|
|
#1501 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Staraczkowe grono 2020 - cz. 3
Korci mnie zrobić test, ale do okresu 5 dni to chyba za szybko
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1502 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() 6dni do @Wysłane z mojego Redmi 8 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#1503 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
A który dc? I jak długie masz cykle? Ja bym się wstrzymała Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
|
#1504 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
chce |
|
|
|
|
#1505 |
|
Zakorzenienie
|
Boże ja to już czekam na urlop, za miesiąc ślub potem 2 tyg wolnego ahhh, i liczę że potem to już wrócę tylko na chwilę do pracy 🤣 jakby się dało to biorę l4 po 12 tyg z chęcią
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#1506 |
|
Raczkowanie
|
ja kiedyś myślałam, że będę pracować ile dam radę, że zwariuję "nic nie robiąc", ale teraz to najchętniej poszłabym od poniedziałku w cholerę
|
|
|
|
#1507 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
powstrzymuje mnie tylko to że przed 12 tyg to wszystko się może wydarzyć a nie chciałabym się każdemu potem tłumaczyć. Już się napracowalam, na wstawałam z rana przyda mi się przerwa 🤣 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#1508 |
|
Raczkowanie
|
tak, ja też nie chcę jeszcze mówić, a z drugiej strony mam ochotę napisać wszystkim, żeby mi dali spokój bo mam ważniejsze rzeczy na głowie
|
|
|
|
#1509 |
|
Raczkowanie
|
Ja zakładam L4 jak najszybciej, bo nie wyobrażam sobie biegania po krzakach w ciąży - zwłaszcza właśnie na początku, a jeszcze stres (który podejrzewam o wyniki tsh)
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
#1510 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
o tsh jakoś chyba najmniej się stresuje 🤣Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#1511 |
|
Raczkowanie
|
Nie, ja się tsh nie stresuję tylko podejrzewam, że wynik tsh jest efektem długotrwałego stresu w pracy - najpierw na prawie dwa lata wrzucili mi zakres dla dwóch osób, później rok mobingu ...
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#1512 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#1513 |
|
Zadomowienie
|
Ashya
Gratulacje 💞dziewczyny dopiero mam chwile wejść Poczytam was po wszystkim , czekam na makijaz i to już dziś 💞💞 |
|
|
|
#1514 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#1515 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1516 |
|
Raczkowanie
|
Shadow
|
|
|
|
#1517 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#1518 | |
|
Rozeznanie
|
Hejo ja czekam już tylko aż będziemy mogli robić bzykoserduszka 🤣
🤣 Co do L4 to z pierworodnym odrazu poszłam, teraz wiem że napewno do 12tc bym pracowała. Chociaż i ten 12tc też nie daje gwarancji... Ale tak szczerze to też już mam dość pracy. W pracy myślę o dziecku,w domu o dziecku i tak jakoś brak mi motywacji do pracy. Cytat:
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#1519 | |
|
...
|
Zrobiłam test, chociaż o wynik mogłabym się założyć. Przynajmniej mogę bez obaw jutro imprezować. :/ Niech ta @ już przyjdzie, ile można czekać
![]() Cytat:
️Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#1520 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Tym bardziej bym się wstrzymała ![]() [ QUOTE=Shadoww90;88130890]Ashya Gratulacje dziewczyny dopiero mam chwile wejść Poczytam was po wszystkim , czekam na makijaz i to już dziś ![]() [/QUOTE]Wszystkiego najlepszego ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
|
#1521 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
#1522 |
|
Zadomowienie
|
Shadow wszystkiego najlepszego
żebyście byli bardzo szczęśliwi. Ja planuję szybko iść na l4. No chyba, że będę się super czuć. Ale nie wyobrażam sobie jak będę mieć mdłości przyjmować setki klientów. I biegać co chwilę do wc. Poza tym i tak nikt nie doceni tego, że się pracuje w ciąży. Też mam ochotę w końcu odpocząć, posiedzieć z psem. A nie ona całe dnie sama w domu. To moja ogromne marzenie taki restart od pracy Mam nadzieję, że kiedyś będzie mi dane. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1523 |
|
Raczkowanie
|
Ja mówiłam, że będę pracować w ciąży, ale ostatnio też myślę, że chyba jak najszybciej pójdę na l4. Pracuje 4 dni w tygodniu po 10, cały dzień na nogach, jestem fryzjerem, smród farby, trwałej rozjaśniacza
w dodatku denerwujące współpracownice i czasem klienci. I nieraz jest taki dzień, że nawet nie ma kiedy usiąść i spokojnie zjeść i wątpię, że to by się zmieniło jak będę w ciąży, więc chyba podziękuje i zwine się jak najszybciej. Przez 4 lata wzięłam może z 2 dni chorobowego, przychodziłam chora , A i tak nikt tego nie docenia. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1524 |
|
Raczkowanie
|
no właśnie, nikt nam orderu za pracowanie w ciąży nie da. a ja już mam dosyć stresów i presji... niby jestem ciągle na home office i prędko się to nie zmieni, ale mam po prostu psychicznie dość
|
|
|
|
#1525 |
|
Raczkowanie
|
Z początku myślałam sobie, że będzie gadanie typu, że ciąża to odrazu l4, ciąża to nie choroba itp. Ale później sobie pomyślałam, że w druga stronę nikt nie tego nie doceni. Tym bardziej, że poprzednio urodziłam chore dziecko, prawdopodobnie była to wada rozwojowa, więc tym bardziej mam prawo się oszczędzać i martwić
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1526 |
|
Zadomowienie
|
Cześć dziewczyny, nieśmiało i ja dołączę bo do tej pory tylko podczytywałam
Gratuluję wszystkich kresek ostatnich - macie dobrą passę to może się zaraze ![]() U nas właśnie pierwszy cykl starań, mamy już 1, 5 rocznego synka i od jakiegoś czasu dojrzewaliśmy do decyzji o drugim dziecku, no i w tym miesiącu wystartowaliśmy, powinnam mieć jakoś zaraz owulacje także działamy Oczywiście bez presji, dlatego tylko mierze temp, badam śluz, łykam wiesiołka, piję sok z buraka i mam zainstalowane ze trzy apki do monitorowania cyklu Niby się nie łudze, że się uda od strzału (z synem pyklo w 3 cs), ale ja jestem mega niecierpliwą osobą i marzy mi się poród na początku lata także czerwiec byłby idealny Wysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#1527 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
||
|
|
|
#1528 |
|
Zakorzenienie
|
Ja u siebie pracuje już 4,5roku na k4 byłam dokładnie 2 dni. A moja szefowa i tak jest tak szurnięta że jeszcze by coś odwaliła jakby się dowiedziała więc ja po prostu przyjdę z l4 powiem nie będzie mnie już i tyle niech sobie radzi bo niewdzięczna jest i tak.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#1529 |
|
Raczkowanie
|
Moja szefowa jest niby w porządku do mnie z zachowania, ale mam wrażenie, że po prostu mnie wykorzystuje
więcej jej nie ma jak jest i oczywiście ja wtedy muszę ogarniać kasę na koniec dnia, papierkowe sprawy, zamówienia robić... No i oczywiście klientów robic, A na koniec dnia czekać za wszystkimi, żeby zamknąć czyli siedzę dłużej. A i tak mam mniejszą stawkę niż reszta, bo niby nie mam tyle klientow co one w ciągu dnia. Z tym, że ona są 1-1.5 dnia w tygodniu to logiczne, że będą miały ten cały dzień zapchany, A mi się ci klienci na cały tydzień rozloza także jak najszybciej pójdę na to l4, niech sobie radzi, może doceni jak mnie nie bedzieWysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1530 |
|
Zakorzenienie
|
Shadow Wszystkiego dobrego na nowej drodze zycia!
![]() ! Ja sie witam w 1dc.. czyli, ktorejs zabralam @ Sent from my iPhone using Tapatalk
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:57.

chce 
powstrzymuje mnie tylko to że przed 12 tyg to wszystko się może wydarzyć a nie chciałabym się każdemu potem tłumaczyć. 

dziewczyny dopiero mam chwile wejść 

️

żebyście byli bardzo szczęśliwi.
w dodatku denerwujące współpracownice i czasem klienci. I nieraz jest taki dzień, że nawet nie ma kiedy usiąść i spokojnie zjeść i wątpię, że to by się zmieniło jak będę w ciąży, więc chyba podziękuje i zwine się jak najszybciej. Przez 4 lata wzięłam może z 2 dni chorobowego, przychodziłam chora , A i tak nikt tego nie docenia.
Gratuluję wszystkich kresek ostatnich - macie dobrą passę to może się zaraze
Niby się nie łudze, że się uda od strzału (z synem pyklo w 3 cs), ale ja jestem mega niecierpliwą osobą i marzy mi się poród na początku lata także czerwiec byłby idealny
więcej jej nie ma jak jest i oczywiście ja wtedy muszę ogarniać kasę na koniec dnia, papierkowe sprawy, zamówienia robić... No i oczywiście klientów robic, A na koniec dnia czekać za wszystkimi, żeby zamknąć czyli siedzę dłużej. A i tak mam mniejszą stawkę niż reszta, bo niby nie mam tyle klientow co one w ciągu dnia. Z tym, że ona są 1-1.5 dnia w tygodniu to logiczne, że będą miały ten cały dzień zapchany, A mi się ci klienci na cały tydzień rozloza 
!