|
|
#1471 | |||
|
Raczkowanie
|
Dot.: Kieleckie Panny Młode część XII :)
Cytat:
Nie mamy tylko godziny w Kościele jeszcze. Sale+Foto+Video+Dj już mamy ![]() Cytat:
Zakochana żabka zobacz sobie REC studio. Ceny mają przyjemne z tego co wiem i fajnie kamerują + robią zdjęcia. Cytat:
Jak dla mnie w drugiej wyglądasz lepiej, bardzo smukle! i też zdajesz się być w niej wyższa. W tej pierwszej mam wrażenie, że to ramiączko Cię trochę skraca. |
|||
|
|
|
|
#1472 |
|
Zakorzenienie
|
Salon jest w nowym bloku na Bp. Kaczmarka. Zaraz kolo Biedronki.
|
|
|
|
|
#1473 |
|
Rozeznanie
|
Dzięki za opinie dziewczyny
napisałam jeszcze mejla do krawcowej, bo o wiele bardziej podobają mi się nieco inne suknie, ale niestety są bardzo drogie... Napisałam do pani, czy uszyje coś podobnego do 1300 zł, zobaczymy, co odpisze. Po przespaniu się z problemem wydaje mi się, że w każdej z nich wyglądam jak przebrana, a nie ubrana, ale jeśli już bym miała wybrać którąś z nich, to tą bez ramiączka chyba wolę..
|
|
|
#1474 |
|
Zadomowienie
|
mi też bardziej podobasz sie w tej bez ramiączka tak delikatnie wyglądasz
dzięki dziewczyny za propozycje. Sama wolałabym chyba osobno video i foto bo foto mam juz jedno upatrzone i maja bardzo dobra cene a mianowicie alchemia kadru ![]() ciągle wysyłam maile do wszystkich o cenniki, potem zrobię na kartce za i przeciw wszystkich, postaram sie wciągnąć do tego TŻ
|
|
|
#1475 |
|
Raczkowanie
|
jestem na tym samym etapie
niestety alchemia kadru ma zajęty mój termin ;/ ale na razie wysłałam tylko do niektórych z pierwszej strony wątku a jest jeszcze cała masa innych więc trochę roboty przede mną
|
|
|
|
|
#1476 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Aż się boję co by było gdybym zabrała się za to w połowie roku |
|
|
|
|
|
#1477 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Tyle, że nam jest o tyle łatwiej, że z części rzeczy rezygnujemy, foto+samochód mamy od znajomej, no i termin w ogóle nie chodliwy, bo to czwartek, który w tym akurat przypadku jest jak piątek I to sporo daje jeśli chodzi o ceny i dostępność usługodawców Teraz mój TŻ zdecydował się jednak na DJ'a i daliśmy ogłoszenie na oferii, że za 500 zł szukamy kogoś i jest parę ciekawych ofert My już mamy termin na sali i w kościele, nauki, zaproszenia, kompletny strój TŻ-ta, foto, samochód ![]() Brakuje nam mojej sukni przede wszystkim, papierów (ale to na początku lutego można załatwiać dopiero), wódki, księgi gości (chcemy z polaroidów, ale wkłady są strasznie drogie..), tortu, obrączek (czekamy na wyceny) i nie ustaliliśmy menu jeszcze, ale to już szczegół i na pewno o czymś jeszcze zapomniałam :P
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#1478 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#1479 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Lubię określenie "jak kaśka" moja mama używa go bardzo często w stosunku do większości moich spódnic :P
|
|
|
|
#1480 |
|
Przyczajenie
|
Cześć dziewczyny! Czy wiecie cos lub slyszeliscie o pracowni krawieckiej 'suknie Klara' z Nowin?? Zastanawiam się nad uszyciem tam suknii ślubnej, ale oczekuję jakiejś opinii.. Poradzicie coś??
|
|
|
|
|
#1481 |
|
Zadomowienie
|
parę dziewczyn z tego forum szyje suknie u tej pani wiec pewnie będą mogły powiedzieć coś konkretnego jak będą miały suknie na sobie
też czekam na te opinie
|
|
|
#1482 |
|
Przyczajenie
|
Właśnie moja koleżanka też szyła i suknia wyszła pięknie
Ale czekam na więcej opinii i jak to się ma z terminami
|
|
|
|
|
#1483 |
|
Zadomowienie
|
no własnie moja koleżanka też szyła i akurat mi sie średnio podobała ale to już co komu się podoba, ale mówiła, że kontakt i współpraca z tą panią super
|
|
|
#1484 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny ja dzis na zakupach dekoracji do sali byłam...nie bede skromna i pochwale sie😍ImageUploadedByWizaz Forum1420990385.658480.jpgImageUploadedByWizaz Forum1420990444.232513.jpgImageUploadedByWizaz Forum1420990477.670955.jpg
|
|
|
|
|
#1485 |
|
Zadomowienie
|
Lubię określenie "jak kaśka"
moja mama używa go bardzo często w stosunku do większości moich spódnic :P[/QUOTE]Ja np.bardzo niekorzystnie wyglądam w spódnicach poniżej linii kolan,bo mam dośc masywne łydki i właśnie wyglądam jak "kaśka: ![]() Dziewczyny chyba w końcu doszliśmy do porozumienia z Tż-tem w sprawie piosenki na pierwszy taniec. Prawdopodobnie będziemy mieć to : https://www.youtube.com/watch?v=NGorjBVag0I Udało mi się zdobyć numer tel.do fryzjera który mnie czesał na Sylwestra.Niestety okazało się że będzie miał swój salon 40 km od Kielc
|
|
#1486 |
|
Przyczajenie
|
Zgadza się, krawcowa może być świetna, ale jak się wybierze średni projekt sukni to i się wygląda średnio
Zastanawiam się tylko czy taka suknia ktora sobie planuje bedzie mi pasowala czy moze najpierw cos przymierzyć w salonach.... A właśnie jaki salon sukien polecacie w ck??
|
|
|
|
|
#1487 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() a tak w skrócie to Klara, Pronuptia, Prestiż i subiektywna opinia moja - obsługa w MS Modzie fatalna! tak, lepiej poprzymierzać przed wizytą u krawcowej
"Miłość jest wtedy gdy chcesz Go zabić ale ciągle odkładasz to na jutro" ![]() Edytowane przez mahoniowa Czas edycji: 2015-01-11 o 20:27 |
|||||
|
|
|
|
#1488 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny pomóżcie
chodzi o fotografa zastanawiam się nad dwiema wieżami, niby wszyscy mowią że drodzy, ale pakiet full wypas 3200 i tyle jestem w stanie zaplacic bo bardziej zalezy mi na zdjeciach niz filmie i chciałam zasięgnąc waszej opinii, bo zdjecia piękne, wszyscy chwalą ale w zasadzie na wizażu w tych starych wątkach coś bylo o nich wspominane. Wiecie jak jest obecnie?
|
|
|
|
|
#1489 |
|
Rozeznanie
|
Millsy szałowe zakupy! Ja to kompletnie nie mam wyczucia co do takich rzeczy, więc nawet się za to nie biorę..
Co do krawcowych, to się wybieram w tym tygodniu do pani z nowin (Klara) i do pani Małgorzaty Maj (słyszałyście coś o niej? Jakoś nie widziałam tu nic na wątku..). Obie powiedziały że uszyją mi suknie do 1300 zł. Dzięki za opinię Mahoniowa coraz więcej osób wybiera tę suknię właśnie i chyba ja też się ku niej skłaniam, ale jeszcze zobaczę, co te krawcowe powiedzą.. Antena ta piosenka też bardzo, ale to przebardzo mi się podoba i też ją bierzemy mocno pod uwagę, jeśli chodzi o 1-szy taniec, myślimy (a raczej ja myślę o https://www.youtube.com/watch?v=VTxnqUhhlIY, albo piosenka naszego życia https://www.youtube.com/watch?v=Tj75Arhq5ho ale mój TŻ upiera się przy jakimś walcu, którego ja nie będę umiała zatańczyć ![]() Co do salonu sukien polecam White Lady, naprawdę najlepiej mi się tam mierzyło Co do foto się nie wypowiadam, wbrew zwyczajowi "nie znam się, to się wypowiem", jedynie co mogę w tym temacie powiedzieć, to zdecydowanie uważam, że zdjęcia są ważniejsze, bo jednak do nich częściej się będzie zaglądać - tak mnie się wydaje, i to jest też jeden z powodów, dla którego w ogóle rezygnujemy z filmu. U nas na video będzie tylko przysięga i pierwszy taniec, a do tego nie potrzeba osobnego kamerzysty Nie przewiduję nagrywania niczego więcej.Nie umiem cytować kilku wypowiedzi naraz
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#1490 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:11 ---------- Poprzedni post napisano o 22:10 ---------- Cytat:
A gdzie je upolowałaś?---------- Dopisano o 22:13 ---------- Poprzedni post napisano o 22:11 ---------- Cytat:
ALe też mi się podobały ich zdjęcia
|
|||
|
|
|
|
#1491 |
|
Zadomowienie
|
Oluniuniunia w prawym dolnym rogu każdej wypowiedzi osoby są trzy ikonki - ta środkowa to wielocytowanie, zaznaczasz sobie każdą wypowiedź właśnie tą ikonką, a ostatnią, którą chcesz zacytować już klikasz 'cytuj'
|
|
#1492 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
dziękuję za wyjaśnienia
|
|
|
|
#1493 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#1494 |
|
Zakorzenienie
|
Olunia mnie bardziej podoba sie druga
Panna Żelazny Zad ![]() wizażuję sobie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=343695 ZAPRASZAM https://wizaz.pl/Mikroreklama jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną ![]() |
|
|
|
|
#1495 |
|
Zadomowienie
|
Oluniuniunia ja tez juz z tego wszystkiego zastanawiam sie ZNOWU(bo na początku miało nie być) czy bedziemy mieć to wideo :/ jak patrze na te wszystkie ceny to mnie przeraża i jak sobie myśle ile moi rodzice musza pracowac żeby zapłacić jednemu gościowi który przyjdzie na kilka godzin :/ (bo głównie rodzice robia nam wesele) wiadomo że chce mieć lepsze zdj i to do nich wole dołożyć. zastanawiam sie czy nie powierzyć zadania siostrze TŻ (ona ma dobry aparat i interesuje sie fotografia) może nagrałaby nam najważniejsze momenty( przysięga, zakładanie obrączek, pierwszy taniec, troche jak sie goście bawia....) sama już nie wiem :/ głowa mała... musze porozmawiać z rodzicami jak oni sie maja na te ceny... ehhhh
![]() Edytowane przez ZakochanaZabka Czas edycji: 2015-01-12 o 09:39 |
|
|
|
|
#1496 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
ano właśnie... ja nie tyle współpracowałam, co jeszcze wcześniej byłam gościem na urodzinach kolegi (miałam 17 lat) ten też był... Zbok do kwadratu
|
|
|
#1497 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Oluniuniunia za zaproszenia. Pierwszy model nie pasuje mi do Ciebie-szczególnie odcięcie na linii pasa - pogrubia Cię w biodrach, wydają się bardzo potężne. Jeżeli celujesz w delikatny fason to suknia rozszerzająca się trochę niżej aby wysmuklić sylwetkę. Cytat:
|
|||||
|
|
|
|
#1498 |
|
Rozeznanie
|
Dzięki za kolejne opinie
Jadę zaraz do krawcowych Bo jednak całkiem gładkie mi się wydają jeszcze lepsze.. Początkowo nie brałam ich w ogóle pod uwagę, ale tylko ze względu na cenę, ale jeśli dałoby się ją uszyć w budżecie, to chcę taką.
|
|
|
#1499 |
|
Raczkowanie
|
pierwsza suknia pięknie wgląda na modelce (z resztą jak wszystkie), bo na PMce ten dól sie zle uklada (może kwestie tego jak stoi do zdjecia), nie mam pojecia jak na żywo się uklada - moze jest dobrze
a takie gładkie suknie nie gniotą się? bo wyglądają jakby miały do tego tentencje ![]() i jak tak wrzucacie te zdjecia to prawie każda sukienka mi się podoba i czuje ze wybor tej sukni to bedzie duzy problem w moim wykonaniu
Edytowane przez ttunia Czas edycji: 2015-01-12 o 11:43 |
|
|
|
|
#1500 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
mogą się wydawać trochę jak nie ślubne ale jeśli będziesz w nich wyglądać pięknie to czemu nie
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:40.

Nie mamy tylko godziny w Kościele jeszcze. Sale+Foto+Video+Dj już mamy
Za to fotografką będzie zaprzyjaźniona hobbystka
I dodam, że oczywiście obie suknie są za małe, więc w moim rozmiarze będą wyglądać lepiej, niemniej ogólny zarys jest. I oczywiście w obu trzeba brać pod uwagę bolerko/koszulkę/szal, cokolwiek, żeby dekolt był jednak bardziej zakryty..
teraz czekamy na dokładny projekt 

Zaręczyny 11.10.2013
za zaproszenia.