![]() |
#1471 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Tatuaż część III - wątek zbiorczy
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1472 |
Raczkowanie
|
Zapisałam się do Magdy na 8 stycznia
![]() powiedzcie, ze to dobry wybór, bo z moim chorym umysłem już zaczynam kombinować, że powinnam wybrać kogoś najlepszego na świecie ![]() http://pinkmachinetattoo.com/magda-kolor-2/ będę robić róże... kolorowe... |
![]() ![]() |
![]() |
#1473 |
Raczkowanie
|
Witam wszystkich!
![]() Od lat myślę o tatuażu ze swoim psem (lub dwoma psami). Przez ten czas zmieniałam wizję już dziesiątki razy i nie mogę trafić w tę jedyną słuszną. Obecnie kusi mnie biegnący pies. To PON, więc jest bardzoo długowłosy. Znacie kogoś, kto umiałby zrobić psa w ruchu, ale tak żeby nie stracić czytelności i żeby nadal to był pies, nie smuga nie wiadomo czego? Nie ma to być realistyczny tatuaż, tylko bardziej kreskówkowy.. Albo coś pomiędzy. Myślałam i nadal myślę o yadou, ale nie jestem do końca przekonana do jej prac. Chyba wolałabym coś mniej delikatnego, bardziej wyrazistego. Mam już kota od Bama i będę miała wiosną jeszcze sroczki od niego. Ale gdy rozmawialiśmy o psie, to on widziałby go bardziej jako portret.. a mi ta wizja wcale nie pasuje. Jakoś się nie palił do tego tematu. Możecie mi kogoś podpowiedzieć? Ewentualnie będę kombinować tak, żeby wzór jednak pasował Bamowi, ale nie mam pomysłu.. Dziwne, bo na tym tatuażu zależy mi najbardziej już od bardzo dawna, a im bardziej mi zależy, tym bardziej nie mogę odkryć idealnego wzoru i tym bardziej jestem zagubiona. To irytujące! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1474 | |
Czekam na Ragnarok
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1475 |
Konto usunięte
|
do tych najlepszych co raz trudniej się dostać niestety. gdzie nie spojrzeć to wstrzymane zapisy. ja czekam na razie żeby wbić się do Anabiego, chciałam też coś od Kamila Czapigi, ale nie udało mi się do niego załapać.
EmCa mi się prace Magdy podobają ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1476 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() A więc teraz zero pumeksów tylko więcej kolorów, tych odpowiednich i pewnych ![]() ![]() Edytowane przez Ladysarna Czas edycji: 2013-12-02 o 18:37 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1477 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
a ja jeszcze planuję się trochę pokolorować ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1478 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1479 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1480 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1481 |
Zakorzenienie
|
bardzo proszę o pomoc zorientowane osoby
![]() zdecydowałam się zrobić tatuaż (załączam zdjęcie). dzisiaj zadzwoniłam do dwóch studiów tatuażu (Jazz Tatto oraz Artline Tattoo w Poznaniu) i w jednym z nich powiedziano mi, że taki tatuaż może się po jakimś czasie zamazać, wyrazy mogą się zlać i będą niewyraźne .. w drugim natomiast byli chętni mi go zrobić nawet jutro (akurat jest wolny termin, a tatuaż jest niewielki). co Wy o tym sądzicie? rzeczywiście taki tatuaż może się zrobić niewyraźny i zamazany? |
![]() ![]() |
![]() |
#1482 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1483 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
w Artline mi odradzili, a w Jazz Tatto jutro im się zwolnił termin, więc z racji tego, że tatuaż jest niewielki zaproponowali mi właśnie ten termin. kurczę tyle czasu "dojrzewałam" do tej decyzji, a gdy już ją podjęłam, to mi odradzają .. ![]() sama nie wiem co teraz zrobić. ogólnie chciałam sobie zrobić jeszcze napis na żebrach oprócz tego tatuażu na nadgarstku, ale z opinii znajomych wiem, że to bardzo bolesne miejsce i też zaczęłąm się nad nim wahać .. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1484 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() a jak chcesz już taki na tym nadgarstku to po prostu musi być większy...
Życie jest zaskakujące... ponad 2 000 km - a cóż to jest dla Miłości...? przyszła pani psycholog, w zamiarze seksuolog+psychoonkolog. krew barwiona tlenkiem żelaza - tattoomaniak. little nerd - wierny kibic League of Legends. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1485 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
bardziej obawiam się tego żebra .. tam chciałabym mieć napis taki jak na załączonych zdjęciach. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1486 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() i takie jak wysłałaś też z biegiem czasu mogą przestać być czytelne ![]() literki mają za małe "światło".
