|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1471 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XXXVII
|
|
|
|
#1472 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Nie wiem czy to jeszcze śmieszne czy juz dziwne. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
|
#1473 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1474 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
nie ma porównania jednak z naszą rodzimą Anią
|
|
#1475 | |
|
wańka wstańka
|
Cytat:
Ja sama lubię trening siłowy (w domu). Ostatnio odsunęłam siłowy i jadę z Insanity Max 30 w domu. Plus jest taki, ze trening jest krótki (30 minut+ cool down), nie potrzebuję dodatkowych sprzętów., nigdzie nie muszę chodzić. Z zajęć zorganizowanych mogę polecić pole dance- niesamowicie działą na ciało i samopoczucie, ma w sobie trening siłowy.
|
|
|
#1476 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1477 | |
|
wańka wstańka
|
Cytat:
zwłaszcza, ze treningi są w dwóch wersjach tj zwykłej i z modyfikacjami
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#1478 |
|
Zadomowienie
|
Który to filmik z Nieesią i Jamesem w restauracji?
|
#1479 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 06:17 ---------- Poprzedni post napisano o 06:16 ---------- Cytat:
a person who belives in the social, political and economic equality of the sexes" (HD!) BLOG Chow mein z orzechowym kurczakiem na ostro Edytowane przez Munkaa Czas edycji: 2015-06-03 o 06:24 |
||
|
|
|
#1480 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1481 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja zawsze miałam długie zęby do ćwiczeń ale teraz po jedynie 16 dniach z Mel B ubyło mi 2,5 cm w talii i oczywiście ograniczeniu pewnych rzeczy w jadłospisie
|
|
#1482 |
|
Przyczajenie
|
Dziewczyny a co sądzicie o takiej pielęgnacji? Jesli ktoś nie chce wchodzic to w skrocie: ograniczenie kosmetyków pielegnacyjnych do minimum a niekiedy nie używanie ich wcale http://www.blondhaircare.com/2015/06...-bez.html#more
Tyle tutaj piszemy o wieloetapowej pielęgnacji, jaka ma np Pani Bogusława. Kremy, maseczki, sera, olejki, toniki... Czy te produkty naprawdę są potrzebne i warto nakładać tyle tego na twarz? Na moim przykładzie i kilku innych widzę, że im więcej kosmetyków tym cera wygląda gorzej. Bez znaczenia, że używane kosmetyki mają dobry skład i są właściwe dobrane. Edytowane przez Voee Czas edycji: 2015-06-03 o 08:47 |
|
|
|
#1483 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
|
|
|
#1484 |
|
Zakorzenienie
|
Łudziłam się, że Boogie powie, że była na badanich, ale nie. Ona oddała mocz.
|
#1485 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1486 |
|
Konto usunięte
|
To faktycznie dziwolągi. U mnie trenerzy normalnie majstrowali fajne przepisy, babka to nawet jakieś fit ciastka owsiane itp., takze no tak jak każdy śmiertelnik.
|
|
|
|
#1487 | ||||
|
Kociara
|
przykro mi, ja tez z niejednej imprezy zrezygnowałam Cytat:
Cytat:
Moim zdaniem mała jest urocza i bardzo samodzielna, zaradna Lubię takie dzieci. Cytat:
Hm, może nie znalazłaś "swojej" aktywności? Jedni wolą siłownię, inni lekcje samby, pływanie, jazdę konną, tenis, siatkówkę... Moim zdaniem każda aktywność pomoże wyrzeźbić sylwetkę ![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
#1488 |
|
Rozeznanie
|
Tak tylko napomkne, ze akurat Turkow we Francji to jak na lekarstwo.
|
#1489 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
[1=b82ed09e83d6cc96f3cec4b 39c6008ed9e8c5acd_5dd3308 25eb9e;51624766]To faktycznie dziwolągi. U mnie trenerzy normalnie majstrowali fajne przepisy, babka to nawet jakieś fit ciastka owsiane itp., takze no tak jak każdy śmiertelnik.[/QUOTE] ja vitalię polecam, mają dużą bazę przepisów i można wszystko dostosowywać do siebie jeśli chodzi o tą dietę to jestem raczej zadowolona Cytat:
---------- Dopisano o 09:53 ---------- Poprzedni post napisano o 09:51 ---------- https://youtu.be/sBpmmUZpkfE Skoro już zasubskrybowałam to wrzucę - ulubieńcy maja u Doriski
|
||||
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#1490 |
|
Zakorzenienie
|
dla mnie ktos nowy
|
#1491 |
|
Konto usunięte
|
https://instagram.com/p/3cEE70pdhk/
Zaleciało HaniaXS |
|
|
|
#1492 | |
|
tuńczyk duńczyk <><
|
Ja od siebie dorzucę Ballet Beautiful
Tańczyła za Natlie Portman w Black Swan,trenuje aniołki victorii. Ma z pozoru lekkie, koncentrujące się na konkretnej partii ćwiczenia. W tle muzyka klasyczna i jej spokojny głos Kooooooocham te ćwiczenia całym serduszkiem, wczesniej 'katowałam się' jakimiś energicznymi umcyumcy i i tak wyciszałam ćwiczenia :')Wprawdzie nie sądzę, że te ćwiczenia są bardzo wyczerpujące ale może komuś się spodobają ![]() A co do pielęgnacji- trafiła mi się dwa tygodnie temu calusieńka seria ziaji liście manuka. Uzywam wszystkich kosmetyków codziennie(a, nie, peelingu nie), tylko krem nakładam z wyższm filtrem, jak wychodzę na dwór. Seria ma oczyszczać nooo i powiem waaam... Nie mam zanieczyszczonej cery, nie miało co wyłazić, więc wyszły dwa zaskórniki na wierzch tylko a reszta ....dziewczyny, o co chodzi, czemu tam gdzie mam zmarszczki mimiczne-czoło, okolica ust, oczy- wyskakują mi malusieńskie,mniejsze od łepka od szpilki wypryski, które znikają po jednym dniu?...I tylko tam. Czy to jakiś sygnał do odstawienia? Bo cera ogólnie ma się baaaardzo dobrze. Może właśnie w tych zmarszczkach byłam zanieczyszczona?:') Albo to ten krem złuszczający tak działa własnie... ---------- Dopisano o 10:32 ---------- Poprzedni post napisano o 10:20 ---------- Cytat:
Sama chyba nigdy w życiu nie poszłabym na siłownię, ale z tą sauną to mnie zainteresowałaś...olejki, maski, maseczki Edytowane przez ruskieklopsy Czas edycji: 2015-06-03 o 10:23 |
|
|
|
|
#1493 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1494 | |
|
psy-chopatka
|
Cytat:
![]() A co do pielęgnacji, ja mam skórę skłonną do zapychania i bardzo pomogło mi odstawienie wszelkich kremów (poza filtrem). Skórę nawilżam kwasem hialuronowym +2 krople oleju (obecnie jojoba). Peelinig robię czarnym mydłem. Nie używam tez podkładu tylko kremu tonującego. Stan skóry naprawdę się poprawił, nie mam już podskórnych gul, nierówności. Gdyby jeszcze udało się pozbyć zaskórników (zamkniętych? małe czarne kropki) bo byłabym przeszcześliwa...
"Love it, change it or leave it " Edytowane przez whip Czas edycji: 2015-06-03 o 10:51 |
|
|
|
|
#1495 | ||
|
Nie-rudy lis
|
Hej, dziewczyny, można do Was?
![]() Cheetosy powinny Was płacić za reklamę, pod wpływem czytania wątku aż poleciałam do sklepu po paczkę Cytat:
Cytat:
|
|
|
#1496 |
|
Zadomowienie
|
U RLM rozstrzygnięcie konkursu #widzimysie, wygrało healthy food
![]() https://instagram.com/p/3df2JEM0pT/ |
|
|
|
#1497 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#1498 | ||
|
Kociara
|
Cytat:
nie no, ja najpierw biorę prysznic, wiadomo U mnie jest taka akurat przyjemnie lekko ciepła, letnia woda ![]() Cytat:
Przeciez takie stanik wygląda jak top Nie kumam, jak Ci wygodnie to ćwicz, co się będziesz oglądać czy wypada czy czy ![]() Edytowane przez Ciemna163 Czas edycji: 2015-06-03 o 11:05 |
||
|
|
|
#1499 |
|
Dossisława I
|
Buziaki od Alexa dla was. Dobrze że sobie ząbków nie wybił. Takie uzależnienie od ćwiczeń ma jakąś nazwę? Tak jak np. ortoreksja, tanoreksja, anoreksja itd? Robicie sobie raz w ygodniu lub częściej domowe spa? Wiecie maseczka na twarz, włosy, masaż ciała, malowanie paznokci, kąpiel w pianie z szampanem itd?
|
#1500 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
"Dostaje od Was mnóstwo pytań o efekty mojego projektu #bikinibody â¤â¤â¤ 6 miesięcy za mna, a 2 wciąż mam jeszcze na szlifowanie formy Jedno jest pewne - powinnam podziękować wszystkim osobom, ktore we mnie nie wierzyły i przez ostatnie 10 lat docinaly mi z powodu mojej sylwetki czy śmiały sie z dolegliwości, z którymi sie zmagam - to dzieki Wam jestem w tym miejscu, którym jestem, czyli 10 długości przed Wami�� Przez ostatnie 10 lat maniakalnie sie odchudzalam, przerabiałam rożne diety i godzinami wylewałam z siebie siódme poty, ale dopiero 1 grudnia 2014 roku postanowiłam uwierzyć, ze nawet osobie walczącej z upierdliwymi chorobami moze sie udać. Efekty przyszły dopiero po kilku miesiącach, ale byłam cierpliwa i sie ich doczekałam Najlepsza motywacja? Głupia mina osob, ktore Ci docinaly & wizja Twojej nowej sylwetki w bikini! Zatem nie oglądaj sie na innych i bądź najlepsza wersja siebie! Plan treningowy i odpowiedzi na pytania o sposób żywienia znajdziecie na www.callmeblondieee.pl w poście z dnia 2 maja Trzymam za Was kciuki i gorąco w Was wierze!"Co za opis, co za kocioł banałów Żywcem przetłumaczone z najpopularniejszych fit kont instagramowych, których właściciele mają problem z racjonalnym odbiorem rzeczywistości. Tak, Basiu - ludzie nie mają swoich problemów, wolą spędzać dekady na myśleniu o twojej figurze. #ZagrajNaNosieHejteromIdź NaZumbę
Edytowane przez MostlyAhhhs Czas edycji: 2015-06-03 o 11:08 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:26.

ja mam 1,53 cm i w balerinach czuje się jak karzełek. A nie daj borze chop zauważy zabąłkany włosek na brodzie, to marudzi że jestem jak kransoludzica z Władcy pierścieni

ale teraz po jedynie 16 dniach z Mel B ubyło mi 2,5 cm w talii 

)