Już ładnie wierszyki recytujemy ,4 latka mieć będziemy. III-IV. 2010 r. - Strona 50 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-01-13, 21:50   #1471
libra777
Zakorzenienie

Dot.: Już ładnie wierszyki recytujemy ,4 latka mieć będziemy. III-IV. 2010 r.

chyba tak
libra777 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-13, 21:51   #1472
madziwnia
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to madziwnia

Łóżko ma białe sama przemalowywałam drewniane sosnowe
szafę biała z IKEI tą na zdjęciu
do tego regał albo z IKEI albo inny biały na zabawki gry itp. i komodę z szufladami jak się zmieści wstepnie tez na zabawki albo bielizne itp.
te sa fajne mebelki:http://allegro.pl/mario-m4-regal-90-...848827425.html

i komoda ikea http://allegro.pl/ikea-regal-kombina...857394876.html

i dziś zamówiłam firankę do pokoju o taka:
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg szafa biała.jpg (13,7 KB, 4 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg regał.jpg (13,3 KB, 1 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg regał szafa.jpg (11,6 KB, 1 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg komoda ikea.jpg (37,8 KB, 2 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg firanka.jpg (48,1 KB, 17 załadowań)

Pola ur. 3 czerwca 2014!
madziwnia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-13, 22:00   #1473
madziwnia
Zakorzenienie

a kolory scian w podobnym zestawieniu tylko amarant mamy taki zywszy
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg pokoj.jpg (35,1 KB, 23 załadowań)

Pola ur. 3 czerwca 2014!
Stary 2014-01-13, 22:01   #1474
libra777
Zakorzenienie

Madziwnia ładnie
Stary 2014-01-13, 22:08   #1475
nataszka25
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez libra777 Pokaż wiadomość
Madziwnia ładnie
też mi się bardzo podoba

Monka? Daj już mu spokój;-)
nataszka25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-13, 22:11   #1476
madziwnia
Zakorzenienie

tylko najgorsze jest to ze wszystko juz zaplanowane a na kase musimy czekac!!!.. bo za pity dostaniemy jak sie rozliczę.. za faktury z remontu tez sporo kasy ale US ma 4 msc na wypłacenie... masakra... oby przed porodem zdąrzyc:d...
i niestety ale Michasi pokoik jest mały... bo jak pamietacie z 18,5 m2 zrobiłam i łazienkę nasza i reszta to jej pokoik.. najwzniejsze ze go ma..

Pola ur. 3 czerwca 2014!

Edytowane przez madziwnia
Czas edycji: 2014-01-13 o 22:13
Stary 2014-01-13, 22:20   #1477
nataszka25
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madziwnia Pokaż wiadomość
tylko najgorsze jest to ze wszystko juz zaplanowane a na kase musimy czekac!!!.. bo za pity dostaniemy jak sie rozliczę.. za faktury z remontu tez sporo kasy ale US ma 4 msc na wypłacenie... masakra... oby przed porodem zdąrzyc:d...
i niestety ale Michasi pokoik jest mały... bo jak pamietacie z 18,5 m2 zrobiłam i łazienkę nasza i reszta to jej pokoik.. najwzniejsze ze go ma..
dokładnie.
będzie przytulnie

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-01-13, 22:24   #1478
libra777
Zakorzenienie

To szybko pity złózcie to może szybciej dostaniecie
Stary 2014-01-14, 05:56   #1479
madziwnia
Zakorzenienie

Dzień dobry!!

Włąsnie odnośnie PIT-ów-- Wy już miałyście pensje z Zus.
Jak to jest? Od listopada wypłącał mi juz wypłate ZUS i co? oni PIT tez musza mi wystawic za te 2 msc? czy pracodawca za cały rok? i czy moge zadzwonić aby mi szybciej wystawili?

Dziecko juz w pzredszkolu a ja musze mamę o 9 zawieźć gdzieś.. wiec nawet sie nie kłądę...

Pola ur. 3 czerwca 2014!
Stary 2014-01-14, 06:03   #1480
pl_madzia
Zakorzenienie

GG do pl_madzia

Cytat:
Widzisz a ja zapomniałam że powinnam za remont dostać, w US chyba 6 mc można na to czekać
No i o Pity muszę pogonić u tz w pracy.
Ja dostawałam za cały rok z firmy gdzie pracowałam, a nie z zusu. Przecież jesteś osobą zatrudnioną a nie na rencie czy emeryturze.

