Gratisy - Strona 51 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Hobby > Rękodzieło: szydełkowanie, biżuteria DIY, makramy i inne > Biżuteria

Notka

Biżuteria Miejsce dla osób, które robią biżuterię. Tutaj możesz zaprezentować własnoręcznie wykonaną biżuterię, obejrzeć prace innych, podzielić się wiedzą.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2008-11-19, 17:38   #1501
monius9
Zakorzenienie

Dot.: Gratisy

odebrałam dzisiaj paczuszkę z bukowca, wszystko śliczne, jak zwykle a w gratisie 2 srebrne piórka [wyleciały z koszyka tuż przed zamówieniem ;p] i 2 pary swarów: rondelle 8 i 6 mm w kolorach pasujących do zamówienia dziękuję ślicznie
monius9 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-12-09, 15:30   #1502
RoksiSK
Zadomowienie

ElizaAkcesoria - gratisów brak, ale rekompensuje to zawartość paczki
Stary 2008-12-09, 19:33   #1503
rusa1ka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez RoksiSK Pokaż wiadomość
ElizaAkcesoria - gratisów brak, ale rekompensuje to zawartość paczki
Również dzisiaj odebrałam paczuszkę i jestem bardzo zadowolona
rusa1ka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-01-15, 18:48   #1504
hatka
Zadomowienie

A ja się zastanawiam co jest: w grudniu robiłam kilka zamówień w SN - w sumie za prawie 500zł - i przestałam dostawać gratisy. W Beadshopie też nic... Czyżby uznali, że już nie trzeba mnie zachęcać?
hatka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-01-15, 18:50   #1505
smieszka250
Zakorzenienie

GG do smieszka250

W SN miałaś rabat - nie wystarczy ?
smieszka250 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-01-15, 19:15   #1506
Basiulek
Zakorzenienie

GG do Basiulek

Oj Śmieszko- gratisy to gratisy
Basiulek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-01-15, 19:46   #1507
clementinne
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Basiulek Pokaż wiadomość
Oj Śmieszko- gratisy to gratisy
No właśnie...sklep daje 10% rabatu, można zaoszczędzic kilkanaście, kilkadziesiąt złotych, a klient jak nie dostanie koralika gratis, to się czuje zignorowany, zapomniany, niedoceniony, nierozpieszczany.... ech...
clementinne jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-01-15, 20:18   #1508
Basiulek
Zakorzenienie

GG do Basiulek

Nie zgodzę się z Tobą, to, że się marudzi na brak gratisów nie oznacza , że się nie cieszy z rabatu. Jedno drugiego nie wyklucza. Po za tym równie dobrze wypowiedź hatki mogła być napisana z naciskiem na beadshop, który rabatu chyba nie wprowadził Zresztą nie wiem, nie zaglądam tam raczej.
Stary 2009-01-15, 20:34   #1509
zuwiolka
Rozeznanie

cóż, moim zdaniem ... żal że nie otrzymało się gratisów, nie wynika z tego, że ktoś liczył na wielkie wzbogacenie sie i nie o kasę tu chodzi jaką się oszczędzi otrzymując coś gratis ... raczej traktuje się to jako miły dodatek świadczący o indywidualnym podejściu sprzedawcy do Klienta ... takie dopieszczenie właśnie, podziękowanie ... i dlatego żal ... ale to już wyłącznie zależy od sprzedawcy, czy chce w taki sposób umilić otwieranie paczki czy nie
Stary 2009-01-15, 20:47   #1510
Basiulek
Zakorzenienie

GG do Basiulek

Święte słowa
Stary 2009-01-15, 22:01   #1511
M0N1K4
Zakorzenienie

GG do M0N1K4

A ja powiem - że czasem fakt, szkoda ,że nie ma jakiegoś małego kamyczka gratis. Ale jeśli już miałam upust w SN to mnie to cieszyło i nie liczyłam na gratis. Szczerze to wolę dostać upust niż gratis ( raz mi się zdarzyło,że gratis był dopasowany do zamówienie - zamawiałam srebro i dostałam gratis 2 kółeczka bali)... tak o ile zamawiam kamyki i dostanę jakieś gratis to i tak zupełnie mi do niczego nie pasują i zalegają
M0N1K4 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-01-15, 22:46   #1512
maueczarne
Raczkowanie

Fakt, dosyć często gratisy nie są niestety dopasowane do zamówienia. Ostatnio zamawiałam tylko z Bukowca i tu gratisiki idealnie były dopasowane. Natomiast zamawiając coś na allegro u sprzedawców zazwyczaj nie dostawałam gratisów, a tu otwieram dzisiaj paczkę od Creativshop i pozytywne zaskoczenie. Zamówienie było na lekko ponad 160zl, połączone z zamówieniem z ich drugiego konta. Gratisy dopasowane raczej do zamówienia z tego drugiego konta - kryształki szklane bardzo ładnie mieniące sie i 2 lampworki dostałam. Ucieszyłam się bardzo, bo wahałam się z zakupem tych lampworków nie mając pewności jak wyglądają na żywo. Teraz już wiem i zamówię niebawem
Stary 2009-01-16, 15:32   #1513
smieszka250
Zakorzenienie

GG do smieszka250

Ja też wolę upust niż gratis - za tą kasę co zaoszczędzę na upuście mogę sobie kupić to co mi się będzie podobało i to co zużyję, a nie coś, co niektórzy wypychają jak nie idzie. Jak kupowałam w SN w czasie promocji to wcale nie liczyłam i nie spodziewałam się gratisu.
Stary 2009-01-17, 07:33   #1514
RoksiSK
Zadomowienie

Też wolę upust niż gratisik. Jednak sklepy nas już tak rozpuściły gratisikami, więc gdy nic nie dostaniemy ponad stan, to tak trochę żal. Fajnie, gdy sklep dorzuci choć dwa malutkie kwadraty szklane (mi ostatnio wichereq) - może i nie pasują, ale ja takie niespodzianki uwielbiam. Niektóre z gratisów, które dostałam zużyłam i domówiłam w tym właśnie sklepie więcej - to również sposób zareklamowania towaru przez sprzedawcę - a więc, obustronna korzyść

Edytowane przez RoksiSK
Czas edycji: 2009-01-17 o 07:35
RoksiSK jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-01-19, 06:41   #1515
kulkam
Wtajemniczenie

GG do kulkam

Ja owszem, wolę rabat, ale gratisy też uwielbiam
A co do Beadshopu - przecież oni dają rabat w zależności od tego, ile kasy wydało się w ciągu roku.
kulkam jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-01-22, 20:47   #1516
solange421
Zakorzenienie

GG do solange421 Wyślij wiadomość przez MSN do solange421 Send a message via Skype™ to solange421

zamówienie u borys78 za ok. 95zł (bez przesyłki)
jako gratis oksydowane łapaczki do linek
wartość: 1zł
myślę, że nie ma co pokazywać, ale b. marnie wyglądają
solange421 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-01-22, 22:07   #1517
Ewenement
Raczkowanie

CJ, zamówienie za ok.60zł, gratisów brak(już dawno zamawialam, ale jeszcze nie pisałam)

galeriatkanin, zamówienie za 130zł, gratisów brak.(już dawno zamawialam, ale jeszcze nie pisałam)

galeriatkanin, zamówienie za ok.180zł (przesyłka gratis) , gratis: 3opakowania cekinowych gwiazdek: złote, czerwone, rude, 2 mini opakowania koralików rureczek: łososiowe i różowe.(jakieś 1,5tyg temu)

AntykwariatEDU, zamówienie za ok.36zł z przesyłką, bez gratisów , ale błyskawiczna przeyłka, przedwczoraj wpłata, dzisiaj już mam )

Stary 2009-01-23, 10:14   #1518
KarmazynowyKamyk
Zakorzenienie

GG do KarmazynowyKamyk

Zamówienie u BARY34 za 75 zł czy coś koło tego, gratis 4 maleńkie srebrne bali, bardzo miło, bo sie nie spodziewałam
Stary 2009-01-26, 15:29   #1519
hatka
Zadomowienie

Bary34 zawsze dodaje coś ładnego (kupowałam już kilka razy i za każdym razem coś dostałam) i faktycznie zakupy tam są czystą przyjemnością - oczywiscie chwalę nie tylko ze względu na gratis, ale za całokształt.

A propos dyskusji, która się rozpetała: gratis czy upust, to są to dwie odrębne rzeczy, bo nie chodzi o to, żeby się na gratisie jakoś "wzbogacić" - podzielam tu zdanie Zuwiolki, że chodzi o jakiś miły gest, niespodziankę - w końcu to też buduje markę sklepu.
hatka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-01-26, 19:24   #1520
monisia104
Wtajemniczenie

dzisiaj odebrałam paczuszkę z kadoro. i zrobiłam awanturę na poczcie. historia popularna-listonosz zostawił awizo mimo że byłam w domu. ale listonosz nieprzeciętny ^^ cytować go nie będę, żeby nie spalić, ale teksty to miał takie, że gdybym nie była aż tak wściekła, to wybuchnęłabym śmiechem (bo on osobiście wręczał mi tą paczuszkę na poczcie i się tłumaczył) i przy okazji miał takie spojrzenie, które mogło mówić tylko jedno "jak mnie zwolnią to zabiję. wiem, gdzie mieszkasz"
ale rozpisałam się nie na temat, Joasiu nie banuj, już przechodzę do rzeczy.
Dostałam gratisik. 4 kulki desert sun i dwa rodzaje malutkich przekladek w kolorze zlotym (chyba po 4 lub 6 sztuk). szkoda, ze to kolejny nietrafiony. ale to mimo wszystko miłe, ze jednak je dają
when the moment arrives that you know you'll be alright
It's amazing
and I'm sayin' a prayer for the desperate hearts tonight
monisia104 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-01-27, 15:19   #1521
anecia_88
Raczkowanie

Dzisiaj dotarła do mnie paczuszka z akcesoria.net i w niej gratis śliczne fioletowe serduszko z cyrkonii Bardzo miłe
Stary 2009-01-27, 19:26   #1522
Fashion
Rozeznanie

Ja w mojej ekspresowej przesyłce SK2 znalazłam dwie małe kosteczki bursztynu w żywicy [dopasowane do zamówienia].
Fashion jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-01-27, 20:16   #1523
ABRA_ABRA
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez hatka Pokaż wiadomość
Bary34 zawsze dodaje coś ładnego (kupowałam już kilka razy i za każdym razem coś dostałam) i faktycznie zakupy tam są czystą przyjemnością - oczywiscie chwalę nie tylko ze względu na gratis, ale za całokształt.

A propos dyskusji, która się rozpetała: gratis czy upust, to są to dwie odrębne rzeczy, bo nie chodzi o to, żeby się na gratisie jakoś "wzbogacić" - podzielam tu zdanie Zuwiolki, że chodzi o jakiś miły gest, niespodziankę - w końcu to też buduje markę sklepu.
Tez dostalam kilka przekladek od Bary 34
Zamowienie za ok 250 zl... gratisy za 27zl

W sklepie Bukowiec tez dostalam sliczne gratisy

Edytowane przez ABRA_ABRA
Czas edycji: 2009-01-27 o 20:18
ABRA_ABRA jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-01-30, 20:52   #1524
Amambada
Wtajemniczenie

Korallo, zamowienie jak zawsze małe za ok 70 zeta... szybka wysyłka (wczoraj wysłane, dzisiaj u mnie ) i co było dla mnie zaskoczeniem- gratis łańcuszek -bardzo fajny i na pewno przyda sie
Amambada jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-01-31, 10:30   #1525
viktorej
Wtajemniczenie

A dla mnie cała ta sprawa z gratisami jest dziwna. Przy pierwszym zamówieniu, które robiłam, dostałam jakieś koraliki, których nie zamawiałam i się zastanawiałam skąd się wzięły . Nawet miałam do nich pisać, ale kilka dni później przyszło zamówienie z innego sklepu i też z dodatkiem, tylko że tym razem na torebeczce był napis "gratis". Więc zorientowałam się o co chodzi . Już się przyzwyczaiłam do tych gratisików i, nie powiem, przyjemnie jest je dostawać, ale nie myślę, że powinnyśmy narzekać, jak takiego nie ma. To tak jakby za każdym razem, kiedy kupujemy sobie jakiś ciuch, dawali np. szaliczek gratis , czy do zakupów spożywczych masło.
viktorej jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-01-31, 14:38   #1526
Basiulek
Zakorzenienie

GG do Basiulek

Ale ten wątek służy temu, aby pisać od kogo się dostało gratis a od kogo nie ;]
I trudno mi porównać ciuch do koralika ^^
Stary 2009-01-31, 16:14   #1527
viktorej
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Basiulek Pokaż wiadomość
Ale ten wątek służy temu, aby pisać od kogo się dostało gratis a od kogo nie ;]
I trudno mi porównać ciuch do koralika ^^
Ale po co te złośliwości? Po prostu podzieliłam się moimi spostrzeżeniami na temat gratisów i chyba nikogo tym nie powinnam była urazić . A temat wątku to chyba "gratisy" i nie odbiegłam od niego. Nie każdy pisze tu o tym co dostał, a czego nie. Po prostu dzielimy się doświadczeniami i opiniami. Fakt, że pierwszy raz tu się udzielam (i od razu kopniak ? ), ale przeczytałam nieco i myślę, że zmieściłam się w temacie.

I nie porównuję ciucha do koralika, a chciałam powiedzieć, że zakupy to zakupy, i że to, że dostajemy gratisy, to tylko i wyłącznie dobra wola sprzedawcy i że nie trzeba marudzić, jak takiego nie ma. Ot, tyle.
Stary 2009-01-31, 16:53   #1528
smieszka250
Zakorzenienie

GG do smieszka250

Moim zdaniem viktorej ma rację. Ale miło jest cos dostać ;P
Stary 2009-01-31, 16:56   #1529
Basiulek
Zakorzenienie

GG do Basiulek

Jakie złośliwości? Ekhm, nie chciałam być tak zrozumiana i też wyraziłam po prostu swoje zdanie dotyczące porównania. Zważywszy na to ,iż ciucha się raczej gratis nie dostaje, a koralik jednak często
I chodziło mi o to, że my raczej nie narzekamy, a komentujemy np zawsze dawał, teraz nie dał
Stary 2009-01-31, 19:45   #1530
viktorej
Wtajemniczenie

A gdzie tu narzekanie ??? Czy można narzekać na gratisy ? Chyba raczej na ich brak, czego ja nie robię. Raczej to, że "zawsze dawał, teraz nie dał" jest narzekaniem. Cieszę się z każdego gratisu, a jak w którymś zamówieniu go nie ma, to nawet zapominam, że mogłoby coś tam jeszcze być .
A z ciuchami, czy żarciem właśnie o to mi chodziło, że raczej gratisu się nie dostaje, to dlaczego koraliki mamy dostawać? Miłe to bardzo, ale nie możemy wymagać, żeby je dawali. Czy nie tak?
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Biżuteria

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości