![]() |
#1471 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Kwietniowe 2015! cz. 13
A moje dziecko jeszcze nie śpi... I co chcemy położyć to straszny ryk. Byliśmy u rodziców, myśleliśmy że jak zwykle po powrocie kąpiel i spać, a tu takie kwiatki. A wstała dziś wcześniej niż zwykle 6.30 i dwie drzemki 30 min. Trochę jakby kaszel ma mokry, ale jak wyjmujemy z łóżka to nie płacze, wiec nic ją nie boli raczej.
#1472 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Siatka się sprawdzała ale za ciężkich rzeczy tez nie włożysz al objętościowo sporo się zmieści a cięższe do kosza w wózku
Żona mojego męża to fajna babka Edytowane przez Majka232 Czas edycji: 2016-02-28 o 20:18 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1473 |
Zakorzenienie
|
I koniec weekendu. Muszę przyznać, że bardzo mile i aktywnie go spędziliśmy.
Dziś do południa pojechaliśmy nad Wisłę karmić ptaki (stare pieczywo z tygodnia nie może się zmarnować 😉 ![]() Pochwalę się też (a co!), że mój berbeć coraz sprawniej odrywa się do parteru i próbuje wstawać na środku pokóju (bez podpórki!), efektem jest parę zaliczonych gleb... Goczek, gratuluję pierwszych kroczkow! |
![]() ![]() |
![]() |
#1474 |
Zakorzenienie
|
Witam Was Kochane.
Przepraszam po raz kolejny ze mnie nie było , ale jak mam być szczera to pewnie nie był to jakiś większy brak... Podczytywalam co nieco, ale nie ukrywam tez ze nie miałam za bardzo czasem sił, czasem nastroju a czasem w przeważającej części -czasu. Jak tam niektóre wiecie ciężki miałam czas z mężem i w ogóle jakoś tak nie mogłam się ogarnąć. Potem caly czas coś. Tu urodziny, tu znowu Olaf mi pokaszliwal ( byłam u lekarki Kany - Olaf zdrowy całe szczęście no tylko idą tez czwórki :-/ - stąd chyba takie pokaszliwanie od nadmiaru śliny... ) tu jazdy i egzamin - dziękuję wszystkim za gratulacje :-* - ciesze się ze to juz za mną. Z nowości to to że wczoraj zdecydowaliśmy się sprzedać auto i dzisiaj juz kupiliśmy nowe - czeka tylko na tłumaczenie papierów wiec jeszcze chwile będzie sobie stało pod blokiem. Z nowości u mojego syna- waży 9700 ma 75 cm no i ostatnio każde usypianie to dla mnie trauma. Płacze jak nie wiem i to tak żałosnie ze mi się chce płakać razem z nim :-( - chce się tak przytulać ze nie da się go odłożyć bo tak mocno się trzyma. Serce mi się kroi wtedy... nienawidzę chwili jak musze go uspac :-( - na bank będę miała wrzody jak nic... Nie wiem co jeszcze. Jak widać u mnie czasem słońce czasem deszcz no i nie tylko w dosłownym znaczeniu... Bardzo mi Was brakowało - to tak żeby była jasność :-* A teraz trochę się odniosę do Was choć nie ukrywam i od razu za to przepraszam - nie wszystko pamiętam :-( ---------- Dopisano o 21:29 ---------- Poprzedni post napisano o 21:25 ---------- Majka - dużo dużo zdrówka - ależ się do Ciebie przyplatalo cholerstwo :-( Mam nadzieje ze juz lepiej - choć troszkę... :-* Wspaniałe masz te swoje Skarby - naprawdę za każdym razem jak o nich tak piszesz to mnie to wzrusza. Wszystkiego naj dla Jula za 11 mcy :-* - a tym autem to i nie zaintrygowalas he he - dobra jesteś Aparatka;-) KOPERCO - gratulacje w związku z nową praca- suuuper ![]() CASHMERE - Jak tam Szymcio? Mam nadzieje ze juz mu całe to ustrojstwo przeszło - ale Bidus miał gorączkę :-( - eh.. jakie to smutne tak się nie da dziecku za bardzo pomóc teraz, natychmiast... BLACK - Gratuluję spadku wagi no o po cichu bardzo zazdroszczę- ale sama nic nie robie w tym kierunku to mogę mieć pretensje tylko do siebie.... Jaki chodzi o auto i kredyt - my za każdym razem dobieralismy kredyt żeby dołożyć do kolejnego auta - wiadomo ze wcześniej było wyliczeń milion dwieście żeby taka rata wpisała się w miesięczne wydatki a nie obciazala budżetu jakos za bardzo... mam nadzieje ze szybko Wam się uda sprzedać golfika - kciuki :-* MADZIXX - super z tym Waszym domem - najgorzej ze trzeba się jeszcze uzbroić w cierpliwość trochę ale biorąc pod uwagę ze czas tak szybko leci to nim się obejrzysz a już będziesz pakować rzeczy z mieszkania :-D i urządzać wszystko na nowo ![]() KANA - Nie mogę się nadziwić jak ten Twój Zos jest sprytny i ze tak szybko wszystko łapie - świetne to jest... chciałabym żeby Olaf choć w połowie wykazywał jakiekolwiek chęci na takie różne ciekawe zabawy... eh... AGA - ależ miałaś wypad zakupowy - domyślam się ze ciężkie są takie wybory wozkowo -fotelikowe. Trzymam kciuki żeby szybko padły trafne decyzje :-* GOSIAK - komplet dla Ptysi -super - bardzo mi się podoba ![]() MAŁA - kciuki za kolejny :-* - ale to już wiesz ![]() VIOLKA - dziękuję za wywoływania :-* - tesknilas? :-D - Widziałam ze Adeczka się coś tam poprawila ze spaniem - ale odkąd mnie nie było to czytałam ze były wzloty i upadki - mam nadzieje ze teraz jesteście na fali wznoszacej i będzie tylko git :-D Aha... sama miałam ochotę na ten wózek co Kamilove ale niestety nie kupiłam go wtedy jak była okazja a teraz to już finansowo mi trochę się nie wpasowal wiec... padło juz na inny. A tak swoją drogą to dziwne ze Cie ludzie zaczepiaja i pytaja ile dałaś za to czy za tamto i się dziwią... eh.. nie przyszło by mi to do głowy żeby kogoś rozliczać... ale fakt - ludzie maja nasrane do glowek... PAVLINECKA - mocne kciuki za mieszkanie :-* - oby się udało ![]() GOSSIP - opanowalas juz wizaz czy dalej nie współpracuje się Wam dobrze? :-/ GOCZEK - gratki pierwszych kroczkow- słodkie to ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1475 |
Zakorzenienie
|
Domima - nowe auto dla nowego kierowcy
![]() Super że jesteś :-*
#1476 |
Zakorzenienie
|
A moje dziecko jeszcze nie śpi... I co chcemy położyć to straszny ryk. Byliśmy u rodziców, myśleliśmy że jak zwykle po powrocie kąpiel i spać, a tu takie kwiatki. A wstała dziś wcześniej niż zwykle 6.30 i dwie drzemki 30 min. Trochę jakby kaszel ma mokry, ale jak wyjmujemy z łóżka to nie płacze, wiec nic ją nie boli raczej.
#1477 |
Zakorzenienie
|
DOMI- nie uciekaj już więcej na tak długo!!
![]()
![]() |
#1478 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ciebie to doświadcza bidoku ;* Ale jakieś pozytywy są - egzamin zdany!!! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1479 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Ej ale my umiemy czytać, nie trzeba nam dwa razy powtarzać ![]()
![]() |
#1480 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#1481 |
Zakorzenienie
|
DOMIMA cieszę się że jesteś
![]()
![]() |
#1482 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja nie chcę się wypowiadać odnośnie zasypiania ostatnio.... Bo napiszę o 3 słowa za dużo i zaraz dobra passa się odmieni, wiecie jak jest z tym wizazem, ma magiczne właściwości 😜 Domima, a wspominałaś lekarce o kiepskim spaniu Olafa? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1483 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1484 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1485 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1486 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#1487 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1488 |
Zakorzenienie
|
[1=71253839b04673f7804766e 160d807ea33c37805_6578f48 49ccb9;56512233]O serio na równy teren? To na takie parkowe alejki z korzeniami,kamieniami nie bardzo? Fajnie,że to piszesz,bo tez rozważalam taki prezent na roczek-na lato. a na lato to biegowy jeszcze za wcześnie dla naszych,tak? To co teraz za prezent dla Julka wymyslisz?[/QUOTE]
No raczej na równy a na pewno jie na dziury w naszej drodze. Na działkę i trawę się nie nadaje (zaznaczam że nie mialam dobrego sprzętu, może takie za 4 stowki dają radę). Nikt mnie nie pyta co dla Julka haha i mam z głowy. Myślałam że teściowa spyta to bym o ksiazkach powiedziala (juz zamówione). Rodzicom podsunelam pomysł i będzie arka dumel. Sama kupilam traktorek safari dumel. Chrzestna podobno o butach myślała. Jak spyta to chyba stanie na kasie boza m-c Julo jeszcze nie bedzie chodził. I tak to wygląda ![]()
#1489 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1490 |
Zakorzenienie
|
DOMIMA super ze wrocilas, mam nadzieję że na dłużej? Ech ten Olaf, może lek separacyjny u Was w pełni i stad te przytulaski do mamuni?
Z mężem juz ok? VIOLKA oj współczuję niespiacej Adki, znam to!
#1491 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ano widzisz.... jakoś tak cały czas coś :-/ - a z mężem....hmm... no niby trochę lepiej - dziękuję :-* - w każdym razie już rozmawiamy :-/ - ale coś nad nami ostatnio wisi :-( |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1492 | |
Zakorzenienie
|
Zbyt ładnie nie wygląda
i przy rozłożonym na płasko oparciu może trochę przeszkadzać, ale jest niedroga i warto spróbować Cytat:
![]()
Żona mojego męża to fajna babka Edytowane przez Majka232 Czas edycji: 2016-02-28 o 20:52 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1493 |
Konto usunięte
|
DOMIMA,hejo! Wspolczuje tych rykow przy usypianiu,pamietam,ze tezto przerabialismy z Hanka, koszmar...ale od jakiegos czasu już jest spoko,tyle że my przestalismy ją zmuszać do zasypiania samej i zasypia sobie obok nas na łóżku np. ,na rogalu jak karmie,albo jak dziś na klacie TZta,tak sie slodko przytulila,uśmiechnęła,wy stawila dziubek i zasnela. potem odnosimy do łóżeczka. Może zamiast dziecko zmuszac do zadypiania samemu tak zadzialac?
A o ten,Hanka pol-leży też w wózku ![]() KANA brawa dla Zosi za wstawanie i odwage! ![]() Edytowane przez 71253839b04673f7804766e160d807ea33c37805_6578f4849ccb9 Czas edycji: 2016-02-28 o 20:59 |
![]() ![]() |
![]() |
#1494 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Eeee wcale nie jestem silna - wlasnie coraz częściej się poddaje i widać jaka dupa ze mnie.. nie umiem sobie nieraz poradzić... I stad pewnie też te moje kiepskie nastroje :-( ---------- Dopisano o 21:54 ---------- Poprzedni post napisano o 21:53 ---------- No nie mówiłam bo miałam kilka innych pytań zresztą caly wywiad przeprowadziła z nami ze z tego wszystkiego zapomniałam poruszyc kilku tematów :-( |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1495 |
Zakorzenienie
|
No domyślam się ze nie wygląda super ale musze coś wykombinować z tymi zakupami. Myślałam jeszcze żeby kupić jakąś torbę na napki taka zakupowa, przeszukuje allegro ale nic takiego nie znalazlam do tej pory.
#1496 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1497 |
Rozeznanie
|
Witam wieczornie
![]() Byliśmy na wyjeździe od zeszłego tygodnia a zaraz po nim przyjechali do nas przyjaciele na kilka dni i byłam pozbawiona kompletnie czasu ale już Nadrobiłam ![]() MAJKA zdrówka dla Ciebie ![]() BLACK może warto by było opuścić temu gościowi te 100 zł ? ![]() ![]() ![]() Kana brawa dla Zosienki za postępy 👏 mój mimo że zaczął chodzić tylko raz wstał sam z siebie na środku pokoju... tak to raczkuje do czegoś o co może się podnieść. .. hm GOCZEK również gratulacje dla Hani 🎈 VIOLKA mam nadzieje ze Adka juz smacznie sobie śpi a Wy spędzacie miły wieczór ![]() SYLWIA trzymam kciuki za kolejny egzamin ✊ tym razem napewno się uda ![]() MADZIXX ale Wam fajnie z tym domem 😍 moje marzenie do którego dążymy ![]() PAVLINECKA daj znać jutro jak mieszkanko ![]() GOSIAK ✊ za sprzedaż auta Ale wizaż owo to nawet auta sprzedajemy i kupujemy nie umawiajac się hehe my też mamy nasze auto wystawione na sprzedaż bo kupiliśmy juz drugie ![]() NIEZAWSZE jak sesja? DOMIMA fajnie ze jesteś ![]() ![]() Syn mój zaczął już chodzić. .. jeszcze porządnie nie upadł wiec kompletnie się nie boi i łazi w te i z powrotem (udało mi się nagrać kilka jego wyczynów bo tak to pilnuje żeby sobie krzywdy nie zrobil) cieszą mnie ogromnie jego postępy ale spokojniej było jak raczkowal ![]() Edytowane przez mori_lee Czas edycji: 2016-02-28 o 20:59 |
![]() ![]() |
![]() |
#1498 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
A jakie autko kupiliscie? Golf nie poszedl niestety. I tak nie mielibysmy kiedy pojechac cos kupic wiec na razie nie placze z tego powodu. Ale nie ukrywam ze fajnie byloby juz miec to z glowy. Jeszcze prawdopodobnie jutro czeka mnie niespodziewana wizyta u dentysty bo maz nie moze isc na swoja wizyte a szkoda aby przepadla.
![]() |
#1499 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
No tak to wygląda trochę na ten lek - bo nie opuszcza mnie na krok.. caly czas chce być na rękach a nigdy tak nie miał... cały czas się wspina po moich nogach- nie mogę się nigdzie ruszyć... a jak siedzę z nim na podlodze - nie jak dama :-D - to ręce wyciąga i wchodzi na mnie żeby go trzymać-przytulać... takze tego... A z mężem to tak jak pisałam już dziewczynom- jakoś tak służbowo - zawsze to już jakaś rozmowa ale szału nie ma. Tak jest między nami... hmm.... brakuje mi porównania... oschle... :-/ |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1500 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:58.