![]() |
#1471 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Staraczki i Mamusie cz. 7 (szczęsliwa)
Wlasnie Calineczka caly dzien milczy.
Jak na sobote to u nas slaby ruch.
![]() |
#1472 |
Zakorzenienie
|
Dobrej nocki dziewczyny
![]() ![]() 5 cs @7.06? |
![]() ![]() |
![]() |
#1473 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny nie odbierzcie mnie źle, ale mam prośbę, możecie ciut ograniczyć posty z jednym wyrazem bądź samym emotikonem? Znowu mam do nadrabiania z 15 str w tel i mi się po prostu nie chce przewijać pojedynczych wiadomosci. Jestem dopiero w domu i tego nie nadrobię, bo padam na paszczę a w poniedzialek znowu na caly dzien
![]()
#1474 |
Zakorzenienie
|
Jestem, żyję. Dobrej nocki.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1475 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
moj grzybek na dlugo nie bedzie mial sily po tym maratonie pracowym ---------- Dopisano o 21:54 ---------- Poprzedni post napisano o 21:54 ---------- co jest kochana? ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1476 |
Zakorzenienie
|
Ale dziś miałam męczący ale i fajny dzień. Byliśmy w sklepach wybierać płytki do kuchni i łazieniki. Ogólnie wybór jest za duży i ciężko coś wybrać... Ale postanowiliśmy chociaż na 100% jaka ma być podłoga w kuchni. Z łazienkami mamy na razie kolory: szaro/ biało/czarna większa, w brązach mniejsza...jest tak dużo ładnych płytek i bądź mądry człowieku i wybierz
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1477 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 22:09 ---------- Poprzedni post napisano o 22:03 ---------- pojadlam laysy fromage, popilam kubusiem i ide sie kapac;p |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1478 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do dbania to przed porodem rowniez olejowalam i uzywalam maseczek, teraz chcialabym napisac ze nie mam czasu ale tak naprawde to skleroza bo przeciez mozna nalozyc nz glowe i robic dalej swoje. Cytat:
Mlebi testuje 6.06, Kanwa 07.06 a pozniej ktora? Ja sie zlamalam i stwierdzilam ze 12.06 w ur.synka zatestuje ( trochs licze ze mi to szczesxcie przyniesie), ale jak bedzie I i @ brak to 23.06 mam wizyte u ginekologa na 19:40 i dopiero tego dnia zatestuje ponownie. W miedzyczasie nie! U nas dzis tez piekny i cieply dzien ![]() ![]() A ja bym mega chciala sie do kina przejsc na "Czarownice" z Angelina Jolie ale no nie bardzo mamy z kim dziecko wieczorem zostawic wiec pewnie poczekamy az bedzie do sciagniecia z netu :/ A wlasnie macid jakies fajne filmy i seriale do polecenia? Bk nam sie chwilowo pokonczyly seriale a z filmow nie wiemy co.. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#1479 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja też zjadłam chipsy fromage- z biedronki, spróbuj, mi bardzo smakowały, są karbowane a ja takie uwielbiam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1480 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Wysłane z mojego LG-E455 przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1481 |
Zakorzenienie
|
ogarniam sie po kapieli i ide spac, dobranoc moje;*
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#1482 |
Zakorzenienie
|
Czy któraś z was ma drzewko bonsai?
|
![]() ![]() |
![]() |
#1483 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z mojego ST26i przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 22:48 ---------- Poprzedni post napisano o 22:48 ---------- A co to? Moja mama ma jakies drzewko ale nie wiem jak sie zwie Wysłane z mojego ST26i przy użyciu Tapatalka
![]() ![]() |
![]() |
#1484 |
Zakorzenienie
|
To takie miniaturowe drzewko, można je formować drucikiem, przycinać i tworzy ciekawe ,,konstrukcje".
|
![]() ![]() |
![]() |
#1485 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z mojego ST26i przy użyciu Tapatalka
![]() ![]() |
![]() |
#1486 |
Zakorzenienie
|
kupię sobie takie do mojego nowego pokoiku, bo mi się podobają te drzewka tylko nie wiem, czy będę umiała toto pielęgnować. Zdechnie i będzie mi przykro
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1487 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
#1488 | |
Zakorzenienie
|
nadrobilam was laski,ale jak nadal tak bedzie to znow odpadne z watku
jesli chodzi o wlosy to czytam madre blogi,gadam z siostra a jak przychodzi co do czego to nic nie robie bo mi sie nie chce,nie mam czasu elinko mi strasznie wypadaja pelno ich w lazience,pokojach,a sa dlugie i ciemne,przyzwyczailam sie ![]() kanwa tak gadalas o tych flakach wczoraj ze mialam dzis na obiad,blee i musialam zjesc troche bo nic innego nie bylo,ale sie po kilku lyzkach poddalam Cytat:
![]() zlosnia ja piratow tez uwielbiam,ma byc nowa czesc? ![]() Lwica facet co nam robil dwie szafy jak mi sie rozrysowal to myslalam ze padne,potem on wychodzi a tz-et do mnie-widzialas,on nawet kartke pocieniowal ![]() myslimy ze u niego w firmie zrobic kuchnie,bo szafy nam tanio policzyl zobaczymy,na razie i tak funduszy brak mariola ja taki makaron tak jak dziewczyny,jadlam w dzieciństwie w lecie,ale teraz jakos juz bym chyba nie przelknela tez simone ale sen ![]() Almariel juz mialam pytac jaki rowerek ale doczytalam,tez sie zastanawiam nad biegowym dla malej ciagle,ale ona cos pojezdzi,wywali sie i juz nie chce masz krecone wlosy?moja sis mowila mi ze ten kokosowy to bardziej do kręconych jest-olej bigamia? ![]() gornek no co Ty,dzieki tym pojedynczym wiadomoscia szybciej przebrnelam przez te 15 stron ![]() ---------- Dopisano o 23:03 ---------- Poprzedni post napisano o 23:01 ---------- Calineczko a dla Ciebie mial byc przytulasek ![]() co tam? ide sie myc,sernik sie studzi,czekam az bede mogla go do lodowki dac bo ma siedziec w niej 12h kurde a psiapsiola ma byc juz o 9 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1489 |
Zakorzenienie
|
Buu a co tak z rana? Spac nie może?
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1490 |
Zakorzenienie
|
Poczytam Elinko.
Cześć Buu i dobranoc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1491 |
Zakorzenienie
|
buu w 2016
![]() ![]() tak samo jak na nowego Bonda!! uwielbiam!
#1492 |
Zakorzenienie
|
Buu nie, mam proste wlosy. Kokosowego uzywam juz dobrych pare lat (z przerwami) a czasem nalesniki na nim smaze
![]() Calineczka nie mam tego drzewka, ale tez mi sie podobaja. U mnie w domu to jedynie zamioculcas sie trzyma, jest latwy w pielegnacji wiec sie dogadujemy ![]() Wysłane z mojego LG-E455 przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
#1493 |
Zakorzenienie
|
bonsai są piękne
![]()
![]() |
#1494 |
Zakorzenienie
|
elinko nie wiem,chyba
![]() no pewnie chce pobyd caly dzien,a u nich opcja przyjechac na spokojnie dzien wczesniej odpada almariel no na kokosowym mozna smazyc,jak koledze powiedzial ze to olej do wszystkiego to stwierdzil ze jest w takim razie do niczego ![]() calineczko no co Ty spac juz idziesz? tez nie mam drzewka takiego,podobaja mi sie,ale chyba drogie? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1495 |
Wtajemniczenie
|
KONSTERNACJA- te kolory, co wymieniłaś to dobra baza do wielu pomysłów. Wybór jest ogromny, to fakt. Ja też dzisiaj miałam pracowity dzień. Sporo zrobiłam rzeczy w domu, jeszcze trochę mi zostało, ale już mi lista maleje powolutku
![]() CALINECZKO- mam znajomego, który uprawia bonsai. Robi samodzielnie z różnych sadzonek i ma ich całe parapety. Mogę się zapytać o jakąś odmianę przyjazną dla początkujących. GORNEK- miałam ochotę odpowiedzieć na Twojego posta: ![]() taki mój okropny żart ![]() ALMARIEL- ja też różnych olejów używam w kuchni i na twarz. Spróbuję też na włosy. |
![]() ![]() |
![]() |
#1496 |
Zakorzenienie
|
konsternacja co do lzienki jeszcze-tez mam brazowo-bezowa,ale znajoma mi powiedziala ze to jest tandetne i oklepane
![]() ![]() uciekam spac,dobranoc ![]() nie piszcie duzoo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1497 |
Zakorzenienie
|
Ja tez lece spac, dobranoc
![]() Wysłane z mojego LG-E455 przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
#1498 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Jedni lubią pastele, inni mocne barwy. A jeszcze inni wynajmują mieszkanie i mają kafelki z lat 80, a właściciel ich nie wymieni ![]() Kupując meble/ malując, czy wybierając koc myślałam tylko o tym, żeby zaspokoiło nasze potrzeby funkcjonalności, estetyki. U kogoś podobają mi się różne rzeczy, ale nie znaczy, że chciałabym takie mieć. ---------- Dopisano o 23:36 ---------- Poprzedni post napisano o 23:35 ---------- A do mojej łazienki kafelki wybierała Teściowa ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1499 | ||
Zadomowienie
|
Ja mam
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 04:50 ---------- Poprzedni post napisano o 04:49 ---------- Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 04:54 ---------- Poprzedni post napisano o 04:50 ---------- Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#1500 |
Zakorzenienie
|
dzien dobry
![]() dzis sie obudzilam wczesniej to i tempka wczesmiej - dzieki Gryzia ze wiem jak to do kupy poskladac takze dzis tempka odbila znow 36,97 (dodalam 0,10 za h) buziakii ![]() teraz bede na 7:30 chodzic wiec i wstawac 5:40 wiec bede 0.05 dodawac za kazdym razem ![]() Wyslane z Samsunga Galaxy S3 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:36.