|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1471 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Yves Rocher - promocje, oferty, nowości - cz. V
a co myslicie o pedzlach z YR?
|
|
|
|
#1472 |
|
Raczkowanie
|
Używałyście kosmetyków z serii TdH? Mam kilka pytań:
1. Czy olejek pod prysznic się sprawdza? Czy dobrze oczyszcza i nawilża? 2. Balsam, z tego co posmarowałem się w sklepie widziałem, że jest bardzo tłusty, na pewno idealny na mrozy. Czy ma jakieś niespotykane i warte swojej ceny składniki? Czy jest może inny w YR który jest podobnej konsystencji? 3. Co z oliwką do masażu? Czy daje przyjemność dla osoby masowanej? Czy tylko masaż odpręża a każdy jeden olejek po prostu nawilża ciało? 4. Czy mydło jakoś pachnie? Czy jest tylko piękne i służy jako ozdoba łazienek? ![]() 5. Czy peeling do ciała z glinką marokańską głęboko oczyszcza? Czy to też jest zbyteczne i można znaleźć inny produkt o podobnie skutecznej konsytencji? Dzięki z góry za pomoc ![]() Zastanawiam się nad zakupem tych produktów. |
|
|
|
#1473 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:47 ---------- Poprzedni post napisano o 23:39 ---------- No jak dla mnie to rozświetlające perełki z Avonu to dyskoteka w porównaniu z tymi z YR. Avon daje wyraźny błyszczący nawet efekt a te z YR bardzo delikatny, wręcz słaby ale jak dla mnie to zaleta ![]() Zalezy jaki chcesz uzyskać efekt rozświetlenia. Ja używam tylko na miejsca strategiczne, które się przeważnie rozświetla, na całą buzię próbowałam ale to raczej nie dla mnie...choć nie był to jakiś widoczny mocno i przeszkadzający błys jak w przypadku kulek z Avonu czy innych tego typu podobnych produktach
Edytowane przez fenomeno2000 Czas edycji: 2012-11-05 o 23:51 |
|
|
|
|
#1474 |
|
Zakorzenienie
|
A używa ktoś takich kuleczek przy przetłuszczającej się cerze? Zastanawiam się nad nimi, ale nie wiem czy jak mi się skóra po pewnym czasie przetłuszcza, czy nie będzie podwójnego świecenia :/
|
#1475 |
|
Raczkowanie
|
[QUOTE=Limonatka;37450117]Ale to ten "szary" to jest ten kolor "popielaty" wg YR, tak? Bo używacie innych nazw kolorow niż są na stronce YR. A kusił mnie ten popielaty, ale na Twoim zdjęciu wygląda wręcz na srebrny..
Tak, dokładnie "szary" występuję wg YR jako "popielaty". Zdjęcia są prześwietlone od lampy, to zasługa też dużej ilości mica/y. Kolor wg mnie jest najlepszy z tych, które mam. Brakuje mi tylko złota.
|
#1476 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
odp.5 też dostałam gratis wpaniały, zapach cudny, na ciele zostawia taka tłustą powłokę więc nie musiałam się zbytnio po nim nawilżać. Jak dla mnie dość mocno drapał i gdyby nie jego kosmiczna cena kupiłabym go z wielka ochotą
|
|
|
|
|
#1477 |
|
Wtajemniczenie
|
własnie zauważyłam, że na stronie yr pojawiła się yria, której nie widziałam już baaardzo dawno. czy ona nie była wycofana?
|
|
|
|
#1478 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Całe 125 złotych flakon kosztuje.
|
|
|
|
|
#1479 |
|
Wtajemniczenie
|
pamiętam jak parę ładnych lat temu podkradłam ja mamie i psiknęłam się do szkoły, byłam potwornie zakochana w tym zapachu, niestety równie mocno cały dzień bolała mnie głowa
ale zapach piękny!
|
|
|
|
#1480 |
|
Wtajemniczenie
|
Yria? Nigdy jej nie wąchałam ... Może któraś ładnie powiedzieć jakie to nuty?
Olejek pod prysznic TdH ma zapach propolisu. A przynajmniej tak mi pachnie ![]() To może skoro R.Absolue tyle czasu po wycofaniu ze stacjonarki jest w wysyłkowej, to mój Cedr i Iris też zostaną? A i jeszcze czy mogłaby jakaś dobra dusza podać skład Pure Light? Jasny beż mnie interesuje, bo porcelanowego chyba nie ma? Dzięki z góry
|
|
#1481 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
to opis z kwc: "Przypomina mi... moje ukochane Dune oraz zapomniane, wycofane (?) Mon Parfum Bourjois." dla mnie ten zapach jest obłędny! niezwykle kobiecy, elegancki a zarazem mega seksowny, szkoda że nie umiemy się zgrać poza tym jest bardzo trwały
|
|
|
|
|
#1482 |
|
Wtajemniczenie
|
Ale nie ma nic wspólnego z SE? Bo tego typu kobiece zapachy mnie mdlą. Rozumiem, że nie można tego nigdzie powąchać? Bo róża i drzewo sandałowe bardzo do mnie przemawiają. Ciekawe czy BOK mógłby mi wysłać jakąś próbkę
|
|
#1483 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#1484 | |
|
Raczkowanie
|
Marleen dziękuję bardzo za zdjęcia
Spróbuję go jeszcze kiedyś dorwać albo za pieczątki albo w jakimś zamówieniu wysyłkowym. 50 zł to jednak trochę zaporowa kwota Moje zamówienie jest już w realizacji, więc musiałabym nie przyjmować paczki itp itd. Mam nadzieję, że róż będzie taki jak na Twoich zdjęciach, bo czegoś takiego też szukałam ![]() Co do kuleczek - to są one naprawdę bardzo delikatne. Wręcz niewidoczne w zwykłym świetle. Można ich spokojnie używać nawet na całą buzię. Avon to przy nich kiczowaty błysk Jeśli chodzi o te z YR to to jednak jestem trochę zawiedziona, bo trzeba ich sporo nałożyć żeby uzyskać efekt rozświetlacza. No ale to w końcu sama nazwa mówi, że jest to puder I w tej rosli sprawdza się naprawdę fajnie.---------- Dopisano o 11:21 ---------- Poprzedni post napisano o 11:16 ---------- Cytat:
Mademoiselle są w porównaniu z nimi delikatniejsze. Napisz do BOKu - powinni mieć jeszcze próbki. Przed latem poprosiłam o kilka i przysłali mi właśnie m.in Yrię. Jak dla mnie są piękne - takie ultrakobiece
Edytowane przez fragari Czas edycji: 2012-11-06 o 11:22 |
|
|
|
|
#1485 |
|
Wtajemniczenie
|
A ja czekam na moje zamówienie z oferty świątecznej, niestety brak świeczek pieczone jabłko w karmelu i trzeba czeeeekać
Ale Pani na infolinii była przemiła |
|
|
|
#1486 |
|
Raczkowanie
|
Co do pędzli, używałam przy makijażu oka pędzla z YR oraz z Inglota. Zdecydowanie lepiej mi się pracowało tym z Inglota.
Dla mnie pędzle do oczy z YR są za duże. Mam małą powiekę. Co do serii TdH. Bardzo lubię olejek pod prysznic. Jak napisała koleżanka wyżej on się nie spieni. Ale można się tak fajnie nim wymasować, moja skóra jest bardziej po nim nawilżona niż po zwykłym żelu pp. Zapach balsamu mi się nie podoba i jakiś taki rzadki jest ( miałam próbkę). Peeling nawet ok, miałam próbkę, ale nie żeby jakoś powalał. Podsumowując, jedynie z TdH lubię olejek pod prysznic ![]() Od ilu jest przesyłka darmowa z kodem Fb -25%? |
|
|
|
#1487 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1488 |
|
Raczkowanie
|
Czy któraś z was próbowała świątecznej kolorówki i może coś polecić? zainteresowana jestem tuszem, ale na zdjęciu nie ma pokazanej szczoteczki. Cienie też wyglądają ciekawie
|
|
|
|
#1489 |
|
Zakorzenienie
|
Dostałyście już ulotkę na listopad pocztą do wykorzystania w sklepie?
|
|
|
|
#1490 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
http://beauty-police.blogspot.com/20...-listopad.html |
|
|
|
|
#1491 |
|
Zakorzenienie
|
Ja jeszcze nie dostałam mailingu na listopad
Poczekam do 16 listopada, a później najwyżej upomnę się o wystawienie ulotki zastępczej.
|
#1492 |
|
Konto usunięte
|
rybko, a nie lepiej już teraz się upomnieć? nie wiem jak szybko oni w tej sprawie działają, ale żebyś później nie musiała czekać jak już się pojawią limitki. :/
|
|
|
|
#1493 |
|
Zakorzenienie
|
Niestety byłam już w takiej sytuacji, kwestia braku ulotki wyjaśniana jest "od ręki". Wygląda to tak, że pracownik sklepu dzwoni do Boku, podając numer karty klienta, potwierdza moje dane i informuje o tym, że wystawia blankiet zastępczy. Istotne jest to, żeby udać się do sklepu od pon.-piąt. w godzinach od 9-17 (godziny pracy Boku). Do sklepu zamierzam udać się po 16, żeby wybadać limitki.
|
#1494 |
|
Konto usunięte
|
aa, rozumiem.
|
|
|
|
#1495 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
baza klientów, czynna jak większość biur od 9-17. Dla klientów BOK "pracuje" od 8 do 20, od pon. do sob.
|
|
#1496 |
|
Konto usunięte
|
aa, ok, wszystko jasne.
|
|
|
|
#1497 |
|
Przyczajenie
|
Dziewczyny czy mogłybyście wrzucić bardziej czytelne skany oferty Święta 2012 oraz katalogu do tego? Zdjęcia z pierwszego postu są dla mnie nieczytelne;/ i jeszcze pytanie: czy mając zniżki do stacjonarnego to łączą się one z promocjami które już są z góry narzucone przez sklep?
Niedawno założyłam sobie kartę ale muszę powiedzieć, że gdyby nie miłość do marki to przez obsługę moja noga w tym sklepie już by nie stanęła.
|
|
#1498 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#1499 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Akurat taka torebkowa wersja kremu Fajnie...
|
|
|
|
|
#1500 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:20.

ale zapach piękny!

Moje zamówienie jest już w realizacji, więc musiałabym nie przyjmować paczki itp itd. Mam nadzieję, że róż będzie taki jak na Twoich zdjęciach, bo czegoś takiego też szukałam 

Poczekam do 16 listopada, a później najwyżej upomnę się o wystawienie ulotki zastępczej.
06.09.2014
baza klientów, czynna jak większość biur od 9-17. Dla klientów BOK "pracuje" od 8 do 20, od pon. do sob.