|  2008-05-22, 14:57 | #1471 | |
| Zakorzenienie | 

Dot.: Czarnow³ose;)

Cytat: 

__________________ Wielu ludzi powie Ci, ¿e nie dasz rady, a Ty po prostu odwróæ siê i powiedz - no to patrz  | |
|     |   | 
|  2008-05-22, 15:00 | #1472 | 
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2007-09 
					Wiadomo¶ci: 1 124
				 | 

ja te¿ zamierzam nied³ugo zrobiæ sobie "hebanow± czerni±" wiec moje pytanie: Wyszed³ ci czarny z przeb³yskiem jakiego¶ innego koloru, czy tradycyjny "czarno-czarny"??  Nie wygl±da sztucznie, plastikowo? A mo¿e mog³aby¶ wkleiæ fotki?   
				__________________ W deszczu maleñkich ¿ó³tych kwiatów  w spokoju przy sobie nie czuj±c czasu.. | 
|     |   | 
|  2008-05-22, 15:06 | #1473 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2007-10 Lokalizacja: Warszawa 
					Wiadomo¶ci: 3 233
				 | 

Cytat: 
  Niedlugo bede musiala isc po kolejne opakowanie. Wlosy przez pierwsze dwa mycia byly intensywnie czarne. Moj TZ uznal, ze wygladaja sztucznie, bo bardzo sie blyszcza...  no ale tak to jest jak sie ma z natury suche, krecone wlosy...kolor byl jak najbardziej okej. Pozniej zrobila sie to juz ciemna czern z odcieniem ciemnego brazu - bez zadnych rudosci. Nawet trudno mi wytlumaczyc, jaki to dokladnie kolor - po prostu czarny, ale wygladajacy super naturalne. Nie pamietam juz kiedy farbowalam. Musze sprawdzic w archiwum  Beda chyba 2 - 2,5 tygodnia. A kolor super sie trzyma. Edit: farbowalam 2 maja  a myje wlosy codziennie   Edytowane przez tulipanna. Czas edycji: 2008-05-22 o 15:11 Powód: dopisek | |
|     |   | 
|  2008-05-22, 15:10 | #1474 | 
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2007-09 
					Wiadomo¶ci: 1 124
				 | 

no to mnie uspokoi³a¶. Dziêki   A my¶lisz, ¿e je¶li oka¿e sie, ¿e czerñ nie jest dla mnie to to jest szansa stopniowego zej¶cia do br±zów, czy casting trzyma sie jak farba i zostanie tylko dekoloryzacja??   
				__________________ W deszczu maleñkich ¿ó³tych kwiatów  w spokoju przy sobie nie czuj±c czasu.. | 
|     |   | 
|  2008-05-22, 15:12 | #1475 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2007-10 Lokalizacja: Warszawa 
					Wiadomo¶ci: 3 233
				 | 

Cytat: 
  A dodam, ze ja brunetka naturalnie   | |
|     |   | 
|  2008-05-22, 15:23 | #1476 | |
| Rozeznanie | Cytat: 
  co do wytrzyamalosci Castingow to jest tak gdy nakladasz na siebie kilka kolorow to jest bardzo trwaly i nawet jak sie zmywa to minimalnie,w innym wypadku u mnie sie zmywal,do tego ja zauwazylam,ze jak naloze jasniejszy odcien to mi rozjasnia,dlatego w razie co jak nie przypadnie ci do gustu to nalozysz jakis braz i powinno byc ok: ) Edytowane przez truskawkowawiosna Czas edycji: 2008-05-26 o 14:16 Powód: post pod postem | |
|     |   | 
|  2008-05-23, 11:21 | #1477 | 
| Rozeznanie Zarejestrowany: 2007-03 
					Wiadomo¶ci: 797
				 | 

Do wczoraj by³am naturaln± szatynk±.Pomalowa³am w³osy granatow± czerni± Loreala,mimo i¿ trzyma³am na w³osach 5 minut(powodem by³o szybkie przemy¶lenie sprawy)to i tak z³apa³,masakra!!! Oczywi¶cie ¿a³ujê i bêdê znów  pielêgnowa³a swoje a mam nadziejê ¿e kolor ca³kiem siê zmyje    | 
|     |   | 
|  2008-05-24, 19:21 | #1478 | |
| Zakorzenienie | 

Cytat: 
  sama nim farbuje 
				__________________ Wielu ludzi powie Ci, ¿e nie dasz rady, a Ty po prostu odwróæ siê i powiedz - no to patrz  | |
|     |   | 
|  2008-05-24, 22:42 | #1479 | 
| Wcale nie be, tylko cacy kasieñka | 

Niestety kilka tygodni temu równie¿ zosta³am czarnow³os±. Nie podoba mi siê nic a nic, mia³ byæ ciemny br±z. O zgrozo tylko po³ysk farby siê zmy³ a kolor dalej intensywny   Ech bede sie tak musia³a do wrze¶nia pomeczyæ   
				__________________ Blog | 
|     |   | 
|  2008-05-24, 22:49 | #1480 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2007-11 Lokalizacja: To tu, to tam ;) 
					Wiadomo¶ci: 28 697
				 | 

A mnie jest niesamowicie smutno bo ju¿ nied³ugo przestanê byæ czarnow³os±   Tzn zawsze farbowa³am siê na ciemny br±z ale i tak wychodzi³ czarny wiêc zalicza³am siê do tego grona  Ale 3 miesi±ce temu postanowi³am przestac meczyæ moje w³oski i wróciæ do naturalnego koloru - ciemny blond... Dekoloryzacja nie wchodzi w grê wiêc co miesi±c je podcinam coraz krócej - teraz nie mam ich ju¿ nawet do brody  - az odrosn± mi moje naturalne. | 
|     |   | 
|  2008-05-24, 23:54 | #1481 | |
| Zakorzenienie | 

Cytat: 
 tesciowa mowi ze na slub mam byc blondynka 
|     |   | 
|  2008-05-24, 23:56 | #1482 | 
				 | 

| 
|     |   | 
|  2008-05-24, 23:59 | #1483 | |
| Zakorzenienie | 

Cytat: 
  tak za ok tydzien  a wlosow nie zetne bo mam do pasa  ostatnio juz i tak za duzo podcielam 
|     |   | 
|  2008-05-25, 14:54 | #1484 | |
| Wtajemniczenie Zarejestrowany: 2005-12 Lokalizacja: Pomerania :) 
					Wiadomo¶ci: 2 363
				 | 

Cytat: 
 Jeny...nic mi nie mów o podcinaniu...Fryzjerka siê troszkê zagalopowa³a i z w³osów przykrywaj±cych ramiona obciê³a mi cm nad ramiona  ...nie mia³am w³osów jako¶ rewelacyjnie d³ugich ale cholera...takich krótkich nie lubie...   
				__________________ maniaczko-fanka mundurowych  Moja ksi±¿kowa wymiana. Zapraszam  https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=630571http:// | |
|     |   | 
|  2008-05-26, 14:13 | #1485 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2007-04 
					Wiadomo¶ci: 73
				 | 

Dziewczyny u¿ywa³a która¶ 898 ciemny fiolet z Brillance ? Nale¿y on do czerni i zapowiada siê naprawdê ciekawie, w ¶rode farbuje :P Do tej pory to najbardziej udana farba dla mnie to w³a¶nie Brillance, krucza czerñ, w³osy maj± piêkny blask i trwa³y kolor, do tego ¶wietna od¿ywka, ale czasem trzeba co¶ mieniæ  Pozdrawiam wszystkie czarnow³ose   
				__________________ ' I got the poison, I got the remedy... ' ' I fell in love, in love with you suddenly There’s no place else I could be, but here in your arms...' P.   | 
|     |   | 
|  2008-05-27, 09:00 | #1486 | 
| Zakorzenienie | 

no to tak jest u fryzjera !! juz 2 razy mialam taka sytuacje...dlatego teraz sama sobie podcinam

__________________ Wielu ludzi powie Ci, ¿e nie dasz rady, a Ty po prostu odwróæ siê i powiedz - no to patrz  | 
|     |   | 
|  2008-05-29, 18:17 | #1487 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2007-05 Lokalizacja: Chrzanów 
					Wiadomo¶ci: 33
				 | 

Chcia³am  wkleiæ swoje zdjêcia ale ³aduj± siê straaaaasznie d³ugo    | 
|     |   | 
|  2008-05-29, 21:11 | #1488 | |
| Raczkowanie | 

Cytat: 
 ja teraz mam.;/ i mnie trafia;/ 
				__________________ metal góra - 09.06.08*************************  ******************** 24.05.08    ...  | |
|     |   | 
|  2008-05-30, 15:10 | #1489 | |
				 | 

Cytat: 
  Poza tym dermatolozka kaza³a mi przestaæ, bo nie do¶æ, ¿e podra¿ni³am skórê g³owy (nie wiem do koñca czym ale farbowaniem jej na pewno nie pomogê  ) to powiedzia³a, ¿e w³oski mi siê trochê przerzedzi³y  A poza tym to szczerze mówi±c farbujê w³osy od tak dawna (pierwszy raz 10 lat temu), ¿e ju¿ nawet nie pamiêtam jaki jest mój naturalny kolor i jak w nim wygl±dam  Bo nawet je¶li nie stosowa³am farb to zawsze by³y jakie¶ szamponetki, które na moich w³osach zawsze trzyma³y siê kilka miesiêcy. | |
|     |   | 
|  2008-05-31, 11:05 | #1490 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2007-06 Lokalizacja: warszawa 
					Wiadomo¶ci: 339
				 |  czarne w³osy 

planuje sobie przefarbowaæ w³osy na czarno. --wydaje misie praktycznym kolorem i pasowa³by do mnie  ;P czy kto¶ z was farbuje sie na czarno? macie fotki swoich w³osków?  prosze o odpowiedzi   
				__________________     | 
|     |   | 
|  2008-05-31, 12:04 | #1491 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2007-05 Lokalizacja: Sopot 
					Wiadomo¶ci: 462
				 | 

Dot.: czarne w³osy

Z w³asnego do¶wiadczenia - nie radzê, chyba, ¿e jeste¶ naprawdê zdecydowana... Je¿eli Ci siê znudzi, to istn± katorg± jest powracanie do naturalnego koloru w³osków, wiem co mówiê, sama to prze¿y³am    | 
|     |   | 
|  2008-05-31, 18:41 | #1492 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2007-11 Lokalizacja: Houston, TX 
					Wiadomo¶ci: 170
				 | 

Witajcie Wiza¿anki ;] Ponad miesi±c temu by³am czarna (23.04 farbowa³am). Niestety po tygodniu (w³osy myjê co 2 dni) w s³oñcu w³osy mia³am br±zowe. Teraz nawet odrostów nie widaæ bo wróci³am farba zmy³a siê i mam praktycznie kolor identyczny do naturalnego. Do farbowania u¿y³am farby Garniera. Porad¼cie mi, jakiej farby u¿yæ, ¿eby kolor utrzymywa³ siê przez d³ugi czas (miesi±c?  ). Dodam jeszcze ¿e przy ka¿dym myciu w³osów w niektórych miejscach jest ciemno br±zowa (ju¿ coraz mniej, najwiêcej tego by³o przy pierwszym myciu). Z góry dziêkujê za odpowied¼   
				__________________ Wszyscy bloguj±, blogujê i ja! | 
|     |   | 
|  2008-06-01, 10:23 | #1493 | 
| Rozeznanie | 

Mo¿e spróbuj Palette XXL ?

__________________ I’m the world’s best predator, aren’t I? Everything about me invites you in my voice, my face, even my smell. As if I need any of that!  As if you could outrun me. As if you could fight me off. | 
|     |   | 
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|  2008-06-01, 11:01 | #1494 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2007-02 
					Wiadomo¶ci: 170
				 | 

Garniera w³asnie nie polecam, szybko siê zmywa. Polecam natomaist "Naturia" firmy Joanna. To jest kolor niezniszczalny, tylko nie wiem, czy nie bêdzie wygl±da³ trochê sztucznie. Ja farbowa³am i by³ tak mocny, ¿e nie mog³am go rozja¶niæ nawet po 2 razach.Mo¿esz spróbowaæ te¿ Wellaton, my¶lê, ¿e dobrze siê trzyma.

| 
|     |   | 
|  2008-06-01, 12:10 | #1495 | 
| Przyczajenie Zarejestrowany: 2008-06 Lokalizacja: Lublin 
					Wiadomo¶ci: 23
				 | 

ja mam czarne w³oski od ponad roku ;/ i ju¿ ICH NIE CHCE!!!  niestety nie moge sie ich pozbyc - ¶ci±ganie koloru odpada bo strasznie niszczy w³osy, a zostawienie odrostów równie¿ bo mój naturalny to ciemny blond      | 
|     |   | 
|  2008-06-01, 12:12 | #1496 | 
| Przyczajenie Zarejestrowany: 2008-06 Lokalizacja: Lublin 
					Wiadomo¶ci: 23
				 | 

dlatego dobrze wam radze, je¶li chcecie pomalowaæ na czarno najpierw dobrze to przemy¶lcie. ja bym da³a wiele ¿eby sie  pozbyæ tego koloru    | 
|     |   | 
|  2008-06-01, 13:36 | #1497 | 
| Rozeznanie | 

Ja na Twoim miejscu Nicole zdekoloryzowa³abym. Z ka¿dym fabowaniem na czerñ jest coraz gorzej wiêc... Doprowad¼ swoje w³osy do ¶wietnej kondycji, a potem zdekoloryzuj, a pozbêdziesz siê tego znienawidzonego koloru    
				__________________ I’m the world’s best predator, aren’t I? Everything about me invites you in my voice, my face, even my smell. As if I need any of that!  As if you could outrun me. As if you could fight me off. | 
|     |   | 
|  2008-06-01, 20:57 | #1498 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2006-07 
					Wiadomo¶ci: 81
				 | 

aa mam pytanie   Mam wlosy ciemny braz a teraz chce czarne. Chcialabym uzyc takiej farby, ktora nie dawalaby granatowego odcienia. Aa i zaznaczam, ze kolor wyplukuje mi sie bardzo szybko wiec chce bardzo trwala farbe  z gory dziekuje za odpowiedzi   
				__________________ ksiê¿niczce popsu³o siê ¿ycie. zrozumia³a, ¿e materialne rzeczy nie dadz± jej u¶miechu. I wci±¿ ¿yje w swoim amerykañskim ¶nie. Grandma.. i miss U   | 
|     |   | 
|  2008-06-02, 13:19 | #1499 | |
| Zakorzenienie | 

no dokladnie ;/ Cytat: 

|     |   | 
|  2008-06-02, 18:00 | #1500 | 
| Wtajemniczenie Zarejestrowany: 2007-02 Lokalizacja: midsummer night 
					Wiadomo¶ci: 2 826
				 | 

Ja ju¿ nie chcê byæ "czarna"... farbujê w³osy od czterech lat, znudzi³ mi siê ten kolor, ja chcê moje naturalne!   Bojê siê dekoloryzacji, ale chyba bêdê musia³a zaryzykowaæ, bo z odrostami nerwowo nie wytrzymam... 
				__________________  | 
|     |   | 
|  | 
|  Nowe w±tki na forum Pielêgnacja w³osów i fryzury | 
|  | 

| Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:54.