![]() |
#1471 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Listopad- Grudzień 2014- część V :-)
Benetta nie strasz
![]()
#1472 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Manieczka gratulacje kolejnego tygodnia i do prasowania marsz ![]() Wy nie możecie spać, a ja mam problem z zasypianiem jak już zasnę jest ok, ale zasnąć to masakra.
![]() |
#1473 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry.
Znowu szaro za oknami. Tak w ogóle to wczoraj lekarz stwierdził, że mała ma włosy. Byłam w szoku, ze on takie rzeczy widzi na usg. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#1474 | |
Zakorzenienie
|
Dziewczny gratki za wizyty, fajnie, ze dzieciory zdrowo rosna
![]() Anetka - przynamniej wiesz naczym stoisz zaplanuja Ci cc i bedziesz wiedziala kiedy urodzisz ![]() ![]() Kasia - nie szalej kobieto ![]() ![]() Rosalie - jak Twoja mama? Trzymam kciuki zebyscie zdazyli leciec do niej z malutka ![]() Ja juz prawie wszystko wypralam, wyprasowalam i lezy w szufladach bo mamy znowu maly remont wiec czasu malo, jutro zmieniaja nam okna w sypiani a tzet wyjechal na targi wiec wczoraj do 23 wszystko wynosilismy do duzego pokoju i teraz wszystko na kupie lezy... ![]() ![]() Cytat:
Podobno u Bonifratrow teraz brak personelu i opinie sie bardzo pogorszyly...no i moja kolezenke zrobili tak samo z zzo miala badania wszystko przyjechala i powiedzieli jej ze juz za pozno... ![]() Chyba sie dzisiaj przejad do jakiegos centrum handlowego moze zaszaleje z silesia chociaz jej nie cierpie ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1475 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
mojej nadal zakladam barierke na noc bo ma tendencje do spadania z lozka ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#1476 |
Zakorzenienie
|
Czekoladka haha
![]() ![]() ![]() No, ale w tym tyg ruszam z tym koksem ![]()
#1477 |
Wtajemniczenie
|
witam się!
zajadam świeżego obwarzanka z Turkiem rzodkiewkowym ![]() gratuluję wizyt! ja wczoraj nie zrobiłam NIC, w ogóle taka śnięta chodziłam przez tą pogodę... dziś za oknem nie lepiej, ale może jakoś coś ruszę.... noc miałam kiepską.... trochę się budziłam, bo wczoraj wieczorem akcja.... Johny już spał, my oglądaliśmy jeszcze tv, nagle huk u niego w pokoju, cos spadło... tż poszedł sprawdzić.... spadł krzyż znad drzwi.... i Jezus się rozleciał, w sensie połamał......
#1478 |
Wtajemniczenie
|
Aleksandretta ale łobuziaka z tej Twojej córci
![]() Moja sie za to mniej coś ostatnio rusza, a wczoraj chyba pogo tańczyła bo na samym dole brzucha sie ruszało ![]() Kolejna z października rozpakowała sie w nocy, chyba juz tak codziennie bedą ![]() Ciekawe która u nas pójdzie pierwsza ![]()
#1479 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#1480 |
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny
![]() Wczoraj miałam wizytę, GBS pobrany, mała waży 2300-2400 więc chyba maluśka to ona nie będzie. No i z mojej szyjki został już tylko 1cm ![]() Ginka powiedziała, że jak nic się nie będzie dziać to kolejna wizyta za miesiąc oczywiście jeśli nie urodzę na co powiedziała szanse nikłe ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1481 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Moja też wygina się we wszystkie możliwe strony....nawet czuję ją na dole różnymi "kanałami" :P ---------- Dopisano o 08:41 ---------- Poprzedni post napisano o 08:40 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#1482 | |
Zakorzenienie
|
haha Kasia, sorry, ale smiac mi sie chcialo jak sobie to wyobraziłam jak nie mogą Cie podniesc xD Ja tez czesto nie moge sie zwlec ;/
---------- Dopisano o 08:42 ---------- Poprzedni post napisano o 08:41 ---------- Cytat:
![]() Edytowane przez anuszka21 Czas edycji: 2014-09-23 o 07:44 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1483 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a w ktorym jestes teraz tc? a to wtedy by byla twoja ostatnia wizyta?
![]() |
#1484 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 08:45 ---------- Poprzedni post napisano o 08:43 ---------- Cytat:
mam momenty, że sobie pomyślę "dam radę, będzie ok", a mam takie momenty, że strach mnie taki obleci, że nie wiem co mam ze sobą zrobić... |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1485 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Waga do porodu u was bardzo ładna, teraz z resztą też, gratuluję udanej wizyty i ładnych parametrów ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Jak by mi krzyż spadł to bym nie zasnęła ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1486 |
Zakorzenienie
|
a ja zapisałam się dzisiaj do ogólnego....tak jak myślałam, kaszel mi się zaczyna...więc idę, wolę tego nie bagatelizować....
a pogoda u nas znów okropna....zimno, leje... wczoraj pożyczyłam od mamy kurtkę taką przeciwdeszczową.....mies zczę się w nią ![]() Edytowane przez Zanet84 Czas edycji: 2014-09-23 o 07:53 |
![]() ![]() |
![]() |
#1487 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Aaa i kiedyś pytałam się Wam o te zwolnienia czy mogą być z wyprzedzeniem. Ja miałam wczoraj wizytę (22.09) a zwolnienie wypisała mi bez problemu od 25.09 i dała bezpośrednio do ręki. Edytowane przez Monian Czas edycji: 2014-09-23 o 07:59 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1488 |
Wtajemniczenie
|
Hej!
Gratki za wszystkie wizyty! ![]() Faktycznie trzeba broszki szykować, bo zaraz nasza kolej ![]() Ela może przeciąg był czy gwoździk na którym wisiał krzyżyk był poluzowany i dlatego spadł? .. też nie lubię takich sytuacji, zaraz człowiek myśli ![]() Ja za to pożarłam się wczoraj z moją mamą :/ no tak mnie kobita wkurza, że chyba utnę z nią wszelkie kontakty ![]() Łóżeczko stoi, materacyk jeszcze w folii, karuzelka, przewijak na miejscu ![]() ![]() Chłopaki wczoraj tak patrzyli, młodszy się pyta: mamo, a jak Sara będzie wchodzić do tego łóżka? A starszy: no nie wiesz, przeciez ona nóg nie będzie jeszcze miała, trzeba ją będzie tam wrzucać ![]() ![]() Jadę do miasta do rossmana i muszę netbooka zawieźć do naprawy.. Miłego Dnia!
#1489 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja mam wizyte 13.10 ostatnia i bede czekac do tp. a jak nie urodze to na kt bede jezdzic.... i tez mam zrobic po tej wizycie ostatniej morfologie i mocz to zaciskaj udka i dotrwasz do tp. ![]()
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#1490 | ||||||||
Zadomowienie
|
Ale wczoraj było wzruszająco na wątku
![]() Cytat:
![]() Na szczeście resztę będę prać w kolorowym dzidziusiu. Cytat:
![]() ![]() Ja spotykam się z położną za tydzień. Ciekawe co mi ciekawego powie ![]() Cytat:
![]() Mnie kazała zrobić gbs między 13-19 paźdź, więc to będzie w 37 tygodniu zaczętym. Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ciśnienie rzeczywiście niskie, ja tak normalnie "bez ciąży" miałam zawsze ok 120/80 . w poprzedniej ciąży zawsze miałam wyższe niż to, a teraz mam niższe, ostatnio 110/60 i mniej więcej cos około tego wychodzi co wizytę, no może troszkę wyższe co do zadyszki to to też mnie łapie z byle powodu, ostatnio przyłapałam się, że dostałam zadyszki leżąc w łóżku i czytając małej bajkę ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
moja w 32t6d ważyła 2100-2200g i do porodu wychodziło 3700 Może pierwsza na wątku się rozpakujesz ![]() mam dość tej paskudnej pogody ![]() do tego oczywiście znowu muszę suszyć pranie w mieszkaniu, zanim wyschnie zajmie to parę dni i ubrania przejdą zapachami domowymi ![]() robotnicy ustawili rusztowanie na naszym balkonie w sobotę i nic też nie robią bo pada... ![]() |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1491 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1492 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1493 |
Raczkowanie
|
Mam takie pytanie do dziewczyn, które mają ręczny laktator Aventu: lub jaką ma siłę ssania?
Oraz do tych z nas, które już miały okazję karmić piersią i używać innych laktatorów: jakie były wasze laktatory? leciutkie czy silne? W sensie, że jak przyłożycie go do jakiejś części ciała typu np. nad piersią lub do uda czy do boczku to czy on mocno zasysa? Wczoraj dostałam taki laktator i porównując np. z ręczną Medelą to jest on bardzo delikatny i zastanawiam się czy laktator ma być delikatny czy ma raczej mocniej ciągnąć? Czy odciąganie mleka wymaga siły czy leci prawie że samo? Sama już nie wiem ![]() Heeeelp me! |
![]() ![]() |
![]() |
#1494 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() drzwi były zamknięte... ale przyklejony na klej montażowy to może coś tam się obluzowało, ale od razu miałam w głowie, że to zły znak, że coś się stanie...
![]() |
#1495 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja bym tam chyba wolała do 40tc nie czekać. Marzy mi się 38-39 tc ![]() Cytat:
Ja jestem w skończonym 34 tgodniu. To Twoja mała to też będzie kawał babeczki ![]() ---------- Dopisano o 09:11 ---------- Poprzedni post napisano o 09:08 ---------- Moja babeczka przyjmuje tylko w poniedziałki wiec za wielkie wyboru bym nie miała, bo tamto zwolnienie właśnie 24 mi się kończyło. Ale nic nie marudziła, machnęła od ręki i tyle. Ty na nfz chodzisz czy prywatnie? Bo w takim razie ja już nie wiem od czego to zależy. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1496 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1497 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1498 |
Zakorzenienie
|
Kasia Twoje chłopaki są nie do zdarcia
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1499 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Dziewczyny czy ktoras masuje krocze? W celu uelastycznienia ![]() ![]() Zaczelo padac, poczytalam pażdziernikowe mamy i mam stresa, zbieram sie do sklepu ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1500 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Gratulacje za wszystkie dzieciaczki wczoraj wizytujace ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:08.