![]() |
#1471 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Razem do Sylwestra schudniemy :)
madzia-miło cię widzieć z nowym zapałem i ćwiczeniami
![]() ![]() współczuje drogi...mnie 6 godzin nad morze przeraża:P ania86-mam to samo ze spodniami ![]() ![]() u nas zimnica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#1472 |
Zakorzenienie
|
Witam w nowy tydzien
![]() Jestem pelna energii na nowy tydzień! Dzisiaj mialan trudny początek dnia - samochod mi zamarzl ![]() ![]() ![]() ![]() Aga super, koniecznie wybierzcie sie na narty! Ja bardzo chetnie chociaz troche bym pojezdzila, ale mam za daleko na szybki wypad ![]() Madzia dobrze Cie widziec znowu ![]() ![]() ![]() Zuza oby ![]() ![]() Ania86 ![]() ![]() ![]() Beatka odzywaj sie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1473 |
Zadomowienie
|
daga mi tez auto zamarzlo, niestety ja widocznie tak goraca jak ty nie jestem
![]()
#1474 |
Zakorzenienie
|
Aguś Widziałam, nawet nie tęskniłyście za mną małpiszony
![]() Daguś Fajnie, że u Ciebie miłość kwitnie ![]() ![]() Ja uciekam do sklepu na małe zakupy, buziole ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1475 |
Zakorzenienie
|
madzia-jak to nie:P gdzieś jest mój wpis ciekawe co u ciebie:P ja tęskniłam
![]() ![]() daga-haha gorąca pani inżynier ![]() ![]() ![]() ![]() chyba pojedziemy na noc na narty...mamy godzinkę do stoku...ale trzeba hotel zamówić coś zjeść...waidomo wyda się więcej-ale na nocnej jeździe na prawdę się opłaca... zuza-daga jeszcze młoda koza to i gorąca ![]() ![]() mój polazł na siłownię...ja sie czaję na stepper ![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:36 ---------- Poprzedni post napisano o 16:05 ---------- 40 minut stepper, 10 minut rower ![]() nie dałam rady jeszcze 10 minut dobić bo mnie prawe kolano boli po dłuższym czasie...obym na nartach wytrzymała te 4 godziny ![]() ---------- Dopisano o 17:37 ---------- Poprzedni post napisano o 17:36 ---------- a i wyszło mi na stepperze 4640 kroków i 644 kalorie ![]() ![]()
#1476 |
Zakorzenienie
|
Witam
![]() Aga, brawa za cwiczonka kochana, widze, ze zapal jest i dobrze ![]() ![]() ![]() Madzia, wooo, ile jechaliscie, masakra, na pewno wymeczeni. Ale ciesze sie, ze szczesliwie dojechaliscie, to najwazniejsze ![]() ![]() Ania89, czytalam Twoja historie z zamknieciem w lazience, szok, kurde, bylabym przerażona ale zabawne to troszke ![]() Daga, nic sie nie boj, odwroc wzrok i niech pobieraja ![]() ![]() ![]() Madziu, u mnie dzisiaj na wadze 62,4kg, wiec ok, wpisz mi prosze te wage jako poczatkowa i obecna bo juz nie chce myslec o tamtym roku, zaczynam z czysta karta ![]() ![]()
#1477 |
Zakorzenienie
|
Aguś No niech ci będzie
![]() Jak na noc jedziecie to po co nocleg, noc pod gwieździstym niebem jest lepsza ![]() Ooo brawo za ćwiczenia, dajesz czadu ![]() Ja dzisiaj chciałam z rana jeszcze Killera zrobić ale już coś po Mel B mnie pachwiny bolały ![]() ![]() Trochę chyba twój stepper zawyża te kalorie, ale ważne, że się spala ![]() Ja mam stertę ciuchów do prasowania i składania, jest któraś chętna do pomocy? ![]() ---------- Dopisano o 19:46 ---------- Poprzedni post napisano o 19:44 ---------- Syska haha ja patrzę ile miałam w zeszłym roku po Sylwestrze, to był trochę więcej, a więc jest lepiej, może za 10 lat dojdę do swojego wymarzonego celu ![]() Za to teraz po tych Świętach i Sylwestrze w moje spodnie się nie mieszczę ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1478 |
Zakorzenienie
|
U nas dzisiaj rano bylo -20°C!
Madzia, nie lubie prasowac ![]() ---------- Dopisano o 19:50 ---------- Poprzedni post napisano o 19:47 ---------- Madzia, wzrost 165cm, dziekuje ![]()
#1479 |
Zakorzenienie
|
sysa-ja mam -5 i dupa mi odmarza
![]() ćwiczymy razem...ale na odległość ![]() madzia-ale zobacz ile kroków zrobiłam...bardzo szybko robię kroki ![]() ![]() ![]() daga-jestem z tobą ![]() jeszcze trochę i będziemy wszystkie wymieniać garderobę...na rozmiar większą ![]()
#1480 |
Zakorzenienie
|
Aga, haha, nawet nie strasz, jeszcze wieksza?
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#1481 |
Zakorzenienie
|
sysa-ja bym się nie wstydziła ale tam wszyscy och i ach jacy wysportowani i chudzi (grubasy brzuchate) a ty jaki wielki masz brzuch...wolę nie
![]() ![]() mój idzie na nockę...zamarznę dzisiaj ![]()
#1482 | ||
Zakorzenienie
|
hej dziewczyny
![]() ![]() ja w końcu się zebrałam, wykorzystałam mojego FitProfita i poszłam na siłkę ![]() dzisiaj tak na rozruch, na spokojnie, około godziny byłam ![]() ![]() ![]() ![]() no ja teraz z mojego zatrzaśnięcia w łazience to też się śmieje, ale wtedy nie było mi do śmiechu ![]() całe szczęście, że miałam wolne i nie musiałam nigdzie wychodzić itd, bo jakbym np musiała iść do pracy czy coś to wtedy byłby dramat ![]() ![]() Cytat:
![]() no też się nasiedziałaś ![]() ![]() u mnie też masakra na wadzę, ale to raczej nie przez święta itd tylko ogólnie ostatnio strasznie odpuściłam ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1483 |
Zakorzenienie
|
Ania89, kochana, za cwiczenia wielkie
![]() Zycze spokojnej nocy ![]()
#1484 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny wszystkie wieeeelkieeee
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ania89 fajnie ze wreszcie korzystasz z karty ![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:12 ---------- Poprzedni post napisano o 23:07 ---------- Ania86 ja zostawilam na 15 min wlaczony silnik ( wiem ze nie powinnam) i na szczęście potem sie rozkrecil ![]() ![]() Aga przytulaj się do miskow i musisz jakos wytrzymać brak TZ ![]() ![]() ![]() Madzia nie znosze prasowania - nuuuda ![]() Syska u mnie tez dzis rano -19. Masakra jakas. Edytowane przez aza3994 Czas edycji: 2016-01-04 o 22:14 |
![]() ![]() |
![]() |
#1485 |
Zakorzenienie
|
Syska No właśnie gdzieś mi się twój wzrost zgubił
![]() Syska ja mam tak samo, wstydzę się iść ze znajomymi na basen czy coś, a tu kurcze trzeba był razem na jacuzzi iść, no tak i jeszcze znajomy się gapił, brrrr co za łobuz ![]() Aguś No właśnie widzę jak ty śmigasz na tym stepperku, ja na skośnym tak nie umiem, tym bardziej, że daję obciążenie ![]() Eeee jaką garderobę na większą, ja wam dam ![]() Ania89Poszalałaś na tej siłowni ![]() ![]() Daga Tobie też za ćwiczenia należą się ![]() Nikt mi nie chciał pomóc w prasowaniu, oj wy baby, sama się męczyłam do późna ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1486 |
Zakorzenienie
|
hej
![]() ja już w pracy, dziś do 20;30 ![]() wymarzłam po drodzę, te mrozy są straszne ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1487 | ||
Zadomowienie
|
Hej dziewczyny. Mi wczoraj też udało się poćwiczyć - 60 minut rowerka i skakanka 500 podskoków - o tej skakance dopiero mi się o godzinie 23 przypomniało i już mi się tak nie chciało......ale potem przypomniały mi się moje spodnie, w które muszę się wbijać i dałam radę
![]() Cytat:
Cytat:
![]() o Matko!! Ja to ciepła klucha jestem i dla mnie zimy nie musiało by być w ogóle.... Dobrze chociaż że teraz jeżdżę do pracy autem, bo w zeszłym roku tylko autobusem - i trzeba było sterczeć na tych przystankach.... aga wymiatasz z tymi ćwiczeniami, cieszę się bardzo, że nie odpuszczasz, oby tak dalej Ania89 - na pewno będą dziś zakwasy, ale ![]()
![]() |
#1488 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:57 ---------- Poprzedni post napisano o 09:51 ---------- hejka wszystkim ![]() w końcu nasze forum wygląda jak powinno ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() daga-wzięłam Fisię do wyrka na kocyk ![]() ![]() kurcze nie wiem co z tymi nartami bo w nocy patrzałam na kamerach to wyciąg stał i nikogo nie było...nie wiem...może na dzienną pojedziemy...a moze wcale... andzia89-no no ![]() ![]() madzia-ja mam zwykły stepper z linkami ![]() ![]() u mnie dziś już tylo -3 i się ociepla ![]() nie mam zakwasów tylko czuję trochę nogi w pachwinach i mnie skurcz łapie w prawą łydkę ![]() ![]() co do pobierania krwi...ja od 3 lat mam pobieraną raz na pół roku...ale i tak nie cierpię tego strasznie ![]()
![]() |
#1489 |
Zakorzenienie
|
Ania89 ooo matko ale długo będziesz pracować, współczucia
![]() Ania86 a sąsiedzi nie skarżyli się na skakanie po 23? ![]() Brawo za ćwiczenia ![]() haha to tak jak ja, nie cierpie zimy. Dla mnie mógłby być śnieg tylko od 24 do 26 grudnia i koniec ![]() Aguś Masz jakiś do tego osobny pulsometr? Mój na rowerku chyba zawyża bo pokazuje min 150-160, a ten na bieżni kiepsko łapie, pokazuje mi 100-120 przy średnim tempie, a przy szybszym nie umiem zmierzyć ![]() Melduję zaliczony rowerek 65min (31km) To co odchudzamy się do kolejnego Sylwestra czy skończymy prędzej? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1490 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Madzia na szczęście nie mieszkamy w bloku ani kamienicy tylko w domku tak,że nikt nie słyszy że skaczę. Nawet mąż w domu nie słyszy ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1491 |
Zakorzenienie
|
ania86-ło matko moje całe mieszkanie ma 26 metrów
![]() ![]() ![]() ![]() madzia-mam taki licznik co pokazuje czas, kroki, kalorie i puls...i się zmienia co jakiś czas...na rowerku miałam sporo mniej kalorii i mało km mi wychodziło...ale odpadł licznik i nie ma go kto naprawić;P z moich nart dupa wyszła...nocne jazdy będą w piątek...w dzień sie nie opłaca bo pełno ludzi będzie i więcej sie stoi w kolejce niż zjeżdża...z piątku na sobotę otwierają-jak pogoda sie nie popsuje to pojedziemy...ale zapowiadają deszcz ![]()
#1492 |
Zakorzenienie
|
Ania86 aaaa to co innego, zapomniałam
![]() Ja sobie zamówiłam hula hop i się zastanawiam gdzie ja znajdę miejsce na kręcenie nim ![]() Aguś Jak to nie ma kto naprawić, przecież twój TŻ to podobno złota rączka, pogoń go do roboty ![]() ![]() To trzymam kciuki za fajną pogodę ![]() Ja melduję zaliczony marsz na bieżni, w sumie 80min (5,3km) ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1493 |
Zakorzenienie
|
madzia-ja mam hula hop ale nie umiem kręcić
![]() ![]() własnie mój mi naprawiał ze 3 razy...ułamało się na plastiku i żaden klej nie trzyma...ponoć ma pomysł jak to zrobić ale jakoś się nie kwapi ![]() ![]() ![]() ![]() no trzymaj kciuki ![]() ![]()
#1494 |
Zakorzenienie
|
Aguś Ja niedziele mam zawsze wolne
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1495 |
Zakorzenienie
|
Chudzinki moje co stepper maltretują proszę mi tu szybko doradzić w tym temacie! Kusi mnie żeby kupić - wysłałam zapytanie do mojego fizjoterapeuty czy mogę tak ćwiczyć i czekam na odp. Ale myślę, że jeśli mogę chodzić z kijami to i stepper będzie ok. Proszę mi tu szybko spowiadać się czy to fajne, efektywne i jaki kupić.
#1496 |
Zakorzenienie
|
Zuzka no ja chudzinką nie jestem, ale mogę ci odpowiedzieć
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1497 |
Zakorzenienie
|
Przecież tu same chudzinki są - może to dopiero będzie widać ale...
![]() Czyli co? Kupić czy nie? Jakie macie zdanie?
![]() |
#1498 |
Zakorzenienie
|
Zuzka Ja bym kupiła, tylko żebyś też coś innego ćwiczyła i nie zapomnij o rozgrzewce przed stepperem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1499 |
Zakorzenienie
|
zuzka-ja jestem jednym z większych leni na tym forum
![]() ![]() kupiłam na allegro za stówke z hakiem z 5 lat temu i mam do dziś ![]() ![]() moga boleć kolana-ale mnie po rowerku bola bardziej ![]() świetnie wpływa na celulit ![]() ![]() ![]() ![]() madzia-ale to właśnie na plastiku pękło...nie ma do czego przyspawać...
#1500 |
Zakorzenienie
|
Aguś Powiedz twojemu, że mu wynagrodzisz jak ci rowerek naprawi, to szybko się za niego zabierze
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:19.