![]() |
#1471 | |
celebriti
|
Dot.: Mamusie czerwcowe 2015! cz.9 :)
Fartuch odstaw ryż kaszki gotowana marchew o jabłko. Ja poradziłam sobie właśnie tak plus saszetka multilac baby rano i do południa surowe jabłko i gotowana śliwka suszona do tego
![]() ![]() |
![]() |
#1472 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Musze poczytać o tym multilacu. Marei, od codziennie się kąpię w dość ciepłej wodzie, dużo się rusza, kiedyś robiłam mu rowerek 3 razy dziennie po 15 min i też nic. A co ciekawe nawet czopki glicerynowe nie pomagają. ostatnio wsadzilam i kupa była dopiero na drugi dzieni mega twarda.
![]() ![]() |
![]() |
#1473 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ze 3 moze 4 kilo, zobacze jak będę wyglądać nie chce juz wyglądać jak suchotnik ramiona mam takie kosiscte jakby mnie z Auschwitz wypuścili ![]() Fartuch - biedny mały z tymi kupkami meczy sie ![]() Julek bawi sie na podłodze a ja jeszcze leżę w wyrze nie chce mi sie wstawać nie wiem czy jeszcze bedzie dosypial, on zwykle jak wstanie o 8:30 to potem jeszcze około 9:30 robi sie śpiący i śpimy do 11:00 ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
II kreseczki - 11.09.2014r. ![]() 26 lipca - kolejny rok razem! ![]() Julek - 10.05.2015r. 21:40 ![]() pierogowamama.com |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1474 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
mój wstał o 6:15, i już po pierwszej drzemce ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1475 | |
celebriti
|
Kurczę fartuch to cieżko coś poradzić . Najlepsza by była woda gdyby chciał pic
![]() ![]() |
![]() |
#1476 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
No właśnie chyba zostaniemy przy tej 1. O tych koszmarach czytałam właśnie w The wonder weeks. Podczas skoku 33-37 tydz dzieci maja koszmary i budzą sie w nocy z płaczem lub płaczą przez sen. Moja siostra mi właśnie pisała, ze w nocy obudziła sie i słyszy jak jej córka mówi przez sen " I love you ciocia Anita" |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1477 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dziewczyny, chce wyjść po Blanke z lena w chuście.. Nie,wiem jak to rozwiązać.. Jest 0*, ja pod kurtkę jej nie wsadzę bo wszystko mam dopasowane.. Zawiązać na kurtkę i ją ubrać też w,kurtkę? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1478 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1479 | ||
Konto usunięte
|
Do niedawna (chyba do grudnia) było 1-2 nocne karmienia, potem wszystko się popsuło razem z zębami, potrafił mi się budzić co 15 minut i nic nie skutkowało poza cyckiem. Teraz jest różnie... Raz lepiej, ale nigdy mniej niż 4 razy, a raz gorzej, np. całą noc wisi...
Cytat:
Cytat:
Mam doła od kilku dni, w sumie odkąd była u mnie koleżanka z synkiem i powiedziała, że już nigdy nie będzie narzekała na swoje dziecko. Nie ona pierwsza, ale pierwszy raz po czyimś wyjściu usiadłam i płakałam. A przecież już jest dużo lepiej... ---------- Dopisano o 10:30 ---------- Poprzedni post napisano o 10:28 ---------- Aika, dzięki za to co napisałaś, właśnie miałam pytać czy Wasze dzieci też popłakują przez sen, strasznie mi go szkoda, co takiemu maleństwu za zło może się śnić. ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1480 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Poza tym jedyną kurtkę jaką mogłabym założyc, założył on,sam :p |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1481 |
Konto usunięte
|
A na tak, zapomniałam, że ty takiego szczuplaczka masz
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1482 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A tak to ma dość dopasowana kurtkę ;p ---------- Dopisano o 10:39 ---------- Poprzedni post napisano o 10:38 ---------- Ptaki za oknem cwierkają ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1483 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak słodko ![]() Cytat:
Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1484 |
Zakorzenienie
|
Eh moja tez sie budzi w nocy .. Po 23 I kolo 3 .. Placze przez sen.. Dzis wstala o 6 .. I juz szaleje
![]()
#1485 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1486 | |
Konto usunięte
|
Alkamor wiem... Ja już przywykłam do tego jaki K jest, to moje oczko w głowie. Tylko jest mi mega przykro jak ktoś mi mówi, że "o bosz, moje dziecko to jednak anioł w porównaniu do twojego" albo "ja bym nie wytrzymała tego", no bo co ja mam zrobić, przecież on nie jest rozpieszczony, tylko taki się urodził... Za to jest bystry, szybko się uczy, jest sprytny i ma inne pozytywne cechy, a inni widzą w nim tylko rozwrzeszczanego potworka, którego trzeba ciągle nosić i niczym nie potrafi się zająć na dłuższą chwilę, no co poradzę, nic nie po0radzę, w łeb se nie strzelę, do okna życia nie oddam, nie?
![]() ---------- Dopisano o 11:25 ---------- Poprzedni post napisano o 11:25 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:27 ---------- Poprzedni post napisano o 11:25 ---------- https://www.youtube.com/watch?v=g6AOZd7o-DM |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1487 |
Zakorzenienie
|
CHCE MI SIĘ JEŚĆ A TEN MAŁY GNOM ŚPI!!!
Co to za niemowlak nienormalny który śpi do 12 ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
II kreseczki - 11.09.2014r. ![]() 26 lipca - kolejny rok razem! ![]() Julek - 10.05.2015r. 21:40 ![]() pierogowamama.com |
![]() ![]() |
![]() |
#1489 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#1490 | |
celebriti
|
Szuuu to co napisałaś o K jest piękne ! Kochasz go takim jakim jest . A JEDT bystry , sprytny i wyjątkowy !!!
Doskonale to napisałaś , wiem ze ludzkie gadanie sprawia ból ale jakie ma to gadanie znaczenie przy tym , ze masz cudownego Syna ?
![]() ![]() |
![]() |
#1491 | |||||||
Zakorzenienie
|
![]() ![]() Cytat:
![]() Mleka chyba nie można, jak najpóźniej krowie chyba? ![]() Cytat:
![]() Strasznie się wymęczycie ![]() Szkoda, że faktycznie tej wody nie pije. A jakbyś spróbowała iść do innego lekarza? Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Konrad tylko dzięki Tobie jest taki, jaki jest, dbasz o niego, kochasz, a to, że taki jest? Że ktoś tak mówi? Niech spada na drzewo ![]() Nie przejmuj się takim gadaniem. Tzn. wiem, że to nie jest tak łatwo się nie przejmować ale pomyśl sobie z satysfakcją-taaak, ty koleżanko byś nie dała rady, a ja, szuuu-daję i kocham przy tym moje dziecko nad życie ![]() Nie dawaj się ![]() u nas też tak jest
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1494 |
Zakorzenienie
|
Ej wiecie co, Wojtek jest po prostu najzwyczajniej w świecie niedobry
![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:19 ---------- Poprzedni post napisano o 13:15 ---------- Ja ☠☠☠☠☠☠☠e albo z całej siły ciągnie mnie za włosy. Zwariuje....
#1495 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() L tylko raz w kmbinezonie byla ![]() ![]() ![]() i mamy zabka ![]() szuuu - K jest wyjatkowy i Ty rowniez ![]() ![]()
![]() |
#1496 |
Konto usunięte
|
Dzieki dziewczyny mi się wydaje ze to nie bylo złośliwie ale no bolą takie teksty
zawsze potraficie poprawić humor, mogłam szybciej się pożalić ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1497 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
oj TAK! SZUU miałam pisać i zapomniałam- ten wczorajszy filmik z tobą nie działa |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1498 |
Zakorzenienie
|
Kurcze a ja kurtke zakładalam bo ma sliczna. A faktycznie wygodny kombinezon jest. A tez ma sliczny.
Gratuluję zabkow ---------- Dopisano o 13:46 ---------- Poprzedni post napisano o 13:45 ---------- Szuuu olej gadanie ![]()
#1499 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Może i nie złośliwie ale wkurza takie gadanie. Poza tym-co by sobie nie poradziła? A jakby miała takie dziecko albo np. chore? To co? Na tyle siebie znamy na ile nas sprawdzono. Cos klinkęłam żeby Ci odp. ale nie zacytowało. To może lepiej jak będziecie jeszcze więcej ćwiczyć? No ale znowu skoro Patryk nie bardzo chce leżeć.. A co reha o tym mówi? Że musi się nauczyć takiego leżenia i obracania? To jest potrzebne w dalszym rozwoju tak bardzo? Coś jak z raczkowaniem? Stosowała któraś z Was olejek rycynowy na brwi?
![]() |
#1500 | |
celebriti
|
Masija ja stosowałam ale tak po łebkach - ale wiem Żr działa od takich co nie po łebkach
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:01.