![]() |
#1501 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Gratisy
odebrałam dzisiaj paczuszkę z bukowca, wszystko śliczne, jak zwykle
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1502 |
Zadomowienie
|
ElizaAkcesoria - gratisów brak, ale rekompensuje to zawartość paczki
![]()
![]() |
#1503 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1504 |
Zadomowienie
|
A ja się zastanawiam co jest: w grudniu robiłam kilka zamówień w SN - w sumie za prawie 500zł - i przestałam dostawać gratisy. W Beadshopie też nic... Czyżby uznali, że już nie trzeba mnie zachęcać?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1505 |
Zakorzenienie
|
W SN miałaś rabat - nie wystarczy ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1506 |
Zakorzenienie
|
Oj Śmieszko- gratisy to gratisy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1507 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1508 |
Zakorzenienie
|
Nie zgodzę się z Tobą, to, że się marudzi na brak gratisów nie oznacza , że się nie cieszy z rabatu. Jedno drugiego nie wyklucza. Po za tym równie dobrze wypowiedź hatki mogła być napisana z naciskiem na beadshop, który rabatu chyba nie wprowadził
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1509 |
Rozeznanie
|
cóż, moim zdaniem ... żal że nie otrzymało się gratisów, nie wynika z tego, że ktoś liczył na wielkie wzbogacenie sie i nie o kasę tu chodzi jaką się oszczędzi otrzymując coś gratis ... raczej traktuje się to jako miły dodatek świadczący o indywidualnym podejściu sprzedawcy do Klienta ... takie dopieszczenie właśnie, podziękowanie ... i dlatego żal ... ale to już wyłącznie zależy od sprzedawcy, czy chce w taki sposób umilić otwieranie paczki czy nie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1510 |
Zakorzenienie
|
Święte słowa
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1511 |
Zakorzenienie
|
A ja powiem - że czasem fakt, szkoda ,że nie ma jakiegoś małego kamyczka gratis. Ale jeśli już miałam upust w SN to mnie to cieszyło i nie liczyłam na gratis. Szczerze to wolę dostać upust niż gratis ( raz mi się zdarzyło,że gratis był dopasowany do zamówienie - zamawiałam srebro i dostałam gratis 2 kółeczka bali)... tak o ile zamawiam kamyki i dostanę jakieś gratis to i tak zupełnie mi do niczego nie pasują i zalegają
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1512 |
Raczkowanie
|
Fakt, dosyć często gratisy nie są niestety dopasowane do zamówienia. Ostatnio zamawiałam tylko z Bukowca i tu gratisiki idealnie były dopasowane. Natomiast zamawiając coś na allegro u sprzedawców zazwyczaj nie dostawałam gratisów, a tu otwieram dzisiaj paczkę od Creativshop i pozytywne zaskoczenie. Zamówienie było na lekko ponad 160zl, połączone z zamówieniem z ich drugiego konta. Gratisy dopasowane raczej do zamówienia z tego drugiego konta - kryształki szklane bardzo ładnie mieniące sie i 2 lampworki dostałam. Ucieszyłam się bardzo, bo wahałam się z zakupem tych lampworków nie mając pewności jak wyglądają na żywo. Teraz już wiem i zamówię niebawem
![]()
![]() |
#1513 |
Zakorzenienie
|
Ja też wolę upust niż gratis - za tą kasę co zaoszczędzę na upuście mogę sobie kupić to co mi się będzie podobało i to co zużyję, a nie coś, co niektórzy wypychają jak nie idzie. Jak kupowałam w SN w czasie promocji to wcale nie liczyłam i nie spodziewałam się gratisu.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1514 |
Zadomowienie
|
![]() ![]()
Agnieszka Edytowane przez RoksiSK Czas edycji: 2009-01-17 o 07:35 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1515 |
Wtajemniczenie
|
Ja owszem, wolę rabat, ale gratisy też uwielbiam
![]() A co do Beadshopu - przecież oni dają rabat w zależności od tego, ile kasy wydało się w ciągu roku. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1516 |
Zakorzenienie
|
zamówienie u borys78 za ok. 95zł (bez przesyłki)
jako gratis oksydowane łapaczki do linek ![]() wartość: 1zł myślę, że nie ma co pokazywać, ale b. marnie wyglądają ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1517 |
Raczkowanie
|
CJ, zamówienie za ok.60zł, gratisów brak(już dawno zamawialam, ale jeszcze nie pisałam)
galeriatkanin, zamówienie za 130zł, gratisów brak.(już dawno zamawialam, ale jeszcze nie pisałam) galeriatkanin, zamówienie za ok.180zł (przesyłka gratis) , gratis: 3opakowania cekinowych gwiazdek: złote, czerwone, rude, 2 mini opakowania koralików rureczek: łososiowe i różowe.(jakieś 1,5tyg temu) AntykwariatEDU, zamówienie za ok.36zł z przesyłką, bez gratisów , ale błyskawiczna przeyłka, przedwczoraj wpłata, dzisiaj już mam ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1519 |
Zadomowienie
|
Bary34 zawsze dodaje coś ładnego (kupowałam już kilka razy i za każdym razem coś dostałam) i faktycznie zakupy tam są czystą przyjemnością - oczywiscie chwalę nie tylko ze względu na gratis, ale za całokształt.
A propos dyskusji, która się rozpetała: gratis czy upust, to są to dwie odrębne rzeczy, bo nie chodzi o to, żeby się na gratisie jakoś "wzbogacić" - podzielam tu zdanie Zuwiolki, że chodzi o jakiś miły gest, niespodziankę - w końcu to też buduje markę sklepu. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1520 |
Wtajemniczenie
|
dzisiaj odebrałam paczuszkę z kadoro. i zrobiłam awanturę na poczcie. historia popularna-listonosz zostawił awizo mimo że byłam w domu. ale listonosz nieprzeciętny ^^ cytować go nie będę, żeby nie spalić, ale teksty to miał takie, że gdybym nie była aż tak wściekła, to wybuchnęłabym śmiechem
![]() ale rozpisałam się nie na temat, Joasiu nie banuj, już przechodzę do rzeczy. Dostałam gratisik. 4 kulki desert sun i dwa rodzaje malutkich przekladek w kolorze zlotym (chyba po 4 lub 6 sztuk). szkoda, ze to kolejny nietrafiony. ale to mimo wszystko miłe, ze jednak je dają ![]()
It's amazing with the blink of an eye you finally see the light It's amazing when the moment arrives that you know you'll be alright It's amazing and I'm sayin' a prayer for the desperate hearts tonight |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1521 |
Raczkowanie
|
Dzisiaj dotarła do mnie paczuszka z akcesoria.net i w niej gratis śliczne fioletowe serduszko z cyrkonii
![]() ![]()
![]() |
#1522 |
Rozeznanie
|
Ja w mojej ekspresowej przesyłce SK2 znalazłam dwie małe kosteczki bursztynu w żywicy [dopasowane do zamówienia].
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1523 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Zamowienie za ok 250 zl... gratisy za 27zl ![]() W sklepie Bukowiec tez dostalam sliczne gratisy ![]()
Moje FOTOMONTAZE https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=272964 Moje ŚWIECIDEŁKA https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=285355 Moje PAPIERY ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...9#post15099559 Moj BLOG: http://abra-art.blogspot.com/ Edytowane przez ABRA_ABRA Czas edycji: 2009-01-27 o 20:18 |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1524 |
Wtajemniczenie
|
Korallo, zamowienie jak zawsze małe za ok 70 zeta... szybka wysyłka (wczoraj wysłane, dzisiaj u mnie
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1525 |
Wtajemniczenie
|
A dla mnie cała ta sprawa z gratisami jest dziwna. Przy pierwszym zamówieniu, które robiłam, dostałam jakieś koraliki, których nie zamawiałam i się zastanawiałam skąd się wzięły
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1526 |
Zakorzenienie
|
Ale ten wątek służy temu, aby pisać od kogo się dostało gratis a od kogo nie ;]
I trudno mi porównać ciuch do koralika ^^ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1527 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() I nie porównuję ciucha do koralika, a chciałam powiedzieć, że zakupy to zakupy, i że to, że dostajemy gratisy, to tylko i wyłącznie dobra wola sprzedawcy i że nie trzeba marudzić, jak takiego nie ma. Ot, tyle. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1528 |
Zakorzenienie
|
Moim zdaniem viktorej ma rację. Ale miło jest cos dostać ;P
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1529 |
Zakorzenienie
|
Jakie złośliwości? Ekhm, nie chciałam być tak zrozumiana i też wyraziłam po prostu swoje zdanie dotyczące porównania. Zważywszy na to ,iż ciucha się raczej gratis nie dostaje, a koralik jednak często
![]() I chodziło mi o to, że my raczej nie narzekamy, a komentujemy ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1530 |
Wtajemniczenie
|
A gdzie tu narzekanie
![]() ![]() ![]() A z ciuchami, czy żarciem właśnie o to mi chodziło, że raczej gratisu się nie dostaje, to dlaczego koraliki mamy dostawać? Miłe to bardzo, ale nie możemy wymagać, żeby je dawali. Czy nie tak? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:58.