|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja - pytania do kosmetyczki Miejsce, w którym rozmawiamy o pielęgnacji twarzy i ciała oraz sprawdzonych kosmetykach. Masz pytanie? Zadaj je kosmetyczce. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1501 | |
|
Chanel Lady
|
Dot.: Próbki,mini zamówienia,promocje,kody - gdzie co można tanio dostać+OT cz. 61
Cytat:
|
|
|
|
|
#1502 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Próbki,mini zamówienia,promocje,kody - gdzie co można tanio dostać+OT cz. 61
bierz i napchaj waty
![]() dzień dobry! podczytuję, podczytuję i mam chwilę, żeby się odezwać. zrobiłyście topestetic taki dobry PR, że chyba im zysk wzrośnie o 50% dla mnie listopad jest miesiącem wydawania... aż mi źle z tym, że kupuje kompulsywnie. ale u mnie to chyba jak u Anoli, zaczęło się od kłótni z tżtem, a potem to samo poszło...
|
|
|
|
#1503 | |
|
Shopping Queen
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1504 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1505 |
|
Shopping Queen
|
Coś na dziś
![]()
|
|
|
|
#1506 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1507 | |
|
Chanel Lady
|
Cytat:
może dostaniemy jakąs lepszą zniżkę następny razem
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1508 |
|
Szanelowa Madżesti
|
---------- Dopisano o 12:54 ---------- Poprzedni post napisano o 12:53 ---------- jesteś pewna czy to aby dla nas dobre |
|
|
|
#1509 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, potrzebuje pomocy w walce z Wizzair!
Napisałam im skargę: "Szanowni Państwo, zakupiłam u Państwa bilety na lot Katowice-Rzym Ciampino 31.12.17 oraz Rzym Ciampino-Katowice 03.01.18r.Dzisiaj dostałam maila z informacją o zmianie lotu powrotnego z Rzymu na 31.12.2017!Wedle Państwa propozycji spędziłabym w Rzymie 30minut! Uważam pomysł za niedorzeczny,wręcz obrażający klienta.Należę do WizzClub, jestem Państwa stałym klientem i jestem tym zbulwersowana.Opłaciłam w Rzymie hotel (oferta bezzwrotna). Po kontakcie z Państwa Telecentrum zaproponowano mi zmianę lotu powrotnego z Rzym Ciampino do Katowic na 7.01.2018r.Oczekuję, że Państwo wtedy opłacacie pozostałe doby hotelowe (3.01-7.01.18)? Lub zmianę lotu powrotnego na 3.01.2018 z lotniska Fiumcino do Warszawy.Wstępnie na tę opcję się zdecydowałam. Wiąże się to dla mnie z problemem transportowym, zostawię samochód na lotnisku w Katowicach, przylot jest do Warszawy, w jakiś sposób muszę się dostać z Warszawy do Katowic i po auto na lotnisko.Dlatego aktualnie rozważam również opcję pierwszą - tj powrót 7.01.18 do Katowic, gdyż byłoby to dla mnie wygodniejsze i mniej uciążliwe. W przypadku powrotu z Rzymu 3.01.18 do Warszawy żądam pokrycia kosztów transportu pendolino na trasie Warszawa-Katowice 3.01.18 dla 2 osób.Nadmienię również, że dnia 22.09.2017 leciałam lotem W6 1168 z Keflaviku do Katowic. Na pokładzie znajdowała się grupa ok. 10 kompletnie pijanych mężczyzn, którzy cały lot hałasowali, pili alkohol, przeszkadzali pozostałym pasażerom, słownie MOLESTOWALI seksualnie jedną z pasazerek, jeden z tych panów zwymiotował na fotel za mną. Obsługa nie radziła sobie z problemem, zareagowała zakazem sprzedaży alkoholu na pokładzie i na tym zakończyła swoje działania. Przez wzgląd na te dwie ostatnie sytuacje-lot z Islandii oraz aktualną kuriozalną propozycję zmiany lotu-zastanawiam się nad sensem dalszego korzystania z Państwa usług.Oczekuję stosownej rekompensaty,odszkodowani a za odwołanie lotu w wysokości 500euro i ustosunkowania się do mojej skargi. " Odpisali mi, UWAGA HIT: "Szanowna Pani, Dziękuję za skontaktowanie się z działem obsługi klienta Wizz Air w sprawie rezerwacji CBU1WD W imieniu całego zespołu Wizz Air przepraszam za problemy związane ze zmianą w rozkładzie lotów. Zapewniam, że staramy się wykonywać loty zgodnie z wcześniej zaplanowanym rozkładem, jednak, tak jak wszystkie inne linie lotnicze, ze względów handlowych jesteśmy zmuszeni do wprowadzenia zmian. Zgodnie z Rozporządzeniem (WE) nr 261/2004 Parlamentu Europejskiego i Rady z dnia 11 lutego 2004 przewoźnik ma prawo do wprowadzenia zmian w rozkładzie lotów jeśli poinformuje o nich z wyprzedzeniem wynoszącym minimum 14 dni. Zgodnie z art. 15.1.2 warunków przewozu Wizz Air, zaakceptowanymi przez Panią podczas dokonywania rezerwacji, jeśli pasażer chce dokonać zmiany dokonanego wyboru, może to zrobić na podstawie warunków przewozu, czyli płatnie. Nie możemy się zgodzić wypłaty odszkodowania, ponieważ zaakceptowała Pani zmianę. W odniesieniu do drugiej kwestii mogę Panią przeprosić, za wszystkie nie dogodności wynikające z zachowania innych pasażerów. Dziękuję za wybranie Wizz Air." Normalnie mnie zaraz rozerwie! |
|
|
|
#1510 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1511 | |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
Chyba nie da się z tym nic już zrobić... jedynie można prosić hotel o odwołanie rezerwacji bezpłatnie... chociaż nie mam w tym doświadczenia czy w ogóle zdarzają się hotelom takie odstępstwa i zwracają kasę |
|
|
|
|
#1512 |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Przytargałam kalendarz Rituals
|
#1513 |
|
Zakorzenienie
|
Kurcze wyszedl temat dzialki pod Krakowem, przegladam oferty , rozeznaje sie w temacie i co ja widze....chyba lepiej jedak kupowac domy niz sie szarpac z budowa, chociaz z drugiej strony widzisz co budujesz!
Ofert zatrzesienie, tylko jak widze cicha spokojna okolica to wiadomo----nikt tam nie chce mieszac za bardzo. Luksusowa rezydencja , szukam na zdjeciach i nie moge znalezc tego luksusu .... Jest jeszcze okazja na Woli przy parku za 2 banki ale to dla tych co dupe szanelami smaruje. |
|
|
|
#1514 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#1515 | |
|
Shoe addict :)
|
Cytat:
co za bydło (nie obrażając zwierząt, oczywiście ) Expertem nie jestem, ale ostatnio zgłębiam tajniki lotnictwa i wydaje mi się, że nic nie ugrasz rzeczywiście tak jest, że do 14 dni przed wylotem mogą zmieniać godziny i dni lotów - możesz się na to nie zgodzić i wtedy zwracają kasę za bilety. Ale jak zaakceptowałaś zmianę, to raczej po ptokach Możesz jeszcze zapytać na forum fly4free - jest taki wątek o prawach pasażera w przypadku zmiany / anulowania lotu |
|
|
|
|
#1516 |
|
Zakorzenienie
|
Hahahahah właśnie w pracy mówię koleżance że ona ten pierwszy o kolega ten z jeziorem bo się scieli
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1517 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja nie przytargałam, ale kliknęłam
|
|
#1518 | ||
|
Chanel Lady
|
Penny ja się na tym zupełnie nie znam ale trzymam kciuki żeby się udało to odkręcić
a co do opisanej przez Ciebie historii z samolotu to powinni to bydlo wysadzic po drodze (bez lądowania ) ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:42 ---------- Poprzedni post napisano o 13:41 ---------- Cytat:
i brawo za kalendarz
|
||
|
|
|
#1519 | |
|
Klientka w krawacie
|
Cytat:
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#1520 | |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1521 | ||
|
Szanelowa Madżesti
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#1522 | |
|
Shoe addict :)
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1523 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:58 ---------- Poprzedni post napisano o 12:55 ---------- Cytat:
Musze poogladac Brzoswinke ktora polecasz, Mogilany zawsze byly dobrym adresem. My zrobimy sobie wycieczki na rekonesans chyba w najblizszym czasie. |
||
|
|
|
#1524 | |
|
Chanel Lady
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1525 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() I za wszystkie zakupy ![]() ![]() klask i:Baletnica Od dużych zakupów gorszy jest .... brak zakupów Ja ostatnio zawalona jestem pracą i ze świątecznych to dzisiaj tylko barszcz do spożywki dorzuciłam. Z braku zapasów preparatów do zmywania oczu, wyciągnęłam z czasów mini zamówień z D Yoskine DUO-haliuronowy płyn micelarny i moich oczu nie podrażnił. Najtańszy produkt do zmywania oczu, który nie zaszkodził. |
|
|
|
|
#1526 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Wracać z Rzymu 10h... paranoja.
|
|||
|
|
|
#1527 |
|
Zakorzenienie
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1528 |
|
Zakorzenienie
|
z żalu kupiłam w topestetic dwa zestawy Obagi - jeden z 10% serum z wit C dla mamy, a z 15%wit C dla mnie.
|
|
|
|
#1529 | |
|
Szanelowa Madżesti
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1530 | |
|
Kazar Lady
|
Aniyam dziękuję również Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja - pytania do kosmetyczki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:31.

co za bydło (nie obrażając zwierząt, oczywiście
rzeczywiście tak jest, że do 14 dni przed wylotem mogą zmieniać godziny i dni lotów - możesz się na to nie zgodzić i wtedy zwracają kasę za bilety. Ale jak zaakceptowałaś zmianę, to raczej po ptokach

klask i: