![]() |
#1471 |
Zadomowienie
|
Dot.: LOST. Sezon TRZECI
moze Jackowi zrobili to pranie mozgu? albo obiecali powrot do domu ze taki swobodny sie czuje?no albo udaje zeby zmylic ich czujnosc
![]() |
#1472 |
Wtajemniczenie
|
a moze obiecali Jackowi powrot do domu! A widzialyscie juz trailer do nastepnego odcinka
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1473 |
Rozeznanie
|
Odcinek nawet ciekawy
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1474 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A ta Danielle to jest jakas podejrzana. Nie wierzę, że siedziała na wyspie 16 lat i nic w sumie o tej wyspie nie wie. To co ona tam robiła? Motyle łapała?! Z samych nudów przeszłabym te wyspę i obszukała każda dziurę... 16 lat to kupa czasu na zwiedzanie ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1475 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1476 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1477 |
Wtajemniczenie
|
ja tez co do danielle zaczynam nabierac podejrzen. No i Locke rozrabia.. co smi sie wydaje,ze nie chce wracac do domu, bo boi sie ze z powrotem bedzie kaleka... dlatego wysadza wszytsko co mu sie napatoczy... ciekawe jak to jest z Jackiem.. czy sie juz z nimi zżył, czy jak:/
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1478 |
Zakorzenienie
|
Jak znam scenarzystów to okaże sie, że:
a. to nie jest Jack, tylko jego brat bliźniak b. powiedzieli Jackowi, ze dostanie obiad dopiero jak z nimi zagra c. ta cała wioska to tylko projekcja z rzutnika ![]() ![]() ![]() Niech se kazdy wybierze punkt który mu pasuje.
![]() |
#1479 |
Zadomowienie
|
a mi się zdaje, że Jack coś kombinuje
![]() ![]() ciekawi mnie Locke, ten Rosjanin powiedział, ze go znał (czy że znał kogoś podobnego- coś takiego), ale ta Francuzka mu przerwała ![]() czy wam tez sie wydaje, że to Claire ma zginąć a nie Charlie wg Desmodna?
![]() |
#1480 |
Zadomowienie
|
Witajcie
![]() A co powiecie na to, że to ojciec Jacka jest tym głównym guru wszystkich Lostowiczów i ściągnał na wyspę syna (no i teraz wiemy, że i córkę), który teraz sobie z nim tam mieszka? ![]() pamiętacie jak na początku Lostów Jack znalazł pustą trumnę po ojcu? ![]() To taki tylko mój wymysł ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1481 |
Wtajemniczenie
|
magi 81! to jest mysl, cholerka... no fajna koncepcja... ale ten ojciec niby nie zyl, w koncu w trumnie lezał... ico, ze niby na wyspie zmartwychwstal ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1482 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Nie wiem ale ta koncepcja jakoś mało do mnie przemawia. Szczególnie, że w samolocie leciały w końcu jego dzieci i nienarodzony wnuk... skad miał pewność, ze przeżyją katastrofę? A pod koniec drugiej serii była już mowa o tym, że prawdopodobnie za wszystkim stoi ojciec kobiety Desmonda (nie pamietam jak ona się nazywała) no, ale wszystko mozliwe ![]() Tak, tez mi sie tak wydaje
![]() |
![]() |
#1483 |
Wtajemniczenie
|
Podobno CHarlie ma zginac w w przedostatnim albo ostatnim odcinku trzeciej serii
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1484 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja tam za tą postacia płakać szczególnie nie będę...
![]() |
![]() |
#1485 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1486 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1487 |
Zakorzenienie
|
Nie straszcie! ![]() Bo to oznacza, że i inni moga z martwych powstac i serial będzie się ciągnął w nieskończoność... ![]() Beda się zabijac i odżywać i w kólko macieju... ![]()
![]() |
#1488 |
Wtajemniczenie
|
Oj wlasnie przeczytałam najnowsze spoilery
![]() 1. Ostatnią stację odkryjemy w... ostatnim odcinku całego serialu. 2. Mikhail pojawi się w retrospekcjach i to już niedługo (retro Locke'a ?) 3. Locke ma plan. 4 . Kalectwo John'a będzie miało dziwny wpływ na wyspę (?). 5. Michael pojawi się wraz z Pennelope. Nie wiadomo kiedy. 6. Już niedługo ujrzymy Shannon i Boone w retrospekcjach. 7. Ptaki z wiadomością będą miały ogromny wpływ w ostatnim epizodzie tego sezonu, tym bardziej dla Charlie'go. 8. Charlie nie ukaże się w 4 sezonie, ale nie umrze. 9. W 21 odcinku Charlie będzie miał bardzo nieprzyjemny dzień. 10. Sprawa z Jack'iem nie jest tak prosta jak może sie wydawać. O doktorze zmienimy zdanie i to całkowicie w 13 i 15 odc. 11. Flashbacki w 3 odcinku 4 sezonu będzie miał prawdopodobnie Sawyer. 12. W 13 epizodzie poznamy Celine. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1489 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Pewnie ilu ludzi na świecie tyle interpretacji i prób wyjaśnienia zagadek ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1490 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
a może ojciec Jacka był jakoś powiązany z Dharmą? ![]()
![]() |
![]() |
#1491 |
Rozeznanie
|
i jak tam? naprawde nikt jeszcze nie widzial nowego odcinka? nie chce spoilerowac ale wg mnie byl naprawde dobry
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1492 |
Wtajemniczenie
|
ja widzialam oczywiscie
![]() Moze Nasi połaczą się z innymi, jak sadzicie?Wciaz zastanawiam się, czmeu tego nie zrobili... A widzialyscie nowe trailery ? podobno Paulo zginie w nastepnym odcinku! Bojku, dzieje sie! Widzialam Sun i jest coś czego nie zrozumialam w jej zachowaniu. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1493 |
Zadomowienie
|
Ja już jutro zamierzam obejrzeć kolejny odcinek. Mam nadzieję, że mnie czymś zaskoczy bo całkowicie nie wim o czym ma być. Nigdy nie czytam/oglądam spoilerów czy trailerów. Już nie mogę się doczekać
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1494 |
Rozeznanie
|
ja trailerow nie widzialam bo za duzo pokazuja i potem takiego napiecia juz nie ma.. Locke'a nie moge zrozumiec, przeciez mogl sobie zostac na tej wyspie i polowac na dziki ale jest wiele osob, ktore naprawde chca i maja po co wracac, np Desmond czy Juliette.. Zastanawia mnie ich reakcja gdy dowiedza sie, ze Locke odcial im jedyna droge ucieczki..Choc wydaje mi sie, ze ta lodz tez mogla byc w jakis sposob niesprawna po wybuchu bunkra i mogliby nie doplynac...hmm..A Ben jak zwykle sprytnie to rozegral, brawa dla niego - naprawde dobrze manipuluje ludzmi..i ta akcja z ojcem Joohna -skad on go wytrzasnal?? Tez wam sie wydawalo, ze Jack jest zazdrosny o Kate i Sawyera? ;>
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1495 |
Zakorzenienie
|
Odcinek taki sobie. Jedynie koncówka była zaskakująca
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1496 |
Zadomowienie
|
z mojego zaskoczenia 'o juz minelo 40 min?' wnoskuje ze odcinek dobry
![]() tzn za latwo udalo mu sie wysadzic ta ludz podwodna, no i ten ojciec, niech lepiej znajda dobe wytlumaczenie czmu on tam jest bo uznam ze zabardzo udziwniaja i naciagaja no a z Jackiem zgadalm ze mu powrot obiecali, a jak zgaduje co bedzie dalej to zle sie dzieje bo wiem ze scenarzysci nie sa bardziej tworczy niz ja :P
![]() |
#1497 |
Zakorzenienie
|
Wstretny Locke, po co on wysadzal ta lodz? Ciekawe jak jego ojciec znalazl sie na wyspie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1498 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1499 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
nooo włąsnie ![]() ehhh LOST zaczyna przypominać Mode Na sukces, same zawile sytuacje xD nie no zartuje ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1500 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:07.