|
|||||||
| Notka |
|
| Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji. Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1471 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rozpaczliwie poszukuję, chętnie się podzielę - część VII
Cytat:
chcialabym OI |
|
|
|
|
#1472 |
|
Zakorzenienie
|
Już znalazłam SO w całkiem sporej ilości, ale dziękuję za odzew
|
#1473 |
|
Zakorzenienie
|
ODDAM W DOBRE RECE aktualna list odlewek na wymianę jest następująca: *Gianfranco Ferre Gieffeffe - 10 ml ubytek - 2 testowe psiknięcia *Chopard Wish Pink Diamond - 15 ml w 22ml atomku ubytek - 4 psiknięcia Nuty zapachowe: nuta głowy: neroli, gruszka, mandarynka nuta serca: róża, osmanthus, morela, frezja nuta bazy: ambra, piżmo, drzewo sandałowe * Demeter Always happy 5 ml * Lalique Amethyst 10 ml ubytek 1 psik testowy Nuty zapachowe: nuta głowy: czarna porzeczka, czarna jagoda, malina, jeżyna nuta serca: dzika róża, piwonia, ylang ylang, morwa, liście jeżyn nuta bazy: piżmo, wanilia, pieprz, nuty drzewne * Boadicca The Victorious - Intense próbka fabryczna z missala ubytek minimalny Nuty serca: nuty owocowe Nuty głowy: róża, lilia, jaśmin, tuberoza Nuty bazy: wanilia, miód, paczula * Guerlain - Eau de Shalimar edt ok 1/ 1,5 ml Nuty zapachowe: limonka, bergamotka, pomarańcza, wanilia, róża, jaśmin, nuty pudrowe * Balmain - Carobone ok 1/1,5 ml Nuty zapachowe: elemi, piżmo, bnzoin, piprz bourbon, bluszcz, liść fiołka, wetiwer, kadzodło, czarna figa * Penhaligons Opus 1870 ok 2 ml nuta głowy: czarny pieprz, yuzu (owoc cytryny), kolendranuta serca: cynamon, kadzidło, angielska róża goździkowa nuta bazy: australijski sandałowiec, drzewo cedrowe, piżmo, cy * skin trussardi ok 4/5 ml- nuty: cytrusy, jabłko, liście fiołka i kwiat konwalii. *Stella Mccartney Rose Absolute ok 2 ml Nuty zapachowe: róża bułgarska, piwonia, ambra, cytusy * Annick Goutal Un Matin d Orange - 2 ml Nuty zapachowe: gardenia, cytryna, liście pachnotki, imbir, magnolia, jaśmin sambac, champaca, bambus, gałka muszkatołowa, wiśnia, ylang - ylang * Rasasi Roohy Tehabak - 2ml Nuty wysokie: mandarynka, kwiat pomarańczy, lilia, gardenia Nuty średnie: brzoskwinia, pieprz, labdanum, kadzidło Nuty bazowe: paczula, drzewo sandałowe, nuty palone, ambra *Faqat Lil Rijal- 2 ml Głowa-bergamotka, szafran Serce-kardamon, jaśmin, ryż, geranium Podstawa-drzewo sandałowe, paczuli, piżmo, skóra * Michal SzulcSale perfume 01-1 ml * Costume National Scent ok 3/4 ml Nuty zapachowe: ambra, hibiskus, jaśminowa herbata. *Loewe, Aire Sensual-ok 1ml Nuty zapachowe: nuta głowy: cytryna z Kalabrii, pomarańcza z Tangeru, zielone jabłko nuta bazy: jaśmin Ssambac, lilia polna, frezja nuta serca: piżmo, złoty bursztyn * Frederic Malle French Lover ok 2 ml Nuty zapachowe: cedr, wetiwer, florencki irys, ziele angielskie, galbanum, paczula, kadzidło i
|
#1474 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 17:59 ---------- Poprzedni post napisano o 17:59 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#1475 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
.Jestem otwarta na propozycje,lubię testować nowe zapachy. Preferuję ciężkie,kadzidlane//pidżmowo–ambrowe/,raczej klasyki. .Nie znaczy to,że inne wykluczam.Mam też te "nie w moim typie" ,używam i nie wywołują u mnie uczucia obrzydzenia (tylko szybko mi się nudzą).Napiszę może,czym NIE jestem zainteresowana. -zapachami Avon,Oriflame i "perfumami gwiazd" ,półką cenową typu Bi-Es.Mogę wymienić na odlewki o większej pojemności. Chcę przetestować np Black Cashmire.Rozpatrzę każdą propozycję. |
|
|
|
|
#1476 |
|
Zakorzenienie
|
Szukam na spróbowanie:
Givenchy, Very Irresistible Givenchy, Eaudemoiselle Givenchy, Ange ou Demon Cacharel, Noa EDT Cacharel, Amor Amor Cacharel, Liberte Guerlain, My Insolence Guerlain, L’Instant Magic Bulgari, Rose Essentielle Thierry Mugler, Angel le Lys Thierry Mugler, Alien Aqua Chic John Galliano- Parlez Moi d Amour EDP/EDT Chanel, Coco Noir Gucci, Rush 2 Dior, J’adore L’or Dior, J’adore EDT Lanvin, Marry Me Lanvin, Eclat d'Arpege M. Micallef, Gardenia M. Micallef, Note Vanillee Moschino, Couture Tom Ford, Black Orchid Chloe, Chloe EDT Chloe, Chloe Intense Chloe, Love Eau Florale JPG, MaDame EDT Diesel, Loverdose EDP Bottega Veneta Oriflame, Enigma Oriflame, Marcel Oriflame, More by Demi Lolita Lempicka, Si Lolita Jil Sander, Sport Versace, Vanitas Ormonde Jayne,Ta'if Comme des Garcons, Series 7 Sweet: Burnt Sugar Indult, Manakara ODDAM: FLAKONY: -Avon, Be... Kissable, 50ml, bez kilku psików, ważne do 10.2011, zapach niezmieniony, brak kartonika -Avon, Celebre, 50ml, bez kilku psików, kartonik -Avon, Pur Blanca Blush, z 50ml ok.18ml, brak kartonika, -FM, kolekcja kwiatowa, nr 218- kwiat pomarańczy, 50ml, bez kilku psików, kartonik, zapach bardzo słodki, mi przypomina zapach akacji, -Oriflame, Delight, ok. połowy z 50ml, mam z wymiany, zapach był ważny do lutego tego roku, nie znałam go wcześniej więc nie stwierdzę czy się zmienił czy nie, brak kartonika, dorzucę do wymiany -The Parfumer's Workshop, Tea Rose, 120ml, bez 2 psików, kartonik -Versace, Versus, mianiaturka, ok. 4/5ml, brak kartonika, PRÓBKI, ODLEWKI: -Aquolina, Chocolovers, ok. 1ml -Angel Schlesser, Essential, 2ml -Annayake, Miyako, ok. 0,3ml, -Avon, Today, ok. 0,4ml -Britney Spears, Fantasy, ok. 0,8ml, -Burberry, London, ok. 1,7ml -Cacharel, Noa Perle, 2,5ml -Calvin Klein, In2You Her, ok. 2ml -Calvin Klein, One, ok. 0,4ml, -Carolina Herrera, 212 Sexy, ok. 1,1ml, z wymiany -Chanel, Chance EDP, ok. 1,9ml -Chloe, Neroli, ok. 1,3ml -Chopard, Cashmir, ok. 0,8ml, -Chopard, Wish, ok. 9,5ml, -Demeter, Leather, ok. 1,2ml -Dior, Forever and Ever, 2ml bez psika -Dior, J'adore EDP, 1ml -Dior, J'adore L'eau Cologne Florale, ok. 9,5ml, -DKNY, Be Delicious, Fresh Blossom Juiced, ok, 0,7ml, -Dolce&Gabbana, The One, ok.1ml, -Escada, Incredible Me, ok. 1,3ml, -Estee Lauder, Pleasures, ok. 0,8ml -Estee Lauder, Sensous, ok. 1ml, -Estee Lauder, Youth Dew, ok. 2,3ml -Faberlic, Chocolate Story, ok. 1,9ml -Fifi Chachnil, Fifi Chachnil, na dobre spróbowanie -Gucci, Eau de Parfum, 1,7ml bez testu -Gucci, Eau de Parfum II, ok. 0,3ml -Gucci, Flora Gardenia, 2ml bez testu -Guerlain, AA Flora Nymphea, 1ml, bez psika -Guerlain, AA Tiare Mimosa, ok. 1,6ml -Guerlain, Idylle, wyj. 1ml, bez 3 psików -Guerlain, L'Instant EDP, ok. 1,9ml -Guerlain, Samsara, ok. 1,2ml -H. Boss, Femme, ok. 2ml -Isabella Rossellini, Manifesto, 1,5ml -Joop, Le Bain, ok. 1,6ml -Juicy Couture, Juicy Couture, 1,5ml bez psika -Kate Moss, Vintage, 1ml -Kenzo, Jungle Elephant, ok. 1,6ml -Kilian, Beyond Love Prohibited, ok. 1,1ml -L'Artisan Parfumeur, Havana Vanille ok. 0,5ml -Lancome, Miracle, ok. 1ml -Lanvin, Arpege, ok. 0,3ml -La Perla, J'aime la nuit, ok. 8ml -Lancome, Tresor in Love, wyjściowo 1,5ml, bez dwóch psików, -Lolita Lempicka, Lolita Lempicka, EDP, ok. 1,3ml, z wymiany, -Marc Jacobs, Lola, ok. 1,5ml, -Mary-Kate&Ashley Olsen, N.Y. Chic, ok. 1,3ml -Micallef, Patchouli, ok. 0,6ml -Oriflame, Eclipse, ok. 0,4ml -Oriflame, Giordani White Gold, ok. 1ml -Puma, I'm going, 1,2ml -Prada, Amber, 1,5ml bez psika -Robert Piguet, Calypso, ok. 0,5ml -Serge Lutens, Un Bois Vanille, ok. 1,4ml, kupiłam próbkę w ciemno, myślałam, że zapach będzie słodki, na mnie jest jakiś ostry, pieprzny, nie wiem czy nie nalali mi czegoś innego :| -Stella McCartney, to jest chyba Stella Rose Absolute, ok. 1,1ml -Tauer Parfumes, Incense Rose, ok. 1,3ml -Thierry Mugler, Womanity ok. 4,5ml -Vera Wang, Princess, ok. 1,3ml, z wymiany Edytowane przez AllekssandrA91 Czas edycji: 2013-01-06 o 19:41 |
|
|
|
#1477 |
|
Zakorzenienie
|
szukam męskiego Quorum Silver Antonio Puig na spróbowanie
|
|
|
|
#1478 |
|
Zakorzenienie
|
Poszukuję deperacko flaszuni AA Pamplelune
|
|
|
|
#1479 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale w razie czego - stronę wcześniej wymieniłam flakony jakie mam do oddania. Do tego dodałabym jeszcze Contradiction CK oraz Medusę Versace. |
|
|
|
|
#1480 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
dostałam już info, że nie będzie wymiany więc moje Gucci i Armani są dla ciebie za twoje Mauboussin, jeśli tylko jesteś zainteresowana Ponieważ ilościowo z mojej strony będzie mniej ml, więc może dobierzesz sobie jakąś odlewkę? Jeśli ci odpowiada taka wymiana to zapraszam na PW
|
|
#1481 |
|
Raczkowanie
|
Anka_res
Co za :Histoire d'Eau Mauboussin?Ewentualnie,ja ka jest Twoja cena? Co za Contradiction?I jaka jest pojemność? |
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#1482 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1483 |
|
JESTEM ONA
|
Oddam:
1. Hugo Boss Deep Red edp 100ml , zostało 15ml flakon 2. Estee Lauder Sensuous Nude edp miniatura 4ml, ubytek minimalny, nie większy niż 0,5ml 3. Chanel Chanel No5 edp ok. 8ml /10ml 4. Mauboussin Mauboussin ok. 4ml/5ml 5. Donna Karan Black Cashmere nowa wersja ok. 8ml /22ml Próbki: -Bvlgari Jasmin Noir nowa fabryczna z atomizerem -Versace Crystal Noir edt firmowa, nowa -Guerlain La Petite Robe Noire edp1ml x 2szt ( 1 nowa, 2 testowana) fabryczne z atomizerem -Ch. Dior Miss Dior Eau Fraiche edt testowana fabryczna z atomizerem -Les Parfums De Rosine Rose Kashmirie sampel z atomizerem ze wspólnych zakupów zostało ok. 1,8ml/ 2,5ml -Vanicee Insensee , robiona bez atomizera,ok. 1ml -Isabella Rossellini Manifesto edt 1,5ml nowa w kartoniku fabryczna Przygarnę: Allure edp, edt Coco edp, edt Gucci Envy Me inne
|
#1484 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Contradiction Calvin Klein - prawie 100 ml, ale nie jestem do niego szczególnie przywiazana i mogę wymienić na mniejszej pojemności flakon. |
|
|
|
|
#1485 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
moja wymiana w podpisie
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1486 | |
|
JESTEM ONA
|
Cytat:
|
|
#1487 |
|
Wtajemniczenie
|
Oddam:
Poison 30 ml Słoń dobre 40 ml Czekam na propozycje
|
#1488 |
|
Zakorzenienie
|
Czy może zainteresowałoby Cię na wymianę Gucci by Gucci edt 15ml?
|
#1489 |
|
JESTEM ONA
|
Allie,
nie bardzo- nie znam zapachu, a po opiniach raczej nie dla mnie ( choc mogę się mylic, ale nie mam nawet gdzie powąchac). Dziękuję zatem
|
#1490 | |
|
JESTEM ONA
|
Cytat:
Dodaję jeszcze: Guerlain Mitsuoko ok. 2- 2,5ml robiona
|
|
#1491 |
|
Zakorzenienie
|
Oddam, chętnie hurtem:
Flakon (tester bez korka) Trouble, Boucheron - ok. 9-10/50 ml. Narciso Rodriguez Eau Delicate EDP - 2/10 ml. L'Eau Par Kenzo Indigo - 6-6,5/10 ml. Sweet Oriental Dream, Montale - 4/10 ml. Cashmere Mist, Donna Karan - 3,5/10 ml. |
|
|
|
#1492 |
|
Guerlain Lover
|
Czego poszukujesz za Kenzo Indigo i Cashmere Mist?
|
|
|
|
#1493 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1495 | |
|
Guerlain Lover
|
Cytat:
Próbek jako tako za dużo nie mam, bo pooddawałam wiele.
|
|
|
|
|
#1496 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1497 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wymiana w podpisie
|
|
#1498 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1499 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jeśli chodzi o resztę, to nie znam tych zapachów, a OI w większych ilościach oddałabym tylko za coś co bardzo, bardzo bym chciała Jeśli Ci to by nie odpowiadało, to nie ma sprawy, powinnam była odznaczyć UBV
tak pachnę Edytowane przez Quinn Czas edycji: 2013-01-08 o 19:24 |
|
|
|
|
#1500 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:26.

chcialabym OI

Próbek jako tako za dużo nie mam, bo pooddawałam wiele.