Życie jest zaskakujące... ponad 2 000 km - a cóż to jest dla Miłości...? przyszła pani psycholog, w zamiarze seksuolog+psychoonkolog. krew barwiona tlenkiem żelaza - tattoomaniak. little nerd - wierny kibic League of Legends. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1487 |
Zakorzenienie
|
czcionka byłaby na pewno inna, chodzi mi tylko o sam napis - jego wielkość i miejsce. sądziłam, że na żebrach tatuaże są raczej bolesne, dlatego zaczęłam się nad nim wahać ..
|
![]() ![]() |
![]() |
#1488 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() i też zastanowiłabym się nad większą czcionką ![]() a ja dogadałam się z mamą i 19nastego jadę udo ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#1489 |
Czekam na Ragnarok
|
Byłam w studio Guru we Wrocławiu obgadać wzór tatuażu i z biegu wzięli mnie na usunięcie dwóch (nie da się zrobić covera), także strasznie się cieszę
![]() ![]() Bardzo sympatyczna atmosfera i kulturalni ludzie. ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1490 |
Zakorzenienie
|
Variance dziękuję za odpowiedzi
![]() mimo wszystko jednak trochę się tego bólu obawiam ![]() narazie nie mam żadnego tatuażu .. jeśli chodzi o nadgarstek to słyszałam, że praktycznie w ogóle nie boli, ale te żebra trochę mnie przerażają .. ![]() chciałam najpierw zrobić ten nadgarstek, ale nie chciałabym, żeby mi się po jakimś czasie tatuaż rozmazał i wyglądał nieestetycznie .. |
![]() ![]() |
![]() |
#1491 |
Czekam na Ragnarok
|
Raczej nie ma się co bać żeber, bo taki napis to szybka robota, nic skomplikowanego. Jakbyś miała robić sobie duży wzór to inna sprawa.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1492 | |
bez kija nie podchodz
|
Kitty widzisz co człowiek to opinia, mnie np bolal nadgarstek z tym, ze ja nie mam napisu, tak sam zgięcie łokciowe bolalo.
Ja idę wpłacic zaliczkę, bo się na terminy nie doczekam, a pozniej ustale co bedziemy robic ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#1493 |
Zakorzenienie
|
dzięki dziewczyny, trochę mnie uspokoiłyście
![]() pewnie zdecyduję się na ten napis na żebrach, ale może nie od razu na jednej sesji z nadgarstkiem, bo to by było chyba trochę za dużo jak na pierwszy raz ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1494 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Moja kotwica kończy się na nadgarstku i muszę powiedzieć, ze bardzo mnie bolało. Kontur i wypełnienie. Pech ze mam takie chude rączki ![]() Ale jak już inni pisali, napis to szybka robota i nie ma co tak panikować ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1495 |
Zakorzenienie
|
chude rączki to akurat też mam
![]() ja wypełniania nie będę miała. jedynie ten znak nieskończoności z dwoma słowami na nadgarstku i jak się zdecyduję na te żebra to tam napis ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1496 |
Konto usunięte
|
nie wiem jaki masz biust i jakie nosisz staniki, ale weź pod uwagę, że tatuaż (zwłaszcza taki drobny) na linii stanika zniszczy się szybciej (zwłaszcza jak nosisz np koronkowe staniki z ciasnym obwodem) i konieczne będą częstsze poprawki (nawet co kilka lat) a takich tatuaży jakie wkleiłaś już nie poprawisz i zrobi się z tego podłużna zamazana kupa
|
![]() ![]() |
![]() |
#1497 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
czy mimo to może z czasem może stać się niewyraźny? nie chciałabym mieć podłużnej kupy na żebrach ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1498 |
Raczkowanie
|
Widze ze to nie tylko mnie dopadl syndrom minimalistycznego tatuazu, do swojej kolekcji róż i lotosu chcialabym dolozyc cos malego ale wciaz nie moge sie zdecydowac..
![]()
#1499 |
Ha ha ha ha ha
|
![]() |
#1500 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Zawsze można oczywiście liczyć, że przez najbliższe kilka lat laserowe usuwanie tatuażu będzie równie proste co pranie ![]() No i weź pod uwagę, że kształt tatuażu może się zmienić np w/po ciąży kiedy urośnie Ci biust |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:40.