![]() |
#1471 |
Pani Buka
|
Dot.: Krakowianki po raz XXIII
Ineso - a gdzie pojechałaś?
znam ten ból bardzo dobrze ![]()
#1472 |
Konto usunięte
|
Ja przesadziłam z ostrą oceną? Czy Ty potrafisz czytać? Ktoś zarzuca mi że coś pomieszałam, co nie jest zgodne z prawdą i Ty mówisz, że ja przesadzam? Hard, ogarnij się trochę, bo chyba nie wiesz co piszesz. To, że wątek został usunięty nie ma tu nic do rzeczy, bo chodzi o rozdzielanie produktu na pół. Zwłaszcza, że rozliczenie wkleiłam tu po godzinie od usunięcia wątku. Pomijam juz to, że kosmosem dla mnie jest nie wiedzieć co się zamówiło... Także Hard, serio, nie szczekaj jak nie wiesz o co kaman.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1473 |
Pani Buka
|
bardziej chyba poszło o to kto bierze te odżywki które miały być dzielone - nie wiem czy dziewczyny to między sobą ustaliły, no bo jeśli nie to Hiper nie mogła tego wiedzieć przecież i dała wszystko do przekazania Myszce
![]()
How I choose to feel is how I am. Edytowane przez kasiencja Czas edycji: 2013-06-28 o 10:32 |
![]() ![]() |
![]() |
#1474 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() O 9 rozmawiałam z rodzicami-pełne słonko i 24 stopnie w cieniu ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1475 | |
maszyna, nie człowiek
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1476 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ineso, to emigruj nad morze do OMD ![]() OMD, ja już nie ogarniam gdzie Ty jesteś. Jak myślę, że w KR to okazuje się, że nad morzem. Gdy myślę, że nad morzem, to Ty w KR ![]() To chyba pierwsze lato od lat z którego jestem zadowolona (bo pada ![]() Ciekawe jak przy takiej pogodzie zamierzają zrobić piknik lotniczy w weekend?
![]() ![]() |
![]() |
#1477 | |||
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1478 |
maszyna, nie człowiek
|
Hard, w ogole tak czytalam o dolku i poczulam az wieź, bo też mam dołka. Nie wiem co z sobą zrobić ostatnio, do tego dobił oblany egzamin a dziś widzę się z przyjaciółką z którą się zapewne dłuuugo nie zobaczę - chyba, że pojadę do niej za granicę albo złapię ją kiedyś w Warszawie. Ech...
#1479 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1480 |
Konto usunięte
|
Przede wszystkim nie jestem psem żebym miała szczekać, a po drugie zdarza się zapomnieć co się zamawiało i w dobie elektroniki nikt normalny sobie nie spisuje na karteluszki co zamówił.
|I poza tym zaczyna mnie irytować używanie pojęcia "ogarnij się " w każdej sprawie. |
![]() ![]() |
![]() |
#1481 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Chcesz wiedzieć co mnie irytuje? Przede wszystkim Twoje wieczne przerywanie komuś jak mówi, naskakiwanie, krzyczenie na kogoś na ulicy tak jak ostatnio nakrzyczałaś na mnie zupełnie bez powodu tłumacząc się, że "tak masz". Ciesz się, że miałam dobry humor wtedy. Irytuje mnie przebywanie z Tobą w knajpie, często brak własnego zdania, głupie miny, głupie teksty, głupie podśmiechiwanie się. Irytuje mnie też Twoje CIĄGŁE niezadowolenie ze wszystkiego, które całemu otoczeniu psuje humor. I jeszcze kilka innych rzeczy... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1482 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jaki piknik? Co, gdzie, jak? Chce info! Wyciągnęłabym P. (od imienia, nie od zawodu ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1483 |
Konto usunięte
|
I zapomniałam o najważniejszym - irytuje mnie Twoje wtrącanie się w rzeczy, które Cię nie dotyczą
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1484 |
Konto usunięte
|
jakie znowu głupie miny?
jaki ciągły brak własnego zdania? a mnie irytuje twoja bezkrytyczność, ty też miewasz głupie teksty i też się podśmiechiwujesz i też masz różne głupie zachowania. chętnie przeczytam o tych kilku innych rzeczach..... |
![]() ![]() |
![]() |
#1485 |
Konto usunięte
|
"ty też, ty też, ty też" ehh... EOT
|
![]() ![]() |
![]() |
#1486 | |
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1487 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Wybierasz się? ![]() [1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;41540996]Jak Ty byś się czasem pokusiła o zorganizowanie zamówienia, poczuła jak to jest ogarniać temat, rozliczać, rozdzielać, a później woźić 5 kg siatki z odżywkami tam i z powrotem, bo ktoś nie potrafi się wziąć w garść to myślę, że po tekście, że pomieszałaś wszystko też by Ci się już przelało ![]() No coś Ty. Ja i bez praktyki w tym zakresie wiem jakie to czasochłonne i w ogóle. Myślisz, że dlaczego nigdy nic nie organizuję? ![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1488 |
Nie depcze krokusów
|
Nie wiem, zwykle oglądam przez okno
![]()
![]() |
#1489 |
Konto usunięte
|
Komuś coś stąd - http://allegro.pl/listing/user/listi...us_id=21612347 ?
![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#1490 |
Nie depcze krokusów
|
[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;41542772]Komuś coś stąd - http://allegro.pl/listing/user/listi...us_id=21612347 ?
![]() A trzeba pamiętać, co się zamówiło? ![]()
![]() |
#1491 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() [1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;41541174] Chcesz wiedzieć co mnie irytuje? Przede wszystkim Twoje wieczne przerywanie komuś jak mówi, naskakiwanie, krzyczenie na kogoś na ulicy tak jak ostatnio nakrzyczałaś na mnie zupełnie bez powodu tłumacząc się, że "tak masz". Ciesz się, że miałam dobry humor wtedy. Irytuje mnie przebywanie z Tobą w knajpie, często brak własnego zdania, głupie miny, głupie teksty, głupie podśmiechiwanie się. Irytuje mnie też Twoje CIĄGŁE niezadowolenie ze wszystkiego, które całemu otoczeniu psuje humor. I jeszcze kilka innych rzeczy...[/QUOTE] ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1492 | |
Matka Smoka
|
Cytat:
![]() W Ustroniu jestem. Górskim ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1493 | ||||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() dzięki za słowa otuchy ![]() ![]() Cytat:
Wg mnie teraz ważniejsze jest doświadczenie niż mgr. . Może poszukaj stażów, poznaj jakieś stanowiska pracy. I wtedy coś się rozjaśni ![]() No ale absolutnie nie chcę Cię sprowadzać na złą drogę ![]() ![]() [1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;41538777]Nie no, serio nic takiego. Dla mnie to za duża różnica wieku, ale na imprezę możemy się kodyś tam razem przejść ![]() [/QUOTE] No domyślam się ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Malla jak tam z Twoją pracą? Bo jeśli dobrze pamiętam ostatnio zrobiłaś jakąś rewolucje (chyba?) Dziewczyny, chciałabym na weekend gdzieś się wyrwać za miasto - Zakopane odpada ze względu na korki, wszystko do czego trzeba dotrzeć zakopianką również. Macie może jakieś fajne miejsca, które sprawdziłyby się w takie deszczowe dni? Nie mam pomysłu jak ten czas wykorzystać, a szkoda mi siedzieć w Krakowie. |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1494 |
Nie depcze krokusów
|
Suzik - a co lubisz robić w deszczu?
Mam jakieś zajęcie do końca lipca, nadal szukam.
![]() |
#1495 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
tak na poważnie to łudzę się że może nie będzie padać. Bo jakby nie padało to zawsze można gdzieś po spacerować, można nawet pogrillować pod kocem :P tylko gdzie... albo wymarzone były by gorące źródła ale boje się korków ze względu na początek wakacji. - właśnie, a może są gdzieś bliżej niż szaflary, czy białka? Malla nadal szukasz na stanowisku PM? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1496 | |
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Krakowianki po raz XXIII
Cytat:
![]() Wpadaj, wpadaj. Z GG i Lenka bylam na plazy nawet w deszczu-ale to byl pierwszy dzien...potem juz slonko i slonko ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() ![]() |
![]() |
#1497 |
Konto usunięte
|
Czy byłby ktoś chętny na zakupy u tego sprzedawcy?
http://allegro.pl/spodnica-maxi-prze...353747322.html sukienki, spódnice, bluzki. Z tego co wyczytałam w internecie dobra jakość ubrań. |
![]() ![]() |
![]() |
#1498 | |
Konto usunięte
|
Nie trzeba
![]() ---------- Dopisano o 21:14 ---------- Poprzedni post napisano o 21:12 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1499 | |
Nie depcze krokusów
|
[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;41550624]Nie trzeba
![]() eee, to nie chcę, nie ma się z kim kłócić ![]() Cytat:
![]() Nie ma niestety term bliżej, ale jak już coś, wolałabym jechać na Słowację. Można zrobić objazdówkę po tamtejszych zamkach, zrobiłam tak kiedyś przy deszczowej aurze ![]() Szukam gdzie się da, chciałabym się czegoś nowego dowiedzieć, więc jakiś support w outsourcingu czy coś...
![]() ![]() |
![]() |
#1500 |
Konto usunięte
|
[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;41550624]
Ja bym chciała z dwie rzeczy ![]() No to zakładam wątek w klubie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:09.