Idę dzieciarnie budzić, ech nie zdążyłam kawki wypić :/

"Życie trzeba przeżyć tak żeby wstyd było opowiadać, ale przyjemnie wspominać"
pl_madzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-14, 06:10   #1481
madziwnia
Zakorzenienie

Madzia.. jak twoje chłopaki mają fajnie! az mi sie szkoda Michaliny zrobiło... bo ona musi o 6 wstawac. ;/
dobrze że tp na koniec maja to juz koncówka roku i bedzie miała wakacje.
musze tylko dac rade do konca po nią jeździć.. bo rezygnowac z przdszkola nie bedziemy ...

Ja własnie spijam kawusię z mlekiem - zbożową...

aaaaaaaaaaaaaaaaaaa..
włąsnie mi sie coś nasuneło....
ja juz wiem czemu wy macie czas na pisanie na wizazu... bo macie laptopa.... ja mam teraz pozyczony od taty i co siedzi sie do 23 a wstaje o 6.30 i wizaz pod reka.... cała tajemnica w dostępie do sieci... na stacjonarnym sie niechetnie siedzi

Pola ur. 3 czerwca 2014!

Edytowane przez madziwnia
Czas edycji: 2014-01-14 o 06:14
Stary 2014-01-14, 06:48   #1482
pl_madzia
Zakorzenienie

GG do pl_madzia

Madziwnia ja mojego firmowego laptopa to mam na stałe podpiętego w sypialni, mam tu takie ala biuro, jak cos trzeba szybko łóżko składam i gotowe. Ja głównie z telefonu korzystałam, teraz z racji że 6-12 h siedzę przy kompie to sobie zerkam

Wczoraj starszy miał na 10.50 do szkoły to młodego obudziłam dopiero o 7.45 ubrałam go i wioo do przedszkola. Błąd zrobiłam, bo jak taki świeżo obudzony to trzęsiawy w przedszkolu dostał że mu zimno.
No i że fajnie maja są dwie strony nie wiem do której Twoja w przedszkolu ale Eryk dzisiaj o 16.30 wraca ze szkoły, a musi do 21 i odpocząć i masę lekcji zrobić, już nie mówiąc o nauce np. słówek z angielskiego czy lekturze z polskiego Biedny jest.

"Życie trzeba przeżyć tak żeby wstyd było opowiadać, ale przyjemnie wspominać"
pl_madzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-14, 07:01   #1483
izazula
Zakorzenienie

GG do izazula

Cytat:
Będzie bardzo ładnie
My teraz mamy pokoje wszystkie po ok 10 m2 ale cieszymy się że udało się tak zrobić żeby wszystkich obdzielić I tak mamy dobrze bo są i tacy co nie mają takich możliwości i muszą wspólnie z dzieckiem pokój dzielić.

Co do pensji to nie bardzo wiem co masz na myśli i nie do końca wiem jak to z przepisami wygląda. Z kim masz podpisaną umowę ? PIT powinien wystawić pracodawca za cały okres zatrudnienia w danym roku. Nie wiem jak to jest w przypadku L4 płaconego przez ZUS (w przypadku iluś tam osób zatrudnionych). Jak czegoś nie jesteś pewna to dzwoń do ZUS a powinni Ci udzielić informacji.

---------- Dopisano o 08:01 ---------- Poprzedni post napisano o 07:48 ----------

Madziwinia ja Żmijkę budzę ok 6.30
Stary 2014-01-14, 07:28   #1484
madziwnia
Zakorzenienie

do 16.30 to juz jak nie zdązyłam z koszalina wrócić od gina to siedziała w przedszkolu.
Teraz codziennie ja odbieram ok 15 bo o 14.30 jedza zupke po drzemce, daje jej jeszcze chwile na zabawe z dziećmi i do domku.

Pola ur. 3 czerwca 2014!
Stary 2014-01-14, 07:33   #1485
klaudusk_a
Zakorzenienie

dobra to ja już nie marudzę że mam dziecko egoistkę może jej się odmieni, aczkolwiek rodzeństwo i tak by jej się przydało

madziwna a jak przemalowywałaś łóżko na biało to jak to robiłaś? najpierw jakoś ścierałaś i od razu biała farba? pytam bo sama chciałabym nasze łóżko przemalować na biało ale nie wiem jak się za to zabrać

Zapraszam na mój blog
http://kikalifestyle.blogspot.com/
klaudusk_a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-14, 07:45   #1486
sara 85
Zakorzenienie

Cytat:
Dzień dobry!!

Włąsnie odnośnie PIT-ów-- Wy już miałyście pensje z Zus.
Jak to jest? Od listopada wypłącał mi juz wypłate ZUS i co? oni PIT tez musza mi wystawic za te 2 msc? czy pracodawca za cały rok? i czy moge zadzwonić aby mi szybciej wystawili?

Dziecko juz w pzredszkolu a ja musze mamę o 9 zawieźć gdzieś.. wiec nawet sie nie kłądę...
Madziwnia jesteś na zwolnieniu tak? od pracodawcy dostaniesz za okres za który on płaci czyli przed zwolnieniem + pierwsze 33 dni zwolnienia, za resztę zwolnienia dostaniesz pit od Zusu. Dowiadywałam się kilka dni temu

fajne meble, kolory scian też tylko ta firanka mi się nie podoba i wydaje mi się, że nie pasuje troche, ale ja w ogóle nie lubię firan więc wiesz

Franio 24.07.2014 r.

Edytowane przez sara 85
Czas edycji: 2014-01-14 o 08:24
sara 85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-14, 08:22   #1487
ASIULEK_23
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nataszka25 Pokaż wiadomość

Asia co u Was.? Mama jest już tu, co nic nie piszesz do nas:-(

Jestem, jestem... jakoś się wbić nie mogę... taki nastrój nieciekawy mam, no i czasu nie mam za bardzo...

Mała od wczoraj w przedszkolu. Leciała jak na skrzydłach, a jak wróciła to wszystkim się chwaliła "mój przyjaciel Mateusz zaprosił mnie do swojego domu"

W ogóle jak ja zaprowadziłam to na jej półeczce czekało trochę rzeczy- zaproszenie do figlo raju od jakiejś dziewczynki na 4.01 jakieś książeczki, naklejki i kartka w kształcie balona z napisem "zdrowia w nowym roku". Ciekawe od kogo to

W sobotę była w kinie z tatusiem na królowej sniegu. Jej się bardzo podobało ale tż mówi, że lipa i bal się, że będzie miała koszmary bo straszna była, a niby bez ograniczeń wiekowych.

madziwnia- bardzo ladny pokoik się zapowiada. Mi się firanka tylko nie za bardzo podoba. Po pierwsze nie lubie takich ozdobnych firan, wole proste, gładkie, po drugie jakos mi one nie pasuja do tego nowoczesnego stylu jaki planujesz w pokoju. Ale to oczywiście moje zdanie, to Tobie musi się podobać

Ja mam u małej fuksjowe makarony i wg mnie fajnie wyglądają mam je przecięte na pół i robią za zasłonki a okno "gołe".

Nie wiem co miałam jeszze napisać bo podczytuje po troszku w pracy na tel. jak mi się przypomnij to napiszę

mrowak i nataszka- tulam mocno

"Ktoś" ( tp. 3.12.2014 )
ASIULEK_23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-14, 08:28   #1488
nataszka25
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sara 85 Pokaż wiadomość
Madziwnia jesteś na zwolnieniu tak? od pracodawcy dostaniesz za okres za który on płaci czyli przed zwolnieniem + pierwsze 33 dni zwolnienia, za resztę zwolnienia dostaniesz pit od Zusu. Dowiadywałam się kilka dni temu

fajne meble, kolory scian też tylko ta firanka mi się nie podoba, ale ja w ogóle nie lubię firan więc wiesz
Sara jak się czujesz?

---------- Dopisano o 09:28 ---------- Poprzedni post napisano o 09:23 ----------

Cytat:
Napisane przez ASIULEK_23 Pokaż wiadomość
Jestem, jestem... jakoś się wbić nie mogę... taki nastrój nieciekawy mam, no i czasu nie mam za bardzo...

Mała od wczoraj w przedszkolu. Leciała jak na skrzydłach, a jak wróciła to wszystkim się chwaliła "mój przyjaciel Mateusz zaprosił mnie do swojego domu"

W ogóle jak ja zaprowadziłam to na jej półeczce czekało trochę rzeczy- zaproszenie do figlo raju od jakiejś dziewczynki na 4.01 jakieś książeczki, naklejki i kartka w kształcie balona z napisem "zdrowia w nowym roku". Ciekawe od kogo to

W sobotę była w kinie z tatusiem na królowej sniegu. Jej się bardzo podobało ale tż mówi, że lipa i bal się, że będzie miała koszmary bo straszna była, a niby bez ograniczeń wiekowych.

madziwnia- bardzo ladny pokoik się zapowiada. Mi się firanka tylko nie za bardzo podoba. Po pierwsze nie lubie takich ozdobnych firan, wole proste, gładkie, po drugie jakos mi one nie pasuja do tego nowoczesnego stylu jaki planujesz w pokoju. Ale to oczywiście moje zdanie, to Tobie musi się podobać

Ja mam u małej fuksjowe makarony i wg mnie fajnie wyglądają mam je przecięte na pół i robią za zasłonki a okno "gołe".

Nie wiem co miałam jeszze napisać bo podczytuje po troszku w pracy na tel. jak mi się przypomnij to napiszę

mrowak i nataszka- tulam mocno
Jeśli masz stan pdobny do nas to witaj w kubie chociaż wcale mnie to nie cieszy

Moja dla odmiany w domu - w nocy kaszel jakiś dziwny, pół nocy nie spała - teraz śpi.
Gorączki nie ma.
No ale w sobote goście grali kaszlem więc co się dziwić, teraz mnie martwią przygotowania do dnia babci i dziadka ominie ją, myślę czy nie zadzwonić i porosić o piosenki - żeby się nauczyć a jak już w piątek będzie dobrze to piątek poniedziałek się wbije w rytm i we wtorek przedstawienie.
Co myślicie?

Ja jutro już rok starsza.... kolejny rok
Stary 2014-01-14, 08:30   #1489
ASIULEK_23
Zakorzenienie

Tutaj mam ale mocno ściągnięte na boki, przeważnie je bardziej rozciagam. jak tż wraca to zasłaniam bo on nie lubi gołych okien co mnie strasznie wkurza

Ogólnie pokoik madzi bedzie w moim stylu. ja teraz mam amarantowa ścianke w duzym pokoju. Połączenie szarości z amarantem plus biale mebelki- dla mnie super. Tylko no jakoś mi ta firanka nie pasuje.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 2013-11-06 11.38.18.jpg (53,9 KB, 31 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 2013-11-06 11.38.33.jpg (60,6 KB, 27 załadowań)

"Ktoś" ( tp. 3.12.2014 )
Stary 2014-01-14, 08:32   #1490
sara 85
Zakorzenienie

Nataszka- dziękuje dobrze się czuje

Zosia też nie chodzi do przedszkola, nie wiem nawet kiedy dzień babci i dziadka. Pani coś mówiła o wtorku, tż dzisiaj podjedzie do przedszkola to może coś się dowie.
Zosie kaszel najbardziej dusi rano jak wstanie, w dzień zakaszle od czasu do czasu. Przejadę się później do lekarza, może dostanie jakiś syrop, mam nadzieje, że przejdzie szybko.

Franio 24.07.2014 r.
Stary 2014-01-14, 08:37   #1491
ASIULEK_23
Zakorzenienie

nataszka- no do najszczęśliwszych nie należę choc w sumie jakiś tam w sumie wielkich powodów nie mam do narzekań ale taki jakiś nastrój mnie dopadł.

Ja też drżę o zdrowie malej i czy dotrwa do piątku do balu. Bo już o dniu babci i dziadka w środę za tydzień- nie wspomnę

Za co przebieracie dzieci do przedszkola? Moja się uparła na księżniczkę a ja tak chciałam żeby nie była "jak wszystkie". No ale to jej bal, więc niech ma

"Ktoś" ( tp. 3.12.2014 )
Stary 2014-01-14, 08:43   #1492
nataszka25
Zakorzenienie

Cytat:
Tutaj mam ale mocno ściągnięte na boki, przeważnie je bardziej rozciagam. jak tż wraca to zasłaniam bo on nie lubi gołych okien co mnie strasznie wkurza

Ogólnie pokoik madzi bedzie w moim stylu. ja teraz mam amarantowa ścianke w duzym pokoju. Połączenie szarości z amarantem plus biale mebelki- dla mnie super. Tylko no jakoś mi ta firanka nie pasuje.
Pandusia honorowe miejsce ma
ŚLICZNIE JEST, mojej pokój jest duży - ale na razie nie mamy mebli oprócz komody więc wieczny nie ład.

Te które miały króliczka po mimo nie chęci do niego chciałam zapytać jak go zawieźć do weterynarza? w tym jednorazowym transporterze? czy lepiej w klatce?
ale po klatce będzie fruwał chyba

---------- Dopisano o 09:40 ---------- Poprzedni post napisano o 09:38 ----------

Cytat:
nataszka- no do najszczęśliwszych nie należę choc w sumie jakiś tam w sumie wielkich powodów nie mam do narzekań ale taki jakiś nastrój mnie dopadł.

Ja też drżę o zdrowie malej i czy dotrwa do piątku do balu. Bo już o dniu babci i dziadka w środę za tydzień- nie wspomnę

Za co przebieracie dzieci do przedszkola? Moja się uparła na księżniczkę a ja tak chciałam żeby nie była "jak wszystkie". No ale to jej bal, więc niech ma
MOJA CHCE ZA MONSTER HIGH
Księżniczką jest codziennie w domu - ma tyle tych sukni

---------- Dopisano o 09:43 ---------- Poprzedni post napisano o 09:40 ----------

Cytat:

u nas bal 29 stycznia więc jeszcze trochę czasu - ale dzień babci już nie długo - zawsze musi coś nie wypalić...
Stary 2014-01-14, 08:45   #1493
klaudusk_a
Zakorzenienie

mooja na jednym balu będzie baletnicą, bo dostała taką sukienkę z tiulową spódniczką od siostry Tż a na drugi bal chyba przebioirę ją za księżniczkę bo mam jeszcze sukienkę z tamtego roku dobrą, a w przedszkolu nawet nie wiem czy mają jakąś choinkę czy nie

Zapraszam na mój blog

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-01-14, 08:50   #1494
sara 85
Zakorzenienie

Cytat:
Pandusia honorowe miejsce ma
ŚLICZNIE JEST, mojej pokój jest duży - ale na razie nie mamy mebli oprócz komody więc wieczny nie ład.

Te które miały króliczka po mimo nie chęci do niego chciałam zapytać jak go zawieźć do weterynarza? w tym jednorazowym transporterze? czy lepiej w klatce?
ale po klatce będzie fruwał chyba

---------- Dopisano o 09:40 ---------- Poprzedni post napisano o 09:38 ----------

MOJA CHCE ZA MONSTER HIGH
Księżniczką jest codziennie w domu - ma tyle tych sukni
ja woziłam w pudełku tekturowym, na spód miał położony ręcznik, żeby było mu mięciutko i pudełko też okrywałam ręcznikiem albo jakimś kocem, oczywiście jak jeździłam zimą

Zosia sama nie wie za kogo chce się przebrać, jak pojedziemy to coś wybierze. W tamtym roku kupiłam strój, teraz chyba wypożyczę, bo nie ma nic fajnego w sklepach.

---------- Dopisano o 09:50 ---------- Poprzedni post napisano o 09:46 ----------

Zosia właśnie mi powiedziała, że chce się przebrać za złą czarownicę

Franio 24.07.2014 r.
Stary 2014-01-14, 08:50   #1495
nataszka25
Zakorzenienie

1. suknia którą wybrała sobie na bal, do tego chce czarne rajstopy brokatowe - już ma i czarną skórę hehe
2. tort URODZINOWY - trochę na łatwiznę ale nie dało się inaczej
no i nic innego by nie zadowoliło mojego dziecka ostatnimi czasy.... uroki przedszkola - bajki nie zna ale wszystko chce z M.H.

Edytowane przez nataszka25
Czas edycji: 2014-01-17 o 22:44
Stary 2014-01-14, 08:52   #1496
nataszka25
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sara 85 Pokaż wiadomość
ja woziłam w pudełku tekturowym, na spód miał położony ręcznik, żeby było mu mięciutko i pudełko też okrywałam ręcznikiem albo jakimś kocem, oczywiście jak jeździłam zimą

Zosia sama nie wie za kogo chce się przebrać, jak pojedziemy to coś wybierze. W tamtym roku kupiłam strój, teraz chyba wypożyczę, bo nie ma nic fajnego w sklepach.

---------- Dopisano o 09:50 ---------- Poprzedni post napisano o 09:46 ----------

Zosia właśnie mi powiedziała, że chce się przebrać za złą czarownicę
o to suknia Amelki by jej pasowała, a kiedy ma? Możemy wysłać
Stary 2014-01-14, 08:52   #1497
ASIULEK_23
Zakorzenienie

Te stroje sklepowe są dla mnie mega wstrętne. Materiały sztywne, niedbale uszyte. Porażka. No i wszędzie to samo- księżniczki, wróżki, biedronki, myszki minnie o motylki
Miałam zamówić na all ale ostatecznie zdecydowalam się wykorzystać jej sukienke tiulową z cekinami, ktorej by nigdy nigdzie nie założyla :0 dokupilam tylko korone i różdżkę. mala zadowolona a strój tanim kosztem- 15 zł

nataszka- mialam kupić ten strój motyla w ktorym Amelka ma zdjęcie na fejsie ale jakaś taka ta spódniczka mi się "licha" wydawała. mam rację?

"Ktoś" ( tp. 3.12.2014 )

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-01-14, 08:53   #1498
izazula
Zakorzenienie

GG do izazula

Sara, Nataszka, Asia Zdrówka dla dziewczynek

Nataszka nie dostaliście wczesniej nic do nauczenia ? czy chodzi Ci o same piosenki ? Myślę że spokojnie się "wbije" z innymi dziećmi w razie gdyby nie chodziła.

Asia ja się już pogodziłam z tym że księżniczki będą obecne w domu i nie tylko
Zosia upierała się żeby być Królewną Śnieżką ale któregoś dnia w lidlu były stroje więc zakupił (29,99 pln) odpowiedni ale nijak nie wyglądający jak Śnieżka. Nie przeszkodziło to Zosi się ucieszyć bardzo i opowiadać że jest Śnieżką

I wszystkim dzieciaczkom zdrówka
Stary 2014-01-14, 08:54   #1499
klaudusk_a
Zakorzenienie

ja jeszcze myslę czy nie dokupić Zuzi opaski z kokardą Minnie bo to teraz jej ulubiona postać, tylko nie wiem czy miałabym resztę żeby skompletować cały strój

Zapraszam na mój blog
Stary 2014-01-14, 08:59   #1500
sara 85
Zakorzenienie

Cytat:
o to suknia Amelki by jej pasowała, a kiedy ma? Możemy wysłać
sukienka super, tort też
bal jest w czwartek, dziękuje ale wypożyczę coś, nie będę Ci głowy zawracałam, zresztą nie mam ani kapelusza ani innych dodatków, nawet nie wiem czy bym to gdzieś tutaj u siebie kupiła

Cytat:
Te stroje sklepowe są dla mnie mega wstrętne. Materiały sztywne, niedbale uszyte. Porażka. No i wszędzie to samo- księżniczki, wróżki, biedronki, myszki minnie o motylki
Miałam zamówić na all ale ostatecznie zdecydowalam się wykorzystać jej sukienke tiulową z cekinami, ktorej by nigdy nigdzie nie założyla :0 dokupilam tylko korone i różdżkę. mala zadowolona a strój tanim kosztem- 15 zł

nataszka- mialam kupić ten strój motyla w ktorym Amelka ma zdjęcie na fejsie ale jakaś taka ta spódniczka mi się "licha" wydawała. mam rację?
ja w tamtym roku w tesco kupiłam strój minnie, normalnie kosztował chyba 80 zł, a w promocji 50 za niego dałam
identyczny jak ten, super jest bo materiał porządny, nie jest sztywny http://allegro.pl/hit-disney-myszka-...869088422.html

Franio 24.07.2014 r.

Edytowane przez sara 85
Czas edycji: 2014-01-14 o 09:03
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości