|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1471 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Dużo u nas planujących, starających, mam i ciąż - rurki z Biedry jemy wciąż!
Wiem Strong
![]() Bosze to są skurcze
|
|
|
|
#1472 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Dużo u nas planujących, starających, mam i ciąż - rurki z Biedry jemy wciąż!
Emilka i co ile ?
zmieniło się coś?
|
#1473 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1474 |
|
Zakorzenienie
|
na razie cisza
|
|
|
|
#1475 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1476 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Poradzisz sobie Kochana Cytat:
No raczej nie.. I tak jak mówisz złapanie myszy to wcale nielatwa sprawa - niektóre są sprytne i nie podchodzą do pułapek.. Pamietam jak kiedyś w domu mielismy mysz to mój piesek ja w 30 sekund capnął. Ale ona to w ogóle taki instynkt silny ma, że już wiewiórke kiedys zagryzła ![]() A co do wizyty to torbieli nie ma więc chyba się wchlonela. Mam plamienia jakieś co troszkę jest dziwnie przy takiej dawce luteiny. Mam jeszcze ją zwiekszyc na 4 dni i potem odstawić. No chyba, że plamienia beda coraz silniejsze to wtedy odstawić od razu. No i w kolejnym cyklu znowu clo i 7-8dc znowu usg. Zobaczymy.. Edytowane przez tomalinka Czas edycji: 2012-07-09 o 19:56 |
||
|
|
|
#1477 |
|
Zakorzenienie
|
ja się przyłącze do apelu Strong - Butter, nie zabijaj myszki
a pomysł z orzeszkami w rządku aż do drzwi jest całkiem fajny może na zmianę z kosteczkami żółtego sera, co by się jej nie znudziło Emilko, to chyba już czas byliśmy po pracy rowerami na działce, pierwszy raz w życiu pieliłam Tomalinko, super, że torbieli nie ma |
|
|
|
#1478 | ||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
i smieszna cena za niego niekiedy mozna fajne rzeczy za niezla cene wyszarpac Cytat:
piatek 13-go Cytat:
A tymbardziej, ze mieszkasz gdzies niedaleko Gliwic to bysmy sie przy okazji spotkaly Moze ten plan wypali jak juz nasze dzieciaczki beda na swiecie Cytat:
Wlasnie dzis o tobie myslalam, ze ciekawe kiedy sie u ciebie zacznie jak juz rozwarcie mialas i czop ci odchodzil ... A tu prosze, chyba powoli zblizasz sie do celu ![]() Cytat:
Cytat:
|
|
#1479 |
|
Wtajemniczenie
|
Emilka, trzymam kciuki!
![]() Butter daj znać co z myszą ![]() My właśnie wróciliśmy z zakupów i padam na pyszczek. Idę sobie zjeść rybkę. Jutro będę już w pracy i mam nadzieję, że trochę wbiję się w wątek, bo po tym urlopie czuję się taka wyobcowana
|
#1480 |
|
Wtajemniczenie
|
A ja wlasnie naszykowalam sobie wszystko, co mam zabrac do szpitala
![]() Jak maz wroci, musi mi torbe z piwnicy przyniesc i juz sie spakuje do konca i torba bedzie czekac ![]() Wczoraj zaczelismy juz 37 tydz. no i jakos od kilku dni nie mam wogole apetytu, jem praktycznie tylko sniadania i potem cos tylko przegryze do wieczora ![]() Jakie sa jeszcze inne skurcze, oprocz krzyzowych i jak sie je odczuwa
|
#1481 |
|
Zakorzenienie
|
Kasiu, są jeszcze takie klasyczne skurcze, z brzucha
to jest taki ból jak przy okresie, tylko że z przerwami mnie to nawet zaskoczyło, że to tak wygląda skurcz, bo myślałam że to takie uczucie, jak gdy mam skurcz w łydce
|
|
|
|
#1482 |
|
Zakorzenienie
|
cisza
|
|
|
|
#1483 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Tomalinko super
Nasz Wielki Dzień- 22.09.2007 Nasza Miłość Sebastianek- 02.01.2010 Edytowane przez blonde_hair Czas edycji: 2012-07-09 o 20:34 |
||
|
|
|
#1484 |
|
Zakorzenienie
|
Kurde, mysz na razie ani myśli wyjść
|
|
|
|
#1485 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Moze falszywy alarm Moja znajoma miala przez cala sobote skurcze, ale nie byly tak regularne i dopiero w niedziele sie zaczely regularne i w niedziele wieczorem dopiero do szpitala pojechali. Ale u kazdego jest inaczej Musisz i tak czekac az beda regularne
|
|
#1486 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|
#1487 |
|
Zakorzenienie
|
jestem, po wizycie od razu zabrałam małego i wybyliśmy na spacer - upociłam sie jak szczur....byliśmyw dzieciowym i kupiłam mu 3 pary majtek, jedne z tygryskiem disney'a a dwie pary z carsami...że też takie małe majtki po 8,50 zł są
a ile radościz frontu sikaniowego: coraz częściej woła (oczywiście pipa, czyli kupa i siki - loteria ), a dzisiaj zawołał kupę i zrobił na kibelku, na nocnik nie chciał wreszcie mi nie śmierdziało nic pod nosem ubrań na zmianę już nie zabieram wczoraj na noc nie chciał sobie dać pieluchy założyć (zawsze jest sucha jak do tej pory), chyba pora na te podkłady jednak no ale pierw musi do swojego łóżka iść spać, bo za chiny ludowe nie chce na razie nie naciskam i nie zmuszam go bo za dużo przeżyć na raz: nowe mieszkanie, koniec pieluch to nie chcę go dodatkowo stresować tym spaniem w swoim dorosłym łóżku....ale w sierpniu na bank sie za to wezmę....Wczoraj tż był u teściów i dostaliśmy (w tajemnicy przed teściem of course ) 1tyś zł na wyprawkę dla małejZ wizyty: cukier musze powtórzyć, bo badanie nie jest wiarygodne, nie było po bitych 2 godzinach, więc w środę powtorka a, że mój ojciec ma cukrzycę to muszę to cholerstwo pić raz jeszczeSzyjka zamknięta i nie skrócona wszystkie wymiary zgodne co do dnia z terminem z OM i główką już jest ułożona w dół
|
#1488 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
za wszystko bo same dobre wiesci
|
|
#1489 |
|
Zakorzenienie
|
teraz idzie znowu
|
|
|
|
#1490 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1491 |
|
Zakorzenienie
|
Ana łądna powierzchnia, mi się właśnie takie ok 150 m2 podobają. Takie sa akurat.
Onyks a Twój jaką ma powierzchnię?? Nikita dziękuję ![]() Bika a o jakimś kredycie nie myślicie?? Strong czy Twój mąż bierze opiekę?? Blonde ja też nie rozumiem o co chodzi z jakąś propagandą ![]() metka choć sobie odpoczniesz ![]() bao Kasiu super, ze wszystko jest dobrze. Emilko o kurcze... ja też tylko chodzić mogłam, bo miałąm bóle krzyżowe. Trzymam kciuki. My ostatnio myślimy z mężem aby wziąć kolejny kredyt i pobudować dom (działkę już mamy). A potem sprzedać mieszkanie i akurat na wykończenie będzie. |
|
|
|
#1492 |
|
Zakorzenienie
|
Butter pułapka jest zarąbista
Baobabku fajnie, że z mała wsio ok!
|
|
|
|
#1493 |
|
Zakorzenienie
|
a Kochane wody płodowe jak wyglądają
bo jak była pod prysznicem to coś leciało samo z siebie nie wiem i nie mogłam tego powstrzymać kolor wody i znowu przeszło zrobię kanapki TŻ poszedł po pomidorki i położę się do łóżka może zasnę ![]() TRZYMAJCIE KCIUKI ZA TĘ NOC Madzia straszne te bóle krzyżowe
Edytowane przez Emilia211 Czas edycji: 2012-07-09 o 20:57 |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1494 |
|
Zakorzenienie
|
Butter super pułapka
![]() Maleństwo kiedy masz obronę, bo nie wiem kiedy kciuki trzymać ![]() Ale mnie dziś burza złapała.... spierniczałam z małą jak szalona ![]() ---------- Dopisano o 20:58 ---------- Poprzedni post napisano o 20:57 ---------- Emilko a dużo ci tej wody leciało?? Czułaś takie ciepło jak ci leciały?? |
|
|
|
#1495 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 21:04 ---------- Poprzedni post napisano o 21:03 ---------- Cytat:
|
|
#1496 |
|
Zakorzenienie
|
Madzia, mój TŻ nie dostanie na mnie opieki. Tacierzyńskie wybierze jasne, ale opieki nie dostanie bo nie jesteśmy małżeństwem.
|
#1497 |
|
Zakorzenienie
|
Bika dzięki za info
A nie myślicie aby zrobić tak jak ja napisałam?? My coraz bardziej o tym myślimy. |
|
|
|
#1498 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a to leci z pęcherza tak jak siuku ? nie nie
|
|
|
|
|
#1499 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 21:07 ---------- Poprzedni post napisano o 21:07 ---------- Emilko jesśli to wody to dobrze jakbyś pojechała w ciągu 2 godz do szpitala. Co ile masz skurcze?? |
|
|
|
|
#1500 |
|
Zakorzenienie
|
Moja rzeczniczka już Ci odpowiedziała Madziu
![]() Od 9 proszę trzymać kciuki!
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:11.

zmieniło się coś?
16.07.2012 - Kamil, nasze serce. 

Ale zrobicie jak zechcecie...
niekiedy mozna fajne rzeczy za niezla cene wyszarpac

jak lekarz ostatnio robił dowcipne usg szyjki to mówi - jej szyjka na pół metra! Ja mu, że ostatnio miała 40mm..... a on, a teraz ma 47
ale to akurat dlatego, że Emilka siedzi na dupsku. Jak się obróci, to pewnie i szyjka się skróci
na razie nie naciskam i nie zmuszam go bo za dużo przeżyć na raz: nowe mieszkanie, koniec pieluch to nie chcę go dodatkowo stresować tym spaniem w swoim dorosłym łóżku....ale w sierpniu na bank sie za to wezmę....