![]() |
#1501 |
Zadomowienie
|
Dot.: Dzieciaczki lutowo-marcowe 06
Oto link do aukcji http://www.allegro.pl/item122722268_...cja_wys_0.html
Mateuszek dostał to w prezencie. Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
#1503 |
Zadomowienie
|
My też właśnie wróciliśmy ze szczepienia. Waga Kamika się nie zmieniła - wazy 7300. Też ma 5 miesięcy .
U nas nadal nabardziej podobają mu się grzechotki. BArdzo lubi "jeść" taką palstikową miękką książeczkę. MAmy karuzelkę która ma różne rodzaje muzyczek i KAmil teraz walczy i sam je przełącza (rękoma, nogami i ...głową). POza tym zwierzaczki z karuzelki układa się n adomku gdzie są te przyciski i KAmil je wyciąga i bawi się domkami. NAdal interesuje go mata - ale zmieniam mu zabawki. Dzisiaj zainstalowałam mu w łóżeczku (po drugiej stronie od domku od karuzelki ![]() ![]() Jutro jadę na zakupy (trzeba wyprawkę do żłobka zrobić) i pewnie coś kupię. Tylko co?? Mąż przyjechał idę obiad podgrzać ![]()
#1504 |
Zadomowienie
|
Eeeeeee no super ten ocean
![]()
#1505 |
Zakorzenienie
|
Tak fajny ten ocean, tylko gdzie ja bym go postawiła
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1506 |
Zakorzenienie
|
Mateusz zasnął
![]() ![]() ![]() Kasiulko są jakieś fajne promocje w smyku? Muszę się tam wybrać jak Mati wyzdrowieje. |
![]() ![]() |
![]() |
#1507 |
Zakorzenienie
|
Płatku ja to do pracy chodze odpoczywac normalnie
![]() ![]() ![]() ![]() W Smyku promocje sie skonczyły niestety - są jeszcze jakies smętne resztki ale same letnie ciuszki. A te jesienno-zimowe są cudne ale droooogie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1508 |
Zadomowienie
|
Kasiulko a gdzie ten Noworodek? To jakiś sklepik internetowy?
"Dziecko może nauczyć dorosłych trzech rzeczy: cieszyć się bez powodu, być ciągle czymś zajętym i domagać się ze wszystkich sił, tego czego się pragnie." Paulo Coelho ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1509 |
Zakorzenienie
|
Tak Smyk jest drogi, ale ciuszki super i dobry gatunek. Tylko nasze szkraby tak szybko rosną, że nieraz wyciągne coś co kupiłam lub dostałam wcześniej na większy rozmiar i okazuje się akurat, albo za małe
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1510 |
Zadomowienie
|
Kostka -- Noworodek to forum o dzieciaczkach, gdzie jest m.in. dział dotyczący sprzedaży
![]() www.noworodek.pl Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
#1511 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny a gdzie kupujecie body? Ja chciałam kupic Oliwce kilka z długim rękawkiem, ale w Smyku są drogie a w marketach na dzialach z ciuszkami wisiały same badziewia.
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1512 |
Zakorzenienie
|
Kasiulko ja kupuję w 5-10-15 lub w sklepie Bobas tam są firmowe ciuszki możesz wejść na stronę drewexu, ale z ciuchów kupuje przeważnie body bo są ceny nie lepsze niż w Smyku.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1513 |
Zadomowienie
|
U mnie w mieście jest hurtownia bawełniana i tam kupuję body. Jakość może nie jest idealna ale jak kupiłam przed urodzeniem to w jednym jeszcze do dziś Muszek śmiga
![]() ![]() ![]() Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
#1514 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, a była któraś z Was ostatnio może w Tesco nieraz są fajne promocje, ja oczywiście nie mam jak jechać, ale jak Mati wyzdrowieje to ruszam na większe zakupy i chcę popytać gdzie warto
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1515 |
Wtajemniczenie
|
jesli chodzi o ubranka dla Wiktorii to zaopatruje sie w tesco z kolekcji cheerokee lub z tych rzeczy ktore sa na stoisku dla dzieci. ja jestem z tych rzeczy zadowolona jesli chodzi o trwalosc i cene. za trzypak body z krotkim rekawkiem zaplacilam 19.90. gruba bawelna, po praniu w automaszynie nic sie nie zbieglo a i same body sa przesliczne. za spodnie dlugie place zazwyczaj 25 zl. ostatnio kupilam dresik, bluza + spodnie akurat na chlodniejsze dni bo na lekkim misku. bluza z wyszywanym napisem z kieszonkami i kapturkiem. zaplacilam 24 zl. jedyny mankament w tesco to taki ze maja mala ilosc konkretnych ubranek, a cena sprawia ze znikaja z polek z dnia na dzien. w poniedzialek ide znowu Wiktorie obkupic w bluzki z dlugim rekawkiem i jakies body z dlugim rekawkiem. nie wiem dlaczego ale nadal je kupuje, mam przynajmniej pewnosc ze Wiki nie podwieje nereczek.
