![]() |
#1471 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne, młode i szalone, czyli 30+ 40+ c.d.
Dziękuję <3
23 lata miałam jak urodziłam córkę.Dziś to moje szczęście-dało mi następne serduszko do kochania <3 Kam Ty wiesz,że ja też mam jeszcze ten rozswietlacz ![]() I po tylu innych,kupionych,do niego wracam najchętniej.. Jacobs urzekł mnie nietypowym połaczeniem koloru.Przepiękny ...Z reguły rozswietlacz-jest albo biały,albo złoty,albo różowy .. |
![]() ![]() |
![]() |
#1472 |
Zakorzenienie
|
Kama, przyznam się - boję się wszelkich słodzików... Kiedyś dostałam okropnego uczulenia na jeden z nich, nie pamiętam jaki - było to sto lat temu ale uprzedzenie zostało.
Słodzenie kawy?! Tak - profanacja ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1473 |
Gang Iren
|
U mnie i kawa musi być gorzka i herbata
![]() ![]()
#1474 |
Raczkowanie
|
Michell, gratuluję
![]() Ja nie wypiję kawy i herbaty bez cukru ![]() Kamlisa, zaszalalaś ![]() Ja dzisiaj w ramach poprawy nastroju kupiłam matową pomadkę w płynie Golden Rose nr 03 http://goldenrose.pl/produkty/usta/p...lden-rose.html i http://www.orsay.com/pl-pl/pumpy-w-k...-32411646.html |
![]() ![]() |
![]() |
#1475 |
Gang Iren
|
Maskotka, mnie się na kimś podobają te portki. I muszą być szalenie wygodne. Jednak nie dla mnie, bo mierzyłam i czuję się jak w piżamie
![]()
#1476 |
Zadomowienie
|
Kama, dzieki za wiadomosc
![]() ![]() Wonder, w Czarnogorze bylam na wycieczce objazdowej Kotor, Budva. Przepieknie ![]() ![]() Miszka, gratulacje ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1477 |
ForceIsStrongInThisOne...
|
Miszka, gratuluje
![]() Myslalam. ze masz corke nastolatke dopiero, a to juz dorosla kobieta. Wedlog mnie jesli w ogole jakies ciastka, to maja byc slodkie, czasem nawet ja sie skusze I zjem cos slodkiego ale jestem wielka przeciwniczka slodzikow wiec tylko cukier albo miod mnie zadawala. Weekend minal szybko, ostatni weekend w tym sezonie, a od dzisiaj mamy Ramadan. Nie zebymi jakos przeszkadzal w normalnym funkcjonowaniu, ale muzyki w barach nie ma I nightcluby zamkniete, biedny mis. Poza tym wszystko normalnie.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1478 |
Zakorzenienie
|
Miszka- jeszcze raz gratulacje
![]() Eva- przydałby mi się taki ramadan ![]() Gosia- mam to samo. Podobają mi się haremki na kimś. Kilka razy przymierzałam, ale jakoś mi nie pasują. Jak samopoczucie po wakacjach? odpoczęliście? |
![]() ![]() |
![]() |
#1479 |
Raczkowanie
|
Gosia i Aussiewoman, trochę czuję się w nich jak w piżamie, ale są bardzo wygodne
![]() Eva, też jestem przeciwniczką słodzików. |
![]() ![]() |
![]() |
#1480 |
Zadomowienie
|
Dzień dobry
![]() Miszku, dziękuję, dostałam i przesłałam już kasę ![]() No i gratuluję, w końcu wiem o co chodzi, bo fejsbuka nie mam i nie wiedziałam o co chodzi i zdjęć nie widziałam ani nic, ale serdecznie gratuluję ![]() ![]() Dziewczyny, super zakupy. Kosmetyczne niezmiennie cieszą me oko. A spodnie mi się m@skotka bardzo podobają, lubię takie, szczególnie teraz, kiedy nie chadzam chwilowo do pracy, to są dla mnie ideałem na ciepłe dni. Wygodne i przewiewne. Jakiś czas temu kupowałam w Tchibo, tylko że są jednokolorowe. Bardzo je lubię. Po domu do noszenia mam dwie pary przywiezione z Turcji. Trochę za pstrokate dla mnie do chodzenia w Pl po dworze, ale po domu super i pewnie na wakacje do ciepłych krajów też zabiorę ![]() Uklika, dzięki za info, kusi mnie ta Czarnogóra, tylko na tę chwilę odległość trochę odstrasza, ze względu na małe dziecko. Ale zobaczymy ![]() Miłego dnia Dziołszki
![]() |
#1481 |
|
Aussie, po co Ci Ramadan?
![]()
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#1482 |
Zakorzenienie
|
Ja chcę kawy! Rozleniwia nieco taka słoneczna pogoda...
|
![]() ![]() |
![]() |
#1483 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1484 |
Zakorzenienie
|
...a mnie irytuje wątpliwej jakości muzyka na plaży, na co trzecim kocyku dyskoteka
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1485 |
Zakorzenienie
|
Caffe, sto lat temu były 2 słodziki, aspartam i sacharoza, oba chemiczne. teraz możesz poszukać czegos z natury, czyli ksylitol, stevia albo daktyle
![]() ![]() Edytowane przez Kamlisa Czas edycji: 2016-06-06 o 12:48 |
![]() ![]() |
![]() |
#1486 |
|
Aussie, no tak, myslisz o poscie
![]() Nie lubie chodzic na Iftar wlasnie z tego powodu. Zreszta, jem & pije normalnie caly dzien. Caffe, to na plazy ludzie graja glosno muzyke? U nas nie mozna, plynie lekka muzyka z glosnikow, bardzo cicha, podobna jak w salonie kosmetycznym, relaksujaca, a jak ktos chce swoja to tylko na sluchawkach wolno.
![]() |
#1487 |
Zakorzenienie
|
Eve, tak - zdarza się, głównie młode pokolenie. Plaże są na wpół dzikie, głośniki? To nie do pomyślenia... Z założenia ma być piękno i cisza natury. Rzeczywistość bywa inna.
Nie napisałaś jak ci się podoba komplet do garażu ze zdjęcia (poprzednia strona) nie wiem - co to za samochód? |
![]() ![]() |
![]() |
#1488 |
|
Woooooowwww!!!! ![]() ![]() ![]() Jak moglam przegapic ten piekny set ![]() ![]() Autko to Pinifarina H2 Speed oczywiscie concept hybryda. Nie umiem sie przekonac do tych nowosci, kocham zapach benzyny. Chce tam silnik V12 a nie jakies cuda-wianki. Auto piekne, silnik do wymiany ![]() ![]()
![]() |
#1489 |
Zadomowienie
|
też bym co nieco oddała
![]() nie mam ostatnio na nic czasu, dni lecą w takim tempie, że momentami mnie to przeraża. a nawet do pracy nie chodzę.... Fuerta, pamiętam, że na początku roku pisałaś, że chcesz do czerwca zmienić robotę, coś widać na horyzoncie ?
![]() |
#1490 |
Zakorzenienie
|
Eva - Pini...co??? Świetna nazwa, ha, ha - genialnie pasuje do tego samochodu.
Widziałaś efekty współpracy Ferrari i Colnago? To są dopiero przystojniaki... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1491 |
|
Caffe, Pininfarina to od nazwiska projektanta! Slynnego projektanta z Turynu.
Stara dobra firma z duzymi osiagnieciami. Kiedys bylam u nich. Wrzuc w Google, warto zobaczyc ich design samochodow, Ferrari tez przerabiali na Pininfarina Nie wiem czy w Internecie sa wszystkie ich projekty ale biurko Pininfariny jest czesto podrabiane przez Chinczykow. Tak jak I fotel Le Corbusier. Moje male zboczenia zawodowe ![]() Bylam kiedys Sent from my iPhone6+ using crap Tapatalk ---------- Dopisano o 18:22 ---------- Poprzedni post napisano o 18:19 ---------- Znalazlam, to jest biurko Pininfarina ![]() A to Le Corbusier fotel ![]() Sent from my iPhone6+ using crap Tapatalk ---------- Dopisano o 18:27 ---------- Poprzedni post napisano o 18:22 ---------- Pininfarina to legenda Zobacz Mercedes 1964 dream car SL230 ![]() ![]() ![]() Sent from my iPhone6+ using crap Tapatalk ---------- Dopisano o 18:38 ---------- Poprzedni post napisano o 18:27 ---------- O samochodach, motorach, etc. I o design moglabym mowic godzinami ![]() ![]() ![]() Dzika plaza?! Jaka dzika plaza? Ma byc lezak, parasol, bar & kelner z drinkami No chyba, ze wyskok yachtem na wysepke , to wtedy moze byc dzika ![]() Sent from my iPhone6+ using crap Tapatalk
![]() |
#1492 |
Zakorzenienie
|
Eve, piękny, piękny, piękny ten Mercedes!!!
![]() Biurko mi się nie podoba, Corbusiera oczywiście znam. Ciekawa historia z Pini... eee...eee... coś tam. Rzeczywiście. Poczytam sobie. ![]() Kama, masz racje, to musiał być aspartam. Te nowsze są bezpieczne? |
![]() ![]() |
![]() |
#1493 |
Zakorzenienie
|
Caffe, stevia to roslina, możesz ja sama hodowac, kupic liscie albo, jak ja, wersje już przerobione
![]() http://betterstevia.pl/?gclid=CJ-18a...FQ5mGwodgzYFcQ ksylitol http://www.poradnikzdrowie.pl/zywien...ego_37378.html |
![]() ![]() |
![]() |
#1494 |
Zakorzenienie
|
Kama, dzięki - poczytam o ksylitolu, nic o nim nie wiem. O stewii jestem doinformowana
![]() Ciasteczka w wersji kokosowej dziś są nawet lepsze, ale one były z dodatkiem tłustej śmietanki kokosowej. ---------- Dopisano o 22:10 ---------- Poprzedni post napisano o 22:08 ---------- Wonder, nie polecam długich podróży samochodem z małym dzieckiem. Lepiej odpoczywałem lecąc samolotem, zamawiamy ekspresową odprawę, nie trzeba stać w kolejce - fajna sprawa. ---------- Dopisano o 22:11 ---------- Poprzedni post napisano o 22:10 ---------- Fuerta już pewnie pilotuje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1495 |
Zakorzenienie
|
Hej.
Kawa ![]() Kam używasz mydła Savon noir? https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...lingujace.html Lubisz? Polecicie mi jakieś fajne mazidło do szorowania facjaty?Może byc właśnie peelingujące.. ---------- Dopisano o 08:51 ---------- Poprzedni post napisano o 08:45 ---------- Też mam piankę vita liberata.Dokupiłam nowa rekawicę(uwielbiam)Kazdy balsam brązujący(nie tylko droga v.l)układa się na ciele bez smug.Rękawica jest best! Z Biodermy jest tez pianka do demakijazu(niebieska) |
![]() ![]() |
![]() |
#1496 |
Gang Iren
|
Miszka, to lubiłam. Bardzo przyjemne.
http://www.beautybulletin.com/media/...1417439532.jpg Bardzo często ten produkt kupuję, bo świetnie oczyszcza twarz. Ja mam problem z zaskórnikami, a to dobrze działa: https://d3r2zleywq7959.cloudfront.ne...565_xlarge.jpg
#1497 |
Zakorzenienie
|
Dzięki Gosiu.Zaraz poczytam
![]() Kupiłam peeling wygładzający z borówką Nacomi https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,7...do-twarzy.html i czarne mydło tejże firmy Savon noir https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,6...avon-noir.html |
![]() ![]() |
![]() |
#1498 |
Zakorzenienie
|
Czy u was też dzisiaj wieje zimny, niczym syberyjski wiatr? Wystroiłam się do pracy w sukienkę bez rękawka i przeżyłam termiczny szok. Dobrze, że zabrałam "na w razie czego" szal
![]() Strasznie zakręcony będzie dla mnie ten tydzień. Dobrze, że wakacje już za 2 i pół tygodnia, to chociaż szkolne sprawy odejdą. Kama wyjeżdża na swoje wakacje co oznacza, że moje też się już zbliżają ![]() Obejrzałam pierwsze 5 odcinków nowej serii GoT. Na dzisiaj został odcinek 6. Nie mogę się doczekać. Ktoś powiedział Tż, że ludzie dzielą się na tych co nienawidzą GoT lub kochają. Ja kocham, a on nienawidzi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1499 | |
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1500 |
Zakorzenienie
|
Kawa, kawa, kawa!
Miszka, Vita Liberata zakupiona z twojego polecenia - w tamtym roku bardzo polecałaś i rzeczywiście byłam zadowolona ![]() Do oczyszczania mam Korres, z gatunku treściwych, odżywczych, lubię bo jest delikatny i nie przesusza. Jako piling stosuje tonik Mezo Bielendy. ---------- Dopisano o 11:39 ---------- Poprzedni post napisano o 11:03 ---------- Maskotka, do spodni 'piżamowych' jakoś nie mogę się przekonać, ale mam kombinezon z podobnego materiału, w drobne, bardzo kolorowe kwiatki, typu 'łączka' - uroczy jest ![]() Dziewczyny, jakie macie pomysły na letnie stylizacje? Coś ciekawego ostatnio wam w oko wpadło? Latem lubię szalone, kolorowe wzory - tak, ja minimalistka ![]() I oczywiście sportowy styl, bo wszędzie jeżdżę na rowerze ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:51.