![]() |
#1501 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Moda "plus size"
Ech z tymi żółtymi to wałek dla mnie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1502 |
Zakorzenienie
|
sa takie kremy dla kobiet w ciazy, maja bardziej skoncentrowane skladniki niz takie zwykle, podobno dzialaja
|
![]() ![]() |
![]() |
#1503 |
Zadomowienie
|
Z czerwonymi rozstępami jedyna metoda czekac aż zblakną i naprzemian zimne i cieple prysznice....i tylko tyle....na moich biodtrach mam już tylko takie wyblakłe a ze mam karnacje sino jasną to ich nie widać
![]() jak widzę te wszystkie zielone i żółte buty......to od razu widzę kalosze...nie wiem czemu......... z żółtego to tylko ściany w moim pokoju ![]() ![]() marago niestety wszystko ze stronek amerykańskich i parę z brytyjskich..... :/ ale niestety większość jest droga nawet jak na tamtejsze standardy....bo np 100 $ za tunikę, czy 90 funtów.... :/ dlatego ostroi zastanawiam się nad uszyciem paru rzeczy.... gdyby sie tak szyło z 4-5 rzeczy za jednym zamachem to krawcowa trochę mniej policzy.. ![]() guantanamera tak na prawdę każdy krem na rozstępy działa bo to tak jak z cellulitem.... chodzi o masaż skóry.... a jako biotechnolog mogę Wam z czystym sumieniem powiedzie że połowa tych "cennych " składników nie wnika nawet w wierzchnie warstwy skóry...o głębszych nie mówią...to tak jak z kolagenem...umyjesz się i magia znika.... ![]()
Skąd wiesz jak smakuje jabłko, jeśli patrzysz tylko na drzewo. Skąd wiesz jak smakuje miód, kiedy patrzysz tylko na pszczoły. Nie oceniaj mnie.... Moje blogowanie: http://okiemidlonmi.blogspot.com/ ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1504 |
Rozeznanie
|
No właśnie te moje nie mają jakoś zamiaru zblednąć - bo przy mojej blado-zielonej karnacji też by zniknęły. Słyszałam, że na blakniecie dobrze działa Lioton1000, ale jakoś pewna nie jestem...
Alithia czyli którykolwiek, nawet niskopółkowy i masować regularnie..? Są jakieś realne szanse, żeby się troszkę zmniejszyły? |
![]() ![]() |
![]() |
#1505 |
Zakorzenienie
|
Chilanes - o podkładzie myślałam raczej o nogach i ramionach na sytuacje gdy jest np jakieś przyjecie a strój ma odkryte te część i chcę się to choć trochę wybladzić
![]() Alithia - mówisz zeby robić naprzemian zimne i cieple prysznice? Spróbuję. ![]()
![]() |
#1506 |
Zadomowienie
|
marago raczej tak. czasem te preparaty dla ciążowych pań są skuteczne - i to te nisko półkowe, bo z założenia mają trochę więcej składników aktywnych. generalnie wszystko co wygładza, uelastycznia i poprawia ukrwienie skóry powinno pomóc i wcieranie, wcieranie, wcieranie
![]() ![]() synesthesia przemienne ciepłe i zimne prysznice ujędrniają, i poprawiają ukrwienie skóry ![]() tylko wiecie efekty widać dopiero po 3-5 miesiącach regularnego dbania, bo skóra regeneruje sie bardzo długo.... a i tak do wnętrza nie zaingerujemy.... ![]() a wracając do mody, czy Któraś z Was widziała taki płaszczyk ale w naszych rozmiarkach...cena nie gra roli.... ![]()
Skąd wiesz jak smakuje jabłko, jeśli patrzysz tylko na drzewo. Skąd wiesz jak smakuje miód, kiedy patrzysz tylko na pszczoły. Nie oceniaj mnie.... Moje blogowanie: http://okiemidlonmi.blogspot.com/ ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1507 |
Zakorzenienie
|
sliczny ale nie widzialam
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#1508 |
Rozeznanie
|
Kupiłam dzisiaj podobny - tylko, że żakiet i czerwony - ale prawie taką samą miał górę - znaczy kołnierzyk, guziki, rękawy - rozmiar 46, cena 100zł - jakaś maleńka firma z Łodzi, a do ostrowca przywiezione przez panią z bazaru...
W ogóle, to zauważam, że ile razy nie uda mi się znaleźć czegoś fajnego w swoim rozmiarze to zawsze jest to jakaś mała, nieznana polska firma, najczęściej z Łodzi właśnie. I jak widać da się zrobić normalną bluzeczkę, w pełnej rozmiarówce, dobrą gatunkowo i nawet stosunkowo niedrogą. Trzeba tylko chcieć i nie przywozić azjatyckich "rozmiarów uniwersalnych" |
![]() ![]() |
![]() |
#1509 | |
zielony stworek
|
Znalazłam na stronie Tchibo
![]() Rozmiary 40-52 ![]() ![]() http://www.tchibo.pl/is-bin/INTERSHO...&Entry=nlpopup Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1510 |
Zakorzenienie
|
dzien dobry spiochy
![]() ten link z Tchibo podeslalam mamie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1511 |
Zakorzenienie
|
ciekawe z tym tchibo
![]() a w sumie.. może się tam przejdę dzisiaj i sprawdzę ![]()
![]() |
#1512 |
Zakorzenienie
|
niektóre z tych sukienek naprawdę mi się podobały
|
![]() ![]() |
![]() |
#1513 |
Zakorzenienie
|
Alithia ja mam podobny płaszczyk, tyle że kremowy - kupiłam w New Yorker na początku wiosny, były rozmiary chyba do 46 (ale ogolnie zaniżona rozmiarówka, skoro w 38 nie wyglądałam źle
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1514 |
Zakorzenienie
|
http://deezee.pl/shop,list,007003,3
super butki tutaj sa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1515 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, wy też macie problemy z wysokim podbiciem stopy? Ja zawsze jak kupuje buty to mam problem bo buty maja niskie podbicie... jak są z materiału to sie naciągną, gorzej jak są np lakierowane...
![]() |
#1516 |
Zakorzenienie
|
ja mam problem z tym, ze moje stopy sa dlugie i chude , wszystkie buty zawsze musza obetrzec mi piete ;/
|
![]() ![]() |
![]() |
#1517 |
Zakorzenienie
|
A ja mam płaskostopie, szeroką stopę i do tego wystające kostki przy paluchu (to genetycznie mam, nie halluksy) :/
|
![]() ![]() |
![]() |
#1518 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Ponad 100 zł za niezbyt urodziwe japonki, to niezła cena? Hmm... ![]()
![]() |
#1519 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1520 |
Zakorzenienie
|
skoro akurat wybralas japonki to rzeczywiscie drogo
![]() ale balerinki czy sandałki sa naprawde fajne zreszta kwestia gustu |
![]() ![]() |
![]() |
#1521 |
Raczkowanie
|
No prosze a ja myslalam ze tylko ja mam rozstepy.Wlasnie jestem na etapie uzalania sie nad soba.I wlasnie rozstepy pod pachami denerwuja mnie najbardziej.Mama mase rozstepow na brzuchu, po porodzie wygladaly jak plomienie, czerwone, pokrywaly caly brzuch.Teraz sa blade, po 20 miesiacach zmniejszyly sie.Uzywalam Bio oil i poolecam.
No a co do ciuszkow.Buty - mam wysokie podbicie, rozmiar 41 i do tego duzo wieksza i grubsza noge prawa (wiem ze kazdy ma roznice u mnie to wynika z wady urodzeniowej, cala lewa strona ciala jest szczuplejsza, mniejsza - lewe wiazadla mniej rozwiniete)To jest dopiero problem! Wszystkie buty mam w lewej nodze luzne a prawa idealna.ehh.. Dziewczyny ja ukrywam teraz jak jest cieplo rozstepy azurkowym swetrkiem.Kiedys dawalm zdjecie, fajna rzecz.Robione jak ze sznureczka, na szydelku.Wlasciwie sluzy jako dodatek do stroju bo cale w dziurkach jest wiec nie jest mi w tym goraco.Jakbyscie widzialy gdzie tanio takie cuda dajcie mi znac proszeee. |
![]() ![]() |
![]() |
#1522 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() czy któraś z was kupiła w końcu te kolorowe rajstopy na allegro? http://allegro.pl/item350123204_fiol...xxl_od_ss.html
Edytowane przez Limonatka Czas edycji: 2008-05-08 o 09:37 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1523 |
Zakorzenienie
|
Ja w tym miesiącu będę kupować je najprawdopodobniej ale nie wiem kiedy jeszcze...
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1524 |
Zakorzenienie
|
ja chyba zakupię na dniach, ale sprawdzę je dopiero jak wrócę, po 24 maja i dam wtedy znać jak coś
![]() zaczęłam się dziś zastanawiać, jakie spódnice są dobre dla osoby 'plus size'? mam dwie takie letnie z H&M, takie dośc proste, były w różne wzory, ja mam brązową i jedną w biało-żołte ukośne paski. fajne sa, ale jakos nie wiem z czym je nosić i zawsze mi się wydaje, że dziwnie w nich wyglądam...
#1525 |
Zakorzenienie
|
Z doświadczenia - lepiej wyglądam w spódnicach ze sztywniejszych materiałów (sztruks, len etc), niż takich z domieszkami np. lycry (chociaz te, jeśli są rozszerzane, też są ok). To, czego nie lubię w tych z lycrą, to to, że gdy zawieje wiatr mocniejszy, strasznie widac me dupsko
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1526 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
http://raiffeisen.allegro.pl/item355..._do_54_52.html |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1527 |
Zakorzenienie
|
Kobietki o pelniejszych ksztaltach ladnie wygladaja w dopasowanej ale nie obcislej olowkowej spodnicy
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1528 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no ja te dwie które mam z H&M są właśnie z lnu, długość do kolan. btw, byłam dzisiaj w New Yorkerze, bo koleżanka chciała iść.. nie lubię tego sklepu. XL nazywa rzecz która na szerokość jest o jakieś 2 cm wieksza niż S! sama sprawdzałam dziś! co to ma znaczyć? ![]()
![]() |
#1529 |
Zakorzenienie
|
Zależy jak trafisz, ja np. bez problemu kupiłam tam płaszcz Amisu w dużej 40, a były do ok. 44-46.
ALe fakt faktem że większośc rzeczy to nawet XL nie ma, a jak już ma, to tyci tyci :/ |
![]() ![]() |
![]() |
#1530 |
Zakorzenienie
|
taaa a my chodzimy i sie dolujemy ze XL za male skoro tylko ciut wieksze od S..
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:42.