![]() |
#1471 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Majówki 2016 sezon V epizod unboxing
Cytat:
![]() Aaa, skłamałam, jeszcze mam czwarte ![]() Domówiłam ostatnio takie w groszki u tego sprzedawcy, tu masz caaałą masę wzorów do wyboru http://allegro.pl/przescieradlo-z-gu...694206089.html I też polecam, bardzo ładne i dobre jakościowo Ja wzięłam sobie do kompletu z prześcieradełkiem na przewijak od tego samego gościa, tak to wygląda u mnie Tak, wiem, że to już schiza i przesada ![]() W każdym razie, mówiąc głosem rozsądku, pewnie ze dwa zwykłe prześcieradła spokojnie by wystarczyły ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1472 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
A jak po praniu? Cytat:
No ja mam właśnie 56,62/68 tylko spakowane i to też takie mniejsze najpierw brałam, a reszta tych 68 to leży w pudle no i będzie czekać na swoją kolej. Z tych kocyków bawełnianych to jest w Ikei taki z misiem, ma w sobie chyba 80% bawełny więc jego też wzięłam, żeby chociaż jeden mieć na początek ![]() ![]() U mnie materac chyba ma 12 cm.. mamy coś takiego http://ecx.images-amazon.com/images/I/31IVNt5LdtL.jpg Edytowane przez 201701091517 Czas edycji: 2016-04-19 o 08:58 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1473 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja mam łóżeczko 120x60, długo się zastanawiałam i wzięłam ten większy rozmiar bo ponoć wtedy dziecko mniej się odkopuje, można je lepiej zawinąć itp. Ale jak włożyłam kołderkę do łóżeczka to jakaś zbyt obszerna mi się wydaje. I sama nie wiem czy dobrze zrobiłam. Ale kołderka i tak się pewnie nie przyda przez pierwsze miesiące, wystarczy kocyk Cytat:
Szkoda, że nie masz f&f u siebie. Ja mam mnóstwo ubranek stamtąd i mogę powiedzieć, że na równi z h&m to mój ulubiony sklep z dzieciowymi ciuszkami ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:04 ---------- Poprzedni post napisano o 10:01 ---------- Nasz materacyk ma ok 9-10cm wysokości no_doubt zapomniałam wcześniej napisać - Michalinka piękne imię ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1474 |
Zakorzenienie
|
Komoda pełna a tu jedno z dwóch prań..
Lambada-Majster.
![]() |
#1475 |
Przyczajenie
|
masakra i weź to sobie poprasuj
|
![]() ![]() |
![]() |
#1476 |
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry!
Miałam stracha w nocy, kilka mocniejszych skurczy mnie złapało ![]() Kaylla, uszka do góry kochana! już niedługo. |
![]() ![]() |
![]() |
#1477 |
Zakorzenienie
|
Hello bejbz!
Kocyk Womar - ja mam, wyprałam i jest nadal super i mięciutki więc Nie wiem o co cho, może kwestia wody? Detergentów? ![]() Ale się już dziś zmachalam a ledwo co zrobiłam - farsz na pierusy, odkurzylam, zrobiłam pranie, umylam kabinę a jakbym doły kopała przez 3 dni i noce ![]() Chyba urodzę smoka wawelskiego - dziś była tragedia w kilku aktach z tą zgagą, wrrr Dziś mój tż nieśmiało zaproponował żebym może już wyprać jakieś pościele dla Nineczki żeby były gotowe w każdej chwili - no ma zapłon tatuś ![]() ![]() Ann, dzielna wojowniczko, odespij troszkę ![]() Roses! Kciuki za przypływy i odpływy! PS. Chyba jestem dziś znów niemile widziana po południu w domu więc się muszę umówić na jakąś kawę bo K. Ma chiba jakiś plan działania i podpytuje o moj terminarz na dziś. ..
Nina 02.05.2016 ![]() ![]() Edytowane przez Monanka83 Czas edycji: 2016-04-19 o 09:18 |
![]() ![]() |
![]() |
#1478 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Wiem, że Mona prała i że jej wygląda całkiem ok. Ja też załowałam zaraz po praniu że w wogole uprałam, ale jak to nie prac? Potem zalowałam ze kupiłam, a teraz wiem ze kupiłabym go znów ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1479 |
Zakorzenienie
|
To najgorsze :mdleję:
Szkoda, że pralka nie ma takiej opcji. Jadę na miasto, bez majkapu, tylko rzęsy pociągłam. Zobaczę może będą mieli prześcieradła i nie będę musiała kupować online. I kupię rzepę, bo będę szyć śliniaczki ![]() A ciuszki może za ten czas przeschnął ![]()
![]() |
#1480 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Powiedz mi ten ochraniacz to masz na całe łóżeczko bo na zdjęciu widzę tylko na dwóch bokach i nie wiem czy to tak specjalnie zrobiłaś, oni piszą rozmiar 360x30 nie bardzo to mój żelek rozumie, moja siostra ma byc w ikei i tam miala mi kupic zwykly biały na "kiedyś tam" ale teraz widze ze on ma taniej tylko nie rozumiem rozmiaru ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1481 |
Zakorzenienie
|
Alo mamity i lusesity,
witam się po ciężkiej nocce z bólem łba. Na szczęście trochę lepiej i mogę przyjąć jakąś pionową pozycję. Choć pewnie coś zjem i do wyra wrócę. No nie wiem, czy się czymś przytrułam i ten ból łepa mnie nawiedził, ale to było straszne... NIGDY tak mnie głowa nie naparzała jak wczoraj. Dziś na 19.15 wizyta u doktorka. Zobaczymy co tam u mojej kruszynki.
![]() |
#1482 | |
Zakorzenienie
|
Mialavi, ok, będę czesała
![]() ![]() Mam jeszcze kocyk dzianinowy z ikei ze słonikiem (też chyba ma naturalny skład) i on po praniu wygląda super ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1483 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ogarnęłam mieszkanie, pranie powieszone, czas na prasowanie. Kliknęłam ten laktator i butelkę, zaraz jeszcze wyparzę smoczek i te nakładki i wrzucę do torby ![]() dzisiaj mojego synka imieniny a on dalej w brzuszku siedzi ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1484 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Martunia po prostu synek grzeczny i trzyma się tu umowy dziś jest 19 nie zapominaj ![]() 6 kocyków ![]() Edytowane przez mialavi Czas edycji: 2016-04-19 o 09:46 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1485 |
Konto usunięte
|
Na stronie smyka właśnie znalazłam coś takiego
![]() http://www.smyk.com/smiki-follow-you...-70x80-cm.html Całkiem spoko się wydaje, są inne wzory (żeby nie było, że tylko chłopięce), ciekawe też jaki w dotyku itp ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1486 |
Zadomowienie
|
Martunia pokazesz ten kocyk?szukam wlasnie takiego na lato.
Laktator jaki kupujecie?elektroniczne?
#1487 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1488 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale pamiętam że z córką dużo kocyków też miałam i się przydały, ja ją prawie cały czas w salonie na kanapie miałam więc kocyk leżał non stop i szybko się brudził więc trzeba było często nowe kłaść, do tego jeden leżał w wózku, drugim przykrywałam w wózku (urodziła się 4.09 więc długo kocyk był potrzebny) |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1489 |
Zadomowienie
|
Szczęściara
![]()
#1490 |
Zakorzenienie
|
Mam złośliwą bestię a nie dziecko! 2 godziny zapisu, jadłam, piłam i tańczyłam a on NIC!!! Spał jak kamień! Na usg się trochę ruszył, ale nadal nie jest to harlem shake. Ale malutki jest, ok 2700 g, 15 centyl, donoszony, można rodzić
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1491 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1492 |
Zadomowienie
|
Kocie to super bedzie Ci lzej go urodzic mam nadzieje.Ja sie dowiem ile moja mala wazy w poniedzialek. Pewnir juz grubo ponad 3kg ;-( troche mnie to niepokoi. A łaknienie na słodycze i w ogole na jedzenir mam nieziemskie w tym tygodniu. Tyje w tempie 1kg tygodniowo...juz mi bardzo ciezko jest...
#1493 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1494 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1495 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ten co na zdjęciu jest z Dolly i on jest na połowę łóżeczka http://www.dolly.com.pl/pl/ochraniac...rozowe-kokardy Chociaż ma nieco inną rozmiarówkę niż takie typowe Natomiast drugi mam od mami-sklep, ten co najpierw pudrowy zamówiłam a później na szary wymieniłam i szary już jest super. Więc nie dość, że mam dwa to jeszcze oba szare ![]() ![]() W każdym razie jeśli masz łóżeczko 120x60 to jak chcesz ochraniacz dookoła to szukasz rozmiaru 360cm a jak na połowę to 180cm ![]() Aaa i pokaż pościel do wózka ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja też mam z 6 kocyków łącznie... Cytat:
Nieco się rozwlekł po praniu ale jak go uprasowałam to jest już ok. Następnym razem muszę na płasko suszyć. Jak byłam w ubiegłym tygodniu w naszym Tk Maxx to jeszcze wisiał ![]() Cytat:
![]() Długo się głowiłam i ostatecznie kupiłam elektryczny Lovi Prolactis |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#1496 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1497 |
Zakorzenienie
|
Ja się nadal przypominam, ze mam jeszcze jeden kupon na philips -Avent - szczegóły TUUUUU.
Jak coś, to pw.
![]() |
#1498 |
Zakorzenienie
|
Ja to mam szczęście. Mąż wszystko uprał i uprasował, ja tylko powkładałam do szafy
![]() Co do laktatora, ja kupiłam akuku ręczny. Kierowałam się głównie ceną. W necie jak się poczyta recenzje nie narzekają na niego, więc powinno być ok.
![]() |
#1499 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Urshoola doskonale rozumiem Wasze dylematy czy kupić coś do mieszkania czy dla dziecka. U nas budowa domu w trakcie i tam też wydatki się sypią... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1500 |
Zakorzenienie
|
Dzien dobry
![]() Dzis odbebnilam ostatnia wizyte cukrzycowa... oby moja cukrzyca tez sie niedlugo ze mna pozegnala ![]() A na ktg mialam najbardziej plaski wykres odpowiadajacy za aktywnosc macicy. Co za niespodzianka. Bez lekow a zapis lepszy niz na lekach ![]() Za pol h cos zjem i ide spac bo mam jakis niedobor snu... Ciekawe co u Rose? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:12.