![]() |
#1471 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Skuteczne odchudzanie - od 15.08 start!
hej
![]() ja dzis znow zgrzeszyłam:/ ale po prostu miałam okazje która jest tak żadko ![]() no więc: ś: chrupkie pieczywo (4) z twarożkiem, pastą z łososia + ogórek, pomidor, papryka +szklanka soku marcherkowego IIś: pół szklanki płatków owsianych + mały jogurt o: z 6 małych mcnugget's p: jogurt k: gotowana pierś + marchewka ( muszę zjesc ten obiad co miał być wczesniej ponieważ by sie zepsół nawiasem mówiąc ginekolog przepisała mi tabletki po których się chudnie- daylette; ciekawe ![]() ale mam nadzieję ze na mnie tak zadziałają ![]()
![]() |
#1472 |
Zakorzenienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;36508175]Ja jutro w pracy planuję zgrzeszyć pizzą
![]() ![]() myślałam, że Ty niższa dużo jesteś, to z tymi wymiarami i wagą możesz sobie pozwolić ![]() [1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;36508329]No wiesz bardziej byłby mi szkoda gdybym nie ćwiczyła, bo miałabym żal do siebie, że znowu się objadłam. Może wreszcie się nauczę, że nie schudnę jak tak dalej będzie.[/QUOTE] no lepiej oduczyć się takiego podjadania ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1473 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1474 |
Zakorzenienie
|
[1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;36508610]W moim przypadku to nie jest łatwe, nawet teraz mam ochotę na coś słodkiego
![]() ojj nawet nie wiesz jakim ja łakomczuchem jestem... słodycze to moja największa zmora, musiałam się ich wyprzeć, bo to przez nie w tamtym roku 10 kg w 2-3 miesiące przytyłam, więc łatwo nie było o nich zapomnieć |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1475 |
Konto usunięte
|
Ja mam tak, że jak nie jem słodyczy to jest OK, jakoś daję radę.
Ale jeśli skuszę się na jednego małego cukierka, to lecę wpieprzyć wszystko, co słodkie po drodze ![]() Na razie wystarczają mi chipsy jabłkowe, zaraz idę kroić nową porcje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1476 |
Zakorzenienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;36508738]Ja mam tak, że jak nie jem słodyczy to jest OK, jakoś daję radę.
Ale jeśli skuszę się na jednego małego cukierka, to lecę wpieprzyć wszystko, co słodkie po drodze ![]() Na razie wystarczają mi chipsy jabłkowe, zaraz idę kroić nową porcje ![]() jak robisz? ![]() też tak mam, że potem lawina leci ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1477 |
Konto usunięte
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;36508738]
Ale jeśli skuszę się na jednego małego cukierka, to lecę wpieprzyć wszystko, co słodkie po drodze ![]() [/QUOTE] Tez tak mam, dlatego tyle zjadłam dzisiaj. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1478 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1479 |
Zadomowienie
|
Heloł
![]() ![]() Jutro wieczorem pewnie będzie gorzej, bo wieczór z Tż skończy się na bank piwkiem i być może jeszcze pizzą. Z tym, że napychać się nie zamierzam. A z przyjemności raz na jakiś czas nie będę rezygnować dla paru gram mniej ![]() Najbardziej cieszy mnie fakt, że od 30 lipca do dziś trzymam się zdrowych i lekkich jadłospisów (no chyba że jestem na imprezie/poza domem/na weselu itp - sporadycznie, może ze trzy-cztery razy w ciągu tego czasu). Jeszcze gdybym odstawiła moje ulubione piwko i miała trochę więcej czasu na ćwiczenia to już byłby pełny sukces... ![]() ![]()
![]() |
#1480 |
Zadomowienie
|
Hej, hej
![]() Ja wyniosłam dzisiaj snickersa do babci, która mieszka po sąsiedzku. Niech tam czeka albo zostanie zjedzony :P A ja zanim po niego sięgnę, będę musiała po niego kawałek przejść to pewnie się 3 razy zdążę opamiętać ![]() Obiad zjadłam w ulubionej knajpce. Nie mam pojęcia ile mógł mieć kcal, ale był bardzo sycący. Ja przyjęłam tak na oko 800 kcal ![]() Mój dzisiejszy: I. Jogurt nat. + 3 łyżki muesli orkiszowego, średni banan, biała kawa II. Mała nektarynka III. Ciabatta na ciepło z tuńczykiem, mozarellą, pomidorem, ogórkiem, kukurydzą i sałatą. Do tego sos czosnkowy i herbata z malin, hibiskusa i rodzynek IV. Kefir 150g, biała kawa V. Twarożek domowy, sałata lodowa, pół pomidora, pół czerwonej papryki ok. 1500 kcal PS: Pamiętacie jak jakiś czas temu prosiłam was o trzymanie kciuków? Udało się! ![]() ![]() Zgodziłam się od razu, ale czekałam jeszcze na decyzję "szefa szefów". Dzisiaj zadzwonili z potwierdzeniem. Zaczynam od wtorku. Póki co na miesiąc. Pierwsza praca w zawodzie ![]()
![]() |
#1481 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1482 |
Konto usunięte
|
Gaia, gratuluję!
Też mi się marzy, żeby pracować tu, gdzie robię teraz praktyki, baaardzo mi się tu podoba ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1483 |
Zakorzenienie
|
Gaia ja również gratuluje
![]()
![]() |
#1484 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() mi niestety nie udało się załatwić stażu... ja dziś z dietką tak może być, zjadłam kilka plasterków boczku, uwielbiam taki z patelni, wytapiam tłuszczyk i kurczy się, jest dwa razy mniejszy ![]() z ćwiczeń niestety znowu nic, ale miałam robotę w sadzie... jutro mam się mierzyć i ważyć, ale mam też dostać @, dlatego nie ma to raczej sensu, muszę poczekać 3-4 dni |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1485 |
Zakorzenienie
|
gaia gratuluję
![]() mnie dalej stopa boli przy stawaniu na palce, jak idę, przy ćwiczeniach, jak ciężar ciała spoczywa na lewej nodze, mam nadzieję, że przejdzie ![]() dzień zaliczam do udanych pod względem jedzenia i ćwiczeń ![]() kładę się zaraz spać, tylko nałożę maskę na włosy ![]() KAsia szkoda, że nie zostałaś na dłużej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1486 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1487 | |
Rozeznanie
|
Hej dziewczynki
![]() Znowu mnie chwilę nie było, bo straciłam neta. ![]() Wczorajszy dzień był do bani. Jadłam sam chleb z masłem, a na wieczór wcisnęłam małego pulpeta i dwie kromki z nutella ![]() Dziś będzie lepiej ![]() Dziękuję. Nadal nie mamy żadnych konkretnych planów... Chodzi tu o kwestię finansową. Mam do Krk blisko, więc na paliwo nie pójdzie dużo. Gorzej z noclegiem. Może wiesz, gdzie mogłabym zatrzymać się z Tż-tem na jedną noc w niewysokiej cenie? Wszędzie nocleg kosztuje od 65zł wzwyż... I co jeśli będzie padało? Jest jakieś miejsce, gdzie można przyjemnie i 'na sucho' spędzić czas? ![]() No mój np mówi, że mogłabym już iść je obciąć, bo mam bardzo zniszczone. Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#1488 |
Zakorzenienie
|
letina ja wczoraj podcięłam, ale nie były bardzo znisczone, gdzieniegdzie koncówki, ale trzeba, bo rok temu ostatnio to robiłam
![]() idę kręcić hh ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1489 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Pójdę w sobotę po pracy jak dam radę. Jak nie, to w poniedziałek. Obiecuję sobie i Wam! ![]()
![]() |
![]() |
#1490 |
Zadomowienie
|
Dzięki dziewczyny
![]() Strasznie mnie to podbudowało, że mi sami zaproponowali ![]() ![]() Dzisiaj ostatni dzień 1 miesiąca diety, ale na mierzenie i ważenie efektów poczekam tj. Kasia aż @ sobie pójdzie. letina CS ![]() Co do miejsc, gdzie można miło spędzicz czas jak pada to zależy co chcecie robić? Zwiedzać, przytulne, romantyczne kawiarnie? Wyjątkowe piwko ![]() Napisz co ![]() plastikowa pasztet z ciecierzycy jest pyszny. też musze sobie zrobić, bo sobie go długo obiecuję. Mój szwagier robi taki dobry, ale ja postarałabym się jakoś odchudzić jego wersję :P
A musisz uwierzyć w siebie, bo wiara czyni cuda Będę odchudzoną inżynierką ![]() ![]() ![]() Edytowane przez gaia Czas edycji: 2012-09-14 o 07:11 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1491 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Muzeum odpada ![]() Chcielibyśmy zobaczyć coś nowego, ale przede wszystkim zająć się sobą- od pewnego czasu nie mamy okazji na spokojnie nawet porozmawiać, więc to by była świetna okazja, by nadrobić zaległości. Coś a'la romantyczny weekend ![]() Myślimy też nas Wisłą- więcej kwater z niższymi cenami. Tylko ja kocham Kraków nocą ![]()
![]() |
![]() |
#1492 |
Zakorzenienie
|
gaia i ja chciałam z koleżanką na 2-3 dni do Krakowa pojechać
![]() ![]() ![]() mekduję 30 min hh ![]() Letina to trzymamy kciuki za fryzjera ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1493 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
CS= couch surfing. Fajna opcja, ale raczej odpada jak chcecie zająć się sobą. Z fajnych miejsc to polecam: *Bunkier sztuki- kawiarnia w namiocie na plantach (przy Szewskiej). Super zwłaszcza jak nie pada, bo otwierają namiot i siedzi się na plantach przy babcinych meblach. Dobre kanapki *Mleczarnia- mała, przytulna kawiarenka na Kazimierzu (Meisellsa), stare meble, lustro weneckie w toalecie ![]() *Zaułek niewiernego Tomasza- gdzieś czytałam, że to jedno z najbardziej romantycznych miejsc w Krakowie ![]() *Philo- na drugim końcu ul. Tomasza. jak was najdzie na nocne spacery to to jest jedyna otwarta całą noc kawiarnia ![]() ![]() *Omerta (Kazimierz ul. Kupa) pub gdzie wypijecie wyjątkowe i trudno dostępne piwa z lokalnym polskich browarów. Cena jak za normalne piwo w knajpie. Fajnie zrobiona karta, bo każde piwo jest opisane dość poetycko ![]() *House of beer- (róg Szpitalnej i Tomasza) zwykły pub, ale słynie z piw z całego świata. *Cupcake corner (Bracka lub Michałowskiego) jak was najdzie na słodkości. Polecam ![]() *Polecam jeszcze ulicę Bracką. Moja ulubiona i kilka fajnych miejsc, zwłaszcza jak wejdziecie w bramy (np. po prawej Spokój), albo słynna Prowincja (chociaż już nie ta co kiedyś, swego czasu ulubione miejsce Turnaua), albo Botanika. *w ramach spacerków to kazimierz- plac wolnica- mostowa- kładka bernatka- stare podgórze Aleee zjadłam wielkie drugie śniadanie! ![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1494 |
Zakorzenienie
|
gaia co dobrego jadłaś?
![]() ja zrobiłam killera, a teraz szzamię jabłko i nektarynkę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1495 |
Zadomowienie
|
3 kromki razowca z poledwica drobiowa z warzyawmi i papryką, banana i nektarynke. Sporo jak na drugie śniadanie
![]() Ale dobrze, że tego snickersa się pozbyłam bo pewnie i on by wpadł. Właśnie odwołałam swój wyjazd do Budapesztu ![]()
![]() |
#1496 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ooo a dlaczego? z grouponu może? a któraś z Was brała coś tam kiedyś? warto? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1497 |
Zadomowienie
|
Zjem potem mniej, ale strasznie mi się chce jeść, podjadać, chrupać. Ah ta @, ale przetrwam jakoś.
Nie z groupona, Mam bilety z Ryanaira. Miał byc wypad na 5 dni w ostatni tydzień wrzesnia. Takie spotkanie z ludźmi, których poznałam na stypenium w Niemczech. Ale odwołuje, bo nie chce brać wolnego na tym stażu na samym początku. Różnie potem może być jak zajęcia zaczne z moją dyspozycyjności, a nie chce być gościem w pracy. Ale troche mi szkoda megaaa imprezy no i w Budapeszcie nigdy nie byłam.
![]() |
#1498 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1499 |
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny !
![]() ![]() ![]()
![]() |
#1500 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:18.