|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#15031 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - Część II
Cytat:
|
|
|
#15032 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#15033 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
To jednak nie tylko paznokcie ucierpiały ![]() No ale najważniejsze, że żyjesz !!!
|
|
|
|
|
#15034 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#15035 |
|
Zakorzenienie
|
uh, dzięki za odpowiedzi nt. dostawy kurierskiej. hm, a w takim razie, orientuje się ktoś do kiedy można w COKach kupować z 7?
|
#15037 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Tylko, czy nam będzie się udawało zebrać zamówienia na taką kwotę, by nie płacić za małe zamówienie ? |
|
|
|
|
#15038 |
|
Zadomowienie
|
Sprawa Wód Toaletowych nie była priorytetem mojego telefonu, spytałam przy okazji, żeby rozwiać wątpliwości powstałe w wątku. A w Panoramie to też nie zawsze piszą o takich rzeczach szczegółowo. W końcu od tego jest Centrum Obsługi Konsultantek, żeby służyć pomocą w każdej sytuacji.
|
#15039 |
|
Zakorzenienie
|
dziękuję!
|
#15040 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
by nie płacić za małe zamówienie wystarczy złożyć jedno zamówienie za 150 zł a kolejne na minimum 50zł |
|
|
|
|
#15041 | ||||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|
#15042 |
|
Doncia
|
|
|
|
|
#15043 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Jak wytłumaczyć, że nie możemy zamówić na konkretny termin, bo wartość kosmetyków jest niższa niż limit ? Mniej problemów będą miały te z nas, które mieszkają blisko COK, ale nie wszyscy są w tak komfortowej sytuacji Ciekawi mnie też, jak firma rozwiąże problem z brakami, bo jeśli w ciągu 2 tygodni nie są w stanie ich dostarczyć, to pewno często będzie tak, że dostaniemy je po upływie 2 kampanii, czyli częściej klienci mogą z nich rezygnować. ![]() W katalogu 8 ryzykuję i podaję wszystkie terminy, będzie to test na tych, którzy robią zamówienia w ostatniej chwili, nie dlatego że nie mają czym zapłacić, tylko myślą że dla nas konsultantek to pryszcz Rozpisałam się, ale to są moje , trzymam za wszystkich
|
|
|
|
|
#15044 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Ja zawsze zamawiam tylko na 1 termin ( tzn na pierwszy możliwy termin na Cok). Jak mam później jakieś zamówienia które przekroczą 50 zł to znów paczka na Cok..a jak mniejsze albo komuś zależy na czasie idę i kupuję w coku ![]() A te 3 terminy puszczam se koło uszu bo i tak z nich nie skorzystam Teraz na pczkę mogę mieć 25 czerwca na cok a regularną dopiero mam na 3 lipca.. Gdybym miała normalny termin dostawy do domku to pewnie że wolałabym aby mi paczki pod drzwi wnosili
|
|
#15045 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale to nie jest mało. Jak mi klientka jedna się zgłosi na dany termin z jedną rzeczą albo dwoma za 10-20zł to będę musiała coś dobierać, bo nie widzi mi się płacenie za paczkę. Chyba że po prostu podzielę zamówienie swoje i mamy na 3 terminy. Na pierwszy pewnie zbiorę na 150zł, a dla siebie będę zamawiała po prostu na następne terminy. |
|
|
|
|
#15046 | |||
|
Zakorzenienie
|
Nie było mnie zaledwie jeden dzień a tu tyle postów do czytania miałam
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Czuć cynamon- a ja go uwielbiam, dlatego wzięłam
|
|
#15047 |
|
Raczkowanie
|
kolejna absurdalna aukcja
- ciekawe czy znajdzie się jakiś chętny??http://allegro.pl/item206284836_pust...r_blanca_.html widzę, że ta Pani znalazła sposób na wzbogacenie się ......... - śmiechu warte |
|
|
|
#15048 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
. Naturalnie jak już się zdecyduję to dam zanć na którą![]() Cytat:
Przepraszam za malutkiego of topa
|
||
|
|
|
#15049 |
|
Raczkowanie
|
Śliczna szynszylka, ja mam identycznego urwisa. Kochany też jest. Jak dobrze widze Twój też standardzik. Przepraszam za malutkiego of topa [/quote]Tak, to standardowa szynszylka
|
|
|
|
#15050 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
i jeszcze za koszty przesyłki zapłaci
|
|
|
|
|
#15051 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#15052 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej
wiem, że dawno nie pisałam, ale czytam wszystko na bieżąco Wiem też, że była mowa o poduszeczkach żelowych do butów i opinie były pozytywne Mam tylko pytanie: czy przesuwają się one w butach i najważniejsze...Czy nie powodują odparzeń (teraz jest upał i w ogóle) ?
|
|
|
|
#15053 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
a jak wasze zamówienia na k08? ja mam nadzieję że będzie lepiej niż w k07 tamten katalog nie zachwycił klientek
|
||
|
|
|
#15054 |
|
Zakorzenienie
|
moja klientka mówi, że odkąd ma te wkładki żadne buty jej nie odparzyły. nic jej się też nie przesuwało, ale inne dziewczyny pisały, że w sandałkach się to zdarzało
|
|
|
|
#15055 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Najpierw mi troszkę "przeszkadzały" (to znaczy-mam na myśli to, że je czułam, bo one mają taką powierzchnię z "wypustkami"..... )ale to przez pierwsze 10 minut, potem już ok. Fajne wrażenie jak się ich używa, ja się czułam tak, jakbym chodziła po czymś milutkim, mięciutkim, po czymś wypełnionym wodą ![]() Po kilku użyciach zupełnie zapomniałam, że one są w butkach, tak mi się super w nich chodziło. I wczoraj jak wracałam z uczelni zaczęło lać:/ Jak mi zmokły buty i te wkładki to się odkleiły, więc je wyciągnełam... i jak przeszłam kilka kroków, to od razu zatęskniłam za tymi wkładkami w butach ![]() Ale moja koleżanka założyła je do klapek (klapków? ), takich na dość wysokim koturnie, i jej się one ciągle wysuwały...Więc to pewnie zalezy od nogi, od materiału z którego jest wykonany but ![]() W każdym razie ja gorąco polecam ![]() Aha, i ja noszę je do sandałków... I jeszcze jedno - nie miałam żadnych odparzeń
|
|
|
#15056 |
|
Zakorzenienie
|
Ja miałam duże zamówienie w K07. A na katalog 08 mam od dwóch osób. Cienko to widzę.... A już w czwartek będę składała zamówienie. Muszę napisać czy coś chcą klientki, bo zawsze im przypominam.
|
|
|
|
#15057 |
|
Zakorzenienie
|
ja pamiętam że raz były jakieś wody, co były fioletowe, żółte i czerwone, to zamawiałam po 1 sztuce z każdego zapachu i przyszły wtedy. ja nie wiem już jak to jest dokładnie... avon jak zwykle nic nie wie :/ jutro jeszcze do nich zadzwonie na infolinię żeby mieć 100% pewności.
poza tym mam słabe zamówienie z K08. na razie tylko 110 zł, a w piątek składam zamówienie
|
#15058 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#15059 | ||
|
Zakorzenienie
|
Nie było mnie 2 dni, a tu tyle do nadrobienia [4 strony]
Ale już to zrobiłam. ![]() Cytat:
Cytat:
|
|
#15060 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
u mnie też zamówienie z kat.7 było dość duże -a jak będzie z kat.8 okaże się w piątek -bo do tego dnia zbieram zamówienia |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:57.

ja nie wiem przecież to jest tak oczywiste zawsze w demo zamawiało sie jeden produkt. Jak można dzwonić w takiej sprawie

i podaję wszystkie terminy, będzie to test
na tych, którzy robią zamówienia w ostatniej chwili, nie dlatego że nie mają czym zapłacić, tylko myślą że dla nas konsultantek to pryszcz
za wszystkich
Gdybym miała normalny termin dostawy do domku to pewnie że wolałabym aby mi paczki pod drzwi wnosili 

. Naturalnie jak już się zdecyduję to dam zanć na którą

), takich na dość wysokim koturnie, i jej się one ciągle wysuwały...