|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1471 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: O dzidzie sie staramy i na narodziny czekamy :) czesc X
Arleta i Lilka trzymajcie się
|
|
#1472 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tylko na chwilę
Zła jestem na Tz ale to nie ważne później opisze ---------- Dopisano o 12:03 ---------- Poprzedni post napisano o 12:00 ---------- Kurka niech robią Lili cięcie nawet niech się nie zastanawiają dziecho jest najwazniejsze
|
#1473 |
|
Zakorzenienie
|
Hej witam się i ja
![]() Klusia kurde to z Lili poważna sytuacja ![]() Arletko Izka w Polsce taka służba zdrowia że nawet maleńkiego bobaska mają głęboko... ![]() Panna Magda ja już się trochę do tej sytuacji przyzwyczaiłam bo nie mam innego wyjścia. Mysia buty Migociu jak u Ciebie? COFFE gdzie jesteś???? Aga mam nadzieję że już tulisz Jaśminkę Ziajka ale "drzemka" ![]() Mu Kostuś się spóźnił 3dni więc też jest "przeterminowany":hah aha: Dziewczyny był u mnie Szwagier z żółtym tulipankiem
|
#1474 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry!
Wszystkim kobietkom zarówno małym jak i dużym - naszym wizażowym ciociom Kubuś życzy spelnienia marzeń i radości ze swoich mężczyzn przez cały rok ! |
|
|
|
#1475 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękujemy Kubulku
Kostuś też składa życzenia wszystkim Kobietkom w wyrazami miłości piosenka i focia dla Was-dla dużych,małych no i tych maluteńkich http://www.youtube.com/watch?v=FOjdXSrtUxA
|
#1476 |
|
Wtajemniczenie
|
Kostuś to równy gość
ale ma już długie włoski, już go widzę jak skacze i tańcuje a włosiska robią kongo bongo Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#1477 |
|
Zakorzenienie
|
Kubuniu ciocia Madzia dziękuję
|
|
#1478 |
|
Wtajemniczenie
|
Kurcze byle by tylko wszystko było dobrze z Lilą. Na całe szczęście jest na oddziale. Gorzej, że to sobota. Heh...
Arletka No to się nam kochana doczekałaś. To oby szybko doszło do rozwiązania, bo zakwitniesz tam w tym szpitalu. Wszystkiego dobrego drogie panie Ja wczoraj z okazji dnia kobiet zrobiłam wieczorem sernik. Raczej nigdzie z TŻtem nie pójdziemy, bo pieniążki potrzebne na wyjazd. Ale może się jeszcze coś wymyśli. |
|
|
|
#1479 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
I dla Was dziewczyny samych radości z okazji dnia kobiet Ja jestem od rana jak osa. Może hormony.. nie wiem ale tż w sumie sie stara a ja jestem niemiła Był tata z kwiatkami a ja nie wytrzymałam i już przed spacerem ochrzaniłam tż za brak kwiatów od niego. Czasem sama siebie nienawidzę....
24.09.2011 ![]() II kreski - 09.05.2013 23.12.2013 o godz. 2:35 urodziła się Hania ![]() Pyza dorasta |
|
|
|
#1480 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 15:18 ---------- Poprzedni post napisano o 15:17 ---------- Wszystkiego dobrego z okazji dnia kobiet Cytat:
---------- Dopisano o 15:19 ---------- Poprzedni post napisano o 15:18 ---------- nie wiadomo co z Lilą ??
|
|
#1481 |
|
Zakorzenienie
|
Właśnie - my z Hanią też ciociom dziękujemy
Wiecie, zaraz mnie rozniesie. Dzwonię do tż żeby kupił mleko wracając a on co? Że przecież mówił, że on naleśników nie chce chce makaron z mięsem. Czyli albo narobię się dwa razy albo znów nie zjem obiadu. Jak ktoś nie gotuje nie powinien mieć prawa głosu. I siedzę i i poszłabym na basen dziś ale się wstydzę Edit: i jeszcze mi to mięso skisło...
24.09.2011 ![]() II kreski - 09.05.2013 23.12.2013 o godz. 2:35 urodziła się Hania ![]() Pyza dorasta Edytowane przez _Kluska_ Czas edycji: 2014-03-08 o 15:53 |
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#1482 |
|
Wtajemniczenie
|
Klusia
![]() Zrób makaron ze szpinakiem, będzie kompromis ![]() Zrelaksuj się i zrób coś co sprawia Ci przyjemność, może ten basen, przecież lubisz i nie myśl głupot, nikt nie będzie na ciebie patrzeć,ba zawsze można zakryć się ręcznikiem. Mam nadzieję, że już trochę lepiej i że tż zreflektował się za dzień kobiet. Ciekawe jak tam nasze dziewczyny w szpitalach. Agabi to już podwójnie świętuje z Jaśminką ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#1483 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny Kostek nauczył się zgrzytać zębami
Kluska ja tak mam bez hormonów czasem Kurde Laski będę później bo czekam na TŻta
|
#1484 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
My byliśmu na tym pogotowiu pediatrycznym.Więc infekcji na szczęście nie ma,okazało się że to jednak kwestia noska.Mimo rozopuszczania solą i odciągania gruszką ma w nosie mase gęstej wydzieliny która mu spływa i temu się krztusi.Mieliśmy kupić takie urządzenie do odkurzacza ale niestety byliśmy w dwóch aptekach i nie mieli.Kupiliśmy fride do odciągania. Dostałam od Agi zdjęcie Jaśminki,jest śliczna
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek |
|||
|
|
|
#1485 |
|
Zakorzenienie
|
Ewciu, masakra ze zgrzytaniem
Kiedyś w autobusie siedziałam koło kobiety co zgrzytała paznokciem o paznokieć
24.09.2011 ![]() II kreski - 09.05.2013 23.12.2013 o godz. 2:35 urodziła się Hania ![]() Pyza dorasta |
|
|
|
#1486 |
|
Wtajemniczenie
|
Ruda O matko, z tym zgrzytaniem to masakra. Moja mama w pracy opiekowała się takim chłopakiem, autystyk, zero kontaktu. No i on ciągle zgrzytał, aż tak że musieli mu zęby wstawiać bo wszystko z piłował. Też nie cierpię tego dzwięku.
I co nadal brak wieści od Lili? Ja wyciągnęłam męża na sobotnie zakupy i szukaliśmy coś dla mnie na dzień kobiet. No i nic mi nie pasowało, pojechaliśmy w końcu do jedynego tutaj sklepu z materiałami. No i cud! W końcu postanowili sprowadzać materiały do patchworku . Dostałam śliczną paczuszkę, pięć różnych odcieni pomarańczowego. A potem jeszcze sobie kupiłam kolczyki na Allegro. Teraz obiadek nam się robi i się lenimy na kanapie.
|
|
|
|
#1487 |
|
Zakorzenienie
|
Izka a możesz wstawić zdjęcie małej do swojego albumu?
|
#1488 |
|
Zakorzenienie
|
Mam sms od Lili:
" Czesc na szczescie tetno sie unormowalo mialam usg przeplywy w porzadku jutro dopiero 36tydz zaczynamy wiec chcialabym zeby maly jeszcze posiedzial "Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
|
#1489 |
|
Zakorzenienie
|
Kurcze nie mam kabla do telefonu
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek |
|
|
|
#1490 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję ![]() Agatko Jaśminka jest po prostu piękna
|
#1491 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#1492 |
|
Zakorzenienie
|
DZIEWCZYNKI ZDJĘCIE JAŚMINKI JEST U MNIE W FOLDERZE "KOSTUŚ"
Yss a co będziesz robić z tych materiałów? Klusia dobrze że u Lili wszystko się normuje a jak Twój humorek?Izka dzięki
|
#1493 |
|
Wtajemniczenie
|
Aga Śliczną masz córeczkę!!!
Iza Jakieś patchworki. Może jakiś obrus, bo na narzutę na łóżko mi nie starczy. Zawsze coś się znajdzie .
|
|
|
|
#1494 |
|
Zakorzenienie
|
Hej.
Iza dziekuje za zdjecie, Jasmina to aniolek! Nie musisz odp. na smsa, doczytalam tutaj. Zdrowka dal Domisia. Ohi, widze Kluska, jakis dolek dzisaj. Moj tez mnie dzisaj wkurzyl. Rozeszlo sie o pandore. A w sumie nawet nie o na a o to co powiedzial. Pytam sie, jak skladal mi zyczenia , czy nawet pol kwiatka nie przewiduje. A on, ze nie. Ze moj prezent jest w drodze. To ja sie pytam co to, a on, ze bransoletka. Ja ucieszona mowie, pandora? A n, ze nie... Mowie, ze wie, ze nie lubie bizuterii i tylko pandore chce. Na co on ☠☠☠.nal, ze pandore dostane od niego jak zajdziemy w ciaze... Zatkalo mnie i na srodku centrum handlowego sobie zaczelam ryczec. Tz oczy wielkie i sie pyta co sie dzieje..Ku.rwa moze i chial dobrze, bo potem mowil, ze kupi pandore z zawieszka wozek i aniolkiem, ale m isie przykro zrobilo i tyle. Humor mialam jeszcze dlugo do du.py Popijam winko i sie juz polozylam, jestem jakos zmeczona dzisaj Pol dnia bolala mnie glowa, ani kawa ani spacer nie za bardzo pomogly.
|
#1495 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mysiu nie chciał źle
|
|
#1496 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|||
|
|
|
#1497 |
|
Zakorzenienie
|
Mysiu no pięknie.. czasem faceci nie mają wyczucia
niby chcą dobrze a wychodzi do kitu. Albo 'jak zwykle'Ja dostałam tulipany od taty i różę od brata. Od tż nic i jeszcze mi powiedział, że za to on mi kupił na imieniny (kwiecień) a wtedy tata i brat nie i że to tak wymiennie. Że co?? W ogóle to jest wielce chory- czuje się osłabiony i cały dzień o tym gada. Że trzeba mieć pecha, że tylko poszedł na saunę i już go coś zlapało. Że może zbyt zimną wodą się płukał. Że może powinien iść do lekarza. Albo jechać do szpitala. I że weźmie teraflu, aspiryne i pylargine (wiedzma nie nauczyła, że się nie łączy leków). A wiecie- goraczki brak, kataru brak, bólu gardła brak. Tylko 'czuje, że go bierze' i w związku z tym położył sie spać o 22 i zostawił mnie z małą i jej znów bolacym brzuszkiem. Fajnie, że tydz temu jak miałam 37,4, ból zatok, katar i ból gardła to jakoś funkcjonowałam normalnie poza tym, że nie poszłam na spacer. Super sobota, super dzień kobiet. Nawet nie mogłam sobie zrobić na obiad na co miałam ochotę ani wejść do wanny o czym marzyłam. ---------- Dopisano o 23:53 ---------- Poprzedni post napisano o 23:52 ---------- Rany, przepraszam za to marudzenie To chyba hormony jednak bo miałam dziś klasyczne 'uderzenia gorąca'
|
|
|
#1498 |
|
Zakorzenienie
|
Kluska no to tz się popisał...ale mój też nie lepszy, mnie nawet życzeń nie złożył nie mówiąc o jakimś badylu, żeby mi dac, choć tulipana z tesco za złotówkę.
Ale dostałam w centrum handlowym od chłopaka, który rozdawał kwiatki. No i spodnie sobie sprawilam, także humoru złego nie miałam. Wiecie ze mój Krzysiulek jest już niemowlakiem? Parę dni temu skończył miesiąc! Matko jak ten czas leci, jak szalony! A dopiero jechalam na porodowke... ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#1499 |
|
Zakorzenienie
|
Misti
czas leci nieubłaganie A jak relacja Jaś-Krzyś?
|
|
#1500 |
|
Rozeznanie
|
dzien doberek w przepiękny niedzielny poranek
![]() kolejny dzień przeterminowania czas zacząć ale ten nasz synek uparty ![]() ![]()
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:14.

ale ma już długie włoski, już go widzę jak skacze i tańcuje a włosiska robią kongo bongo 

. Dostałam śliczną paczuszkę, pięć różnych odcieni pomarańczowego. A potem jeszcze sobie kupiłam kolczyki na Allegro. Teraz obiadek nam się robi i się lenimy na kanapie.

a jak Twój humorek?