|
|
#1501 |
|
BAN stały
|
Dot.: Ubrania dla metali:]
w glamie o kicz i przeladowanie chodzi
a ja chce byc rock/metal barbie nie wyobrazam sobie siebie w glanach, spodnicach itp.
|
|
|
|
|
#1502 |
|
Wtajemniczenie
|
Mi tez się te ciuszki jakos nie podobają... ale każdy lubi to co lubi.
|
|
|
|
|
#1503 |
|
Konto usunięte
|
calkiem fajne te ciuchy
hmm kicz potrafi byc czasem atrakcyjny dla mnie, co tu juz pisalam i wywolalam burze ... kiczowate i mdło tendencyjne sa glany, kabaretki i dluga spodnica, bluzka z rozszerzanymi rekawami, ewentualnie koronkowy/lateksowy gorset, do tego obroza czarna, tak, wszystko czarne, niedopasowane, czesto z lumpka czy india shopu, wiec za duze, za male, kiepskiej jakosci, marszczace sie.. ten watek powstal z mysla o tym, zeby osoby majace w szafie wszystko takie samo i czarne mogly jakos sobie ten stroj urozmaicic nie wtapiajac sie jednoczesnie w tlum retro/disco itp a wlasnie Cruel czy Ty kiedys moze szukalas spodniczki z kilku warstw tiulu, takiej jakby z falbanek? ktos szukal, ale nicka jak zwykle zjadłam.. |
|
|
|
|
#1504 |
|
Wtajemniczenie
|
Może i szukałam
mi się wszystko takie typu się podoba i jak mi czasami coś strzeli to szukam gdzie popadnie.A co ty tak jakoś ucichłaś ostatnio. Się zaczęły dziewczyny na Barbiowym martwić |
|
|
|
|
#1505 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#1506 |
|
Konto usunięte
|
z tego co wiem grunge byl rodzajem rocka, niemniej nalitka wymienila MEZCZYZN, a nie kobiety.. Wiadomo inaczej chce sie ubierac facet, trudno zeby w gorseciki z falbankami, inaczej kobieta. I chyba minela sie troche z tematem, nikt tu sie nie chce stylizowac na rockmana, a raczej odwrotnie. W wieku lat nastu przystoi wygladac jak lump, pozniej juz niebardzo
![]() Cruel probuje sie kontrolowac z netem, bo potrafilam przesiedziec caly dzien, tydzien.., a do tego babcia miala 3ci wylew i dodatkowo jezdzenie do niej do szpitala zjada mi czas. TZ sie wkurza, ze wole komputer od niego. Dziś mam pierwszy taki wolniejszy wieczór, ale coś czuje, że zaraz pójdę spać. Jutro wrzuce te spodniczke z tiulu, kupiłam w HM, bardzo mi sie podoba. Sklece tylko jakis zestaw i zaleznie co wyjdzie pojdzie tu albo na barbiowy. |
|
|
|
|
#1507 |
|
Wtajemniczenie
|
Oj to żeby ci się tam wszystko ułożyło ładnie szybko.
Chętnie zobaczę bo mi ostatnio nie chce się chodzić po sklepach jakoś a spódniczek nigdy za wiele. |
|
|
|
|
#1508 |
|
BAN stały
|
przykro mi z powodu babci
moja tez sie rozchorowala ostatnio i sie boje o nia bardzo faktycznie sie juz o Ciebie martwilysmy... hmm moze i ja sobie zrobie taki detox komputerowy xD bo tez tak potrafie :P pokaz spodniczke, pokaz, pokaz
|
|
|
|
|
#1509 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
. Serio. Ja nawet slysze bardzo czesto stwierdzenie: "Grunge killed Rock N' Roll"
|
|
|
#1510 |
|
BAN stały
|
wiesz czego Ci zazdroszcze Cindi...? (oprocz C-D i 6 jezykow
)mieszkasz w miejscu gdzie mozesz wybrac sie na koncert Motley Crue przynajmniej raz w roku a pewnie czesciej :P ba! mozesz spotkac ich na ulicy :O :P |
|
|
|
|
#1511 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
.Wybralam - na razie raz, super bylo Spotkalam Ale wole GNR (nadal, ehh, beznadziejny przypadek jestem Zapraszam, spac jest gdzie .
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#1512 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
po prostu nie lubie popadania w skarjnosci: z jednej strony gotycko-mroczna panna, a z drugiej jakies barbiowe cos. ja lubie ten styl pomiedzy![]() btw, tez by mi sie detoks od neta przydal
|
|
|
#1513 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
osz... ale Ci dobrze! ja ciagle czekam az do Polski przyjada, ale chyba sie im nie spieszy :P GNR tez kocham,ale starych :P a Motley to caly przekroj, chociaz to troche co innego ich mam tak ze ide na impreze i sie musze naladowac energia albo rano bo chce sie pewnie i fajnie czuc :P
|
|
|
|
|
|
#1514 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#1515 |
|
Raczkowanie
|
Pushit, ja na taką tiulową spódniczkę napalam się od niewiem kiedy
. Z niecierpliwościa czekam na fotki. |
|
|
|
|
#1516 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
. Niezbyt dobry pomysl na tydzien po operacji biustu . Wiec nie idziemy.
|
|
|
#1517 |
|
Rozeznanie
|
oj Cindi jak to DJ przeczyta to się posika
(żartuję oczywiście)
|
|
|
|
|
#1518 |
|
Rozeznanie
|
Od dawna obiecuję sobie, że będę się ubierać bardziej sexy i nic z tego nie wychodzi... Normalnie nie wiem czym się zmotywować. Pełno spódniczek i kiecek w szafie i nic
![]() Może zakupy jakieś? Może nowe buty do spódnic? Przez całą młodość wyglądałam ja facet, w glanach czarnych płaszczach i innych takich i chyba mi to zostało... Jak ja się mam zmotywować? Może wątek przejżę i popatrzę na zdjęcia? A może to przez tą jesień? W dodatku mam budowę jak Murzynka: mały biust wąska talia i wielki zad. Normalnie rozpacz. Tylko stare dziadki się za mną oglądają ;( Też bym se chciała zrobić cycki... (ale się boję )No to się najęczałam i zabieram się do przeglądania zdjęć To co? Zakupy chyba będą najlepsze? Tylko jakie buty by sobie sprawić... ? |
|
|
|
|
#1519 |
|
Wtajemniczenie
|
wygodne :P żeby później nie marudzić, że nie nie ubiorę sexownie bo będę musiała założyć te nowe buty i mi nogi odpadną:P
A poza tym może takie np z ćwiekami zawsze to coś mroczniejszego
|
|
|
|
|
#1520 |
|
BAN stały
|
ok, posikalam sie :P
ale faktycznie dla Twojego biustu chyba lepiej nie byc w tym tlumie ![]() Isselilija a moze takie: http://www.butyk.pl/towar.3486.Kozak...ree_13076.html albo przejrzyj inne ich, maja fajne i nie sa do konca lekkie, ale sa kobiece i sexy ![]() albo kowbojki. czarne, malo ozdobione. to bardzo rockowe buty ja wlasnie szukam uzbrojenia do moich :P zeby byly jeszcze fajniejsze
|
|
|
|
|
#1521 |
|
Wtajemniczenie
|
http://www.butyk.pl/towar.2159.Kozak...ari_13101.html
http://www.butyk.pl/towar.2239.Kozak...ari_13099.html takie mają delikatniejszy obcas |
|
|
|
|
#1522 |
|
Rozeznanie
|
Ale świetne, dzięki dziewczyny
![]() Te sa super ( może troche za dużo ćwieków) http://www.butyk.pl/towar.3486.Kozak...ree_13076.html Jak cos wybiorę to dam znać
|
|
|
|
|
#1523 |
|
BAN stały
|
jeszcze sa takie krotsze, moze z 10 cm za kostke, sila rzeczy maja mniej cwiekow i chyba sa najladniejsze (przynajmniej dla mnie
) ale ogolnie na tej stronce sa fajne buty i mozna rockowe znalezc
|
|
|
|
|
#1524 |
|
Rozeznanie
|
Wiecie co? NIE MA MOJEGO ROZMIARU (36) ;(
Tylko takie są http://www.butyk.pl/towar.2239.Kozak...ari_13099.html Ale te ćwieki z góry zalatuja bazarem... |
|
|
|
|
#1525 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
|
#1526 |
|
Rozeznanie
|
Na razie mam na oku te trzy
http://www.butyk.pl/towar.2159.bronx.zari.13101.html http://www.butyk.pl/towar.1920.bronx.bree.32914.html http://www.butyk.pl/towar.2239.bronx.zari.13099.html Ale chyba poczekam aż te pierwsze będą dostępne w moim rozmiarze ![]() No i poważnie rozważam drugie. Dzięki za pomoc ;] Edytowane przez Isselilija Czas edycji: 2008-11-15 o 14:05 |
|
|
|
|
#1527 |
|
Wtajemniczenie
|
Chcesz to ci wstawię fotki real z tych z ćwiekami u góry bo je kupiłam ale odesłałam
|
|
|
|
|
#1528 |
|
Rozeznanie
|
Z chęcią, ale czemu odesłałaś?
|
|
|
|
|
#1529 |
|
Wtajemniczenie
|
http://allegro.pl/item481365214_koza...36_nowosc.html
http://allegro.pl/item481361451_botk...36_okazja.html Znalazłam takie na all w rozmiarze 36 jeszcze |
|
|
|
|
#1530 |
|
Wtajemniczenie
|
Sorry za post pod postem ale tak będzie wygodniej
Odesłałam bo feralnie doszły tak, że jedna cholewka od 2 była szersza a ja mam tak chude łydki, że za bardzo było to widać. A ogólnie sytuacja wyglądała tak, że złożyłam zamówienie na nie w sklepie internetowym i na 2 dzień podczas spaceru na mieście zobaczyłam inne nad którymi się zastanawiałam na allegro ale nie chciałam brać w ciemno. Jak doszły i okazało się, że coś z nimi niestety nie tak, poszłam kupić te w sklepie a te po prostu odesłałam. Ogólnie chodziło mi o fason a był prawie identyczny. na fotkach jest ten szerszy but ( odczucie miałam takie jakby to ogólnie był większy rozmiar więc może taka pomyłka w fabryce ze źle nabitym numerem) Edytowane przez CruelOrchid Czas edycji: 2008-11-15 o 14:26 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:49.

a ja chce byc rock/metal barbie
nie wyobrazam sobie siebie w glanach, spodnicach itp.

). Tak samo z jakimiś płaszczami ala Matrix. Wiecie co mi się wydaje? Że rock opiera się w największej mierze na naturalności i braku zadęcia. Tak jak w muzyce jak i we wszystkim. A takie ubieranie się na siłę, przekonywanie innych, jakim to się jest outsiderem i indywidualistą, bo nosi się "rockowe" ciuchy to wg mnie po prostu pozerstwo. Boże, chociażby taki Kurt Cobain. Dżinsy, koszula w krate bądź też zwykły sweter i trampki. I co? Bez robienia z siebie pajaca i robienia makijażu jest wielkim rockmanem bo rock ma się w sercu. Albo goście z Metalliki. No, wiecie o co mi chodzi, nie?

moja tez sie rozchorowala ostatnio i sie boje o nia bardzo
. Serio. Ja nawet slysze bardzo czesto stwierdzenie: "Grunge killed Rock N' Roll"