|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które siê odchudzaj± grupowo. Pamiêtaj: diety musz± byæ zgodne z zasadami zdrowego od¿ywiania. Pisz o dietach powy¿ej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzêdzia |
![]() |
#1471 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 6 733
|
Dot.: Odp: 5kg,10kg,15kg-wspólne odchudzanie przysz³ych PM, m³odych mamusiek itp.
hej lalki
![]() u mnie dzisiaj perfekcyjny dzien ![]() ![]() jaki.dodatkowy.wysilek moge.zaliczyc.polerowanie samochodu i umycie.w nim szyb.oraz cardio ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1472 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 132
|
Dot.: Odp: Dot.: 5kg,10kg,15kg-wspólne odchudzanie przysz³ych PM, m³odych mamusiek it
æwiczonka na dzi¶ chyba zaliczone...
Zrobi³am 100 pó³brzuszków, 50 unoszeñ bioderek i 12 minut cardio Mel. Jestem z siebie dumna. Wszystko mnie boli ale wiem ¿e te katusze to nie na marne tylko dla mojego lepszego samopoczucia ![]() Mi³ego wieczorka kochane ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1473 |
Zakorzenienie
|
Odp: 5kg,10kg,15kg-wspólne odchudzanie przysz³ych PM, m³odych mamusiek itp.
Jezuuu...cie¿ka noc... Tyle ¿e m³ody ju¿ je¼dzi z kosiar± a ja jestem nie przytomna
![]() Wys³ane z mojego ST26i za pomoc± Tapatalk 2 ---------- Dopisano o 07:46 ---------- Poprzedni post napisano o 07:45 ---------- Ziutka, ales wczoraj poæwiczy³a brawa ![]() Wys³ane z mojego ST26i za pomoc± Tapatalk 2 ---------- Dopisano o 07:47 ---------- Poprzedni post napisano o 07:46 ---------- Princes, ty normalnie cardio to masz dziennie ![]() ![]() Wys³ane z mojego ST26i za pomoc± Tapatalk 2 ---------- Dopisano o 07:50 ---------- Poprzedni post napisano o 07:47 ---------- Kasiu, u mnie to nie ci±¿a. Poprostu mia³am problemy z krwawieniami i jeden miesi±c nie robi³am przerwy w braniu tabletek wiec @ nie by³o. Potem posz³am do gin na kontrole i.siê okaza³o ¿e moje tabsy nie dzia³aj±, da³a inne ale powiedzia³a zeby brac ci±giem.bez przerwy w pierwszym.opkowaniu i tym sposobem dwa miesiace by³am bez @ ![]() Wys³ane z mojego ST26i za pomoc± Tapatalk 2 ---------- Dopisano o 08:27 ---------- Poprzedni post napisano o 07:50 ---------- Jestem po ¶niadanku.. Jajecznica z grzybami z lasku ![]() Wys³ane z mojego ST26i za pomoc± Tapatalk 2
![]() |
#1474 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 395
|
Hej dziewczynki.....
Sniadanko zjedzone...3 kromki ciemnego chleba z pasztetem... Teraz ma³e ogarniecie mieszkania.... Wys³ane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1475 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 250
|
Dot.: Odp: 5kg,10kg,15kg-wspólne odchudzanie przysz³ych PM, m³odych mamusiek itp.
szukacie sie na fb?
![]() |
#1476 |
Zakorzenienie
|
Mistaken
![]() ![]() Wys³ane z mojego ST26i za pomoc± Tapatalk 2 ---------- Dopisano o 08:56 ---------- Poprzedni post napisano o 08:56 ---------- Kasiu, mi³ego dnia ![]() Wys³ane z mojego ST26i za pomoc± Tapatalk 2 ---------- Dopisano o 08:57 ---------- Poprzedni post napisano o 08:56 ---------- Moja myszka ma takie oczka chore ![]() Wys³ane z mojego ST26i za pomoc± Tapatalk 2
![]() |
#1477 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: 5kg,10kg,15kg-wspólne odchudzanie przysz³ych PM, m³odych mamusiek it
Dziekuje Wam wszystkim za wspaniale podpowiedzi
![]() Strong- jestem wyposzczona ![]() czemu noc byla ciezka? ja juz.po treningu i sniadanku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#1478 |
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 692
|
Dot.: 5kg,10kg,15kg-wspólne odchudzanie przysz³ych PM, m³odych mamusiek itp.
cze¶æ gwiazdy
![]() ![]() ![]() ![]() Martu¶ objaw nam siê tu i powiedz jak wyniki,bo my¶lê od wczoraj intensywnie o tobie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1479 |
Raczkowanie
|
Ja te¿ bym prosi³a dane do fb tych fo nie mam
![]() Wys³ane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1480 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 209
|
Dzieñ dobry dziewuszki...
Podczytujê Was to oczywiste, nie udzielam siê, trochê z braku czasu, trochê z przyt³oczenia, trochê ze spadku formy itd, wszystko po trochu.. Dziêkujê tym z Was, które dopytywa³y i te moje nieszczêsne wyniki, co siê strachu najad³am to moje, pani doktór mówi, ¿e jest dobrze, zmiana ³agodna, guzek dysplastyczny, obserwowaæ, mo¿e za jaki¶ na wszelki wypadek wyci±æ, nastêpna kontrola za 3 miesi±ce.. Dietkowo spoko, choæ nic nie spada, wa¿ne ¿e nie ro¶nie, cwiczeniowo masakra, mam plan zebraæ siê w sobie od 2 wrze¶nia, ale nie mam jako¶ powera i chyba motywacji... Randka wyj±tkowo udana, tylko teraz jaka¶ cisza w eterze i siê irytujê tym, a nie powinnam bo co ja go¶cia znam, nic,,, do tego jeszcze od tak dawna nie mam Lenki przez t± cholern± robotê, dzi¶ do mnie przyjecha³a bo ja siê wyrwaæ nie mogê, ehhh. Samochodu jeszcze nie mam, ale przynajmniej palant zróci³ mi zaliczkê, "panowie" mu wyt³umaczyli ¿e trzeba to uczyniæ i to natychmiast ![]() Nie bêdê Wam tu smêciæ, odezwê siê jak wróci mi optymzm i bêdê bardziej radosna.. Trzymajcie siê ciep³o, buziaki
![]() |
#1481 | |
Raczkowanie
|
Odp: Dot.: 5kg,10kg,15kg-wspólne odchudzanie przysz³ych PM, m³odych mamusiek itp.
Cytat:
![]() ![]() Zmiana nastroju minie i bêdzie dobrze.. Ja ciê podziwiam jak bez lenki wytrzymujesz ..ja bym rady chyba nie da³a... Trzymaj sie mocno i wracaj do nas ![]() Wys³ane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1482 |
Zakorzenienie
|
lenik-
![]() ![]() ja jakas spiaca jestem:-/ kupilam puszke metalowa i bede tam wrzucac moje oszczednosci i zbierac na suknie;-) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1483 |
Raczkowanie
|
Dzieñ doberek
![]() ¶niadanko ju¿ dawno za mn± (musli z mleczkiem i kawusia), a teraz pora pomy¶leæ o tym co na obiad upichciæ... Strong oczywi¶cie ¿e mam fb dawaj namiary to ciê kobitko wyszukam. Ca³ej reszty to równie¿ siê tyczy ![]() Stwierdzi³am ¿e z Mel± lepiej mi siê jednak æwiczy i zaraz biorê siê za kolejne æwiczonka, a po wczorajszym o dziwo nic mnie nie boli. Chyba mój zapa³ do pracy wraca ![]() ---------- Dopisano o 13:43 ---------- Poprzedni post napisano o 13:26 ---------- w³a¶nie zrobi³am nó¿ki Mel. jestem zmêczona ale zadowolona z siebie. Nie my¶la³am ,¿e uczucie w którym pot sp³ywa po twarzy mo¿e byæ przyjemne ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1484 | |
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 825
|
Cytat:
![]() Mam nadziejê, ¿e niebawem zacznê robiæ winietki- bo czê¶æ mam ju¿ potwierdzon± i zacznê zastanawiaæ siê jak pousadzaæ go¶ci. Suknia ci±gle na etapie I przymiarki ![]() Mo¿e jak co¶ napiszesz to mi siê przypomni co¶ jeszcze? A dietê trzymam, brzuszek mi siê mocno zmniejszy³, lu¼niejsze spodnie sie zrobi³y i mam nadziejê ¿e wytrwam na diecie. Jak jest ciêzko to dodajê broku³y lub owoc i jako¶ idzie. ¿eby chociaz 5 kg spad³o.... ale przyznam ¿e lekko nie jest. Najgorsze s± bóle g³owy. Ale ¿o³±dek mi siê wyra¼nie skurczy³ skoro po serku wiejskim czujê siê najedzona. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1485 |
Zakorzenienie
|
melduje piekny dzionek
![]() ![]() ![]() dzisiaj z cwiczen trening dla lenia i cardio z Tz. Jutro planuje sie zwazyc.i pomoerzyc,, bo prawdopodobnie w poniedzialek bedzie @ wiec wszystko byloby oszukanr ![]() natomiast dzisiejsze jedzonko to: grahamka- polowka z jajkiem na twardo a druga polowka z serkiem wiejskim activia do picia+ pol bialej kajzerki( tylko taa buleczke dostalam w sklepie) miseczka zupy gulaszowej kromka bialego pieczywa z pasztetem drobiowym i musztarda(kolacja u Tz ![]() ---------- Dopisano o 21:52 ---------- Poprzedni post napisano o 21:21 ---------- laski, gdzie Wy wszystkie jestescie? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#1486 |
Raczkowanie
|
Ja jestem
![]() ![]() ![]() Nie æwiczy³am bo @ dokucza i ledwo chodzê,( a moja mama mi zawsze mówi³a ¿e jak urodze dziecko to bóle bêd± mniejsze a tu....urodzi³am dwójkê i dalej tak samo a mo¿e bawetvi gorzej....) wiêc to w moim przypadku k³amstwo by³o .... Dietowo nie by³o ¼le....teraz siê ju¿ k³adê, mezus wróci³ niedawno z pracy ,dzieciacZki ¶pi±. ![]() ![]() I ja mogê siê k³a¶æ. Do kursach Wogóle to rzeczywi¶cie cisza Wys³ane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1487 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1488 |
Zakorzenienie
|
Nie odzywam sie bo czyszcze nos na zmiane z praniem za¿yganych ciuszków...
Wys³ane z mojego ST26i za pomoc± Tapatalk 2
![]() |
#1489 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() my intensywnie z±bkujemy- wychodz± 4 naraz. Wczorajsza noc nie ciekawa, ciekawe co bêdzie dzisiaj. Trzymaj siê kochana i du¿o zdrówka dla maluszka ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1490 |
Raczkowanie
|
Odp: Dot.: Odp: 5kg,10kg,15kg-wspólne odchudzanie przysz³ych PM, m³odych mamusiek itp
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1491 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Odp: 5kg,10kg,15kg-wspólne odchudzanie przysz³ych PM, m³odych mamusi
Hej laski
![]() Strong- duzo zdrowka dla Kamilka ![]() ziutka- kurcze no to niezle z tym zabkowaniem ![]() Kasia- wspolczuje tych bolesnych @. Moja kolezanka ze.szkoly sredniej tak miala. Niejednokrotnie zdarzylo jej sie stracic przez nie przytomnosc. Chodzila z tym do lekarza i dalej to samo:-( Sorka od matmy wlasniej jej mowila zeby nie wierzyla w to ze po urodzenia dziecku jej przejdzie. Bo sorce to samo gadali i jak miala bole tak ma nadal. Ja zaraz wstaje i zabieram sie za jakis maly trening ![]() neta w kompie nadal brak:-( ---------- Dopisano o 08:37 ---------- Poprzedni post napisano o 07:11 ---------- melduje, ze jestem po cwiczeniach i wcinam sniadanko ![]() pomierzylam sie i zwazylam. Sa spadki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() zycze Wam milego dnia ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1492 |
Rozeznanie
|
dzieñ dobry
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() No i cwicze wieczorami ostatnio ![]() ![]() Dzisiaj tez bede cwiczyc i to zaraz.Mam dobry dzieñ. Martyna -Zdróweczka dla Kamilka.Widzialam na fb ze juz lepiej troszke? Martusiu kochanie g³owa do góray!Cieszê siê,ze wyniki okej,to najwazniejsze.Wejdz na forum to my tu juz ci humorka poprawimy ![]() ![]() Gdzie jest nasz ¶wie¿oposlubiona Anna?? ![]() ![]() Anetko a ty gdzie siê podziewasz? S³onca moze mnie teraz mniej byc przez week,bo to weselisko mamy.Musze jechac na myjnie 2 samochodami.Dzisiaj tescia,jutro naszym no i dzieciaki jutro zawiezc do siostry,fryzjer tuz przed wyjazdem.Mowie wam-ze sobie chyba nogi po³amie a jezyk bedzie do kolan wisiec. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1493 |
Rozeznanie
|
Pêpek 84
talia73 udo56 biodra96 ³ydka36 ramiê27 pod biustem75 Ostatnio widzê,ze nie jestem wpisana.mialam takie same pomiary zdaje sie.Teraz daje nowe juz za poniedzia³ek.Wagê podam wieczorem.Potem dane nie beda sie nadawac do publikacji:P |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1494 |
Zakorzenienie
|
Ali- juz teraz zycze Ci wesolej zabawy
![]() ---------- Dopisano o 16:53 ---------- Poprzedni post napisano o 15:06 ---------- wklejam dzisiejsze jedzonko ![]() pol grahamki z pasztetem a drugie pol z.poledwica activia goracy kubek- barszcz czerwony+ 8 uszek z miesem i jeszcze nie wiem co na kolacje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1495 |
Zakorzenienie
|
ja t± koñcówkê tygodnia wycinam z dietowego ¿yciorysu
![]() ![]() Strong zdrówka dla ma³ego! /Ali baw siê dobrze! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1496 |
Raczkowanie
|
Hej dziewuszki
![]() ![]() Wreszcie mam neciora ![]() ![]() ![]() Dzisiaj dietkowo ok. gorzej z æwiczeniami Ali mi³ej zabawy ¿yczê ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1497 |
Zakorzenienie
|
Jutro ju¿ was napewno nadrobie... Przepraszam was ;(
Wys³ane z mojego ST26i za pomoc± Tapatalk 2
![]() |
#1498 |
Raczkowanie
|
W³a¶nie s±cze piwko z soczkiem malinowym mniam mniam
![]() ![]() Tylko w poniedzia³ek na pewno bêdê znó na czerwono ![]() ![]() Ale mo¿e wkoñcu siê wezmê spowrotem do pracy ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1499 |
Raczkowanie
|
dzieñ dobry ¶liczne
![]() Mam straszliwe zakwasy po æwiczeniach z Mel ale to nawet mi³e uczucie ![]() PRINCESECZKA moje dzieci s± w wieku 4 latka synek i 20 miesiêcy córcia i ![]() ![]() STRONG jak maluszek? Oby ju¿ lepiej, bo nic gorszego jak dzieciaczkom co¶ dolega nie ma. Z racji tego, ¿e dzi¶ sobota to przewidujê æwiczonka polegaj±ce na sprz±taniu ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1500 |
Zakorzenienie
|
Hej laski
![]() ja mam dzisiaj dzien rozpusty ![]() ![]() ziutka- o kurcze no to super, ze masz parke ![]() No i supcio, ze corci zabki juz sie przebily ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:29.