![]() |
#1471 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: nowości kosmetyczne
Cytat:
![]()
![]() |
#1472 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1473 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1474 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1475 |
Wtajemniczenie
|
Ja kupiłam w zwykłej drogerii. Znalazłam je przypadkiem bo nawet nie wiedziałam ze coś takiego wyszło. Chodziłam sobie po drogeriach i szukałam czegoś fajnego do ciała, czego jeszcze nie miałam i nic nie mogłam znaleźć. A tu taka niespodzianka. Tam akurat była cała seria ale z kasą trochę cienko to zakupiłam tylko masełko.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1476 |
Wtajemniczenie
|
Pewnie niedługo nie będzie problemu ze znalezieniem tej serii ale teraz w sklepach robią inwentaryzację to pewnie nie chciało im się sprowadzać. Powodzenia w szukaniu.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1477 |
Zakorzenienie
|
Dzięki Donia
![]() ![]() Mimbi nie mam pojęcia - mam nadziję, że nie będą bardzo kryjące; jak dorwę je gdzieś w sklepie to zdam relację ![]()
![]() |
#1478 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1479 |
Zakorzenienie
|
Ja też nie widziałam jeszcze tych błyszczyków
![]() Za to muszę się poprawić, nowy Garnier do twarzy ma w Polsce nazwę NutriDermist a nie jak pisałam Nutritionist ![]() No i widziałam wreszcie róże do policzków Bell Planete ![]() ![]() Są tez nowe eyelinery w płynie Virtual, i jest wśród nich (na moje oko) odpowiednik turkusowego z letniej kolekcji IsaDory ![]()
#1480 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1482 |
Zakorzenienie
|
kupiłam złoty brokatowy linerek
![]() Jak gdzieś ustrzelisz te cienie to daj znać koniecznie ![]() kasienka.b- trzymaj się ![]() ![]()
#1483 | |
Wcale nie be, tylko cacy kasieńka
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1490 |
Zakorzenienie
|
Było już o nowościach Maybelline? Miałam tylko chwilę w drogerii i nie obejrzałam nowego błyszczyka shiny licious i jakiegoś tam tuszu z brokatem. Puder nabłyszczający jest tylko w kolorze różowym?
![]()
#1491 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1492 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1493 |
Wtajemniczenie
|
Nowosci Soray'i
![]() Sweet Kiss - błyszczyk do ust w tubie 10 niesamowicie błyszczących odcieni! Błyszczyk zapewnia lustrzany blask oraz delikatny kolor. Gwarantuje efekt pełnych ust. Ma apetyczne, owocowe zapachy – różne dla każdego koloru. Pojemność: 10 ml Lip Gloss – błyszczyk do ust z aplikatorem 10 soczystych i intensywnych odcieni! Błyszczyk zapewnia głęboki i pełen blasku kolor. Gwarantuje długotrwały efekt oraz pielęgnuje i chroni delikatną skórę ust. Zamknięty w eleganckim opakowaniu z aplikatorem. Pojemność: 7 ml Kredki do oczu Soraya to idealne wykończenie i podkreślenie makijażu oka. Zawierają *witaminę E *aloes Powiększająca usta perłowa pomadka do ust 15 niesamowicie połyskujących odcieni! Pomadka zapewnia ustom niezwykły blask koloru i świetlisty połysk. Jest idealna do podkreślenia efektu rozświetlającego makijażu. Działa powiększająco i ujędrniająco oraz wykazuje działanie ochronne na delikatną skórę ust. Masa: 4,5 g Nawilżająca, matowa pomadka do ust 15 niezwykle zmysłowych odcieni! Pomadka zapewnia ustom głęboki i intensywny kolor, tworzy podstawę klasycznego i eleganckiego makijażu. Gwarantuje długotrwały efekt. Dodatkowo recepturę pomadek wzbogacono o witaminę C, która działa przeciwstarzeniowo na delikatna skórę ust. Masa: 4,5 g
#1494 |
Wtajemniczenie
|
ciąg dalszy nowości:
Maskary firmy Soraya to połączenie składników takich jak: *Masło kakaowe odżywia i nawilża rzęsy wzmacnia elastyczność *Białko Jedwabiu, d-Panthenol i Lanolina działają łagodząco zapobiegają podrażnieniom oczu *Woski pszczele wzmacniają i uzupełniają naturalną strukturę rzęs Extreme volume & long mascara - pogrubiająco–wydłużająca z proteinami jedwabiu Specjalnie dobrany kształt szczoteczki zapewnia efekty większej objętości i długości, precyzyjnie pogrubiając i wydłużając rzęsy. Dzięki zawartości naturalnego wosku maskara odżywia, wzmacnia i uzupełnia naturalną strukturę rzęs. Szczoteczka gwarantuje precyzyjne nałożenie i rozprowadzenie tuszu na każdej rzęsie, nie sklejając ich. Przebadano dermatologicznie i okulistycznie. Pojemność: 7 ml Extra curl & volume mascara podkręcająco – pogrubiająca z proteinami jedwabiu Specjalnie dobrany kształt szczoteczki gwarantuje rzęsom ekstremalne podkręcenie i pogrubienie. Maskara odżywia, wzmacnia i uzupełnia naturalną strukturę rzęs. Szczoteczka precyzyjnie rozczesuje rzęsy, zapewniając im zalotny i uwodzicielski kształt oraz wygląd. Przebadano dermatologicznie i okulistycznie. Pojemność: 7 ml Super long & curl mascra wydłużająco – podkręcająca z proteinami jedwabiu Specjalnie dobrany kształt szczoteczki zapewnia efekt niesamowicie długich i ekstremalnie podkręconych rzęs. Maskara doskonale pielęgnuje rzęsy, wzmacniając ich elastyczność i zapobiegając łamaniu się. Szoteczka gwarantuje idealne rozprowadzenie i doskonałe rozczesanie rzęs. Przebadano dermatologicznie i okulistycznie. Pojemność: 7 oraz ekskluzywna seria przeciwzmarszczkowa ![]() http://www.s☠☠☠☠☠☠☠☠☠/products.php?gr...&categoryId=60 SHAUMA ma jakieś nowe fliudy do włosów ![]()
#1495 | |
po prostu Em :)
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1496 |
Zakorzenienie
|
Wypatrzyłam dziś parę nowości
ZIAJA - szampony i odżywki kolor zaprogramowany: włosy blond, włosy rude/brązowe i włosy ciemne, płowiejące - szampon i odżywka skręt zaprogramowany - każdy rodzaj włosów kręconych, włosy podatne na skręt (kupie na pewno ![]() - szampon i odżywka wygładzenie zaprogramowane - włosy trudne do ułożenia, suche, szorstkie, farbowane - maska od-nowa włosów - włosy zniszczone, farbowane Szampony kosztują koło 7-8zł, odżywki 6-7zł, a maseczka niecałe 6zł. Na stronie Ziaji można poczytać więcej DERMIKA Maseczki piękności w 6 nowych wersjach: - Alabaster - maseczka superwygładzająca z enzymami do każdego typu cery - Tajemnica młodości - maseczka przeciw zmarszczkom i bruzdom na twarz, szyję i pod oczy - Sexyline - maseczka ujędrniająca na dekolt i biust - Senne marzenie - maseczka regenerująca na noc przeciw starzeniu się suchej skóry - Odkrycie - maseczka-peeling z ziarenkami jojoba - Nocne życie - ekspresowa maseczka bankietowa pod makijaż do każdego typu cery Maseczki dostępne w podobnych saszetkach jak te znane, cena też ta sama - koło 5zł. No i testowałam dziś te nowe szminki WaterShine Elixir Maybelline za 23,99zł. Spodobały mi się ![]() ![]() Aaa, i jeszcze Bell znów jakąś niespodziankę szykuje, bo słyszałam jak przedstawiciel mówił sprzedawczyni, że będą nowe pudry Kameleon ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1497 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1498 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() O te cienie Velvet Pani też pytała kiedy będą, ale coś się ten przedstawiciel motał w zeznaniach, więc chyba nieprędko ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1499 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Mam ochotę na te maseczki ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1500 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:55.