Kosmetyki i oferty Yves Rocher cz. 23 - Strona 51 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2021-03-15, 17:58   #1501
krzysztof_ka
Raczkowanie

Dot.: Kosmetyki i oferty Yves Rocher cz. 23

Dziękuję pięknie za komentarze i dużą porcję wiedzy
Myślę, że jak te punkty mi się naliczą z zamówień internetowych, to VIP Gold powinien być.
Skorzystałem z dwóch kodów podczas zakupów, jeden to był właśnie na te nieszczęsne 100 punktów dodatkowo i to było duże zamówienie na prawie 400 złotych. Jeszcze wtedy nie wiedziałem jakie to są promocje. Nie miałem pojęcia jak często się pojawiają. A trzeba było poczekać i skorzystać z 50% rabatu.
Teraz jestem tu na forum, czytam co piszą doświadczone Wizażystki i się nauczę jak i kiedy kupować w YR.
1 marca byłem w sklepie stacjonarnym, tam zrobiłem zakupy z użyciem kodów z ulotek. Rabaty były na 40% i skorzystałem z 3 takich kuponów. A i jeszcze dostałem punkty z ulotki przysłanej pocztą, tam była torba gratis albo punkty. Do tego kupon rabatowy dla przyjaciółki na 50 złotych. Przyjaciółka skorzystała, kupon zrealizowała, a ja miałem dostać sms z kodem na rabat, chyba też 50 złotych. Ale do tej pory nic mi nie przyszło.
Dziękuję jeszcze raz za pomoc.
A tu pokazałem zakupy w YR w sklepie stacjonarnym.
https://youtu.be/Cn2tinDp0eM

Edytowane przez krzysztof_ka
Czas edycji: 2021-03-15 o 18:03
krzysztof_ka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2021-03-15, 18:30   #1502
amy93
Raczkowanie

Pamiętaj, że status gold jest za wydane pieniądze, a nie za ilość punktów. No i liczą się tylko zamówienia ze sklepu internetowego

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
amy93 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2021-03-15, 18:58   #1503
SilverMist
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez amy93 Pokaż wiadomość
Pamiętaj, że status gold jest za wydane pieniądze, a nie za ilość punktów. No i liczą się tylko zamówienia ze sklepu internetowego

Ale ze sklepu stacjonarnego też. Tylko oferta wysyłkowa w to nie wchodzi. Tzn. mam na myśli zbieranie punktów, a nie gold.

Edytowane przez SilverMist
Czas edycji: 2021-03-15 o 18:59
SilverMist jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2021-03-15, 19:46   #1504
Aleksa_888
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez krzysztof_ka Pokaż wiadomość
Dziękuję pięknie za komentarze i dużą porcję wiedzy
Myślę, że jak te punkty mi się naliczą z zamówień internetowych, to VIP Gold powinien być.
Skorzystałem z dwóch kodów podczas zakupów, jeden to był właśnie na te nieszczęsne 100 punktów dodatkowo i to było duże zamówienie na prawie 400 złotych. Jeszcze wtedy nie wiedziałem jakie to są promocje. Nie miałem pojęcia jak często się pojawiają. A trzeba było poczekać i skorzystać z 50% rabatu.
Teraz jestem tu na forum, czytam co piszą doświadczone Wizażystki i się nauczę jak i kiedy kupować w YR.
1 marca byłem w sklepie stacjonarnym, tam zrobiłem zakupy z użyciem kodów z ulotek. Rabaty były na 40% i skorzystałem z 3 takich kuponów. A i jeszcze dostałem punkty z ulotki przysłanej pocztą, tam była torba gratis albo punkty. Do tego kupon rabatowy dla przyjaciółki na 50 złotych. Przyjaciółka skorzystała, kupon zrealizowała, a ja miałem dostać sms z kodem na rabat, chyba też 50 złotych. Ale do tej pory nic mi nie przyszło.
Dziękuję jeszcze raz za pomoc.
A tu pokazałem zakupy w YR w sklepie stacjonarnym.
https://youtu.be/Cn2tinDp0eM
To na przyszłość tak duże zamówienia są nieopłacalne rozdzielasz to 400zł i robisz 2-3 zamówienia zgarniając każdorazowo gratisy za progi i jeszcze korzystając w każdym zamówieniu z jakiegoś kodu ze zniżką %, kwotową lub fajnym gratisem typu perfumy

Cytat:
Napisane przez SilverMist Pokaż wiadomość
Ale ze sklepu stacjonarnego też. Tylko oferta wysyłkowa w to nie wchodzi. Tzn. mam na myśli zbieranie punktów, a nie gold.

To może ja sprecyzuję, bo sama musiałam się chwilę zastanowić
Vip gold jest za realnie wydane 500zł, ale tylko w sklepie online. Natomiast 1zł=1pkt i te punkty zbierasz za zakupy stacjonarne i online i można wymienić je na zniżki, odpowiednio 200pkt=20zł, 400pkt=50zł i 600pkt=90zł. Następnie, jak odbierasz produkt za zebrane punkty, to zniżka nalicza się od standardowej ceny produktu. Pkt można też dostać za wystawienie opinii o produkcie, dostać gratisowo z kodu, czy wybrać w koszyku zamiast gratisów za progi.
Stary 2021-03-15, 20:54   #1505
krzysztof_ka
Raczkowanie

Właśnie się zorientowałem, że lepiej jest robić mniejsze zamówienia, tak tylko żeby skorzystać z bonusów. Na przykład teraz dodatkowo dostawałem po 40 i 80 punktów po przekroczeniu w zamówieniu 150 coś złotych.
Próbowałem też użyć kodu do oferty katalogowej, pokazuje się strona, ale żąda podania numeru klienta, a moje dwa posiadane nie są przyjmowane. Pewnie muszę poczekać na przesyłkę. Ale po Waszych wpisach już wiem, że lepiej trzymać się oferty internetowej i czasami korzystać ze stacjonarnego sklepu.
Pierwsze punkty z zamówień pojawią się dopiero pod koniec pierwszej dekady kwietnia i wtedy pewnie zobaczę jakie frukty są dla Silver czy golda ��

Edytowane przez krzysztof_ka
Czas edycji: 2021-03-15 o 20:56
Stary 2021-03-15, 23:37   #1506
Marigold19
🦄

Cytat:
Właśnie się zorientowałem, że lepiej jest robić mniejsze zamówienia, tak tylko żeby skorzystać z bonusów. Na przykład teraz dodatkowo dostawałem po 40 i 80 punktów po przekroczeniu w zamówieniu 150 coś złotych.
Próbowałem też użyć kodu do oferty katalogowej, pokazuje się strona, ale żąda podania numeru klienta, a moje dwa posiadane nie są przyjmowane. Pewnie muszę poczekać na przesyłkę. Ale po Waszych wpisach już wiem, że lepiej trzymać się oferty internetowej i czasami korzystać ze stacjonarnego sklepu.
Pierwsze punkty z zamówień pojawią się dopiero pod koniec pierwszej dekady kwietnia i wtedy pewnie zobaczę jakie frukty są dla Silver czy golda ��
Zdecydowanie rob mniejsze zamówienia ale niedługo będziesz mieć golda to przynajmniej wysyłkę będziesz mieć darmowa

12.03.2023 r.- 12.06.2023 r.
Marigold19 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2021-03-16, 06:56   #1507
cosmetix
Makeup challenge winner

Ja chciałam dodać że swojej strony, że obecny Yves Rocher to już nie to co kiedyś. Zmiany zaczęły następować po śmierci twórcy marki.

Kiedyś mieli perfumy w dużej mierze oparte o składniki roślinne. Prawdziwe olfaktoryczne perełki jak Neblina. Yria. Ispahan...

Obecnie perfumy są w jakiś 80% oparte o piżma syntetyczne. Dla wprawnych nosów chemia przebija. To duży koncern i jak każdy boryka się z brakiem surowca naturalnego. Mimo intensywnego marketingu to nie są produkty w 100% naturalne. Poza tym bazy perfum damskich są oparte głównie na najtańszym składnikach czyli paczuli lub mchu dębowym, którea akurat mnie drażnią.

Z przykrością muszę stwierdzić, że od momentu wycofania serii Secrets d'Essences już nic w YR mnie nie trzyma. Może pewien poziom trzymają One Collection Nouveau Genre, Cuir de Nuit czy Plein Soleil. Jest tu wiele fanek i fanów tych zapachów.

Muszę też przyznać, że w praktyce ceny spadły gdyż zwiększyli pojemności żeli Plaisure Nature do 400ml. Żele zawierają aloes i ALS, co czyni je najlepszymi tego typu żelami w tej półce cenowej. Wody z serii One Collection oraz serie męski zyskały pojemności 100ml. Niestety ze wzrostem pojemności przyszedł spadek jakości szczególnie perfum. W chwili obecnej Yves Rocher można ustawić w równej linii z Avon czy Oriflame, więc dla klienta masowego.

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2021-03-16, 09:46   #1508
krzysztof_ka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez cosmetix Pokaż wiadomość
Dziękuję dziewczyny. Wypróbuję Giordano jak tak zachwalacie.
Od 23 marca będzie flanker tych perfum o nazwie Giordani Gold Essenza Blossom. Bardzo podobny do GG Essenza, ale ma nuty kwiatowe. Wg mnie, nowość jest bardzo ciekawa.
Mam próbki, gdyby któraś z Pań chciała, a nie jest w Oriflame, to proszę dać znać na priv.

A przy okazji, podaję kod z YR na 20% zniżki w sklepie internetowym do wykorzystania do 30 kwietnia br. Kod działa przy zakupach na minimum 99 złotych.
HRPZYXAL
Stary 2021-03-16, 10:42   #1509
cosmetix
Makeup challenge winner

Teraz każdy może założyć konto w oriflame. Za waszą rada zakupiłam używany flakon na allegro i przetestowałam. Zapach piękny i dobrze mi znany jednak. Okazało się że nosi je moja lekarka i za bardzo mi się z nią kojarzą. Po prostu to jest charakterystyczny dla niej zapach i już. Mandarynka całkowicie pozbawiona goryczki.

Czy Wy też tak macie? Że nie możecie nosić czegoś z powodu skojarzeń?

---------- Dopisano o 11:42 ---------- Poprzedni post napisano o 11:40 ----------

Kończę OFFTOP i odsyłam do innej grupy o O.
Stary 2021-03-16, 14:49   #1510
Harmonija
Rozeznanie

Hej! Miałyście tak, że nie dodali wam jakiegoś produktu do paczki ? Normalnie zamówienie zapłacone, a brak jednej rzeczy. Zadzwoniłam i niby mają dosłać. Faktycznie nie robią problemu z wysłaniem ? Nie dali mi olejku Monoi za punkty 🤷

Nalej Serce, nalej...

Na początku bóg stworzył człowieka, ale widząc go takim ułomnym, dał mu kota.
Harmonija jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2021-03-16, 14:53   #1511
Marigold19
🦄

Cytat:
Napisane przez Harmonija Pokaż wiadomość
Hej! Miałyście tak, że nie dodali wam jakiegoś produktu do paczki ? Normalnie zamówienie zapłacone, a brak jednej rzeczy. Zadzwoniłam i niby mają dosłać. Faktycznie nie robią problemu z wysłaniem ? Nie dali mi olejku Monoi za punkty 🤷

Dosyłają

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2021-03-16, 15:21   #1512
krzysztof_ka
Raczkowanie

Oferta wysyłkowa 9PYK3RA50 ważna do 31 maja 2021r.

Gdzie można znaleźć jakiś zrzut z tej oferty w sieci?
Udało mi się dostać do tej oferty, znalazłem na fakturze swój numer klienta (jest on tożsamy z numerem kart ), mam przed sobą formularz i jedynie co mi się udaje, to wybrać to, co jest w formularzu.
Widziałem, że jest oferta na 3 żele pod prysznic za 29,80 PLN.
Zastanawiam się nad zestawem Riche Creme za 62 PLN. Czy to miniaturki, czy pełnowymiarowe produkty?
No i są miejsca do wpisania kodów, a na w ząb nie mam dostępu do kodów :p.
Stary 2021-03-16, 15:42   #1513
Marigold19
🦄

Cytat:
Oferta wysyłkowa 9PYK3RA50 ważna do 31 maja 2021r.

Gdzie można znaleźć jakiś zrzut z tej oferty w sieci?
Udało mi się dostać do tej oferty, znalazłem na fakturze swój numer klienta (jest on tożsamy z numerem kart ), mam przed sobą formularz i jedynie co mi się udaje, to wybrać to, co jest w formularzu.
Widziałem, że jest oferta na 3 żele pod prysznic za 29,80 PLN.
Zastanawiam się nad zestawem Riche Creme za 62 PLN. Czy to miniaturki, czy pełnowymiarowe produkty?
No i są miejsca do wpisania kodów, a na w ząb nie mam dostępu do kodów :p.
Kody niektórych produktów masz na 1 stronie.
Stary 2021-03-16, 16:11   #1514
krzysztof_ka
Raczkowanie

Dziękuję za pomoc.
Doczytałem już i widzę, że są kody zapachów na 1 stronie. Przydatne.
W ostateczności zdecydowałem się tylko na zestaw kremów Riche Creme za 62 złote, zobaczę co tam jest w zestawie, biorę pled jako nagrodę i nic więcej. Zobaczymy jak to działa. Jak mi się spodoba i będą ciekawe rzeczy to będę zamawiał z oferty wysyłkowej również. Jak na razie pasuje mi zamawianie w sklepie internetowym i czasami wycieczka do sklepu stacjonarnego, żeby zobaczyć co jest ciekawego, czego nie znam, a dużo rzeczy nie znam
Stary 2021-03-16, 16:56   #1515
Aleksa_888
Wtajemniczenie

Cytat:
Dziękuję za pomoc.
Doczytałem już i widzę, że są kody zapachów na 1 stronie. Przydatne.
W ostateczności zdecydowałem się tylko na zestaw kremów Riche Creme za 62 złote, zobaczę co tam jest w zestawie, biorę pled jako nagrodę i nic więcej. Zobaczymy jak to działa. Jak mi się spodoba i będą ciekawe rzeczy to będę zamawiał z oferty wysyłkowej również. Jak na razie pasuje mi zamawianie w sklepie internetowym i czasami wycieczka do sklepu stacjonarnego, żeby zobaczyć co jest ciekawego, czego nie znam, a dużo rzeczy nie znam
Kody produktów są takie, jak w sklepie online, wiec tam można spr. Ponadto w katalogu jakieś produkty z konkretnej oferty mogą być oznaczone symbolami - w przypadku tej oferty to np Voile d'Ocre 100ml to B1 a 30ml to B2 - wtedy trzeba niestety pytać.

Zestaw Riche Creme (pole A2) za 62zł to balsam do ust odżywiający tubka 7,5ml i przeciwzmarszczkowy krem pod oczy tubka 14ml.

Zestawy 3 żeli PN 200ml są za 29,9zł
pole C1 - mango kawa malina
pole C2 - magnolia argan lotos

Stary 2021-03-16, 17:53   #1516
_CyberDoll_
Raczkowanie

Unhappy Dot.: Kosmetyki i oferty Yves Rocher cz. 23

Dziewczyny Kochane, poratujcie plz zdjęciem aktualnej ulotki urodzinowej
Mąż tak mi ogarnął półkę i szuflady, że już straciłam nadzieję że ją znajdę... Boi sie przyznać, że chyba wyrzucił moją ulotkę z makulaturą...
Zaraz minie mi termin realizacji, a ja nawet nie wiem co tam na niej było...
_CyberDoll_ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2021-03-16, 19:01   #1517
ewamewatralala
Raczkowanie

Nowy mailing przyszedł kody indywidualne

(1) Prezent za 1 gr. Klient może otrzymać 1 Krem do rąk 30 ml (do wyboru spośród trzech zapachów) lub wymiennie 50 punktów gratis przy zakupie od 19,90 zł. (2) Prezent za 1 gr. Klient może otrzymać 1 Torbę Le temps des cerises lub wymiennie 80 pkt. przy zakupie od 99 zł. (3) Prezent za 1 gr. Klient może otrzymać 1 prezent niespodziankę przy zakupie min. 3 kosmetyków. (4) Rabat 40% na 1 dowolny kosmetyk do pielęgnacji twarzy udzielany od ceny maksymalnie sugerowanej (nie dotyczy produktów oznaczonych zielonym punktem). (5) Rabat 40% na 1 dowolny kosmetyk do pielęgnacji twarzy udzielany od ceny maksymalnie sugerowanej (nie dotyczy produktów oznaczonych zielonym punktem). (6) Rabat 50% na 1 dowolny zapach udzielany od ceny maksymalnie sugerowanej (nie dotyczy produktów oznaczonych zielonym punktem). (7) Rabat 40% na 1 dowolny kosmetyk do makijażu i cery udzielany od ceny maksymalnie sugerowanej (nie dotyczy produktów oznaczonych zielonym punktem) (8) Rabat 50% na 1 dowolny kosmetyk do pielęgnacji ciała udzielany od ceny maksymalnie sugerowanej (nie dotyczy produktów oznaczonych zielonym punktem). (9) Klient może kupić dowolny peeling do ciała w promocyjnej cenie 19,90 zł (do wyboru spośród peelingów do ciała w cenie regularnej 39,90 zł). (10) Klient może kupić wodę toaletową One Collection w promocyjnej cenie 59 zł (do wyboru spośród wód toaletowych One Collection w cenie regularnej 119 zł). (11) Klient może kupić jednorazowo zestaw szampon 300 ml i odżywka 200 ml w promocyjnej cenie 29 zł (do wyboru spośród szamponów i odżywek w cenie regularnej 19,90 zł). Promocje nie łączą się. Oferta ważna do 30.04.2021 lub do wyczerpania zapasów.

Prezent niespodzianka za kupno 3 produktów to MINI żel pod prysznic Monoi... Ale zaszaleli. Kod oczywiście kasuje prezenty za progi :/

Edytowane przez ewamewatralala
Czas edycji: 2021-03-16 o 19:08
ewamewatralala jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2021-03-16, 19:01   #1518
asdfmovie
Raczkowanie

Gdyby ktoś chciał powerbanka
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 13DDACC8-C107-4F4B-A937-A09C55E81B33.jpg (51,9 KB, 58 załadowań)
asdfmovie jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2021-03-16, 19:43   #1519
Rapsodia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ewamewatralala Pokaż wiadomość
Nowy mailing przyszedł kody indywidualne

(1) Prezent za 1 gr. Klient może otrzymać 1 Krem do rąk 30 ml (do wyboru spośród trzech zapachów) lub wymiennie 50 punktów gratis przy zakupie od 19,90 zł. (2) Prezent za 1 gr. Klient może otrzymać 1 Torbę Le temps des cerises lub wymiennie 80 pkt. przy zakupie od 99 zł. (3) Prezent za 1 gr. Klient może otrzymać 1 prezent niespodziankę przy zakupie min. 3 kosmetyków. (4) Rabat 40% na 1 dowolny kosmetyk do pielęgnacji twarzy udzielany od ceny maksymalnie sugerowanej (nie dotyczy produktów oznaczonych zielonym punktem). (5) Rabat 40% na 1 dowolny kosmetyk do pielęgnacji twarzy udzielany od ceny maksymalnie sugerowanej (nie dotyczy produktów oznaczonych zielonym punktem). (6) Rabat 50% na 1 dowolny zapach udzielany od ceny maksymalnie sugerowanej (nie dotyczy produktów oznaczonych zielonym punktem). (7) Rabat 40% na 1 dowolny kosmetyk do makijażu i cery udzielany od ceny maksymalnie sugerowanej (nie dotyczy produktów oznaczonych zielonym punktem) (8) Rabat 50% na 1 dowolny kosmetyk do pielęgnacji ciała udzielany od ceny maksymalnie sugerowanej (nie dotyczy produktów oznaczonych zielonym punktem). (9) Klient może kupić dowolny peeling do ciała w promocyjnej cenie 19,90 zł (do wyboru spośród peelingów do ciała w cenie regularnej 39,90 zł). (10) Klient może kupić wodę toaletową One Collection w promocyjnej cenie 59 zł (do wyboru spośród wód toaletowych One Collection w cenie regularnej 119 zł). (11) Klient może kupić jednorazowo zestaw szampon 300 ml i odżywka 200 ml w promocyjnej cenie 29 zł (do wyboru spośród szamponów i odżywek w cenie regularnej 19,90 zł). Promocje nie łączą się. Oferta ważna do 30.04.2021 lub do wyczerpania zapasów.

Prezent niespodzianka za kupno 3 produktów to MINI żel pod prysznic Monoi... Ale zaszaleli. Kod oczywiście kasuje prezenty za progi :/
Już widze grad zamówień

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2021-03-16, 20:44   #1520
rybkaa90
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Rapsodia Pokaż wiadomość
Już widze grad zamówień
Hahahaha o tym samym pomyślałam

06.09.2014
rybkaa90 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2021-03-16, 20:49   #1521
Luna1818
Rozeznanie

Słabo....
Czekam na inną ofertę

Luna1818 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2021-03-17, 08:34   #1522
Aleksa_888
Wtajemniczenie

Ktoś ma to drewniane pudełko z lusterkiem i może zamieścić zdj, jak wygląda na żywo? W komentarzach czytam, że ono zrobione jest jednak głównie z plastiku nie drewna i zastanawiam się czy to dobrze wygląda i czy warto w ogóle...
Stary 2021-03-17, 11:04   #1523
Marigold19
🦄

Cytat:
Napisane przez Aleksa_888 Pokaż wiadomość
Ktoś ma to drewniane pudełko z lusterkiem i może zamieścić zdj, jak wygląda na żywo? W komentarzach czytam, że ono zrobione jest jednak głównie z plastiku nie drewna i zastanawiam się czy to dobrze wygląda i czy warto w ogóle...
Ja go wprawdzie nie mam, ale identyczne były były Rossmanie i bodajze w Black Red White. Podejrzewam, że to jednak plastik.

12.03.2023 r.- 12.06.2023 r.
Stary 2021-03-17, 11:11   #1524
asdfmovie
Raczkowanie

A miałam wczoraj składać zamówienie, bo zazwyczaj jako niespodzianki dają fajne rzeczy 😆 dobrze, ze się wstrzymałam. Kusi mnie jedynie torba, ale jeśli okaże się rozmiarów torebki to w ogóle mi się nie przyda
asdfmovie jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2021-03-17, 11:11   #1525
ewamewatralala
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Rapsodia Pokaż wiadomość
Już widze grad zamówień
Dokładnie...
Jedyne zastosowanie tego kodu to jeżeli ktoś chce zamówić jedną małą rzecz, która akurat jest w promocji i dostać krem do rąk gratis zamiast niczego a nie planuje większych zamówień.
ewamewatralala jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2021-03-17, 14:14   #1526
Ifinick
Zadomowienie

Gdyby kogoś interesowało - w „twoje oferty”
Ifinick jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2021-03-17, 14:36   #1527
tuRmaNIA
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ifinick Pokaż wiadomość
Gdyby kogoś interesowało - w „twoje oferty”
Ta oferta już chyba drugi miesiąc wisi.

bynajmniej =/= przynajmniej
tuRmaNIA jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2021-03-17, 14:42   #1528
Ifinick
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez tuRmaNIA Pokaż wiadomość
Ta oferta już chyba drugi miesiąc wisi.
Ja, jak zwykle nie na bieżąco, bo rzadko tam zaglądam.
Teraz martwię się, jak użyć punkty bez nabijając kolejnych.
Ifinick jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2021-03-17, 14:49   #1529
SilverMist
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Marigold19 Pokaż wiadomość
Ja go wprawdzie nie mam, ale identyczne były były Rossmanie i bodajze w Black Red White. Podejrzewam, że to jednak plastik.

Tak mi się właśnie wydawało, że gdzieś już widziałam takie pudełko. A to Rossmann, faktycznie. Trochę mała ta przecena jak na outlet. I chyba drewniane jest tam tylko wieczko, reszta to plastik.

SilverMist jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2021-03-17, 15:29   #1530
Marigold19
🦄

Cytat:
Napisane przez SilverMist Pokaż wiadomość
Tak mi się właśnie wydawało, że gdzieś już widziałam takie pudełko. A to Rossmann, faktycznie. Trochę mała ta przecena jak na outlet. I chyba drewniane jest tam tylko wieczko, reszta to plastik.

Widziałam też takie chyba z bambusowym spodem. Ale zabij mnie- nie wiem gdzie... Szczerze mówiąc te pudełka w Rossmanie były chyba za 12 zł.
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości