![]() |
#1501 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: jak schudnąć?
Maro Kochana - my Ciebie kochamy- czyz Ci nie wystarczy zdeprawowany elemnt marginesu społecznego?
A rozpamietywanie Kochana, nie zawsze jest dobre, bowiem nie zawsze słuzy ono tylko wyciąganiu wniosków i uczeniu sie na błędach . W moim przypadku - rozpamiętywanie - to ranienie samej siebie, wręcz sadystyczne, a wnioski jesli nawet wyciągne, to następnie juz z nich nie skorzystam, bowiem moje działanie chcarkteryzuje duża żywiołowośc, a wtedy zapomina sie o nauczkach, jakie dalo nam życie. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1502 |
Wtajemniczenie
|
A właśnie, gdzie jest nasza Sabbath - zapewne wciąż siedzi skrępowana własnym szkieletem w fotelu, dodatkowo przypasana strzepkami własnego sumienia. Zreszta w sobote odgrażała się, że zacznie pisac z perspektywy podłogi i zapewne nie dosięga do klawiatury, dodatkowo zapewne kilka lampek denaturatu i udział w jakiejś orgietce i prosze - nie może sie nawet do Przyjaciółek odezwac? Wredna Małpa
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1503 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Wszystkie elementy marginesu społecznego łączą sie dziś Razem w lekko przygnębiającym klimacie. ![]() A Sabbath ,była dziś i nawet sie nie przywitała ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1504 |
Zakorzenienie
|
Maro, u mnie podobnie jak u Świtezianki to rozpamiętywanie nie djae zbyt wiele.... Ma sens rozpamiętywanie własnych błędów to rzeczywiście, zgadzam się.
Ale jeśli jest nam przykro i smutno nie z naszego powodu i jeśli powód też nie jest w pełni świadomy o co chodzi, a my rozpamiętujemy i wyciągamy jakieś "chore" wnioski to sytuacja normalna nie jest. No cóż, chyba jestem mistrzynią "niejasnych sytuacji". ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1505 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1506 |
Wtajemniczenie
|
Dorinko Kochana,
ja jestem nawet mistrzynia samoumartwianiu się. Ale nie przejmuj sie Kochana wszystko będzie dobrze - jak zwykle ![]() Nikuś Droga, łączymy sie w tym klimacie i cieszę się, że do tego tez potraficie sie dostosowac - to niesamowite i budujące - od orgii do melancholii - to własnie są Przyjaciółki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1507 |
Wtajemniczenie
|
Nikus Kochana, ja też tak mam i w dodatku jeszcze potrafie przepraszac ludzi za ich błędy, ktore mnie przytłączaja - to sie chyba nazywa masochizm?
|
![]() ![]() |
![]() |
#1508 |
Zadomowienie
|
Dziewczynki kochane Switezianko, Niko
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1509 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Nadajemy na tych samych falach ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1510 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1511 |
Zadomowienie
|
Moje kochane,jestem z Wami
![]() ![]() Kochane nie załamujcie sie za bardzo, szczególnie Ty Marusiu, ![]() ![]() Muszę teraz na jakiś czas sie rozłączyć z Wami ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1512 |
Wtajemniczenie
|
Wracaj Nikuś, Sloneczko Ty nasze Kochane.
rzeczywiście nadajemy Wszystkie na tych samych falach, dlatego tak wspaniale też sie uzupełniamy w chwilach rozbawienia i zwątpienia. |
![]() ![]() |
![]() |
#1513 |
Wtajemniczenie
|
Gdzie Wszystkie Ucieklyście Moje Kochane,
jak nie chcecie smutku i melancholii, to może odrobina żartów albo zwierzeń dietetycznych? |
![]() ![]() |
![]() |
#1514 |
Zakorzenienie
|
Dziewczynki drogie, bo my wszystkie jesteśmy takie delikatne i uczuciowe istotki (no, moze oprócz naszej twardej kobitki Sabbath
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1515 |
Wtajemniczenie
|
Lewek Kochana,
dobrze, że chociaz Ty mnie nie opusciłaś. W drugim wątku byłas super i wszystko, co napisałaś pzrepełnione jest mądrością i jest świadectwem twojej wielkiej wartości jako człowieka. A Sabbat, to też cudowana i ciepła duszyczka, ktora tylko sie ukrywa za swoja pozorna twardościa - jest ciepła i miła i abdrzo empatyczna, choć do bólu logiczna. uwielbiam Was Moje Czarownice ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1516 |
Wtajemniczenie
|
No tak, jak nie ma orgii, klepania po pupciach, denaturatu w drinkach z buraczkiem - to wszystkie uciekly
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1517 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Lewek ![]() ![]() Na szczęście jesteś dla mnie potwierdzeniem, że nie może być źle i na pewno też dam sobie radę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1518 |
Wtajemniczenie
|
Oczywiście Moje Kochane: Maro I Lewku, dacie sobie świetnie rade, tylko jak już osiągniecie wysoki status społeczny i sukces osobisty, to nie ch Wam sie nie wydaje, że odetniecie sie od Przyjaciółek z elementu nizin społecznych i metów wszelakich, osoboiście będę Was nachodzic w waszych odpicowanych biurach i wstyd robic sprośnymi tekstami i odruchami.
Nie pozbędizeice sie mnie teraz ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1519 |
Wtajemniczenie
|
Dziewczynki Kochane,
dzis w ramach stosowania sie do diety na sniadanie pierwsze spozyłam: 2 kromki zytniego chrupkiego pieczywa z szynką dietetyczną - 2 plasterki, drugie śniadanie: serek wiejski z rzodkiewką plus kromka chrupkiego pieczywa żytniego, na obiad będzie jogurt - neistety wiem , że w diecie Dorinki ten produkt jest wykluczony - ale dla mnie to choć odrobina czegoś słodkiego!!!!!! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1520 |
Wtajemniczenie
|
A może na poprawe humoru, jakies zakupki - może wiecie gdzie są jeszcze fajne wyprzedaże - Nika cos pisała, że buszowała z Córcią - ciekawe co nabyły!!!
Podpowiedzcie Kochane, gdzie w Wa-wie można jeszcze coś upolowac, aby humor sie poprawił ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1521 |
Wtajemniczenie
|
Dlaczego nie można jeść jabłuszek?
nawet ot mi chcecie odebrac Małpy Wredne ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1522 |
Wtajemniczenie
|
Gdzuie Waszystkie jesteście?
|
![]() ![]() |
![]() |
#1523 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1524 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1525 |
Raczkowanie
|
cześć odchudzaczki;-) Ja dziś skacowana i ledwo ciepła. Macie jakiś sposób, żeby się doprowadzić do formy?
|
![]() ![]() |
![]() |
#1526 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kiedyś bym jeszcze dorzuciła dużą pizzę z podwójnym serem, ale to kiedyś. Edytowane przez dorinka30 Czas edycji: 2007-02-05 o 11:44 Powód: dopisek |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1527 |
Wtajemniczenie
|
Witaj Bello Droga,
miło, że do nas zaglądasz - jak widzisz pełno w tym wątku codziennych radości i frustracji kobiecych. Niestety pzrepisu na kaca nie znam, bowiem ostatnio mało drinkuję. Maro Kochana, czy takie wzruszenie wywołaly w Tobie te 2 golfiki nabyte w New Yorkerze? W sobote kupiłam w New Yorkerze, białą bluzke koszulową ale za 29,50 - strasznie się rzuciłam ![]() Też często ryczę w samochodzie, bo wtedy udaje mi sie znaleźć czas dla siebie ![]() Dorinko Kochana, byłam w factory w piątek ale w mango wisiały tylko resztki szmatek z poprzedniej dostawy. Wybiorę sie w takim razie jutro - może coś upoluję, a jakie ciuszki kupiłąś w mano, czy ceny nadal tak atrakcyjne jak przy ostatniej wyprzedaży? ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1528 |
Wtajemniczenie
|
Oj Dorinko Kochana, pizza to jest cos co odoniosłoby mnie na duchu - uwielbiam z Da Grasso
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1529 |
Raczkowanie
|
za słaba jestem, zeby sie zwlec z łóżka po magnez;-) Spiąca jestem okropnie. Ale moje małe papugi nie dadzą mi pospać
![]() Ale dzięki kochane za wsparcie duchowe. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1530 |
Wtajemniczenie
|
Bello Kochana,
to Ty szczęściara jesteś, że możesz sie w łóżku wylegiwac - też bym chciała ![]() A tak poważnie, to zyczę Ci szybkiego powrotu do właściwego sampoczucia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:15.