Chociaż teraz z nas Brzuchatki, w październiku będą matki. Mamusie październikowe cz. - Strona 50 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: kto ma poprowadzić nowy wątek ?
Gosia 11 34,38%
Purblanca 10 31,25%
Coffe 7 21,88%
Spinka 2 6,25%
Koralinka 1 3,13%
Nowa 1 3,13%
Głosujący: 32. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-06-28, 10:18   #1471
diabli
Zakorzenienie

Dot.: Chociaż teraz z nas Brzuchatki, w październiku będą matki. Mamusie październiko

Cytat:
Napisane przez Mojra87 Pokaż wiadomość
Ja oglądam te wyprawki i jestem zrozpaczona... Dla dziewczynek to zdecydowana większość ubranek jest różowa, a nie jest to mój ulubiony kolor marzył mi się kolor przewodni fioletowy (zgapiłam od szwagierki - ona nie chciała synka ubierać w błękity, tylko w zielenie )
oj cos o tym wiem. ja już w ciąży dostałam "alergii" na róż...i te wszystkie brokaty, heloł koty i inne cuda w każdym dziecięcym sklepie, część dziewczęca jest tak różowa, że aż kiczowata postanowiliśmy, że małej w różowe ubranka ubierać nie będziemy (a na pewno nie od stóp do głów ) i poki mamy wpływ na to co ma na sobie to to wykorzystamy hehe. wiadomo, ze jak pojdzie do przedszkola to będzie chciała jak koleżanki swiecace i "modne".
nie ukrywam, ze wyszukiwanie nie-rozowych ubranek wcale nie jest latwym zadaniem...pamiętam, ze z zimowym kombinezonem miałam wielki problem. w końcu trafiłam na piękny dziewczeczy brązowy z gapa i drugi czerwony wozek tez wybraliśmy turkusowy tak żeby lamac stereotypy, ze to kolor tylko dla chłopca.
i powiem Ci, ze ubaw mamy do dzisiaj - nawet jak Nela ma na glowie wielka kokarde i sukienke to ludzie potrafią zapytać o plec baaardzo często słyszymy "zobacz jaki ladny chłopczyk", bo ma jeansy, biale body i np. czarny sweterek ostatnio paradowala po Szczyrku w góralskiej czapce i tez co drugi przechodzień mowil o niej per chlopiec
aaa i dodam na koniec, ze spora czesc Nelusiowej garderoby to sukienki - tyle, ze nie sa rozowe.
obecnie coraz częściej skusze się na cos brudno-rozowego, pastelowego ale nadal jednak wole kolory przez większość uznawane za smutne i szare hehe.

Edytowane przez diabli
Czas edycji: 2014-06-28 o 23:39
diabli jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-28, 10:19   #1472
diabli
Zakorzenienie

Dot.: Chociaż teraz z nas Brzuchatki, w październiku będą matki. Mamusie październiko

edit

Edytowane przez diabli
Czas edycji: 2014-06-28 o 23:40
Stary 2014-06-28, 10:24   #1473
Lilotka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez diabli Pokaż wiadomość
oj cos o tym wiem. ja już w ciąży dostałam "alergii" na róż...i te wszystkie brokaty, heloł koty i inne cuda w każdym dziecięcym sklepie, część dziewczęca jest tak różowa, że aż kiczowata postanowiliśmy, że małej w różowe ubranka ubierać nie będziemy (a na pewno nie od stóp do głów ) i poki mamy wpływ na to co ma na sobie to to wykorzystamy hehe. wiadomo, ze jak pojdzie do przedszkola to będzie chciała jak koleżanki swiecace i "modne".
nie ukrywam, ze wyszukiwanie nie-rozowych ubranek wcale nie jest latwym zadaniem...pamiętam, ze z zimowym kombinezonem miałam wielki problem. w końcu trafiłam na piękny dziewczeczy brązowy z gapa i drugi czerwony wozek tez wybraliśmy turkusowy tak żeby lamac stereotypy, ze to kolor tylko dla chłopca.
i powiem Ci, ze ubaw mamy do dzisiaj - nawet jak Nela ma na glowie wielka kokarde i sukienke to ludzie potrafią zapytać o plec baaardzo często słyszymy "zobacz jaki ladny chłopczyk", bo ma jeansy, biale body i np. czarny sweterek ostatnio paradowala po Szczyrku w góralskiej czapce i tez co drugi przechodzień mowil o niej per chlopiec
aaa i dodam na koniec, ze spora czesc Nelusiowej garderoby to sukienki - tyle, ze nie sa rozowe.
obecnie coraz częściej skusze się na cos brudno-rozowego, pastelowego ale nadal jednak wole kolory przez większość uznawane za smutne i szare hehe.
wrzuce fotki (przepraszam za ilość, ale ciężko się ograniczyć ) - usuwam wieczorem.
Masz cudną córeczkę
Ps. skąd miś z ostatniego zdjęcia?

