|
|
#1471 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Tżtówki 2014
hej dziewczyny
![]() po cięzkim rozstaniu z 7 letniego związku, w końcu jestem szczęśliwa no i zakochana na maxa 1. poznalismy sie w wigilię 2013 przez internet ![]() 2. Karolina i Maciej 3. ja 23 tż 26 4. ja pracuje w szpitalu na oddziale paliatywnym a tż jest kierowcą międzynarodowym ![]() spotykamy sie od stycznia a oficjalnie parą zostaliśmy w walentynki 2014gdzie też tz pierwszy raz mnie pocałował ![]() teraz planujemy razem zamieszkac od lipca zaczynamy remont naszego gniazdka
|
#1472 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć karola!
![]() Ale fajnie, że już remontujecie mieszkanko! zadraszczam! My też mamy to w planach, ale dopiero październik/listopad, bo ja do końca sierpnia mam okres próbny w pracy i dopiero jeśli mi przedłużą to zamieszkamy razem
|
#1473 |
|
Zakorzenienie
|
no my czekalismy bo mi teraz w czerwcu mieli powiedziec co z umowa przedłuzyli wiec remontujemy
ale przeprowadzimy sie po wakacjach dopiero bo jeszcze w mamy w planach grecje w sierpniu. Szybko nam sie rozwija związek i to jest takie nowe i fajne
|
#1474 |
|
Zakorzenienie
|
cześć dziewczyny!
![]() jak Wam mija tydzień? ja się rozchorowałam, od wtorku mnie męczy, ale dzisiaj to jest apogeum, gardło mnie boli jak cholera, płuca też... TŻ się mną opiekuje jak może, kochany jest ale i tak, masakra, 30 stopni za oknem a ja chora w ogóle koniec czerwca będzie dla mnie przełomowy - odchodzę z pracy (oczywiście już szukam nowej ) i wprowadzam się do TŻ-a
|
|
|
|
#1475 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
My też z TŻ poznaliśmy się w święta przez internet. Tez związek rozwija się szybko, ale o zamieszkaniu razem planów konkretnych jeszcze nie mamy. Cytat:
Trzymam kciuki za znalezienie nowej, satysfakcjonującej pracy
|
|
#1476 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja niby i tak u TŻ-a siedzę te 5-6 dni w tygodniu non stop, ale zaczynam powoli panikować to niestety jeszcze trauma po poprzednim rozstaniu, ale z drugiej strony, co ma być to będzie ![]() ---------- Dopisano o 18:06 ---------- Poprzedni post napisano o 18:06 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#1477 |
|
Zakorzenienie
|
hej hej
Witam nową TŻ'tówkę ![]() Ayrine trzymam za znalezienie nowej pracy ![]() Ja dziś dostałam podpis na stronie tytulowej od mojej promotor ![]() i z 3 h chodziłysmy z kolezanka by coś kupic kolezance na prezent bo miała urodziny i teraz zaprosiła nas na sb, bedzie lejdiss night, bo chłopów zostawiamy w domu ![]() a jutro znajomi do szwagra i siostry przyjeżdżają i jadę z tżtem i nimi na taki dancing tzn taka impreza, ale na jednej sai dj, a na drugiej zespół na żywo podobno jest bardzo fajnie
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#1478 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1479 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Taka impreza może być ciekawa. My pewno z TŻtem mecze pooglądamy, bo w tygodniu nie da rady. Schodziłam się dziś niesamowicie. I nie kupiłam jakiegoś mazidła na komary Poszłam do Biedronki bo dziewczyny mówiły, że fajne i tanie sandałki są. Faktycznie, tylko niestety mojego numeru brak Ale kupiłam TŻ gazetę /za co obiecał mi noszenie na rękach / i piwo, które chłodzę w lodówce - więc nie wiem jak on mi się zdoła odwdzięczyć
|
|
#1480 |
|
Zakorzenienie
|
Kurdę będzie musiał się teraz sporo starać, by się odwdzięczyć
![]() Ja to padam i chyba zaraz się kładę spaciuu
|
|
#1481 |
|
Zakorzenienie
|
Jak to mówią - nic za darmo
ale dobry sex w przerwach starczy
|
#1482 | |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
U nas słonecznie aczkolwiek chłodniej. Swoje w pracy zrobić i do domku. Dziś zobaczę się z TŻtem Cytat:
- to wymagająca praca i trzeba być silnym psychicznie.
|
|
#1483 | ||
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
Cytat:
Ale zazdroszczę tego wspólnego mieszkania ![]() Hej
|
|
|
#1484 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dzolin co tam u Ciebie?
|
|
#1485 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
znaczy to ze jestes chora to bardzo nie fajnie, fajnie z mieszkaniem ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 08:23 ---------- Poprzedni post napisano o 08:17 ---------- i z jednej strony jestem na maxa zakochana, wyleczyłam sie z poprzedniego zwiazku do takiego stopnia ze dostrzegłam ze ex bardziej pasuje do tej nowej niz do mnie chce mojego M bardzo bardzo. ale w srodku sie boje bólu rozstania, rozczarowania, po raz kolejny odrzucenia. i to w niektorych momentach mnie hamuje, albo przytłacza, ale sie staram walcze z tym i pracuje nad soba. co ma być to będzie, myślę ze wszystko jest gdzieś zapisane. a ostatni rok własnie po rozstaniu (Bo rozstalismy sie 15lipca) był tak intensywnym rokiem takie dziwne sploty wydarzen, że zaczełam wierzyc ze mam gdzies swoj los z góry zaplanowany
|
|
#1486 |
|
Zakorzenienie
|
Witam
![]() Tż o 7 wstał i pojechał do pracy i mi samotnie. Ale wróci już koło 12, więc niedługo ![]() ja do tego czasu może coś się pouczę ![]() Ja myślę, że jak ludzie są sobie pisani to razem będą i już. Może to jakieś zabobonne myślenie, ale takiego jestem zdania. Oczywiście, starać się trzeba, bo bez tego nic nie wyjdzie. ![]() karola chyba każda z nas się troszkę boi rozstania. Ale u mnie odpukać, jakoś ostatnio "duchy" przeszłości ucichły i jestem o wiele spokojniejsza. Tż ciężko zresztą na to zapracował sobie, żebym mu uwierzyła, że już zawsze będziemy razem
|
#1487 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
bo ostatnio jego mam o ślubie wspominała ;Dtż też sie stara na ile może poważa mi w kolko ze moge byc go pewna, ze on nie zrobi mi tego co ex... wszystko sie okaze jak zamieszkamy razem bo mysle ze to weryfikuje czy ludzie sie dogadaja czy nie. ---------- Dopisano o 09:12 ---------- Poprzedni post napisano o 09:10 ---------- w ogóle sorki dziewczyny ale ja tak chaotycznie zawsze pisze ja jestem taka zakecona i walnięta mam nadzieje ze sie przyzwyczaicie ;D
|
|
#1488 |
|
Zakorzenienie
|
Witam nową koleżankę na wątku
No z TŻ'tem się żarliśmy cały dzień wtedy i już się nie spotkaliśmy :P Uwielbiam nasze charakterki paskudne ![]() A co do poznania się... Zauważyłam, że okres świąteczny sprzyja znajomościom, bo ja mojego mandzioła też poznałam właśnie wtedy, hah Magia świąt, jak to mój TŻ powtarza.
|
|
|
|
#1489 |
|
Zakorzenienie
|
no
cos w tym jest ;D
|
|
#1490 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jestem bardziej szczęśliwa, niż do tej pory, bardziej zakochana, niż do tej pory itd. i też czasami pojawia się myśl, że kurczę, to może być TEN, bo dla nikogo nigdy w życiu się tak nie starałam, jak dla niego... i bez kitu, ubiegły rok to była taka seria niesamowitych splotów wydarzeń, że czuję się tak jakby wszechświat to wszystko wcześniej zaplanował, a przynajmniej te nadarzające się okazje, które wykorzystałam w pełni
Edytowane przez Ayrine Czas edycji: 2014-06-13 o 11:29 |
|
|
|
|
#1491 |
|
Zakorzenienie
|
Ja na temat eksa to miałam różne przemyślenia, stety niestety.
Ale wiem, że mój TŻ podobał mi się baaardzo długo i na pewno jest pierwszym facetem, dla którego tyle robię i staram się troszkę naprostować mój charakter. Zresztą on też. Musiałyśmy dostać po dupie, żeby teraz było okej
|
|
|
|
#1492 |
|
Zakorzenienie
|
moj tez dwa dni przed zerwaniem napisąłm mi piekny list w ktorym obecywał złote góry slu i wspolna przyszłosc... a pozniej powiedział ze pisał to zbeym sie nie zorientowała ze od 4 miesiecy bylw zwiazu ze mna i z kolezanka z pracy.... a wczesniej z innymi w delegacjach...
jednak dokładnie teraz jest wszystko "bardziej" M stale wyjezdza a ja czuje wewnetrzny spokoj czuje ze mnie nie zdradza z tamtym co wyjezdzal czułam w srodku ze jest cos nie tak-mama moja mowi ze kobieta to czuje. ale mimo to sie boje ze sie scenariusz powtorzy. ale to przez złe doświadczenia bo w serduchu czuje ze jest okej i jest fair. ---------- Dopisano o 11:36 ---------- Poprzedni post napisano o 11:34 ---------- raita o toto dokładnie jak piszesz ja tez pracuje nad swoim charakterem i dopasowuje sie do tż i czuje ze na tym zyskuje a nie tracę, porządna szkoła zycia i człowiek nagle potrafi
|
#1493 |
|
Zakorzenienie
|
hej hej
własnie jak ktos jest komus pisany to i tak będzie sie razem... ale ja tez faktycznie dziwnych typów spotykam, raz się spotykalam z pół roku z takim kolesiem, nie pykło, wyjechałam do uk na wakacje, bedac tam znowu zaczał sie odzywać, wróciłam chciał sie umówić, wgl wieczorem zaprasza mnie na kolacje i wgl, a ze nie chciałam to na drugi dzień widze w zwiazku na fb z inna a z tż jest calkowicie inaczej, wszystko na poczatku było powolutku i tak dalej a jak zaczęło się rozkręcać to na calego i nie powiem jest mi z nim bardzo dobrze, nie wiem czy znalazłabym drugiego takiego co by o mnie tak dbał. Trzeba zacząć myśleć pozytywnie i nie patrzeć wstecz. ![]() ![]() a ja zamienilam się w kurę domowa i chodze i aby sprzątam... ale idę dziś do fryzjera
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1494 |
|
Zakorzenienie
|
a ja własnie z kury domowej odizolowanej od swiata stałam sie biznes women
![]() schudłam 25kg czuje sie super i jak wszyscy mowia promienieje
|
#1495 |
|
Zakorzenienie
|
Noo. U mnie też wszystko z TŻ powoli szło, choć to do mnie niepodobne, bo ja zawsze rachu ciachu szybko
![]() A tutaj wyczekałam swoje i proszę Jeszcze TŻ'cik niby taki ohoho cwaniaczek, a w sumie do mnie taki nieśmiały był. I się uśmiechaliśmy do siebie jakieś 3 miesiące zanim zaczęliśmy rozmawiać. :P
|
|
|
|
#1496 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie w sumie to jakoś szybko poszło.
Chociaż w sumie nie nastawiałam się, że coś z tego będzie. Ale już na pierwszym spotkaniu tak nam się świetnie rozmawiało, spacerowało, że wiedziałam, że jeszcze wiele randek przed nami ![]() ---------- Dopisano o 12:19 ---------- Poprzedni post napisano o 12:19 ---------- Karola jakaś dieta? Ćwiczenia?
|
|
#1497 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Raita bo to chyba do niektórych kobiet nawet najśmielsi tak maja. Mój to też powiedział, ze nie wiedział jak się wgl do mnie zbliżyc
|
|
|
#1498 |
|
Zakorzenienie
|
Ja ogółem mam mocny charakter i mamy wspólnych znajomych. To się nasłuchał jaka to ze mnie zołza
A nieraz gdzieś jak staliśmy w grupce to widział jak się zachowuję, jak nieraz przekomarzam z kolegami i jak potem powiedział, stwierdził, że nie podejdzie, bo go zrównam z ziemią, hah ![]() Nie wiedział, że wzdychałam do niego jak gimnazjalistka, haha. |
|
|
|
#1499 |
|
Zakorzenienie
|
najpierw stres mnie zżarł wiec chudlam strasznie no po rozstaniu to tez malo jadlam itd. a teraz chciałam utrzymac to co zrzuciłam cwicze ale jem normalnie i waga caly czas spada, jak jzu ruszyła to idzie super
walczyłam z nadwaga jeszcze kilka kg i bedzie juz idealnie bo uda mam grube rezta do zaakceptowania
|
#1500 | |||||
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() Magia świąt - nigdy tak na to nie patrzyłam ![]() Cytat:
Ale niestyty zdarzają się takie typy i wśród facetów i wśród kobie też. A obrywa ten, który oddałby za nich życie. Jeśłi ktoś przeżył duże rozczarowanie to musi trochę czasu upłynąć. Trzeba zobaczyć, że tej drugiej osobie naprawdę zależy. Trzeba jej zaufać. Ale kiedy już się to zrobi to jest pięknie ![]() Cytat:
![]() Ale najpierw się może poopalam troszkę ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:15.

29.06.2019 r.
chce mojego M bardzo bardzo. ale w srodku sie boje bólu rozstania, rozczarowania, po raz kolejny odrzucenia. i to w niektorych momentach mnie hamuje, albo przytłacza, ale sie staram walcze z tym i pracuje nad soba. co ma być to będzie, myślę ze wszystko jest gdzieś zapisane. a ostatni rok własnie po rozstaniu (Bo rozstalismy sie 15lipca) był tak intensywnym rokiem takie dziwne sploty wydarzen, że zaczełam wierzyc ze mam gdzies swoj los z góry zaplanowany
bo ostatnio jego mam o ślubie wspominała ;D