Lutowo marcowe mamusie - zgłoście się! - Strona 50 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2006-05-09, 12:05   #1471
ma-li-na
Zadomowienie

Dot.: Lutowo marcowe mamusie - zgłoście się!

rzabciu dziekujemy za miłe słowa

rany jaka jestem zaganiana od kilku dni cały czas cos robie a jak potem spojze na wszystko to nic nie jest zrobione w sobote sie wyprowadzam a nawet nic jeszcze nie spakowałam to mi przypomina sytuacje pakowania torby do szpitala wiedzialam ze musze sie spakowac ale jakos nigdy mi sie nie chcialo

kasiulko jak ja ci zadroszcze moowiłas ze masz karuzelke TINY LOVE tez chciałam takową kupic ale nie stac mnie było wydac 200zł chociaz dalej bardzo mnie kusi zeby ja kupic

co do tojego zmeczenia i bólu w kosciach to też tak miałam przez pare tyg po porodzie ale juz mi przeszło jestem pełna energii i nawet powoli zaczynam wracać do wyglądu człowieka wczesniej przypominałam słonia z wielkim brzuchem ,tłustymi włosami i bez makijazu nic mi sie nie chciało !

Co do nocy to musze sie pochwalic ze Tomcio juz w nocy nie wsaje w ogoole! kładzie sie spac o 21 i wstaje dopiero o 6 rano także wysypiamy sie oboje w dzien tez jest grzeczniutki prawie cały czas spi jedyna jego przerwą na zabawe to godzina od 16-19 wtedy poprostu ubieram go cieplej i ide z nim na 3h spacerek

co do terminu spotkania dla mnie jest on całkowicie obojętny nie jestem zmotoryzowana i napewno w tym roku nie będe takze wybierzcie termin a ja sie dostosuje chociaz uwazam ze sierpien to dobry termin a jak ktos tu wczesniej juz napisał sobota będzie idealna takze mozemy sie spotkać w pierwsza sobote sierpnia co wy na to?

walka o zdrowe wlosy

26 grudzien 2011 ostatnie farbowanie
13 luty 2012- rozwod z suszarka i prostownica!
ma-li-na jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-05-09, 14:55   #1472
ma-li-na
Zadomowienie

Exclamation Dot.: Lutowo marcowe mamusie - zgłoście się!

wiecie co zauwazylam ze nasz wątek Lutowo-marcowych zawiera najwiecej odpowiedzi pobiłysmy nawet styczniówki

walka o zdrowe wlosy

Stary 2006-05-10, 10:24   #1473
Meme
Zadomowienie

GG do Meme

Hej dziewczyny,jak humory?

u mnie Fifek cos szaleję, ostatnio cos mu "odbija" przy jedzeniu, pręży sie cały, płacze, kolki to to nie są, tego akurat jestem pewna, bo od razu mu pzrechodzi, jak tylko znajdzie sie wpozycji pionowej. Zastanawiam sie czy przypadkiem smoczek od butelki nie ma za wolnego dla niego juz pzreppływu? Na razie cały czas uzywałam tego "pierwszgo" , ale on pzry tym dostaje takiego samego szału, jak przy cycku za dnia. Zmieniłam mu na chwilę na drugi smoczek, nr 2 i troche było lepiej....tyle, ze zaraz potem strasznie mu się ulalo. Ale to nie wiem ,czy akurat taki dzień ma kijowy czy co? Joasiu, z jakiego smoczka pije Julcia? Ja mam Avent, napisz czy juz mieniłas jej na wieskzy?
Malina, ty jeszcze kamrisz piersią? Bo jakis czas temu pisałąś, że tój Tomcio tez na butli, a ty jakiego smoka używasz?

Co do pieluch, to my tez uzywamy 3, juz od dosś dawna, bo mój klocek szybko wyrósł z 2, i sa to Pampersy, ale z Happy tez byłam zadowolona, jedyne co mi w nich przeszkadzało, to ze byly tak nisko pod brzuszkeim, ale to było na samym początku przy "jedynkach". Myślałam żeby całkiempzrejs na Happy, ale są niewiele tańsze od Pampersów, wiec pewne juz pzry nich zostaniemy. My to mamy takie "szczęście", ze jak próbujemy nowosci to nam to niestety na zdrowie nie wychodzi, tak było przy Huggies'ach, męczyłam się z całą wielka paką dobre chyba 3 tyg. ,myślałam ze mnie pokręci! Ktos coskiedyś pisała o pieluchach typu Rossman, co myslicie? A jeśli chodzi o husteczki to tylko papmersy i Bambino, ale Pampersy sa chyba lepsze, bardziej mokre, jeszcze z Cleanica tez są ok.

Kasiulko, cieszę sie ze po kminku twoja Oliwka ma sie lepiej, miło słysze, ze "mamine sposoby" dzałają

A w ogóle to dzdwoniłam wczoraj do pracy, macierzyński kończy mi się 6,06.....potem urlop i od połowy lipca do roboty...boze juz nie spie po nocach...mam juz takiego strsea ze az szkoda mówi, ja po prostu nienawiedze swojej pracy i na mysl, że muszę tam wróci, juz mi słabo...i na dodatek to ze muszę mojego kochanego Filipka zostawi juz misę chce płaka! Nie wyobrazam sobie nie widzie go 8godzin!!!! Skorzystałabym z ulgi dla karmiacej(7 godzin pracy), ale juz ledwo co mi leci, a do tego jeszcze potrzeba zaswiadczenia od lekarza, wiec chyba nie przejdzie...Dzwoniłam tez pełna płonnych nadzieji do zus-u co z tymi 2 tyg.macierzyńskiego, ale oczywiscie ,nasi fantastyczni politycy zjamuja se wszystkim, tylko nie tym czym mamili ludziom oczy przy okazji wyborów!!!! Po głosowaniu nad wydłuzeniem macierzyńskiego, słuch o ustawie zaginął....

A jeszcze co do spania w nocy, mój Fifek też od dwóch dni zaczął przesypia noc, tzn, noc...budzi się nad ranem , ok4.30, albo 5.30jak sie obudzio 5.30 to juz nie chce spac....siłą parwie go usypiam do tej 7. mam nadzieje ze za miesia bedzie juz spał do tej 6, chociaż to dal mnie nie ma zadnego właściwie juz znaczenia, bo i tak bede musiała wstawa do roboty ok.6, w ogóel ja sobie tego wszystkiego nei wyobrazam...jak ja siewyrobie, karmienie, pzrewijanie, czy tylko karmienie, bo moze bedzie spał dalej, jak aj sie ze wszsytkim wyrobię?! jeszcze jka zacznie musiechetka na zabawę, to na pewno nie wuda mi sieubra, ani umalowac....no stresa mam konkret...

niech mnie ktos przytuli.....

FILIPEK
http://tickers.baby-gaga.com/t/squsq...pek+ma+już.png

MADZIA
http://tickers.baby-gaga.com/t/bunbu...+Madzia+ma.png
Meme jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-05-10, 11:09   #1474
płatek1
Zakorzenienie

GG do płatek1

Meme nie załamuj się ! Przykre, że musisz wracać do pracy i zostawiać Filipka na osiem godzin bez mamusi . Ja na wychowawczym nie będe miała ani grosza, ale zamierzam z niego skorzystać, nie wyobrażam sobie zostawić małego z jakąś obcą babą , babci żadnej przy nas nie ma. To jest naprawde niesprawiedliwe, że rząd nie ułatwia nam sprawy, myślą, że takie becikowe załatwią sprawę i kobiety będą decydować się na dzieci! tak bym ich wszystkich potraktowa. Ja cały czas karmie piersią i malutki waży już 5kg., a to dopiero 7 tydzień , dziabąg zrobił się taki ciężki...

Kasiulko poprosiłam lekarza o maść i zapłaciłam tylko 5zł.!!! Mam nadzieje, że będzie dobra jak Twoja. Poszłam dzisiaj na szczepienie, a tam zamknięte, a chciałam mieć to już za sobą.
płatek1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-05-10, 14:52   #1475
Joasiaa
Wtajemniczenie

GG do Joasiaa

Meme zobaczysz znajdziesz inna prace
Przez te kolki daje Julce tylko smoczek 1. Zmieniłam na 2 ale wtedy sie krztusiła, przeszłam też z Aventu na Dr.Browns. Kolki poszły precz.
Ide dzisiaj z TŻ do teatru i na kolacje

"Ludzie nie zdają sobie sprawy jak mało istnieją" Leo Lipski
Joasiaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-05-10, 16:24   #1476
iwonamysza
Zadomowienie

GG do iwonamysza

Cytat:
Napisane przez ma-li-na
wiecie co zauwazylam ze nasz wątek Lutowo-marcowych zawiera najwiecej odpowiedzi pobiłysmy nawet styczniówki
Ano pobiłyście i to o ponad 200 postów, tak trzymać dziewczynki. Ja was podczytuje namiętnie!!!
POZDROWIONKA!!!

iwonamysza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-05-10, 17:54   #1477
kostka.kr
Zadomowienie

GG do kostka.kr

Witajcie!

Meme nie martw się , pomyśl że wszystkie nas to czeka prędzej czy później. Ja mam taki sam stosunek do mojej pracy i jak pomyślę o powrocie to chce mi się kopać i tupać. Też myślę o zmianie pracy, ale póki co to na razie nie chcę sobi tym zawracać głowy. Cieszę się że jeszcze siedzę w domu, a bardzo szybko to minie . Także trzymaj się, jesteśmy z Tobą

Iwonamysza pozdrowionka również dla Ciebie .

Joasiu MIŁEGO WIECZORU !!!

A ja wklejam aktualne zdjęcia mojej Leluni
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Resize of DSC00126.JPG (90,4 KB, 26 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Resize of DSC00127.JPG (91,6 KB, 39 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Resize of DSC00130.JPG (101,0 KB, 26 załadowań)

kostka.kr jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2006-05-10, 18:52   #1478
kasiulka
Zakorzenienie

Kostko śliczna z Ciebie babeczka i masz śliczna córcie - podobna do Ciebie !

Oliwka
kasiulka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-05-11, 04:10   #1479
kasiulka
Zakorzenienie

Dziewczyny juz pomału trace siły . Od kilku nocy powtarza sie ten sam scenariusz - Oliwka budzi sie w środku nocy, karmie ja i zamiast dalej spac zaczyna sie cudowanie - wygina sie, złosci, wypluwa smoka, no i oczywsicie beczy . Walcze z nia juz dzis od czwartej. Co tu robic? Ja o tej porze ledwie na oczy patrze ...
Teraz chwile leży spokojnie wiec zrobiłam sobie kawy, wzielam paczke biszkoptów i odpaliłam kompa zeby sie Wam wyżalić. Chyba zeby sie w miare wyspac powinnam chodzic spac z kurami ale tak przeciez sie nie da.

Oliwka
Stary 2006-05-11, 07:45   #1480
płatek1
Zakorzenienie

GG do płatek1

Kostko śliczna córunia i mamusia też super wygląda . Nasi chłopcy bedą mieli ciężki wybór wszystkie dziewczynki są śliczne . Ile waży Natalka? Ładne ma pyzunie .
Kasiulko, a kiedy Ty nam się ujawnisz i jak Twoja Oliwcia teraz wygląda? Odnośnie problemów w nocy ja mam to samo. Więc ostatnio jak małego w nocy oporządze to kłade między nas, pomarudzi pół godziny i zasypia jak widzi, że nikt na niego nie zwraca uwagi. Nie zawsze to działa bo przedwczoraj nie spał 4 godziny w nocy myślałam, że oszaleje . Boję się jedynie, że mały przyzwyczaji się do spania z nami, ale czasami nie wyrabiam z bujaniem i noszeniem zwłaszcza jak ledwo patrze na oczy.
Stary 2006-05-11, 07:47   #1481
Joasiaa
Wtajemniczenie

GG do Joasiaa

Kasiulka może to tylko przejściowy kryzys? Mam nadzieje że szybko minie i bedziesz się wysypiać. Wiem że łatwo się mówi ale musisz jakoś przetrzymać. Powiedz swojej łobuzicy że jak się nie uspokoi to się ciotka do nie wybierze
Kostka ale masz sliczną królewne w sukieneczce, urocza
Wyszlismy wczoraj wieczorem i Julka odstawiła taki koncert że moja mama nie mogła dać rady! Przyszlismy i spokój. Może już na tyle się przyzwyczaiła że nie chce zostawać z kimś innym? To możliwe przy tak malutkim dziecku? Matko to jak ja mam mysleć o pracy ?! Ja juz wogóle nie wiem co mam robić z pracą. Chce poszukać czegoś na parę godzin bo nie wyobrażam sobie iść na pełen etat. Tylko zonk bo mnie nigdzie nie chcą. Pocieszające jest to że mam teraz jeszcze kuroniówke zawsze sa to jakieś grosze. Dajemy rade ale jesli chcemy wreszcie kupić mieszkanie i iść na swoje to musze iść do pracy. Pozostaje wybór gnieździć sie w jednym pokoju czy zostawic małą?? A trzeba było nie dorastać....

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2006-05-11, 07:49   #1482
Joasiaa
Wtajemniczenie

GG do Joasiaa

Acha żeby było smieszniej za 2 tygodnie mam sesje. Kiedy ja mam sie uczyć????? Normalnie zwariuje! Próbuje w parku ale kiepsko mi idzie bo co siadam na ławce to Julka w ryk. Pogoda się schrzaniła więc nie moge wystawiać jej na balkon czyli znowu nie spi w dzień.

Stary 2006-05-11, 08:01   #1483
kostka.kr
Zadomowienie

GG do kostka.kr

Witajcie!
Kasiulko, dziękuję . Szczerze powiedziawszy wcale śliczna nie jestem to tylko wyjątkowo dobrze wyszłam na tym zdjęciu , ale bardzo Ci dziękuję . A Natalka, fakt podobna jest do mnie . Moja mama kiedy zobaczyła ją pierwszy raz, stwierdziła że czuje się jakby trzymała na rękach mnie kiedy się urodziłam. Podobno Natalka jest identyczna jak ja kiedy byłam niemowlakiem .
Kasiulko, kochana nie martw się, spróbuj zrobić w ten sposób... a jeszcze jedno, sprawdzałaś czy Oliwcia przy tym wyginaniu nie sadzi przypadkiem kupachy albo purka, bo jeśli tak to trzeba przeczekać. A jeśli nie to ...ja przynajmniej tak robię i skutkuje...wziąść ją na chwilę na ręce i przytulić, poklepać po pleckach delikatnie i mówić do niej i jak tylko przestanie płakać od razu położyć ją do łóżeczka. Wiem, że od razu się nie uspokoi, ale ważna tu jest konsekwencja. Jeśli nadal płacze, po minutce ,dwóch znów bierzesz Oliwkę na ręce i powtarzasz to samo. Ja tak robię i tych podnoszeń może być nawet 5, 6 lub więcej, tylko ważne żeby po ustaniu płaczu od razu ją położyć. W końcu się uspokoi i spokojnie zaśnie. Spróbuj, powinno poskutkować Acha i jeśli wypluwa smoka to nie dawaj, bo to męczarnia co chwilę wkładać smoczek, jak widać dziecko i tak nie chce. Ja juz Natalkę prawie wyleczyłam przy usypianiu ze smoka. Wolę ją 10 podnieść i wiem że zaśnie głęboko niź wkładać smoka co chwilę a sen wtedy ma bardzo płytki i ona się męczy i ja.
Kasiulko głowa do góry na pewno się uda

Hmm... już 9-ta, czas na karmienie, zmykam....

Stary 2006-05-11, 08:04   #1484
ma-li-na
Zadomowienie

witajcie moje kochane !

Co do spania w nocy to ja mam swoja takatykę biore tomka od 17 i sie z nim bawie az sie zmęczy ale i tak mu zasnąć nie pozwalam i biore go na dworek wracam o 19 do domu o 20 go kąpie daje butle i kłade nyny ponoc dzieci które są wiekszosc czasu na dworku spią lepiej i u mnie sie to sprawdziło sproobujcie moze u was tez poskutkuje.

napewno znajdziecie w koncu sposób na uspokojenie swoich dziubasków.

co do smoka od początku używam tylko butelek z Nuka z oryginalnym smoczkiem w kształcie kobiecego sutka i fynkcją przeciw zapowietrzaniu i jeszcze nie miał kolek mam nadzieje ze nie bedzie ich miał

dzis musze jechac do urzedu skarbowego nie znosze tam jezdzic wrrrrrrr juz widze te 2km kolejki i tłumy przepychających sie ludzi którzy sie spieszą sie berdziej niz inni

no nic pędze na sniadanko bede poozniej

walka o zdrowe wlosy

Stary 2006-05-11, 08:08   #1485
kasiulka
Zakorzenienie

Płatku ujawnie sie, obiecuje, tylko ze jak na razie nie mam ani jednego wspólnego zdjecia z moją Oliwką . Fotki głownie robie ja, wiec same rozumiecie.... ale poprosze meza zeby cos nam pstryknął. Tylko mam nadzieje ze sie nie wystraszycie
Joasiu a Ty ubierasz swoją niunie w sukienki? Kostka to widzę ze tak, a ja nie bardzo - mala ma kilka kiecuszek ale zawsze zakładam jej galoty bo to dla mnie wygodniejsze. Ale jak widze jak slicznie wygląda Natalka w sukieniusi to az mnie nabrala ochota zeby upodobnic Oliwke do dziewczynki. W szpitalu ubieralam ja w takiego pajacyka w szkocką kratke i wszyscy gadali - o jaki ładny chłopczyk
Z tą praca to są dylematy, ech... . Ja bym chetnie nie wracała, ale musze bo kredyt itp. A na dłuższy macierzysnki to juz chyba nie ma szans - nawet jesli w koncu uchwala to chyba zadna z nas sie juz nie załapie, szlak mnie trafia jak oglądam te rządowe przepychanki, te mordy zakazane przy korycie. Wielce sie chelpią jacy są niby pro rodzinni - i co oni dla tych rodzin niby zrobili - nic !

Oliwka
Stary 2006-05-11, 08:11   #1486
ma-li-na
Zadomowienie

aha dziewczyny jeszcze jedna podpowiedziec na spokojny sen naszych pociech kupiłam żel i oliwke Johnson`s baby z seri "na dobranoc" zwieraja w swoim składzie lawende która uspokaja i wycisza niemowlaki dając im spokojny sen,takze wlewam do wanienki troszke zelu do kąpieli z tej serii po czym smaruje go oliwką spi jak suseł!

walka o zdrowe wlosy

Stary 2006-05-11, 08:32   #1487
kostka.kr
Zadomowienie

GG do kostka.kr

Dziewczyny dziękuję jeszcze raz.
Płatku, ile waży Natalka, dowiem się we wtorek, bo idziemy na szczepienie .
Kasiulko, małą w sukieneczkę ubieram zawsze w niedzielę , bo na codzień to wolę wygodniejsze śpiochy. Akurat to zdjęcie było zrobione w tą niedzielę , dlatego mała jest w body-sukience .

Stary 2006-05-11, 12:39   #1488
płatek1
Zakorzenienie

GG do płatek1

Ja byłam dzisiaj na szczepieniu z małym, był bardzo dzielny raz tylko zapłakał, ale zaraz wziełam go na ręce i się uspokoił. Jak położyłam go aby go ubrać to już się uśmiechał zuch chłopak. Oszczędziłam Mateusza i wykupiłam mu szczepionke 6w1, więc mieliśmy tylko jedne kłucie.
Kasiulko dziewczyny mają lepsze, a raczej rozsądniejsze rady, widze, że musze oduczyć małego spania z nami bo zaczne mieć z nim problem , ale jest to naprawde bardzo wygodny sposób aby mały zasnął.

Joasiu jak udała się randka z mężem ?
Stary 2006-05-11, 12:56   #1489
Joasiaa
Wtajemniczenie

GG do Joasiaa

Bardzo się udała Płatku. Mieliśmy przynajmniej okazje spokojnie pogadać. Poczułam sie jak za dawnych czasów. Sztuka była całkiem niezła, grała ta babka ze Złotopolskich - Kleczkowska, nie pamiętam jak się naprawde nazywa.
Kasiulka ubieram Julke w sukienki to jest tylko kwestia przyzwyczajenia. Przy przewijaniu zdejmujesz tylko rajtuzki i już.
Moja gwiazda w sukience.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2006-05-11, 13:08   #1490
płatek1
Zakorzenienie

GG do płatek1

Stroicie te swoje panny w przepiękne ciuszki dziewczyny . Joasiu fajna ta Twoja Julcia, ale dzieci szybko rosną jest już taka duża . Szkoda, że tak słabo widać buźke malutkiej .
Stary 2006-05-11, 13:16   #1491
ma-li-na
Zadomowienie

Joasiu jaka ona przecudna masz fajniusi woozeczek kurde jutro tez powklejam kilka świerzych foteczek mojego słoneczka

walka o zdrowe wlosy

Stary 2006-05-11, 13:29   #1492
Joasiaa
Wtajemniczenie

GG do Joasiaa

Według życzenia pyzunia w pełnej krasie. (normalnie urodziłam sobowtóra Ryszarda Kalisza) To jest mój wózek "domowy" do spania na balkonie.

Stary 2006-05-11, 13:45   #1493
kasiulka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Joasiaa
Według życzenia pyzunia w pełnej krasie. (normalnie urodziłam sobowtóra Ryszarda Kalisza) .
Joasiu posikałam sie, jak mozesz taką sliczna niunie do Kalisza porównywac
Ona naprawde wygląda jak aniołek, taka niewinna minka

Oliwka

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2006-05-11, 13:51   #1494
płatek1
Zakorzenienie

GG do płatek1

mamie humor dopisuje, super pyzunia .
Stary 2006-05-11, 14:21   #1495
Joasiaa
Wtajemniczenie

GG do Joasiaa

Już Wam pisałam - niech Was nie zwiedzie ta słodka minka, to jest mała spryciula.

Stary 2006-05-11, 20:43   #1496
tiaara
Wtajemniczenie

GG do tiaara

czesc dziewuszki.

wedlug zapowiedzi wklejam zdjecia z chrzcin.

co do spania to nie martwcie sie. ja tez przez to przechodze chociaz moja niunia ma prawie 14 miesiecy. od jakiegos miesiaca nauczyla sie iz tak w polowie nocki czyli tak gdzies okolo 3 w nocy placze w lozeczku az do momentu jak ja do naszego lozka nie przeniose. normalnie tragedia bo jako ze TŻ na rano ma do pracy to ja spie na jednym boku przez reszte i oczywiscie prawie w powietrzu. kilka razy udalo mi sie ja oszukac ale przez to nie wysypiam sie. a myszka wstaje o 6.30 rano. szok ja ledwo rano chodze na wlasnych nogach i wydaje mi sie ze nic nie widze i ze nie zyje dopoki nie wypije kawki. wiec na sniadanie mam kawke a przepijam gdzies tak o 10 kanapka.

TŻ mnie wygania bo dopiero uruchomil kompa i jeszcze cos tam musi poinstalowac. na szczescie mam juz dostep do wlasnego kompa wiec czesciej bede was nawioedzac.

pozdrawiam
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSCF7856.JPG (58,6 KB, 30 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSCF7857.JPG (41,1 KB, 30 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSCF7891.JPG (61,9 KB, 35 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSCF7892.JPG (70,6 KB, 27 załadowań)
-i mądrość, abym ukrył ciała tych, którzy mnie dzisiaj wkurzyli.

http://www.suwaczek.pl/cache/2310a7ec99.png
tiaara jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-05-12, 06:15   #1497
ma-li-na
Zadomowienie

tiaara przecudna taka pyzata kluseczka <mniam> fajowy ma sweterek

walka o zdrowe wlosy

Stary 2006-05-12, 07:18   #1498
kasiulka
Zakorzenienie

Tiaara słodkie to Twoje malenstwo , śliczna . I ubrana jak prawdziwa dama, rzeczywiscie piekna sukienusia
A jak juz sie molestujemy o pokazywanie naszych paszczy to Ty tez sie musisz pokazac

Oliwka
Stary 2006-05-12, 07:47   #1499
kostka.kr
Zadomowienie

GG do kostka.kr

Witajcie!
Joasiu i Tiaro kochane te Wasze pyzunie .
Całuski dla Was

Stary 2006-05-12, 11:53   #1500
płatek1
Zakorzenienie

GG do płatek1

Cytat:
Napisane przez kasiulka
Tiaara słodkie to Twoje malenstwo , śliczna . I ubrana jak prawdziwa dama, rzeczywiscie piekna sukienusia
A jak juz sie molestujemy o pokazywanie naszych paszczy to Ty tez sie musisz pokazac
Tak Tiaaro Ty też musisz się nam pokazać . Trzeba przyznać, że prześliczna ta mała panienka na zdjęciach , gratuluje mamusi. Dziewczynki można fajnie wystroić w sukienusie myśle, że warto było dać 100zł. za sukienke, bo jest naprawde bardzo ładna.
Dzisiaj mam ciężki dzień bo Mati nie chce mi spać . Nawet na spacerku strasznie się kręcił i musieliśmy wracać do domu, a pogoda jest naprawde super . Przysypia na 10-15min i budzi się z płaczem, zastanawiam się czy to nie wina wczorajszego szczepienia bo był troszke marudny.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości