|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1471 |
Przyczajenie
|
Dot.: Dziewczyny Plus Size odchudzanie , powyżej 75kg
dzień dobry!
sałatka w wersji: tuńczyk z puszki w sosie własnym, dwa ogórki konserwowe, mała cebula, trochę kukurydzy dla koloru, sól, pieprz, mała razowa bułka = śniadanie sycące do przesady ![]()
![]() |
#1472 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
ja też sycące ![]() tortila z serkiem wiejskim i warzywami, jogurt naturalny plus musli, czerwona z cytrynką ![]() 5 ty dzień A6W już za mną ![]() jeszcze tylko steper po pracy i może hula hop ![]() Szukam inspiracji na obiadek? Jakieś propozycje ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1473 |
Rozeznanie
|
pierś z kurczaka albo klopsy z indyka
![]()
![]() |
#1474 |
Rozeznanie
|
ja za Wami też
![]() ![]() odezwę się wieczorem jak powyrabiam się... MIŁEGO DNIA KOCHANE ![]() ---------- Dopisano o 13:01 ---------- Poprzedni post napisano o 12:59 ---------- [QUOTE=Agna;35498651]ja też sycące ![]() tortila z serkiem wiejskim i warzywami, jogurt naturalny plus musli, czerwona z cytrynką ![]() 5 ty dzień A6W już za mną ![]() jeszcze tylko steper po pracy i może hula hop ![]() Szukam inspiracji na obiadek? Jakieś propozycje ![]() na obiad lubię pierś z kurczaka w kosteczkę podsmażona + warzywa na patelnię pycha ![]() i jak po a6w widać efekty?? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1475 |
Zakorzenienie
|
Hej Dziewczyny
![]() ![]() Bylam tez na godzinnym spacerze a teraz robie obiad ![]() ![]() ![]() Inusia kiedy dokladnie wyjezdzasz?
![]() |
#1476 |
Rozeznanie
|
Ja wczoraj poćwiczyłam trochę z Mel B i dzisiaj mam takie zakwasy na pośladkach i udach że szok ale nic a nic nie bolą mięśnie na brzuchu może dlatego że bardziej okazał się wyćwiczony już, chociaż wydaje mi się, że na brzuch jest trochę za mały zestaw ćwiczeń z Melką
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1477 | ||
Zadomowienie
|
[QUOTE=inusia89;35503048]ja za Wami też
![]() ![]() odezwę się wieczorem jak powyrabiam się... MIŁEGO DNIA KOCHANE ![]() ---------- Dopisano o 13:01 ---------- Poprzedni post napisano o 12:59 ---------- Cytat:
jeszcze za wcześnie na efekty niestety ![]() dam znać jak tylko je zauważę ![]() Udanego wyjazdu? Gdzie wyjeżdżasz? ---------- Dopisano o 14:07 ---------- Poprzedni post napisano o 14:06 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1478 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
mam kuchenke elektryczna i uzywam elektrycznego grilla, jest on oddzielony od piekarnika i ma oddzielne ustawianie temperatury. Zawsze jak mam jakies miesko to grilluje, rybke tez ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1479 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() najgorsze to pakowanie jest... Sylwusia pilnuj aby wątek nie umarł śmiercią naturalną ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1480 |
Zakorzenienie
|
Postaram sie
![]() ![]() tez nie lubie sie pakowac ![]()
![]() |
#1481 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#1482 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1483 |
Rozeznanie
|
Dziewczyny, po ilu kg zaczynałyscie lub zaczynacie wymieniac garderobę? Bo u mnie to chyba jest tak, że najpierw schodzi z wagi a dopiero teraz z wyglądu już tonę w moich ciuchach. A musze jeszcze minimum z 10kg wytrzymać bez zakupów.
![]() |
#1484 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:19 ---------- Poprzedni post napisano o 21:17 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:22 ---------- Poprzedni post napisano o 21:19 ---------- bilans na dziś: ok. 1600kcal w pożywieniu , 200kcla spalone na steperze i kolejny dzień a6w za mną ![]() 1kg = 7000 tys. kcal żeby schudnąć 1kg , trzeba spalić 7000 kcal. Ja spaliłam dotąd 1100 kalorii, zobaczymy jak spalę 7000 kcal, ile spadnie mi z wagi ![]() Edytowane przez Agna Czas edycji: 2012-07-25 o 20:23 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1485 | ||||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:58 ---------- Poprzedni post napisano o 21:57 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:59 ---------- Poprzedni post napisano o 21:58 ---------- dokładnie jak Agna mówi to rozpakowywanie jest najgorsze, jeszcze gorsze niż to pakowanie...liste zrobiłam abym nie zapomniała nic..mam nadzieję,że te 2 miechy jak z bicza strzelą ![]() ---------- Dopisano o 22:03 ---------- Poprzedni post napisano o 21:59 ---------- Cytat:
Cytat:
![]() Sylwia też mam taką nadzieję,że jak wrócę będę mieć co czytać i zobaczę WASZE super metamorfozy ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1486 |
Rozeznanie
|
Ja się będę stresowac, by nie wrócić do wagi, więc od tej diety co jestem nie odstąpie nigdy. Może tylko będę jadła trochę więcej, a raz na sto lat zjem lody, kore snią mi się codziennie.
![]() |
#1487 |
Raczkowanie
|
hej
sorki, że tak długo sie nie odzywałam , ale wrociłam do pracy po urlopie i nie mama na nic czasu nawet na cwiczenia;(, ale jak sie wkoncu przestawie to obiecuje, że sie wezme tak porzadnie. acha, no i spoznione podziekowania za życzenia urodzinowe ...dziekuje chudzinki ![]() ![]() a na weselu coż nie nagrzeszyłam tak bardzo, na tego typu imprezach jak zjem troche obiadu to potem juz nic nie chce mi sie jesc caly wieczor i noc, za to na nastepny dzien mysle o tym, ze zjadlabym, teraz cos ze stołu ;( ![]() no i w ogole to witam nowe kolezanki ![]()
![]() |
#1488 |
Rozeznanie
|
Witajcie dziewczyny
![]() Ojj Inusia mnie też czeka pakowanie, a tak bardzo tego nielubie...dobrze ża mój Tż sam sie pakuje hehe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A u mnie jedzeniowo nawet dobrze,ale gorzej z ćwiczeniami.... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A jedzeniowo wczoraj tak: śniad:granola z mlekiem 0,5% śniad2:pół jabłka Obiad:1,5 naleśnika z serkiem z mąki pełnoziarnistej+ odrobina dosłownie odrobina (bo na malutkim spodeczku)spagetti z mięsem mielonym wieprzowym chciałam tylko spróbować ![]() podw:tu był grzeszek bo zjadłam małego pączka kolacja:brezer(pół bułki z ziarnami,mini filet z grilla,pomidor,sałata,sos czosnkowy na jogurcie) więc grzeszek niestety był... ![]()
![]() |
![]() |
#1489 |
Przyczajenie
|
![]() czy ja dobrze widzę, że Ty dziewczyno schudłaś 30 kilo? aż mi się przyjemnie zrobiło ![]() ja wczoraj weszłam na wagę po dwóch dniach ścisłego odchudzania i pokazało się 1,6 kilo mniej. przyjemnie, ale z tej radości kupiłam sobie paczkę czipsów... zła na siebie jak nic zamierzałam ćwiczyć cały wieczór. i cóż... oczywiście zaczął mi się @, co oznacza, że przez noc wyłam z bólu, a dzisiaj darowałam sobie poranny spacer z kijkami. pozostaje liczyć na to, że do wieczora trochę mi przejdzie i znajdę siły chociaż na godzinkę siłowni. tymczasem mam pytanie do Was - ile pijecie dziennie wody? ja się staram co najmniej 2 litry, ale nie wiem, czy można przedobrzyć? nigdy się nad tym nie zastanawiałam...
![]() |
#1490 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
oj kochana takbym chciała , ale jeszcze nie to mój cel ![]()
![]() |
![]() |
#1491 |
Rozeznanie
|
Madziek ile ty ważysz??
![]() Hoperka ja wypijam dziennie ok 3litrów wody to są dwie butelki, ale niezawsze mi sie to udaje i jakies 250ml z drugiej butelki mi zostaje ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1492 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#1493 |
Zakorzenienie
|
Hej Dziewczyny
![]() Na poczatku jest ciezko przestawic sie na taka ilosc wypijanej wody ale pozniej jest coraz latwiej i organizm sie przyzwyczaja ![]() Dzisiaj nasza kolezanka daktylek1987 ma imieniny wiec najlepsze zyczenia i powodzeniu w walce z kg ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1494 |
Raczkowanie
|
ogromne 96 kgggggggg!
![]() ![]() ale juz niedługo ![]()
![]() |
#1495 |
Zakorzenienie
|
Trzymam kciuki , zeby Ci sie udało ![]() jak samopoczucie? lepiej ?
![]() |
#1496 |
Rozeznanie
|
Z tego, co się orientuje, nie powinno się pić więcej niż 3-4l wody dziennie, bo to źle działa na nerki. Dziennikarka Kasia Bosacka teraz schudła ponad 10kg i gadała, że pije 6l, ale jestem pewna, że superdobrze na jej nerki to nie wpłynęlo (na odchudzanie na pewno tak, ale po co aż tak przedobrzać?). Ja się wkurzam, bo już 3. tydzień waga waha się miedzy 67,4 a 68,5... Codziennie inaczej, raz więcej, za mniej... Pierwsze 5kg poleciało w 3 tygodnie, a teraz nie wiadomo o co chodzi.
![]() |
#1497 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Również przyłączam się do życzeń dla DAKTYLKA 100 lat kochana!!!! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1498 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
U mnie też się waha i to jest strasznie dołujące raz jest -2 kg a potem +2kg ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1499 |
Rozeznanie
|
Dziewczyny jestem załamana, była u mnie niedawno babka która robiła mi tipsy...i powiem wam że jestem załaman efektem końcowym:pupa: niedość że są takie krótkie ze wogóle tipsów nieprzypominają to na dodatek chciałam kwiatki akrylowe a dała mi takie brzydkie że nieprzypominają w niczym ich..
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1500 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() przytyłam w ciąży 5kg, przed następną próbą chcę schudnąć do 60kg. No zobaczymy ....mam niespełna 3 miesiące, a tymczasem zjadłam bounty ![]() ![]() kolejny dzień a6w do przodu ![]() inusia gdzie wyjeżdżasz na tak długo? do pracy? ![]() dzisiejszy bilans 1700kcal ![]() a6w ![]() bounty ![]() ![]() ![]() ![]() steper 40 min i spalonych 360 kcal ![]() Edytowane przez Agna Czas edycji: 2012-07-26 o 20:52 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:00.