|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1472 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Majowe Żony 2011XI i żona z października też :)
Ewka pewnie mieliscie dużo gości jak sie juz Maja pojawiła
![]() |
#1473 |
Zakorzenienie
|
I dzien swiat 15 osob II dzien 21
![]() ![]()
![]() |
#1474 |
Zakorzenienie
|
o matko i nie stresowalas się ? strasznie dużą macie ta rodzinę. A jak mala zniosła te wizytacje ?
![]() |
#1475 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() W I dzien bylismy sami z tz tescie pojechali w gosci przyjechali "moi"wiec w kuchni urzedowal tz i sis ![]() ![]() mala spala jak susel ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1476 |
Zakorzenienie
|
Ewka miło że pozwolili Ci być gościem
![]() Pochwal się co Maja dostała ![]() Rodzina męża daje Ci żyć? ![]() Mojego konkretnie poskładalo. Kilka dni bólu, rozumiem to bo wiem jak z dych am z bólem głowy. No i teraz gorączka. Ale jak na tak wysoka to jest dzielny ![]() ![]() Do poniedziałku musi być sprawny :p ---------- Dopisano o 19:39 ---------- Poprzedni post napisano o 19:25 ---------- Dostał antybiotyk. W sylwestra będzie kierowca ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1477 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A dzis przyjechala tz "znajoma" odebrac auto i przywiozla dla malej cumel ![]() ![]() ![]() ![]() W sumie w domu narazie nic nie robie caly czas siedze z mala na gorze no i jeszcze rana pobolewa ![]() Tesciowa "szalala"ze zlotymi radami w niedz jak wrocilismy ze szpitala nawet tz w niedz powiedzial ze sie wyprowadza ![]() ![]() Gdzie pedzicie na sylwestra? A to sie tz fucha dostala ![]() Mojemu dziecku strasznie skorka schodzi prawie z calego cialka skad to moze byc? i juz 2 dni kupki nie robila ![]() Matka juz schizuje...
19.12.2014 ![]() Edytowane przez ewka1368 Czas edycji: 2014-12-27 o 19:23 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1478 |
Zakorzenienie
|
Passion zdrowka dla Meza! Nie zazdroszcze zatok brrr :/
Ewcia heh a wysypiasz sie z Mala? ![]() ![]() Kuleczko a jak Wasze przygotowania do sylwestra? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1479 |
Zakorzenienie
|
Super se mąż stoi za Tobą!
U nas też na początku problem z kupa i pamiętam jak Dzwoniłam do męża jak był w pracy ze poszło ![]() ![]() A brzuszek Ja było, płacze? Jak nie to się nie przejmuj. Skóra schodzi a nawilzaasz? Może dziewczyny coś doradza bo nas ten problem ominął. Sylwester ze znajomymi. Wc tym momencie przestaje być dyplomatyczna jeśli chodzi o teściów ożywienie M ![]() ![]() ![]() Ja mam gębę nie wyparzona. Oni nie przyjmuj uwag i wolałam milczeć. Teraz mam Wc dupie. Moje dziecko i moja wina ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1480 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Karmimy mm mala nie chce cyca wypplowa albo dmucha w niego zamiast ciagnac Cos tam odciagne przez caly dzien i daje jej tez odciagniete Ale to sladowe ilosci... A jak Twoje samopoczucie? Cytat:
Zrobila troszke ale to malutko Moze jutro tz wysle do apteki moze cos bez recepty dostanie... A propo nawilzania Polozna kazala smarowac parafina pod szyjka na wszystkich zgieciach Ale jak widac nie pomoglo Tez bym z taka wazna info zadzwonila do tz ![]() A tz nie przegada tesciom? Co za niereformowalni ludzie ![]()
19.12.2014 ![]() Edytowane przez ewka1368 Czas edycji: 2014-12-27 o 22:28 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1481 |
Zakorzenienie
|
Helooo
![]() U nas święta trochę chorobowe. Ja z TŻ zakatarzeni, M też trochę się dostało ale nawet odciągać nie trzeba taki nieduzy katarek,nawet w nocy jej nie dokuczał. Passion może dali jej czekoladę ;/ Mój ojciec tez tak poczęstował M twierdząc, że to tylko odrobinka no i miała problemy z kupą oczywiście, ale jakoś szybko minęło i bezboleśnie. Ewka a jakie MM kupujecie? Może to być od mleka właśnie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1482 |
Zakorzenienie
|
![]()
Ewcia to super,że tak Wam dobrze idzie
![]() Takaya to zdrówka dla Was! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1483 |
Zakorzenienie
|
cześć,
najlepszego po świętach ![]() ![]() ![]() ![]() u nas święta supernackie ![]() ![]() ![]() Ewcia, Malutka poprostu istnę cudeńko!! ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1484 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Ewka super że byłaś gościem ![]() Joasia no to Cię wzięło na święta, a ja się załatwiłam, kaszel, katar wczoraj przeleżeliśmy cały dzień tylko raz byłam na polu
![]() |
#1485 |
Zakorzenienie
|
Joasiunia, może za bardzo się "narobiłaś" przed świętami...?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1486 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Niewiedzielismy ze przy mm trzeba dopajac... Wiec to moze i stad Pani w aptece uswiadomila tz i nagle sie okazuje ze i tesciowa i babcia wiedzialh ![]() Duzo zdrowka dla Was ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Mala wczoraj zrobila kupke bo naszej interwencji czopkiem i pozniej tak mega wrzeszczala ze ja juz chcialam na pogotowie jechac... No ale po jakis 3 godz przeszlo Mam nadzieje ze to nie kolki ![]() A cale swieta ciotka z babcia "jaka ona spokojna jaka ona grzeczna ona wogole nie placze" ![]() ![]() Jakie plany sylwestrowe dziewczynki??
![]() |
![]() |
#1487 |
Zakorzenienie
|
![]()
DELL o to super,że je tak fajne spędziliście
![]() ![]() Kuleczko to musicie się kurować przed sylwkiem ![]() Ewcia ech z tymi dziecięcymi brzuszkami... Ja aż się boję... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1488 |
Zakorzenienie
|
Takaya zdrowia! Dostałaś smsa? Pisałam źr leginsy w kropki idealne
![]() Dell super ze święta udane. U nas też szał na kake ![]() Asia współczuję bólu głowy i takich świat ![]() Kuleczko zdrowia! Ewka jak tam płacze to spróbujcie suszarkę ![]() A jakie ma być takie małe dziecko. Niegrzeczne? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1489 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
wlaczalam wczoraj z tableta suszarke ![]() wkurza mnie jak mala spi szwagier przychodzi gada do niej glaszcze po rece po glowie i co? mala sie budzi ![]() ale pocieszam sie tym ze niedlugo sie role odwroca ![]() ![]() powiem Wam ze jestem dumna z tz ze tak dobrze sobie "radzi" z tesciowa ![]() macie snieg??? bo u nas nom stop sypie ![]() laski do becikowego potrzebuje zaswiadczenie od gin ze przed 10tc bylam na wizycie??? a i chyba mnie 3tys ominie z KRUSU ![]() bo trzeba byc rok ubezpieczonym aby za urodzenie dostac a ja jestem pol roku ![]()
19.12.2014 ![]() Edytowane przez ewka1368 Czas edycji: 2014-12-29 o 12:29 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1490 |
Zakorzenienie
|
Ewka sxkoda kasy.
Zamknij drzwi na klucz ![]() To szwagier zostanie ojcem? Brawa dla męża. Bezcenne! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1491 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo wiem ze becikowe do roku ![]() jesli tu tez by tak bylo to bym zlozyla za pol roku ![]() chrzestnym? tak ![]() jestem z tz taka dumna ![]()
![]() |
![]() |
#1492 |
Zakorzenienie
|
Gin bez problemu powinien wystawić zaświadczenie. Do pytaj u siebie w mopsie czego potrzebują bo tych papierow sporo jest. TŻ zarejestrowany na najniższa? Może drugie becikowe Wam się należy
![]() Takaya Maja je czekoladę i nic Jej nie jest. Nakarmili Ja kapusta z grochem, ogórkami kiszonej i ze skórą, dużo soku z pomarańczy i pewnie wiele innych rzeczy. Mówią ze jest niejadkiem ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1493 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a drugie to skad ![]()
![]() |
![]() |
#1494 |
Zakorzenienie
|
Jak niskie dochody to w wielu miejscach jest to 2 tysiące. U nas tak jest. Tylko ze my zbyt majetni
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1495 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
chociaz w jednym przypadku przyda sie ten 'niski " dochod ![]() zobaczymy dzieki ![]() a moze cos na laktacje polecasz/cie
![]() |
![]() |
#1496 |
Zakorzenienie
|
Ewka, może Malutka odreagowywała zbyt dużo świątecznych bodźców, stąd jej niepokój i płacz... dobrze, że minął
![]() a co to KAKA? ![]() ---------- Dopisano o 15:06 ---------- Poprzedni post napisano o 15:04 ---------- przystawianie dzidzi do cycka jak najczęściej się da, masaże cycolków, i słyszałam że piwo KARMI (aczkolwiek nie praktykowałam). |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1497 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mi kaka kojary sie z jednym ale raczej nie o to passion chodzilo ![]() chyba CHOINKA ![]() no wlasnie mala wyplowa albo dmucha w nie zamiast ciagnac ![]() poczytal o karmi ![]() i wyczytalam ze nie tyle powoduja wydzielanie mleka co to ze matka sie odstresuje ![]() a wiadomo stres tez nie jest dobry ![]()
![]() |
![]() |
#1498 |
Zakorzenienie
|
Ewka akurat ze mnie słaby doradca laktacyjny
![]() ![]() Jest na wizażu watek no kp może ktoś pomoże. Na choinkę mówi kaka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1499 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1500 |
Zakorzenienie
|
Ewka to ty jedz dziewczyno i się nie stresuj tak
![]() No muszę się wykurować choć trochę, a tak mi się nie chce za bardzo iść na tego sylwka mam strasznego lenia ![]() Też bym się nie domyśliła że choinka to kaka ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:04.