Panie! Daj mi siłę -do akceptowania rzeczy, których nie mogę zmienić, -odwagę do zmiany rzeczy, których nie mogę zaakceptować, -i mądrość, abym ukrył ciała tych, którzy mnie dzisiaj wkurzyli. http://www.suwaczek.pl/cache/2310a7ec99.png |
![]() ![]() |
![]() |
#1516 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#1517 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny wklejam zdjęcie Mateusza z jego byjną grzywą
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1518 |
Zadomowienie
|
Płatku -- ślicznie tu Mateuszek wygląda. Będziesz musiała mu robić kucyczka na grzywce
![]() Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
#1519 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dziękuje Ch_aga ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1520 |
Zakorzenienie
|
Mati jest boski
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1521 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1522 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1523 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1524 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1525 |
Wtajemniczenie
|
Witam mamusie po góralsku
![]() Wrócilismy a raczej dopłyneliśmy. Pogoda była kijowa ale i tak warto było jechać bo super wypoczeliśmy. Julka straszyła mandarynki w palmiarni i podrywała Murzynów w Książu. ![]() TŻ non-stop zajmował się córcią a ja się relaksowałam. Zajrze później bo Julka ma szaleństwo wypisane na twarzy i TŻ nie daje rady ![]()
#1526 |
Zadomowienie
|
Cześć, Joasiu fajnie że wyjazd Wam się udał. Bardzo ładne zdjęcia, Julcia duża pannica. Dziękuję jeszcze raz za kontakt do Meme.
Natalka dziś szaleje, nie chce spać, marudzi. Pospała tylko na spacerku godzinkę. Mam nadzieję, że na noc uśnie bez problemu ![]() Co do Mateuszka, muszę się pochwalić, widziałam Go dzisiaj prawie na żywo. Piękny chłopczyk, a jaki wesoły ![]() My jutro jedziemy do Bielska, mam nadzieję że spotkanie z Meme dojdzie do skutku ![]() ![]() ![]()
"Dziecko może nauczyć dorosłych trzech rzeczy: cieszyć się bez powodu, być ciągle czymś zajętym i domagać się ze wszystkich sił, tego czego się pragnie." Paulo Coelho ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1527 |
Zakorzenienie
|
Joasiu normalnie Cię z Kasiulką wywołałyśmy
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kostko jestem oczarowana Natalką ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dzisiaj tż się postarał ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1528 |
Zadomowienie
|
Na my ciężki dzień mamy za sobą. Pierwsze koty za płoty. KAmil dziś spędził kilka godzin w żłobku. I jeszcze jak go oddawałam to się trzymałam-nawet łatwo poszło. POtem miałam dużo spraw do załatwienia więc się nie zadręczałam. No ale, jak go odbierałam i zobaczyłam te smutne i zmęczone oczęta
![]() Zobaczymy jak będzie dalej. Panie mu od dzisiaj zaczęły wprowadzać żółtko w zupce. A ja jutro podam mu pierwszy raz zupkę z mięskiem. JA też jutro jadę do Tesco kupić zapas body ![]() Dziewczyny, czy wasze pocieszki też tak strasznie chlapią w kąpieli. KAmil szaleje. A jaki jest dumny, że tak chlapie ![]() Joasiu witamy z powrotem. Julcia rośnie jak na drożdżach. Nawet nie skomentuję fryzury MAteuszka (błoga ![]() Miłej nocy.
#1529 |
Zadomowienie
|
Joasiaa -- zdjęcia super
![]() ![]() Agika -- teraz to już tylko z każdym dniem będzie lepiej, dzieci zaczną się do siebie przyzwyczajać, mamusie też i z czasem płacze miną ![]() Kurcze, ja chyba muszę zacząć wprowadzać jakąś metodę spania. O ile zasypianie jest ok, bo przy cycu, to pobudki już mnie ok ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
#1530 |
Zakorzenienie
|
Ch_aga współczuje z jedzeniem
![]() ![]() ![]() Agiko trzymaj się ![]() Ja wczoraj dałam na posmakowanie kaszki bananowej dla Matiego i nawet mu smakowała ![]() Agiko tylko zdaj relacje z zakupów dla Kamilika ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:33.