|
Notka |
|
Być rodzicem Forum dla osób, które starają się o dziecko, czekają na poród lub już posiadają potomstwo. Rozmawiamy o blaskach i cieniach macierzyństwa. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1471 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XIV
Barbie tu mam fajny filmik nt sztucznych rzęs..
http://www.youtube.com/watch?v=fZjYoeKPXTs A co do wesela to było świetnie, w życiu nie byłam na takim weselu w lokalu, że było takie świetne jedzenie, a do tego było go dość sporo ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1472 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XIV
monika sukienka bardzo fajna. a może zarzucisz ją na siebie i cykniesz fotę?
![]() panika rzęsy naprawdę szalone, nie dziwię się, że na wesela ich nie przyklejasz. nikt by na pannę młodą nie patrzył ![]()
#1473 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Ale popisałyście dużo, aż dziw że w week tyle ![]() Berbie pewnie pięknie będziesz wyglądać Fiol jak ostatnio byliśmy na weselu to panna młoda się cieszyła, bo mówiła że kobieta w ciąży na weselu przynosi szczęście ![]() Pani niezłe rzęsiorki ![]() Monika ładna sukienka, najważniejsze, żebyś się w niej dobrze czuła My wczoraj u znajomych byliśmy, oczywiście znowu długo posiedzieliśmy i dzisiaj odsypianie było ![]()
#1474 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1475 |
Zakorzenienie
|
ale tak definitywnie nie może?
#1476 |
Zakorzenienie
|
Wg lekarzy ponoć nie, ona ma 32 lata, od 18 roku już jej lekarze mówili, że nie będzie mogła. Ona się z tym już pogodziła...
#1477 |
Zakorzenienie
|
o innych sposobach posiadania dzieci nie myśleli?
![]() |
#1478 |
Zakorzenienie
|
#1479 |
Zakorzenienie
|
A ja łapie schizo bo teraz zdałam sobie sprawę, że od poczęcia jest dopiero 31t5d i nie chcę urodzić przedwcześnie... Chyba oszaleję
![]() ---------- Dopisano o 15:46 ---------- Poprzedni post napisano o 14:57 ---------- Ja się już żegnam i jedziemy na poprawiny zostawiam wam ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1480 |
Konto usunięte
|
Fiol nie schizuj
![]() ![]() Ja posprzątałam, piorę i gotuję obiad. I ciągle myślę, czy jechać do sklepu czy nie. Z jednej strony mi się nie chce, chcę posiedzieć z TŻ (z nim nie bardzo pojadę, on strasznie marudzi na zakupach:/), ale z drugiej wizja żakietu robi swoje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1481 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
PANI! ale rzęsy sylwestrowe!!!!!! ![]() FIO! spokój, spokój!!! a lekarz wie ze owulka była pózniej? moj mi liczy tc od tego co na 1 usg wyszło a ze u mnie owulka była ponad tydzien pózniej tak ze jak wychodzi tydzien opóznienia to ja spokojna jestem. a ostatnio wyszłam mi taka data porodu jak wg owulki sobie wyliczyłam! PERSE! to masz dylemat!!! Edytowane przez eseska Czas edycji: 2012-09-09 o 15:14 |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1482 |
Zadomowienie
|
![]() |
#1483 |
Wtajemniczenie
|
Też myślę o sztucznych rzęsach, wypróbuję.
We wtorek jadę na zakupy, trzeba wyprawkę na jesień zrobić ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1484 | |
Zakorzenienie
|
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;36418747]Ja posprzątałam, piorę i gotuję obiad. I ciągle myślę, czy jechać do sklepu czy nie. Z jednej strony mi się nie chce, chcę posiedzieć z TŻ (z nim nie bardzo pojadę, on strasznie marudzi na zakupach:/), ale z drugiej wizja żakietu robi swoje
![]() rozumiem ![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1485 |
Wtajemniczenie
|
paniczko - cudne rzęsy
![]() monika - sukienka fajniutka, bez broszki lepiej ![]() Fiol - mały wytrzyma jeszcze troche, trzymam kciuki. maksi - co bedziesz kupować? dla siebie czy chłopaków? maga - miła koleżanka biorąc pod uwagę jej sytuację.
#1486 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1487 |
Konto usunięte
|
Ech no i byłam w sklepie i wróciłam bez żakietu :/ Fajne były w Reserved, ale jednak liczyłam na większe promocje, bo nie dam ani 149 ani nawet 129 za żakiet. Jutro oblukam mój ulubiony SH.
Kupiłam za to pełno pierdół w Kerze, m.in. taki jogurt (smak ciasteczkowy) czy też taki krem ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1488 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Mój Tż nie lubi jak piszę na forum ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Nie kuś ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Olek robił jazdę cały dzień, ząbkowania ciąg dalszy. Teraz jest jeszcze gorzej niż ostatnio, idą mu chyba 3 górne ![]() ![]()
![]() Aniołek (06-2011)[*] Aniołek (11-2010)[*] Po szklistych oczach je poznasz, po chwiejnym głosie Po marzeniach w pył obróconych, po kołysankach nie wyśpiewanych Po imionach nie nadanych, po smutku lepiej lub gorzej skrywanym Po tym wszystkim poznasz Aniołkowe mamy.... Edytowane przez Dasti80 Czas edycji: 2012-09-09 o 19:49 |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1489 |
Konto usunięte
|
Dasti fajnie z mamą, wypoczniesz trochę. Moja mama jest jedyną osobą (poza TŻ), którą bym dopuściła do dziecka, gdybym je miała. Żadnych innych + od nikogo rad bym nie słuchała. Mama miała zresztą zaplanowany urlop na czerwiec, mogłaby nawet wtedy ze mną zamieszkać, naprawdę tylko jej ufam w 100%. Niestety wszystko się powaliło, ale przy kolejnym dziecku wciąż myślę o takiej opcji.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1490 |
Zakorzenienie
|
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;36423109]Ech no i byłam w sklepie i wróciłam bez żakietu :/ Fajne były w Reserved, ale jednak liczyłam na większe promocje, bo nie dam ani 149 ani nawet 129 za żakiet. Jutro oblukam mój ulubiony SH. [/QUOTE]
lubię żakiety z reserved, zwłaszcza jak są w promocjach po 60-70zł przecenione z cen, które wymieniłaś. ale ciężko upolować, zwłaszcza jak się jest na zakupach dosyć rzadko, no i wtedy są już mocno przebrane. czasem się udaje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1491 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Ja mam parkę z R. właśnie kupioną w takiej cenie, przeceniona oczywiście. Baaardzo rzadko kupuję towar w normalnej cenie, musi być jakiś super hiper i potrzebny. Tak to albo promocje albo SH. Nie kupuję drogich ciuchów, jestem raczej z gatunku: taniej a częściej. I bardzo często kupuję w Reserved, to jeden z moich ulubionych sklepów ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1492 |
Zakorzenienie
|
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;36425208]Ja mam parkę z R. właśnie kupioną w takiej cenie, przeceniona oczywiście. Baaardzo rzadko kupuję towar w normalnej cenie, musi być jakiś super hiper i potrzebny. Tak to albo promocje albo SH. Nie kupuję drogich ciuchów, jestem raczej z gatunku: taniej a częściej. I bardzo często kupuję w Reserved, to jeden z moich ulubionych sklepów
![]() my zawsze zaczynamy zakupy od reserved właśnie, głównie szukając promocji. ja mam trochę rzeczy, mąż lubi koszulki polo stamtąd, bardzo często są przecenione, fajne gatunkowo i miłe w dotyku. |
![]() ![]() |
![]() |
#1493 |
Zakorzenienie
|
Perse, oglądasz?
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1494 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
http://www.premium.brw.com.pl/meble/modern/roksana/ ---------- Dopisano o 22:20 ---------- Poprzedni post napisano o 22:18 ---------- ja tez lubie re. a najbardziej jak sa wyprzedaze.... ciuchy sa eleganckie(takie jak lubie) i dobre nawet gatunkowo, mam 2 zakiety z re i jestem zadowolona ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1495 | |
Konto usunięte
|
Si si
![]() ![]() ![]() Cytat:
A jeśli chodzi o jakość R., to z tym jest różnie. Niektóre rzeczy OK, a niektóre to szmaty po drugim praniu :/ Jak wszędzie zresztą. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1496 |
Wtajemniczenie
|
wlasnie sie dowiedzialam od znaomej, ze w pracy mysla ze z ciaza i poronieniem byla sciema u mnie. bo w czwartek pred slubem mialam zwonienie na 100% a od piatku 80% bo poronienie.... i mysla ze sciema bo na slubue byly i wygladalam dobrze. mam dosyc...
|
![]() ![]() |
![]() |
#1497 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1498 |
Wtajemniczenie
|
jak ja mam wrocic do pracy? nie bralam l4 jak sie dowiedzialam o ciazy bo wiedialam ze sa urlopy i nie wyrobia sie, poswiecalam sie tym, ze czasem za duzo dzwigalam paczek, robilam wszystko dla ich dobra a teraz takie cos;( widocznie mam jeszcze malo problemow....
|
![]() ![]() |
![]() |
#1499 |
Zakorzenienie
|
cześć
![]() ja tylko na chwilkę. dziś w pracy duuużo lepiej ![]() Emilka zdrowieje. Mam grafik na cały miesiąc - jak dla mnie i tż robiony ![]() ![]() Zainteresowałyście mnie tymi rzęsami. Nie wiecie ile biorą za makijaż w inglot/douglas/sephora/the body shop+ sztuczce rzesy? ---------- Dopisano o 23:19 ---------- Poprzedni post napisano o 23:18 ---------- Kathe, brak mi słów. Serca nie mają? Widać, niektórzy mierzą ludzi swoją miarą... |
![]() ![]() |
![]() |
#1500 |
Wtajemniczenie
|
mam juz dosyc... mysla ze sobie specjalnie wzielam bo mialam slub i dlatego pewnie... ale na l4 mialam napisane 2 dni w szpitalu, zaden lekarz chyba by az tak nie zrobil.... zycie jest trudne, mam dosyc, dzis juz jestem u meza, poplkalam sie bo bylam u rodzicow i trudno mi jest sie przeprowadzic, bo tam swoje miejsce, pokoj itp, a teraz cos nowego... jestem bardzo zzyta z rodzicami, tym bardziej, ze 3 lata bylam w domu i caly czas z nimi, czasm mnie wkurzali ale to chyba troche normalne
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:07.