![]() |
#1501 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Mamy Grudniowe 2019 ❤️- część 5
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1502 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Mamy Grudniowe 2019
![]() Cytat:
Ola, faktycznie dopiero teraz spojrzałam na ceny biletów. Uwielbiam takie klimaty, więc na jednym razie na pewno się nie skończy ![]() ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1503 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1504 | |
Wtajemniczenie
|
![]() Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1505 |
Zadomowienie
|
Czyli niekoniecznie poród na dniach po odejściu podbarwionego czopa. Ja już nie wiem czego chcę, bo dzieciaki chore, ja z katarem, z drugiej strony chce juz mieć to za sobą.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1506 |
Zadomowienie
|
![]()
My też wyszliśmy z domu, co prawda więcej autem niż piechotą ale dzień zleciał
![]() U mnie czopa ani widu ani słychu ![]() Moja położna coś zaczyna świrować z tym moim porodem ale dopóki nie będę mieć więcej info to nie będę się nerwować niepotrzebnie. I nade wszystko zamierzam się w przyszłym tyg rozpakować, jestem zdeterminowana ![]() Za to mój tż ma fazę misia pysia od kilku dni i nawet jak mnie strzeli na niego szlag to nie potrafię się wydrzeć bo mnie rozkłada na łopatki od razu czymś. Lata za mną i jest tak czuły i opiekuńczy, że aż męczy ![]() Powiem Wam, że co kilka godzin łapie mnie taki skurcz pod brzuchem i to chyba są te przepowiadacze. Ale poza tym jestem wulkanem energii, nic mi nie zapowiada porodu i czuję się jakbym miała jeszcze ze 3 miesiące do terminu ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#1507 |
Zakorzenienie
|
![]()
Ja dzis tez sprzatam, umylismy z mezem wszystkie okna , popralismy firany, pomylismy komody i w komodach.
Na wieczor zostawiam sterte prasowania. Teraz ogarne lazienki na szybko. I fronty w kuchni musze umyc jeszcze dzis. Zrobilam tez na jutro gulasz. Chcialam jechac jeszcze po choinke ale kurde nie wyrobie sie :/ jutro zamknięte wiec w poniedziałek kupimy. Jak ja po dzisiejszym maratonie nie urodze to bedzie szok i cud. No kuzwa tyle sie nazginalam narobilam.... ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#1508 |
Zakorzenienie
|
![]()
Mój TZ tez dzisiajvrano dostał mega zyebe. A ze nie udało mi się znaleźć ku niej powodu to dostał po prosu za to, że... jestem w ciąży. Wciąż!
![]() No i zmieniam plany. Zainspirowana jednym z postów Pati olewam jakiekolwiek sprzątania i inne wywoływania i porządnie odpoczywam i śpię ile się da. Może nie urodzę za szybko, ale przynajmniej bede miała siły na ten poród ![]()
#1509 |
Zakorzenienie
|
![]()
Ja już też olewam sprzątanie i wyginanie się przy tym :/ nic to nie daje, a jedynie sobie coś naciągnęłam z lewej strony brzucha.
Stawiam już tylko na spacery+ schody zamiast windy, współżycie i skakanie na piłce ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk ---------- Dopisano o 17:02 ---------- Poprzedni post napisano o 17:00 ---------- Coś dzisiaj te wasze chłopy podpadają ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
![]() ![]() |
![]() |
#1510 |
Raczkowanie
|
![]()
Witam się i melduję że porodu to u mnie nic a nic nie widać!
Ja z TŻ dziś mieliśmy roboczy i sprzątający dzień. TŻ dziś na śniadanko zrobił "angielskie śniadanie" uwieeeelbiaaammm!! A teraz już nic nie robię, kawka, tv i czekam na voice of poland ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#1511 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() Muszę zdjąć hybryde, bo rozwalił mi się jeden paznokieć. Tylko już mi się dzisiaj nie chce. Leń mi się włączył po posprzątaniu mieszkania. Wysłane z mojego EML-L29 przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1512 | |
Wtajemniczenie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() Podjechaliśmy do galerii żeby sobie szklo na telefon nakleił i nie ma ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Edytowane przez Ola0731 Czas edycji: 2019-11-30 o 17:40 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1513 |
Wtajemniczenie
|
![]()
A ja dzis caly dzien odpoczywam
![]() Mielismy rano jechac kupic jakies ozdoby swiateczne no ale nie wyszlo. Tak mnie cos korcilo kupic do ubrania na BF ale rozsadek zwyciezyl. Po co mi cos co niewiadomo kiedy ubiore ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#1514 |
Zakorzenienie
|
![]()
Ja caly tydzien NIC NIE ROBIŁAM. dosłownie nic. Nawet zmywarki nie wstawialam.... obiady tylko szybkie albo na dwa dni. Nie chcialo mi sie ,spalam ciagle albo pisalam tutaj:p a dzis mialam jakis przyplyw sił wiec skorzystałam z tego i mam pachnący czyściusi dom
![]() ![]() ![]() ![]() Musze tylko naszykowac komplet poscieli dla tej osoby która bedzie u nas spać ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 19:07 ---------- Poprzedni post napisano o 19:05 ---------- Oczywiście zeby nie bylo, nie zylismy w chlewie ale do porzadku wiele brakowalo jednak. ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#1515 | |
Zadomowienie
|
![]() Cytat:
![]() My zaczynamy codzienny wieczorny maraton filmowy ![]() ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1516 |
Zakorzenienie
|
![]()
Ja na wieczor mam ciasteczka korzenne i mandarynki
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#1517 |
Zakorzenienie
|
![]()
Ja wlasnie wstawilam szarlotke sypana do piekarnika i obejrze serial a jak TZ wroci do jakis film obejrzymy, kurde ale do tego wieczoru winko by mi siadlo
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#1518 |
Rozeznanie
|
![]()
Ja tez dzisiaj posprzątałam trochę, ale po odkurzaniu tak mnie brzuch zaczął bolec ze chodzić nie mogę, mały jest tak nisko, ze faktycznie jak wkładałam wczoraj tabletkę to czułam główkę naciskającą na palec
![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
![]() ![]() |
![]() |
#1519 |
Zakorzenienie
|
![]()
Nilka jutro rano chce robic szarlotke! Taka mam ochote
![]() ![]() Ivi jak to czujesz główkę? Wow! No ja jestem dziewczyny w szoku ,ze zadna nie rodzi. Dziewczyny z poczatku miesiaca z pessarami i nic ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#1520 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
Z naszym tempem to pewnie więcej grudniowek urodzi w styczniu, niż w listopadzie ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1521 | |
Rozeznanie
|
![]() Cytat:
No wcześniej jak wkładałam tabletki to było normalnie miękko, a teraz od góry twarda płaska powierzchnia uciska, ze ciężej jest zaaplikować tabletkę ![]() A lekarz wczoraj mówił, ze główka już bardzo nisko. Ale rozwarcia nie zrobiła jeszcze, choć ostatnio na IP mi wpisali, ze na opuszek palca, ale tamten to tak mnie przebadał ze aż bolało wiec może na siłę palucha wepchał ![]() ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1522 |
Zakorzenienie
|
![]()
Biorąc pod uwage terminy to przede mną jest 11 osób, proszę rodzić!
#1523 | |
Rozeznanie
|
![]() Cytat:
No naprawdę ![]() ![]() Człowiek w szpitalu przez tydzień leżał bo skracająca się szyjka i żeby przedwcześnie nie urodzić, a teraz ciężko jak już pora ![]() ![]() ![]() ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1524 |
Zakorzenienie
|
![]()
Moj mial 3400 we wtorek dzis na pewno przekroczyl 3500. I tamta Pani doktor bardzo dokładnie mierzyla. Mowila, ze plus minus 100gram
#1525 | |
Wtajemniczenie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() Mój syn ma jakiś trzeci zmysł ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1526 |
Zakorzenienie
|
![]()
A mnie naszla ochota na wędzonego łososia z serkiem
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#1527 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() Te nasze dzieciątka pewnie bardzo grzeczne są i chcą być po prostu terminowe ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1528 |
Zadomowienie
|
![]()
Marne szanse, że któraś jeszcze wypakuje się w listopadzie. Musimy otworzyć grudzień z przytupem
![]() Swoją drogą jutro rano zaczynamy NASZ miesiąc!! ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#1529 |
Raczkowanie
|
![]()
Dziewczyny, a tak wracając do tematów kadrowych, to co trzeba zrobić po narodzinach dziecka? W sensie w jaki sposób zawiadomić pracodawcę, wypełnić jakieś druki ? Niestety na pomoc moich kadr nie mam co liczyć.
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
![]() ![]() |
![]() |
#1530 | |
Raczkowanie
|
![]() Cytat:
![]() A tak serio. Jak po dzisiejszym maratonie sprzątania nie urodzę to chyba nigdy już nie urodzę... Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:11.