czuje że za drugim razem chodzby nie wiem co napewno się uda! Cytat:
![]() I te łzy to wzruszenie, nie żaden smutek! Także prosze z każdej wizyty zdawać szczegółowe relacje, a my będziemy gratulować i bic brawo ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1492 |
Wtajemniczenie
|
Svarowska zgadzam sie z Luną relacje na bierząco
|
![]() ![]() |
![]() |
#1493 |
Rozeznanie
|
Wpadlam na chwile zeby zobaczyc czy Luna sie odezwala.
Kochana jeszcze raz: bardzo mi przykro. Odpocznij sobie ile tylko chcesz, ja tez to zrobilam i bylo naprawde lepiej.
#1494 |
Zadomowienie
|
Hej dziewczyny wieki mnie u Was nie było a to dlatego, że przeniosłam się na wątek dla mamuś listopadowo-grudniowych. Mimo to chcę się z Wami podzielić wieściami z dzisiejszego USG genetycznego(wklejam treść z innego wątku)
Okazało się, że moje maleństwo jest nad wiek rozwinięte i termin porodu przesunął mi się z 6.12 na 2.12 teraz jestem według om w 12tyg6dniu a według dzisiejszego usg w 13tyg2dniu ![]() ![]() ![]() Następna wizyta już połówkowa 27 lipca i nie mogę się doczekać ![]() ![]() ![]() Luna- strasznie mi przykro bo wiem co teraz czujesz(sama to przeszłam ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1495 |
Wtajemniczenie
|
Heloł!!!
Jako że od czerwca wznawiam starania to sobie do Was wracam ... mam nadzieje ze mnie nie pogonicie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1496 | |
BAN stały
|
Mam już część wyników. Morfologia jest ok. Jeden wskaźnik tylko lekko podwyższony - będę to konsultowała z lekarzem. Beta 2,31 więc ciąży nie ma. Chociaż ja i tak dalej uważam, że na betę było stanowczo za wcześnie bo planowana @ ma przyjść w niedzielę dopiero, a badanie było wykonane wczoraj.
Czekam teraz na cytologię jeszcze. ---------- Dopisano o 16:40 ---------- Poprzedni post napisano o 16:39 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1498 |
Wtajemniczenie
|
Co tu taka cisza
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1499 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moje zdjecie z USG. Dzidzia i ten nieszczesny krwiak ![]() Leże bardzo duzo, nie sprzatam i mama ndzieje ze na nastepnej wizycie wszystko bedzie ok ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1500 |
Zakorzenienie
|
kocurku na pewno wszystko bedzie dobrze!
byłam dziś u lekarza swojego i zbadał mnie i wszystko jest dobrze, i powiedział że za 3 miesiące mozemy zacząć się starać, juz po wakacjach!!! ale się ciesze! ---------- Dopisano o 20:34 ---------- Poprzedni post napisano o 20:27 ---------- a i prawie zakończyłam remont, jutro jedziemy po meble, wczoraj zamontowaliśmy karnisz i sypialnia bedzie gotowa.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:41.