Paulina
Lilotka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-28, 10:24   #1474
diabli
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mamad1 Pokaż wiadomość
Mój synek był z sierpnia i rozmiar 74 był za duży przez całą zimę. Tyle, że ja miałam małe i w ogóle drobne dziecko (waga urodzeniowa 2700g)
Nela była duza (3930), ale po urodzeniu znacznie zwolnila z przybieraniem i rozm. 68-74 nosila bardzo długo. obecnie ma 13 mies. i nosi 74-80
Stary 2014-06-28, 10:27   #1475
Mixi89
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez kasiamagda23 Pokaż wiadomość
Hej lachony

Wróciłam! Ktoś tęsknił? Nie? No trudno

Zerknęłam na pierwsza stronę i widze, że tylko ja, Mixi i mamad1 nie znamy płci? Mam prenatalne w sobotę mam nadzieję, że sie dowiem w końcu bo w sklepach oszaleć można No i to gadanie: co będzie? dalej nie wiecie? na pewno dziewczynka! - trochę mnie drażni

Co do ślubu i podróży to nie będe Was zanudzać, napiszę tylko, że uwielbiam zerkać na to moje świecidełko na palcu
U mnie mieszka dziewczynka - Alicja.
Nie pisałam bo miałam ostatnio nerwówkę, co się okazało słusznie, bo szyjka się zaczeła skracać i założono mi krążek, bardzo się bałam ale dziś jest juz lepiej, tak myślę by tylko do 7 miesiąca dotrzymać, to już może w razie co będzie szansa. Nie wyobrażam sobie gdyby mojej córuni miało by się coś stać, ostatnie dni były dla mnie koszmarem. Mąż mówi że ma teraz dwie kobitki miałam też 3D i Ali zdrówko dopisuje, wszystko z nią dobrze, ale zdjęcia porządnego buziuni nie dała sobie zrobić, mimo wszelkich starań lekarza. Zmieniłam też lekarza i szpital. Mam nadzieję, że więcej niespodzienek nie będzie.

Edytowane przez Mixi89
Czas edycji: 2014-06-28 o 10:30
Mixi89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-28, 10:28   #1476
diabli
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lilotka Pokaż wiadomość
Masz cudną córeczkę
Ps. skąd miś z ostatniego zdjęcia?
tvn kup misia, chyba edycja 2010 "pik plik" http://www.rossnet.pl/Artykul/Kup-Misia-2010,193051 tylko go rozebralysmy nosi lepsze ciuchy hehe.
dziekuje
Stary 2014-06-28, 10:32   #1477
Mojra87
Zadomowienie

Diabli - słodkiego masz Maluszka

Przyznam szczerze, że w niektórych ubrankach można pomyśleć, że to chłopczyk ale przecież takie maluchy najłatwiej rozróżnić przez ubranka właśnie
Widzę, że często zakładasz córce opaski - strasznie mi się podobają też mam zamiar mojej kupić takie dodatki i wtedy nawet do "chłopięcych" ubranek będą fajnym dodatkiem

---------- Dopisano o 10:32 ---------- Poprzedni post napisano o 10:29 ----------

Cytat:
Napisane przez Mixi89 Pokaż wiadomość
Nie pisałam bo miałam ostatnio nerwówkę, co się okazało słusznie, bo szyjka się zaczeła skracać i założono mi krążek, bardzo się bałam ale dziś jest juz lepiej, tak myślę by tylko do 7 miesiąca dotrzymać, to już może w razie co będzie szansa. Nie wyobrażam sobie gdyby mojej córuni miało by się coś stać, ostatnie dni były dla mnie koszmarem. Mąż mówi że ma teraz dwie kobitki

Mixi - piąteczka! Witam w gronie "zaobrączkowanych" chociaż wolałabym, żebyśmy nie musiały być w tym zacnym gronie
Bardzo Ci się skraca szyjka? No i czy kazali Ci leżeć, czy tylko się oszczędzać?

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-06-28, 10:33   #1478
nowa8686
Zakorzenienie

Mixi gratki . I dziewczynka super

Nie stresuj sie bedzie ok. Mojra Ci bedzie towarzyszyc

Diabli cudna niunia i ciuszki.

31.10.2014 Majunia nasz Skarb

8.05. Pierwsze kopniaczki

Fasolinka
nowa8686 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-28, 10:35   #1479
diabli
Zakorzenienie

Cytat:
Diabli - słodkiego masz Maluszka

Przyznam szczerze, że w niektórych ubrankach można pomyśleć, że to chłopczyk ale przecież takie maluchy najłatwiej rozróżnić przez ubranka właśnie
Widzę, że często zakładasz córce opaski - strasznie mi się podobają też mam zamiar mojej kupić takie dodatki i wtedy nawet do "chłopięcych" ubranek będą fajnym dodatkiem
hehe, ja tez nie zawsze jestem ubrana KOBIECO najwazniejsza jest wygoda opaski bardzo lubie, choć coraz trudniej żeby ich nie zdejmowala - przy tak krótkich włosach to fajny akcent :P ale pytania "a dlaczego nie ma czapeczki" i tak się pojawiają hehe
Stary 2014-06-28, 10:42   #1480
Mixi89
Raczkowanie

Cytat:
Mixi - piąteczka! Witam w gronie "zaobrączkowanych" chociaż wolałabym, żebyśmy nie musiały być w tym zacnym gronie
Bardzo Ci się skraca szyjka? No i czy kazali Ci leżeć, czy tylko się oszczędzać?
3 tyg temu miałam chyba 3cm, a w środę minioną 22,9 i w piątek miałam zakładanie, ku memu zdziwieniu trwało to chyba z 3 minuty, aż się boje czy dobrze się trzyma... Zmieniłam lekarza na tutaj na miejscu i muszę mu zaufać. Teraz będę chodzić prywatnie, to może się zajmie moją dzidzią.
Kazał mi leżeć przez 3 dni, a później zacząć w miarę normalnie funkcjonować, nie pracować, nie dźwigać, oszczędzać się ale chodzić.
A Ty jak to wszystko u Cb wygląda??
Ja to ogólnie przypadkiem to wykryłam, bo byłam na 3D i na początku wizyty mu mówiłam, że mnie brzuch boli, no i zrobił usg i miała się już wizyta skończyć, a ja mu jeszcze się pytam, co mysli o moich bólach, no to mnie zbadał i w ten sposób wyszło, że szyjka się skraca. A wizytę u starego lekarza mama za 2 tyg, mówił, że to stanowczo za długo, tamten lekarz nie zakłada krążków, więc się od razu przeniosłam.
Mixi89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-28, 10:46   #1481
siuska
Raczkowanie

Hej dziewczyny,

Diabli - słodką masz córę. Przez tą góralską czapę większość z góry myślała, że chłopiec i ja pewnie też bym tak pomyślała, na pierwszy rzut oka

Co do różu i błękitu. Nie patrzę zbytnio jak kupuję ubranka na kolory, ale ostatnio wkładałam kolejne kupione do kartonu i zwróciłam uwagę, że 80% niebieska. No trudno, nie wszystko na szczęście. Jakieś kremowe są i inne. Mąż lubi zielone bardzo, więc pościel czy coś będziemy patrzeć za zielonym Tylko takim ładnym zielonym.
A dla dziewczynek przeważa róż, ale pastele są inne też i czerwone piękne. Połączenie czerwonego i brązowego/kawowego to ładne Ale jakbyśmy mieli dziewczynkę to pewnie i tak większość różowa, ja tam lubię różowy kolor, tylko wolę właśnie pastelowy, a nie róż taki wyrazisty - chociaż bywają też ładne ubranka.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-06-28, 10:50   #1482
Lilotka
Zakorzenienie

Cytat:
tvn kup misia, chyba edycja 2010 "pik plik" http://www.rossnet.pl/Artykul/Kup-Misia-2010,193051 tylko go rozebralysmy nosi lepsze ciuchy hehe.
dziekuje
Super ten misio

Mixi89 Gratuluje córeczki Alicja mój typ na imię dla dziewczynki i trzymam kciuki za szyjkę

Paulina
Stary 2014-06-28, 10:51   #1483
Mojra87
Zadomowienie

Cytat:
3 tyg temu miałam chyba 3cm, a w środę minioną 22,9 i w piątek miałam zakładanie, ku memu zdziwieniu trwało to chyba z 3 minuty, aż się boje czy dobrze się trzyma... Zmieniłam lekarza na tutaj na miejscu i muszę mu zaufać. Teraz będę chodzić prywatnie, to może się zajmie moją dzidzią.
Kazał mi leżeć przez 3 dni, a później zacząć w miarę normalnie funkcjonować, nie pracować, nie dźwigać, oszczędzać się ale chodzić.
A Ty jak to wszystko u Cb wygląda??
Ja to ogólnie przypadkiem to wykryłam, bo byłam na 3D i na początku wizyty mu mówiłam, że mnie brzuch boli, no i zrobił usg i miała się już wizyta skończyć, a ja mu jeszcze się pytam, co mysli o moich bólach, no to mnie zbadał i w ten sposób wyszło, że szyjka się skraca. A wizytę u starego lekarza mama za 2 tyg, mówił, że to stanowczo za długo, tamten lekarz nie zakłada krążków, więc się od razu przeniosłam.
Mnie na USG połówkowym wyszło, że szyjka ma 36mm (wcześniej było 49mm...) i twardniał mi brzuch... Powiedziałam o tym mojej gin na wizycie tydzień później i od razu mnie dokładnie zbadała - no i szyjka miała już 29mm... Od razu pobrała mi posiew (ponoć trzeba wykluczyć infekcję przez założeniem krążka), wyszedł ok. Ale dzień przed założeniem pojechałam na IP, bo mi tak się stawiał brzuch... No i tam zmierzyli już tylko 21mm... Po kolejnym tygodniu... Więc tempo skracania się mojej szyjki było duże Na szczęście krążek mam już od niecałych 2 tygodni zakładanie faktycznie trwało krótko, ale mnie akurat bardzo bolało
Mnie lekarka na IP powiedziała, że mam reżim łóżkowy i mogę wstawać tylko do WC i że założenie krążka raczej nie sprawi, że będę mogła się więcej ruszać... Moja lekarka niby pozwoliła mi na minimalny ruch (zrobienie sobie jedzenia, krótkie wyjście do spożywczego), ale raczej mam leżeć...
Więc leżę... Za tydzień mam kolejną wizytę, to zobaczymy, czy to pomaga...
Stary 2014-06-28, 11:17   #1484
kasiakg
Rozeznanie

Dziewczyny współczuję Wam z tymi krążkami. Całe szczęście, że w ogóle lekarze się zorientowali. Oszczędzajcie się dużo.
Mixi, gratulacje dziewczynki, trochę wyrównamy statystyki My też myśleliśmy nad Alicją, ale w końcu stanęło nad Oleńką

U mnie remontu ciąg dalszy Byle do przodu. W poniedziałek w końcu wkracza do akcji płytkarz.

Jeśli chodzi o kolory to przyznaję, że ciężko kupić dla dziewczynki coś co nie ma koloru różowego, trochę mnie to wkurza. Ale jak widzę jakieś ubranko, ładne i dobre jakościowo to już kupuję, bez względu na kolor. Mimo wszystko błękitów mam też sporo. Część ubranek kupowałam już zanim poznałam płeć, więc mam sporo neutralnych
Stary 2014-06-28, 11:36   #1485
CoffeeMonster
Wtajemniczenie

Mixi89 gratulacje za córeczkę Współczuje Wam zakrążkowanym, oby było cora z lepiej, trzymam kciukasy

diabli śliczna córcia, faktycznie nie ograniczacie się z garderobą, fajnie, chociaż rzeczywiście na niektórych zdjęciach jakbym nie wiedziała, to bym pomyślała, że chłopczyk

Ja mam labę, mąż sprząta, a ja sobie siedzę przed TV z kawką Może mi się go uda namówić na upieczenie muffinów na wieczór Po raz pierwszy od pół roku ma wolniejszy tydzień w pracy i jak widać więcej chęci i energii do działania.
Łucja 15.10.2014
Aniela29.03.2016

CoffeeMonster jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-06-28, 12:06   #1486
nocnyskowronek
Raczkowanie

Diabli - śliczna córeczka

Mixi - gratuluję zdrowej dziewczynki A z krążkiem to najważniejsze, że na czas reakcja Teraz oszczędzaj się i wszystko będzie dobrze

Kasiamagda - daj znać dziś czy u Ciebie się Maleństwo zdecydowało ujawnić no i przede wszystkim czy wszystko ok trzymam kciuki!

Daszna - szybkiego powrotu do zdrowia!

Katrina - udanej zabawy Mnie czeka wesele przyjaciół pod koniec sierpnia. Jesteśmy umówieni, że nie musimy potwierdzać czy będziemy wcześniej niż na ostatnią chwilę, więc jak będę się dobrze czuła to jedziemy (zapewnione są też noclegi w hotelu obok, więc jak będę zmęczona zawsze będę mogła sobie odpocząć na uboczu ).

Z kolorami to też wolałabym ograniczyć róż dla dziewczynki. Nie żeby całkiem unikać, ale nie jest to mój ulubiony kolor i wolałabym większą różnorodność Ale zobaczymy co dostanę, bo na start dużą część ubranek dostanę od koleżanek po ich dzieciach.
Stary 2014-06-28, 12:12   #1487
gosiakk23
Rozeznanie

Cytat:
Nela była duza (3930), ale po urodzeniu znacznie zwolnila z przybieraniem i rozm. 68-74 nosila bardzo długo. obecnie ma 13 mies. i nosi 74-80
Śliczną masz córcię !!!! a i ciuszki z reszta też
Cytat:
Nie pisałam bo miałam ostatnio nerwówkę, co się okazało słusznie, bo szyjka się zaczeła skracać i założono mi krążek, bardzo się bałam ale dziś jest juz lepiej, tak myślę by tylko do 7 miesiąca dotrzymać, to już może w razie co będzie szansa. Nie wyobrażam sobie gdyby mojej córuni miało by się coś stać, ostatnie dni były dla mnie koszmarem. Mąż mówi że ma teraz dwie kobitki miałam też 3D i Ali zdrówko dopisuje, wszystko z nią dobrze, ale zdjęcia porządnego buziuni nie dała sobie zrobić, mimo wszelkich starań lekarza. Zmieniłam też lekarza i szpital. Mam nadzieję, że więcej niespodzienek nie będzie.
za Alicję Najważniejsze że zdrowiutka jest. Nerwówek mniej życzę
Ahmia – wyszukiwarka darkwebu. Zajdź ukryte Hidden Services w sieci Tor
Chłopiec Juliusz
Pierwsza Dzidziolinka
41/40

Mój Aniołeczku
gosiakk23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-28, 12:12   #1488
mortisha84
Zadomowienie

diabli bardzo ładna Twoja córcia i fajnie ubrana

Cytat:
Gratuluje córeczki
Współczuje przeżyć. Dobrze, że lekarz zauważył. Trzymam kciuki, żeby teraz już było dobrze.

Cytat:
hehe, ja tez nie zawsze jestem ubrana KOBIECO najwazniejsza jest wygoda opaski bardzo lubie, choć coraz trudniej żeby ich nie zdejmowala - przy tak krótkich włosach to fajny akcent :P ale pytania "a dlaczego nie ma czapeczki" i tak się pojawiają hehe
Hehe, moja Łucja też nosi opaski i też były pytania (głównie od teściowej) gdzie czapeczka. Teraz już się nikt nie wtrąca, bo i tak ignorowałam Ciekawe, czy przy synku też tak będą marudzić, że za zimno go ubieram.

Właśnie wstawiłam ciasto do piekarnika. Zauważyłam, że jak włączam mikser, to się młody zaczyna ruszać. Wczoraj piekłam biszkopt i też reagował na mikser

Niunia

Bobas
mortisha84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-28, 12:23   #1489
Lunnas
Raczkowanie

Diabli śliczna córeczka W tej czapeczce rzeczywiście troszkę na chłopczyka wygląda

Maxi gratulacje dziewczynki się przydadzą Oszczędzaj się

Ja na razie mam w rzeczach kupionych dla Małego tylko jedne niebieskie bodziaki reszta raczej w beże i brązy wchodzi.. ale podobno mamy dostać coś po chłopcach z rodziny od strony TŻ-ta więc pewnie jeszcze napłynie ful niebieskich ubranek

Troszkę poczytałam więcej o tej Toxoplazmozie i troszkę mniej się stresuje mam nadzieję że będzie wszystko dobrze Byle do poniedziałku
Stary 2014-06-28, 12:34   #1490
Malutka2509
Raczkowanie

Witam Was Mamusie
niestety mi się nic nie poprawia wiec jak nie przejdzie do poniedziałku to zostaje lekarz..
zaraz was ponadrabiam tylko poogarniam mieszkanie

24/40
Malutka2509 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-28, 13:25   #1491
kasiamagda23
Raczkowanie

Cytat:
klask i: buziaki dla Ali!

Dziewczyny ja na szybko z telefonu dziele się z Wami radosna nowina!!! BĘDZIEMY MIELI SYNUSIA
Stary 2014-06-28, 13:34   #1492
tynka88
Zadomowienie

czesc

djabli , bardzo ladnie Twoja córca ubrana ja tez nie jestem za chlopcem calym na nibiesko, czy dziewczynka cala na rozowo

ale ja mam dziewczyny przygody w tej ciazy, dzis rano 6-30 dzwoni budzik na oknie , nie jak zwykle kolo lozka, wstaje szybko z lozka i bach na ziemie ,noga w udzie mi tak zdretwiala, ze nie dalam rady isc, az siusiu popuscilam, myslalam , ze mi wody odchodza, ale to chyba siku,siedze na podlodze taka zaspana, a TZ sie zerwal i niezle wystraszyl.

a jeszcze Wam powiem jakie jaja z tym moim wozkiem co go za 120 zl kupilam, a TZ po niego pojechal 130 km , bo panu sie nie chcialo wsylac.. dzwoni ten facet od wczoraj i błaga, zebymy mu wozek oddali, jego zona wydzwania, ze ona komus obiecala-no niepowazni ludzie...

a co do zakupkow to mialam nic nie kupowac ,ale te spiochy bardzo mi sie podobaja, jak bede w galerii to zajrze do sklepu stacjonarnego i jak beda te kolory to na pewno zakupie http://www.kappahl.pl/article/pizama_228270
http://www.kappahl.pl/article/pizama_167726
i jeszcze na suwaczek a nie guziki, to chyba wygodniej dla mamy

pojadlam pysznych pierozku ze znajomej pierogarni i lezakuje w podusi) a jak Mateuszek wstanie jedziemy do centrum , bo w weekend dni naszego miasta i jedziemy zobaczyc co tam ciekawego sie wyprawia

tynka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-28, 14:14   #1493
Lilotka
Zakorzenienie

Cytat:

Dziewczyny ja na szybko z telefonu dziele się z Wami radosna nowina!!! BĘDZIEMY MIELI SYNUSIA
GRATULUJE!!!

---------- Dopisano o 14:14 ---------- Poprzedni post napisano o 14:11 ----------

Cytat:
Napisane przez Lunnas Pokaż wiadomość
Diabli śliczna córeczka W tej czapeczce rzeczywiście troszkę na chłopczyka wygląda

Maxi gratulacje dziewczynki się przydadzą Oszczędzaj się

Ja na razie mam w rzeczach kupionych dla Małego tylko jedne niebieskie bodziaki reszta raczej w beże i brązy wchodzi.. ale podobno mamy dostać coś po chłopcach z rodziny od strony TŻ-ta więc pewnie jeszcze napłynie ful niebieskich ubranek

Troszkę poczytałam więcej o tej Toxoplazmozie i troszkę mniej się stresuje mam nadzieję że będzie wszystko dobrze Byle do poniedziałku
Bardzo dobrze, że się uspokoiłaś Bądź dobrej myśli. Zapewne wszystko jest dobrze z Twoim maluszkiem

Paulina
Stary 2014-06-28, 14:47   #1494
kasiakg
Rozeznanie

Kasiamagda serdeczne gratulacje! Wynika z tego, że chłopcy rządzą na naszym forum
Stary 2014-06-28, 14:55   #1495
daszna
Zadomowienie

GG do daszna

po 2 dawkach antybiotyku juz jest lepiej.
dziewczyny z krazkami - badzcie dzielne!!!

---------- Dopisano o 14:55 ---------- Poprzedni post napisano o 14:54 ----------

diabli: ale masz slodka corcie! i ubierasz ja tak, jak mi sie podoba - zadnych falban, kapeluszy i tiulow. ;D

Pola, 15.10.2014
daszna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-28, 15:01   #1496
nowa8686
Zakorzenienie

Kasiamagda gratulacje.
Wieczorkiem uzupelnie na 1 str Tobie i Mixi

Fasolinka
Stary 2014-06-28, 16:07   #1497
nocnyskowronek
Raczkowanie

Cytat:

Gratulacje!
Stary 2014-06-28, 18:48   #1498
gosiakk23
Rozeznanie

Ale mam farta!!! Za 5 par spodenek jeansowych białą kurteczkę i jeszcze ma byc jakiś gratis zapłaciałm 49 zł (na allegro) jestem cała w skowronkach!!!! zaraz Wam pokażę a i jeszcze obejrzałam to i sie rozczuliłam: http://www.popularnie.pl/piekna-kobieta/

Cytat:

:roz a: GRATULACJE ZA SYNUSIA!!
Cytat:
Napisane przez tynka88 Pokaż wiadomość
czesc

djabli , bardzo ladnie Twoja córca ubrana ja tez nie jestem za chlopcem calym na nibiesko, czy dziewczynka cala na rozowo

ale ja mam dziewczyny przygody w tej ciazy, dzis rano 6-30 dzwoni budzik na oknie , nie jak zwykle kolo lozka, wstaje szybko z lozka i bach na ziemie ,noga w udzie mi tak zdretwiala, ze nie dalam rady isc, az siusiu popuscilam, myslalam , ze mi wody odchodza, ale to chyba siku,siedze na podlodze taka zaspana, a TZ sie zerwal i niezle wystraszyl.

a jeszcze Wam powiem jakie jaja z tym moim wozkiem co go za 120 zl kupilam, a TZ po niego pojechal 130 km , bo panu sie nie chcialo wsylac.. dzwoni ten facet od wczoraj i błaga, zebymy mu wozek oddali, jego zona wydzwania, ze ona komus obiecala-no niepowazni ludzie...

a co do zakupkow to mialam nic nie kupowac ,ale te spiochy bardzo mi sie podobaja, jak bede w galerii to zajrze do sklepu stacjonarnego i jak beda te kolory to na pewno zakupie http://www.kappahl.pl/article/pizama_228270
http://www.kappahl.pl/article/pizama_167726
i jeszcze na suwaczek a nie guziki, to chyba wygodniej dla mamy

pojadlam pysznych pierozku ze znajomej pierogarni i lezakuje w podusi) a jak Mateuszek wstanie jedziemy do centrum , bo w weekend dni naszego miasta i jedziemy zobaczyc co tam ciekawego sie wyprawia
Jejq.. całe szczęście że krzywdy sobie nie zrobiłaś upadając.. a to rzeczywiście siku mogło być z siły upadku- moja teściowa kiedyś mi mówiła że jak upadła z całym impetem na śniegu pupa to tez aż popuściła siku. Także takie rzeczy się zdarzają. A ja jak jeszcze w ciązy nie byłam i siedziałam oglądałm tv i też sie po cos poderwałam i noga zdretwiała i bumm. Aż sama się śmiałam z siebie.Ja w poniedziałek robię priożki z jagodami i smietaną i będę w dodatku robiła z nich dżem i soczek ( bo na brzuszek podobno dobre ) zrobiłam zamówienie na 5 kg więc będę miała co robić
Chłopiec Juliusz
Pierwsza Dzidziolinka
41/40

Mój Aniołeczku
Stary 2014-06-28, 18:49   #1499
gosiakk23
Rozeznanie

A oto i moja zdobycz dzisiejsza
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg spo.jpg (39,7 KB, 36 załadowań)
Chłopiec Juliusz
Pierwsza Dzidziolinka
41/40

Mój Aniołeczku
Stary 2014-06-28, 19:06   #1500
nowa8686
Zakorzenienie

Sliczne Gosiu

Fasolinka
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości