Słońce świeci, czerwiec zleci, a we wrześniu będą dzieci. Wrześniówki 2014 cz.4 - Strona 50 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-05-29, 09:38   #1471
etusiaaa
Wtajemniczenie

Dot.: Słońce świeci, czerwiec zleci, a we wrześniu będą dzieci. Wrześniówki 2014 cz.4

Meta widzę ze tesciowa sie poprawia

u mnie dziś paskuydna pogoda, leci jakis deszczyk z nieba chlodno sie zrobilo, a ja od rana biegam zrobilyssmy z tesciowa juz z 20 sloiczkow kompotu z truksawek, 2 placuszki z truskawakami robie juz nie duzo zostalo do zrobienia, salatka do obiadu przygotowana, takze dzis pomimo tej pogody mam checi do pracy

Nasz dzień: 16 czerwca 2012

Paulinka: 16 września 2014

Mateusz: 13 lipiec 2017
etusiaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-29, 09:41   #1472
Mo_onika_ika
Rozeznanie

Dot.: Słońce świeci, czerwiec zleci, a we wrześniu będą dzieci. Wrześniówki 2014 cz.4

Ja dzisiaj robię mielone... Tylko nie wiem czy klopsiki zrobić, czy zwykłe smażone, czy jakieś jeszcze inne...
Ale teraz leżę, wypiłam kakao, ciśnienie zmierzone, pies po spacerze... i trzymam rękę pod cyckami i nagle BUM ręka w górę
Mały ma nogi centralnie u góry i masuje moje wnętrzności Kopie bardzo wysoko a rączki ma gdzieś koło pępka i tam mnie smyra też A brzuch mam taki krzywy że nie pytajcie Z prawej strony wygląda jakbym miała jakiegoś kamienia w środku

Mój kalendarz ciąży
http://bellybestfriend.pl/graph/d837...d1859748377dae
Mo_onika_ika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-29, 09:49   #1473
allckarola
Zadomowienie

Monika moja mala kopie u dolu i chodzi mi caly brzuch masakra jakas. Chodz dzisiaj ja jakos sie dziwnie czuje to i ona spokojniejsza jakas oslabiona jestem jest mi nie dobrze glowa mnie boli. Poszlabym spac
Widze ze u kazdej pogoda brzydka

---------- Dopisano o 10:49 ---------- Poprzedni post napisano o 10:46 ----------

Ide po kawe do baru moze mnie postawi na nogi
allckarola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-29, 09:51   #1474
Simran86
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez ania9106 Pokaż wiadomość
Dziewczyny moze ktoras z was wie jak wyglada cc od strony formalnej. Na 99%bede miec cc. Czekam na potwierdzenie od ortopedy. Czy jesli to potwierdzi to mam isc do mojej gin po skierowanie czy wzkazanie od ortopedy wystarczy ? Czy trzeba ustalic wczesniej termin w szpitalu ?

Przyszly mojee zakupy

Hej, ja też będę miała cesarkę. Potwierdzenie od ortopedy nie wystarczy. Ja chodzę do lekarza, który pracuje na oddziale na którym będę rodziła i on raczej wyznaczy mi termin na cc, a jeśli nie to trzeba iść ze skierowaniem od swojego gina i potwierdzeniem w Twoim przypadku od ortopedy do ordynatora i z nim ustalić termin. U mnie przynajmniej tak to wygląda.

U mnie kolejny dzień leje wczoraj nie udało nam się wyskoczyć do Aqua Parku, ale dzisiaj już na 1000% jedziemy popluskamy się w wodzie i przynajmniej miło czas nam zleci Dzisiaj nasze Dzieciaczki widzę bardzo aktywne - moja Milenka też mnie tak z rana kopała, że szok chyba pierwszy raz, aż tak mocno
Simran86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-29, 09:59   #1475
allckarola
Zadomowienie

Simran ladne imie Milenka podoba mi sie bardzo. Tez o tym imieniu myslalam ale jednak Maja zostaje
Stary 2014-05-29, 10:03   #1476
elffirka
Rozeznanie

Witam się z rana...
Trochę wkurzona dzisiaj jestem... Nie dość, że pogoda do czterech liter, sama siedzę, bo Małż w pracy to jeszcze z rana był mój brat i mnie wkurzył... Przez jakiś czas mieszkaliśmy razem w domu po babci (każdy z nas ma udziały w tym domu) a On teraz wyjeżdża do Anglii i zostawił swój pokój w takim burdelu, że masakra. Kazałam mu posprzątać to wiecie co zrobił? Ogarnął dzisiaj, zamknął pokój na klucz i go zabrał ze sobą. No co za kretyn!!!! Tak się zdenerwowałam, że nie wiem. Małż mówi, że spoko jak nie odda to drzwi wieczorem zdejmie i po problemie...
Poza tym Małż ostatnio przyniósł dobre wieści, ma okazje w swojej firmie dorobić. Najpierw miało być na umowę zlecenie ale się okazało, że może przychodzić za setki... Wreszcie się odkujemy...
elffirka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-29, 10:04   #1477
Asia19x
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Simran86 Pokaż wiadomość
Hej, ja też będę miała cesarkę. Potwierdzenie od ortopedy nie wystarczy. Ja chodzę do lekarza, który pracuje na oddziale na którym będę rodziła i on raczej wyznaczy mi termin na cc, a jeśli nie to trzeba iść ze skierowaniem od swojego gina i potwierdzeniem w Twoim przypadku od ortopedy do ordynatora i z nim ustalić termin. U mnie przynajmniej tak to wygląda.
O Matko, naprawdę? Nie strasz, ciekawe jak u mnie to wygląda, w sumie jak we wt rozmawiałam z lekarzem o niczym takim skomplikowanym nie mówił A dlaczego będziesz miała cc? Mnie też ortopeda wystawiał skierowanie, ale nie ma na nim napisane niewiadomo czego w sumie... Sram w majty, tak się boję, że każą mi normalnie urodzić, bo u nas w szpitalu ordynator jest hm.. lekko kopnięty ładnie to ujmując

09.09.2014 Nasza Królewna przyszła na świat

Przyszła Pani Magister
Asia19x jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-05-29, 10:04   #1478
Simran86
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez allckarola Pokaż wiadomość
Simran ladne imie Milenka podoba mi sie bardzo. Tez o tym imieniu myslalam ale jednak Maja zostaje
Maja też mi się bardzo podoba u nas był wybór między Hanią, Leną i Milenką
Stary 2014-05-29, 10:07   #1479
Asia19x
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mo_onika_ika Pokaż wiadomość
Ja dzisiaj robię mielone... Tylko nie wiem czy klopsiki zrobić, czy zwykłe smażone, czy jakieś jeszcze inne...
Ale teraz leżę, wypiłam kakao, ciśnienie zmierzone, pies po spacerze... i trzymam rękę pod cyckami i nagle BUM ręka w górę
Mały ma nogi centralnie u góry i masuje moje wnętrzności Kopie bardzo wysoko a rączki ma gdzieś koło pępka i tam mnie smyra też A brzuch mam taki krzywy że nie pytajcie Z prawej strony wygląda jakbym miała jakiegoś kamienia w środku
A który tydzień już?
Moja już też coraz wyżej kopie, dziś po zjedzeniu śniadania przynajmniej 10 minut bez przerwy Z każdym dniem czuć ją wyraźniej, rany, oby tylko do września poleciało spokojnie i bez problemów i bym mogła ją przytulić już, Tż stwierdził, że będzie podobna do mnie, bo na usg miała taki malutki noseczek

---------- Dopisano o 11:07 ---------- Poprzedni post napisano o 11:07 ----------

Cytat:
Maja też mi się bardzo podoba u nas był wybór między Hanią, Leną i Milenką
U nas będzie Hanna

Przyszła Pani Magister
Stary 2014-05-29, 10:09   #1480
Simran86
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Asia19x Pokaż wiadomość
O Matko, naprawdę? Nie strasz, ciekawe jak u mnie to wygląda, w sumie jak we wt rozmawiałam z lekarzem o niczym takim skomplikowanym nie mówił A dlaczego będziesz miała cc? Mnie też ortopeda wystawiał skierowanie, ale nie ma na nim napisane niewiadomo czego w sumie... Sram w majty, tak się boję, że każą mi normalnie urodzić, bo u nas w szpitalu ordynator jest hm.. lekko kopnięty ładnie to ujmując
damy radę może skomplikowanie to brzmi, ale myślę, że da się wszystko ogarnąć w jeden dzień ja mam wskazania na cc ze względu na wzrok. Nie mam dużej wady, ale występuje u mnie degeneracja siatkówki oka- więc poród naturalny nie wchodzi w grę. Termin mam na 13 września, a jak już wstępnie rozmawiałam z lekarzem cc będzie wyznaczona między 5 a 7 września.

---------- Dopisano o 11:09 ---------- Poprzedni post napisano o 11:08 ----------

Cytat:

U nas będzie Hanna
piękne
Stary 2014-05-29, 10:17   #1481
allckarola
Zadomowienie

Elffirka wspolczuje, ladnie brat Was urzadzil mogl zostawi klucze przeciez nie bedziecie mu grzebac tam. Ale gdyby cos sie dzialo to...mam nadzieje ze rozwiarzecie jakos ten problem. Nie denerwuj sie

---------- Dopisano o 11:17 ---------- Poprzedni post napisano o 11:14 ----------

Nie straszcie z tym porodem, ciekawe jak u mnie bedzie. Z tego co wiem to u mnie nie mozna dostac znieczulenia takze albo meczyc sie albo cesarka. Ale raczej wolalabym naturalnie Chcialabym miec to juz za soba

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-05-29, 10:21   #1482
Simran86
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez allckarola Pokaż wiadomość
Nie straszcie z tym porodem, ciekawe jak u mnie bedzie. Z tego co wiem to u mnie nie mozna dostac znieczulenia takze albo meczyc sie albo cesarka. Ale raczej wolalabym naturalnie Chcialabym miec to juz za soba
u mnie w szpitalu od jakiegoś czasu jest możliwość wdychania gazu rozweselającego podczas porodu i gdybym rodziła naturalnie to na pewno bym się sztachnęła
Stary 2014-05-29, 10:22   #1483
allckarola
Zadomowienie

Simran to ja chce ale jakos przezyje co sie nie robi dla malenstwa. Kobiety tak rodza od zawsze takze i ja dam rade podobno o bolu sie potem zapomina jak juz dzidzi sie urodzi ;p
Stary 2014-05-29, 10:23   #1484
elffirka
Rozeznanie

Mówie Wam wstyd mieć takiego brata debila... To Jego pseudo narzeczona Go tak buntuje... Franca... Teraz mi napisali że jak ściągnę drzwi i coś mu zginie to pójdzie na policje... Nie no padnę!!! Najgorsze jest to, że to jest takie duże dziecko i że jak ma jakiś problem z Nami to dzwoni do mojego Taty na skargę bo się trochę boi mojego Małża i denerwuje Tatę a On po tych dwóch zawałach i nie może się denerwować... Nie wiem jak mam to rozwiązać...
Chyba muszę z nerwów coś zjeść...
Stary 2014-05-29, 10:27   #1485
88Ekaterina88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez elffirka Pokaż wiadomość
Mówie Wam wstyd mieć takiego brata debila... To Jego pseudo narzeczona Go tak buntuje... Franca... Teraz mi napisali że jak ściągnę drzwi i coś mu zginie to pójdzie na policje... Nie no padnę!!! Najgorsze jest to, że to jest takie duże dziecko i że jak ma jakiś problem z Nami to dzwoni do mojego Taty na skargę bo się trochę boi mojego Małża i denerwuje Tatę a On po tych dwóch zawałach i nie może się denerwować... Nie wiem jak mam to rozwiązać...
A to on ma pokój przechodni czy coś potrzebujecie od niego z pokoju ? Bo jeśli nie to zostaw jak jest, a jak się coś stanie to on będzie miał problem
Takiego to tylko w ciemnej ulicy

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

Razem już 10 lat
1.07.2012 Willkommen in Deutschland
29.09.2012 Ślub Cywilny
7.09.2013 Ślub Kościelny
25.08.2014 Marika Nasze szczescie

88Ekaterina88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-29, 10:27   #1486
allckarola
Zadomowienie

Elffirka No widac Twoj brat pokazuje faktycznie duzo dziecko, hym sama nie wiem jak to rozwiazac nie da sie mu na spokojnie wytlumaczyc. Przeciez to nie o to chodzi ze Wy tam bedziecie chodzic i mu szperac ale czasami trzeba przewietrzyc pokoj czy cos innego. Tak to jest jak sie dzieli z kims dom. Zawsze jakis problem.
Ja tez juz czasami mam dosc jeszcze z rodzicami ok ale moje mlodsze siostry za sciana mnie czasami do szalu doprowadzaja. Dobrze ze maja 11 i 13 lat to jak im cos powiem to czasami posluchaja
I oby sie najmlodsza zmienila do narodzin bo bedzie ciezko z jej zachowaniem i ciaglym uciszaniem
Stary 2014-05-29, 10:27   #1487
Aliszcze
Zakorzenienie

Cytat:
Witam się z rana...
Trochę wkurzona dzisiaj jestem... Nie dość, że pogoda do czterech liter, sama siedzę, bo Małż w pracy to jeszcze z rana był mój brat i mnie wkurzył... Przez jakiś czas mieszkaliśmy razem w domu po babci (każdy z nas ma udziały w tym domu) a On teraz wyjeżdża do Anglii i zostawił swój pokój w takim burdelu, że masakra. Kazałam mu posprzątać to wiecie co zrobił? Ogarnął dzisiaj, zamknął pokój na klucz i go zabrał ze sobą. No co za kretyn!!!! Tak się zdenerwowałam, że nie wiem. Małż mówi, że spoko jak nie odda to drzwi wieczorem zdejmie i po problemie...
Poza tym Małż ostatnio przyniósł dobre wieści, ma okazje w swojej firmie dorobić. Najpierw miało być na umowę zlecenie ale się okazało, że może przychodzić za setki... Wreszcie się odkujemy...
ech, mam nadzieję, że brat pójdzie po rozum do głowy.
super, że finansowo się odkujecie

a ja dziś na obiad idę do mojej mamy a dla męża mam kawałki kurczaka w sosie pomidorowym i kus kus do tego oraz sałatkę z pomidorów, On lubi takie zestawienie

Joasia przyszła na świat 19.12.2010- jest naszym cudem

http://www.suwaczki.com/tickers/km5skrhmyifedqdn.png

nadzieja umiera ostatnia.....
Aliszcze jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-29, 10:29   #1488
Ana***
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Metamfetaminax Pokaż wiadomość
Ana,jeszcze zobaczę czy Nivea,może coś innego.Bo Nivea niby droga ale u mnie dużo osób sobie ją chwali Do września mamy czas z zapoznaniem się
Na razie się wstrzymuję z kupowaniem kosmetyków i czekam na okazje sklepowe,żeby znaleźć oliwkę tańszą o złotówkę niż normalnie haha.
Też póki co się rozglądam ale zachęcająco po raz kolejny wygląda skład babydream
a nivea ma być w biedronce, właśnie gazetkę oglądam

Cytat:
Napisane przez ania9106 Pokaż wiadomość
Dziewczyny moze ktoras z was wie jak wyglada cc od strony formalnej. Na 99%bede miec cc. Czekam na potwierdzenie od ortopedy. Czy jesli to potwierdzi to mam isc do mojej gin po skierowanie czy wzkazanie od ortopedy wystarczy ? Czy trzeba ustalic wczesniej termin w szpitalu ?

Przyszly mojee zakupy
Pokaż zakupki

Cytat:
Napisane przez Aliszcze Pokaż wiadomość
tak, do każdego wózka powinien być dołączony materacyk i ochraniacz. na materacyk kładłam jeszcze dość cienki kocyk spełniający funkcję prześcieradła.
Kombinezony kupowałam gdzie taniej było pierwsze kombinezony to na allegro używane od kogoś kupiłam, firmy nie pamiętam. Potem lubiłam kupować na przecenach w C&A lub w Tchibo ( jak dla mnie kombinezon z Tchibo był super, no tylko cena....)
czyli materac, na materac cienki kocyk, dziecko w kombinezonie owinięte jeszcze drugim kocem? i dopiero ochraniacz, czy już go kocem nie przykrywałaś?

Cytat:
Napisane przez DorissiriD Pokaż wiadomość
Ana pewnie o mnie chodziło. Pomyliłam się - jeszcze tydzień drugiego trymestru mi została! Ale i tak szybko leci. Dziś 26 tydz 1 dzień.
o Ciebie
aha

Cytat:
Napisane przez nmartyna Pokaż wiadomość
=
Jestem ciekawa, czy Malutka w brzuchu ma możliwość bawienia się moim pępkiem... Tak od kilku dni zauważam, że jak się kręci i wierci w okolicy mojego pępka, to on raz wyskakuje na wierzch, a za chwilę wciąga mi go do środka Widok śmieszny Małża teoria jest taka, że Mała ciągnie pępowinę i za cho... nie idzie mu wytłumaczyć, że Maluch nie jest połączony pępowiną z moim pępkiem
oh Ci faceci

Cytat:
damy radę może skomplikowanie to brzmi, ale myślę, że da się wszystko ogarnąć w jeden dzień ja mam wskazania na cc ze względu na wzrok. Nie mam dużej wady, ale występuje u mnie degeneracja siatkówki oka- więc poród naturalny nie wchodzi w grę. Termin mam na 13 września, a jak już wstępnie rozmawiałam z lekarzem cc będzie wyznaczona między 5 a 7 września.
badałaś w ciąży siatkówkę, czy wiedziałaś o tym wcześniej?

hej!
Ana*** jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-29, 10:48   #1489
Simran86
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Ana*** Pokaż wiadomość
badałaś w ciąży siatkówkę, czy wiedziałaś o tym wcześniej?
Badałam, mało przyjemnie badanie, ale przynajmniej wiem na czym stoję.

---------- Dopisano o 11:48 ---------- Poprzedni post napisano o 11:31 ----------

Właśnie dostałam wiadomość, że dzisiaj zaczynamy szkołę rodzenia

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-05-29, 10:53   #1490
Mandragorrka
Zakorzenienie

Ciągle pada...

Cytat:
Dom po babci jest Wasz wspólny? Wy macie swoją część, a on swoją czyli ten pokój który sobie zamknął?
Jeśli tak ja bym to olala.
W sytuacji odwrotnej przy wyjeździe niekoniecznie chciałabym zostawiac klucze do mojej części.
Nie wiem jakie tam macie układy, ale raczej każdy ma prawo do prywatności.

"To nie my daliśmy Ci życie...
To życie dało nam Ciebie..."

Mandragorrka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-29, 10:54   #1491
elffirka
Rozeznanie

Katerina nie to nie jest pokój przechodni ale On jak z Nią mieszkali to tak zniszczyli ten pokój. Wylazł grzyb bo nawet nie wietrzyli ani nie odsłaniali rolety na cały dzień. No masakra! i ja miałam zamiar z Małżem tam odgrzybić a w przyszłości może tam pokoik dla Bejbika zrobić bo On i tak nie zamiaru narazie wracać... Kurde zawsze jak im kasy brakowało to im pożyczaliśmy i wtedy byli tacy mili... Masakra...Ale dzwonił do mnie Małż i kazał dać sobie spokój. Mam mu nie odpisywać na nic a On nie może zamknąć tego pokoju na klucz bo Jego udziały są bardzo malutkie bo tylko 1/6 mieszkania więc Małż ściągnie drzwi i po problemie... Ahhh... Szkoda gadać...
Stary 2014-05-29, 10:56   #1492
Mandragorrka
Zakorzenienie

Cytat:
Katerina nie to nie jest pokój przechodni ale On jak z Nią mieszkali to tak zniszczyli ten pokój. Wylazł grzyb bo nawet nie wietrzyli ani nie odsłaniali rolety na cały dzień. No masakra! i ja miałam zamiar z Małżem tam odgrzybić a w przyszłości może tam pokoik dla Bejbika zrobić bo On i tak nie zamiaru narazie wracać... Kurde zawsze jak im kasy brakowało to im pożyczaliśmy i wtedy byli tacy mili... Masakra...Ale dzwonił do mnie Małż i kazał dać sobie spokój. Mam mu nie odpisywać na nic a On nie może zamknąć tego pokoju na klucz bo Jego udziały są bardzo malutkie bo tylko 1/6 mieszkania więc Małż ściągnie drzwi i po problemie... Ahhh... Szkoda gadać...
Kurcze to nieciekawie macie. A nie możecie brata spłacić?

"To nie my daliśmy Ci życie...
To życie dało nam Ciebie..."

Mandragorrka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-29, 10:59   #1493
Metamfetaminax
Zakorzenienie

Cytat:
chyba pójdę dalej spać
To samo myślałam po przed godziną 9 i poszłam dalej spać i wstałam dopiero przed chwilą
Cytat:
Napisane przez nmartyna Pokaż wiadomość
Mój to notorycznie zasypia do pracy Gdyby nie teść, który czuwa i jak Tż nie wstaje to dzwoni do niego, to chyba wywaliliby go z pracy za te zaspania

Życzę zdrówka Oby to nie była angina
Mój to często zasypia ale zawsze po 10 telefonie go budzili a dzisiaj jakoś tak wyszło
Coś podejrzewam,że jednak angina Moja mama miała,ostatnio siostra miała to teraz czas na mnie normalnie czuję jakbym szkło połykała...
Cytat:
Napisane przez etusiaaa Pokaż wiadomość
Meta widzę ze tesciowa sie poprawia
Chciałabym w to wierzyć

Cytat:
Witam się z rana...
Ty to masz z tym bratem Ale na szczęście zamknięcie pokoju nie jest takim utrudnieniem Ale brawo dla męża

Cytat:
Napisane przez Ana*** Pokaż wiadomość
Też póki co się rozglądam ale zachęcająco po raz kolejny wygląda skład babydream
a nivea ma być w biedronce, właśnie gazetkę oglądam
A są już Czaję się na krem Nivea Baby ten duży,bo na Allegro miałam wczoraj zamówić po 15 zł a dzisiaj jest on po 8 zł Chyba się skuszę.

Mama kupiła mi kocyk z mikrofibry w Biedronce i fajny milusi Ciekawe jak się będzie sprawował po praniu
Ale 15 zł to nie dużo więc jakby co to płakać nie będę

Gdyby na wielkim świecie zabrakło uśmiechu dziecka, byłoby ciemno i mroczno, ciemniej i mroczniej niż podczas nocy bezgwiezdnej i bezksiężycowej - mimo wszystkich słońc, gwiazd i sztucznych reflektorów. Ten jeden mały uśmiech rozwidnia życie...
Metamfetaminax jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-05-29, 11:00   #1494
Ana***
Zakorzenienie

Cytat:

---------- Dopisano o 11:48 ---------- Poprzedni post napisano o 11:31 ----------

a na czym polegało?

mi gin mówił abym poszła do okulisty ok. 30 tygodnia ciąży
Ana*** jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-29, 11:01   #1495
ZygaEffka
Zadomowienie

O matko wstałam i jestem wyspana jak niemowlę

chciałam pocytować ale te ograniczenia co do ilości mnie irytują
Nie doczytałam jeszcze wszystkich z Was ale odpiszę na to co pamiętam
A więc :
Mecia Fecia - z Tą Anginą brzydką to proszę na kontrol do lekarza ! natentychmiast !!
Co do Kubków ja lubie non stop nowe bo w starych kawa mi nie smakuje , a też mam taki misz masz że to szok , część mam nawet za tankowanie na BP stacjach część mam ze zdjęciami moimi i męża
Co do reszty na pewno uzbieracie tyle tego że jeszcze wam będzie zagracać mieszkanie
Aliszcze Piszcze Dzięki za opinie o goleniu kucialapaji , ja zostawiam zawsze taki paseczek więc do końca łysa nie jest bo jak jest kompletnie łysa to mnie swędzi cała , nie rozumiem tego fenomenu hehe ale cóż tak właśnie jest
Zazdroszczę Ci nauki Hiszpana , ja chciałam iśc na kurs jak sie dowiedzialam o ciąży ale przestraszyły mnei te kontrole z ZUS-u i dupa chodzil mi jeszcze Francuski po głowie , no ale nic trudno , może kiedyś jeszcze..
Aisa trzymam kciuki za badanie

Ogólnie witam się z rana a raczej południa mąż jeszcze chrapie po nocce , a ja sie zaraz uszykuje i zmykam na zakupki

Ogólnie to musze sie zmobilizować z wyborem tyhc mebli do końca do nowego mieszkania bo do dziś sprawa nie jeste jasna i teraz mi tylko siedzą zakupy dla dziecka w głowie a zaraz nie bede miała gdzie tego wszystkiego wpakować i bede trzymać w kartonach
nasz kawałek nieba

Edytowane przez ZygaEffka
Czas edycji: 2014-05-29 o 11:05
ZygaEffka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-29, 11:06   #1496
madziulka_
Zakorzenienie

Cześć Dziewczyny!

Macie już kupione wózki dla swoich dzieci?
Jeśli nie to kiedy zamierzacie kupować? (mniej więcej)

Pisałyście o obiadach, u mnie dzisiaj zupa gulaszowa

madziulka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-29, 11:07   #1497
ZygaEffka
Zadomowienie

Cytat:

Ja tez mam wizytę 9 czerwca u Okulisty i powiedz mi to badanie zawsze wykonują w ciązy ? bo wtedy musze z kims jechać prawda? a planowałam jechać sama :/

---------- Dopisano o 12:07 ---------- Poprzedni post napisano o 12:07 ----------

Cytat:
Napisane przez madziulka_ Pokaż wiadomość
Cześć Dziewczyny!

Gdybym ni dostała kupiłabym w sierpniu albo we wrześniu bo ja mam termin na 26 września
nasz kawałek nieba

ZygaEffka jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-05-29, 11:10   #1498
88Ekaterina88
Zakorzenienie

Cytat:
Cześć Dziewczyny!

Lipiec/ sierpień.
Wolę nieco wcześniej bo nigdy nic nie wiadomo
Tp mam na 24.09.

Razem już 10 lat
1.07.2012 Willkommen in Deutschland
29.09.2012 Ślub Cywilny
7.09.2013 Ślub Kościelny
25.08.2014 Marika Nasze szczescie

88Ekaterina88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-29, 11:11   #1499
Metamfetaminax
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ZygaEffka Pokaż wiadomość
Mecia Fecia - z Tą Anginą brzydką to proszę na kontrol do lekarza ! natentychmiast !!
Co do Kubków ja lubie non stop nowe bo w starych kawa mi nie smakuje , a też mam taki misz masz że to szok , część mam nawet za tankowanie na BP stacjach część mam ze zdjęciami moimi i męża
Co do reszty na pewno uzbieracie tyle tego że jeszcze wam będzie zagracać mieszkanie

Ogólnie witam się z rana a raczej południa mąż jeszcze chrapie po nocce , a ja sie zaraz uszykuje i zmykam na zakupki

Ogólnie to musze sie zmobilizować z wyborem tyhc mebli do końca do nowego mieszkania bo do dziś sprawa nie jeste jasna i teraz mi tylko siedzą zakupy dla dziecka w głowie a zaraz nie bede miała gdzie tego wszystkiego wpakować i bede trzymać w kartonach
A Ty co taka zrymowana od rana ? Ale chyba dzisiaj wybiorę się do lekarza,mimo,że czuję się dobrze i tylko gardło boli ale wolę szybko to zaleczyć niż czekać. Na pewno dostanę Duomox ale czytam,że w ciąży bardzo często jest przepisywany i jest najbezpieczniejszym antybiotykiem A z kubkami to ja się lepiej czuję jak kupię taki ładny nowy albo jak dostanę od kogoś,bo też jakoś kawa ma lepszy smak w nim A co do mebli to masz już jakieś wstępnie wybrane czy kompletnie nic ?
Cytat:
Cześć Dziewczyny!

Nie Ja wózek dopiero we wrześniu kupuję Ale wszystkie inne rzeczy kupuję już teraz

Gdyby na wielkim świecie zabrakło uśmiechu dziecka, byłoby ciemno i mroczno, ciemniej i mroczniej niż podczas nocy bezgwiezdnej i bezksiężycowej - mimo wszystkich słońc, gwiazd i sztucznych reflektorów. Ten jeden mały uśmiech rozwidnia życie...
Metamfetaminax jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-29, 11:14   #1500
Asia19x
Zakorzenienie

Cytat:

---------- Dopisano o 11:09 ---------- Poprzedni post napisano o 11:08 ----------

piękne

Ah tak, już pamiętam, przecież już mi pisałaś
Kurczę, naprawdę mam nadzieję, że będzie dobrze, bo bardzo się boję

Dziękujemy

Zupa ogórkowa jednak dziś, wstawiłam i już jestem głodna

Przyszła Pani Magister
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości