![]() |
#1501 |
Zadomowienie
|
Dot.: Lubelskie Żonki!!
To zależy o której spotkanko jak jeszcze grubo przed 19-20 to może pouśmiechać się do ciotek . A zaręczam jest w tym dobry, sprytny czaruś. Bo potem kąpanko i spać i mama ma chwilę spokoju.
#1502 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() bardzo dobrze robisz ![]() trzymam kciuki żeby Wam się wszystko dobrze układało ![]() Cytat:
nic dziwnego że się wkurzyłaś, no jak tak mozna ![]() moje badania też nie były do końca prawdziwe, ale wspominam je miło ![]() podczas wykładów przyszła pani doktor i kazdego wzywała po kolei do gabinetu a tam zamiast badania rozmawiała sobie z każdym, gdzie mieszka czy fajnie się tam mieszka itp i na tej podstawie podstawie wypisywała zaświadczenie ![]() Cytat:
![]() poza tym wczoraj sprzedalismy wczoraj samochód i szybko musimy kupic coś nowego bo narazie jesteśmy bez auta i musimy kombinować, pozyczać. Wiaze się to z tym, że popołudniami pewnie bedziemy gdzieś jezdzić oglądać autka. ja się domyslałam, ale tak do konca miałam nadzieję że to tylko jakis żart a poza tym to mam tu trochę zaległości ![]() Cytat:
![]() ja też niedawno podjęłam podobna decyzję i od poniedziałku ide do nowej pracy ![]() moze to nie depresja, tylko zmiana pogody, nie masz się czym dołować, zaczynasz nową rozwijającą pracę ![]() buziaczki dla Krzysia ![]() napiszę Wam teraz jak to wczoraj było z tym naszym autkiem Bandola mnie ochrzaniła że tu nic nie napisałam ![]() ale wczoraj to już siły nawet nie miałam od jakiegoś czasu planowaliśmy zakup nowego większego auta, bo do naszego golfika 3-drzwiowego za dużo juz nie zmiescimy i niewygodnie Gosię w foteliku na tył pakować. Rozglądaliśmy się, szukalismy, złozylismy nawet wniosek o małą pożyczkę, kasa ma być dopiero dzisiaj jak dobrze pojdzie, bo pani cały czas cos wymysla, a to zaświadczenie nie takie przed chwilą było dobre ![]() Plan był taki, że najpierw kupujemy a potem sprzedajemy, bo nie możemy zostać bez samochodu. Stało się jednak inaczej. Jakis czas temu moj tato w pracy cos napomknął, że zięć sprzedaje samochód i jedna dziewczyna się strasznie tym zainteresowała, wzięła pożyczkę i ona chce ten samochód, nawet zgodziła się poczekać zanim kupimy coś dla siebie. Wczoraj przyjechała go obejrzeć, wsiadła się przejechać i przejechała może ze 100m i zrobiła stłuczkę. Naszemu nic wielkiego się nie stało ale tamtego troszkę skasowała, nie chciała wzywac policji więc zapłaciła, no i musiała już nasz kupić. Niezle na tym wyszła nie powiem, trochę do tego interesu dopłaciła. A my zostalismy bez samochodu i musimy coś szybko kupić. Na razie jakos sobie radzimy, pozyczamy od rodziców ale to nie jest rozwiazanie na dłuższą metę. Tak więc nie wiem czy uda mi się z Wami spotkac a bardzo bym chciała ![]() ale postaram się coś wymyslić. |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1503 |
Zakorzenienie
|
Ale akcja z tym samochodem... Nieźle.
#1504 |
Zakorzenienie
|
Pola jedziemy do Zakopanego na relax
![]() ![]() Yollia to Wam sie trafiło z tym autkiem, wiem że bez auta to jak bez ręki. Bandola Krzys cudowny, abymśmy tylko na niego uroku jakiegoś nie rzuciły ![]() a ja mam dziś lepszy humor ![]()
![]() |
#1505 |
Zakorzenienie
|
Yoolia nieżle wyszło z tym autkiem
![]() ![]() U mnie dziś troszkę lepiej z humorem. Odebrałam zamówioną na allegro prostownicę i biorę się za prostowanie włosków. Trzymajcie kciuki dziewczyny, bo robię to sama po raz pierwszy ![]() Edytowane przez SELKA* Czas edycji: 2008-08-06 o 16:46 |
![]() ![]() |
![]() |
#1506 |
Zakorzenienie
|
Jodie zazdraszczam Zakopanego
![]() my dopiero w przyszłym roku tam zawitamy ![]() i już się nie mogę doczekać ![]() Selka szybko nabierzesz wprawy z prostownicą, nie jest tak trudno, ja teraz bez prostownicy nie wyobrazam sobie życia ![]() a mój małż pojechał do Ryk oglądać autko ![]() Gosi włączyłam Sezamkowy zakatek i mam chwile dla siebie, musze troszkę odpocząć bo jestem padnięta ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1507 |
Zakorzenienie
|
lubię zakopane a teraz jak mamy okazję jeżdzić to z niej korzystamy...mój s. ma tam domek - wprawdzie nie w samym zakopanym ale w miejscowości małe ciche
![]()
![]() |
#1508 |
Zadomowienie
|
![]() ![]() Selka gratuluję nowej pracy. Moja siostra cioteczna ma podobny zawód, z tym, że ona jeszcze jako logopeda pracuje z dziećmi niesłyszącymi (troche jej zajęło dokształcanie i nauka języka migowego) ale i pieniążki z tego lepsze. Yoolia ale się Wam klientka trafiła ![]() Tola a jak było na weselu? Bandola macie niezłego przystojniaka, ciekawe ile serc kiedyś złamie ![]()
#1509 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Bandola śliczny ten wasz mążczyzna ![]()
![]() |
#1510 |
Wtajemniczenie
|
Witajcie
Ja też byłam troszkę nie w temacie ale teraz postaram się już być na bieżąco. Bandola - Krzyś jak zwykle uroczy i wydaje się być szczuplutki - nie to co moja pyza ![]() Yoolia - mój tata zawsze powtarza - "najlepszy samochód to sprzedany samochód" ![]() jodie - ja też zazdroszczę Zakopanego - jak u nas dobrze pójdzie to może we wrześniu gdzieś się wybierzemy ale jeszcze nie wiemy czy morze czy Zakopane Selka - gratuluje nowej pracy - ja też będę się musiała za jakąś rozejrzeć bo ta moje zaczyna mnie denerwować - wcale nie chce mi się do niej wracać a już niedługo muszę ![]() ![]() ![]() A to mój Szymonek: |
![]() ![]() |
![]() |
#1511 |
Zakorzenienie
|
następny przystojniak
![]() ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#1512 |
Zakorzenienie
|
No niestety laski, nie dam rady dzisiaj się z wami spotkać. Mam znajomych o 19-tej...
![]() ![]() Sija wesele podsumuję tak - najgosze na jakim byłam. Zero jakiejkolwiek organizacji, zrobione na odwal, w remizie, bez jakiegokolwiek pomyślunku. Sonia! Szymonek śliczny! Taki śmieszek mały! ![]()
#1513 |
Rozeznanie
|
To ja się pochwale. Wczoraj zrobiła trzy różne testy ciązowe i wyszły pozytywnie. Wiec chyba bedziemy mieli dzieciaczka
![]() ![]() Śliczni są ci wasi synkowie. Selka, idz na Jutrzenki 10. Tam jest jedna z pani, która wydaje zaswiadczenia na czas nieokreslony nawet jak ktos ma wade wzroku. Ale podobno teraz i tak chyba prawka beda dawane na jakis okres z tego co slyszalam.
Edytowane przez gosia j. Czas edycji: 2008-08-07 o 08:26 |
![]() ![]() |
![]() |
#1514 |
Zadomowienie
|
Dzięki za miłe słowa o Krzysiu, połechce to moją próżność
![]() No Yoolia jestem pod wrażeniem, po małej reprymendzie walnęłaś takiego posta, że ho, ho ![]() Sonia, oj widzę następnego przystojniaka. Udały nam się te nasze dzieciaczki. A ubranko kupowalam w Baby Fancie, trochę drogo mają ale akurat jak potrzebowałam to wszedzie mieli z poprzednich kolekcji, zimowych albo na duże rozmiary. Byłam w szoku, ze 2-tyg przed chrzcinami będę miała taki problem. W BF tez bym nie kupiła ale po znajomości odłożyli dla mnie jak przyszła nowa dostawa. Tak pomyslałam, że jak większość nie może to przełóżmy spotkanie na dogodniejszy termin. Jak się okazało ja z kolei mogę do 19-stej, bo mąż idzie na nockę do pracy
#1515 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1516 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A co do spotkań w piaskownicy to ja jak najbardziej jestem za!!!!!!!!!!!! ![]()
![]() |
#1517 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() gratulacje ![]() zapomniałam wcześniej napisać małż wczoraj pojechał oglądać ten samochód w Rykach. przedtem przez tel rozmawiała z facetem i pyta się w jakim stanie jest samochód, czy wszystko w nim działa, bo facet w ogłoszeniu napisał, takie rzeczy. Facet oczywiście potwierdziła, że wszystko jest sprawne. Jak się okazało to klima nie działa i nie wiadomo czy tylko nie nabita czy wogóle nie działa, szyby elektryczne są ale nie działaja, słychać że silniczek działa ale szyby się nie otwierają, radio CD też jest ale nie dział ![]() najgorsze że w naszych okolicach nie ma za dużego wyboru, najwięcej jest przy zachodniej granicy i w okolicach Wrocławia i poznania, ale weż jedz tyle km i się okaże że lipa ![]() weekend już mam z głowy, bo jedzie w piątek w nocy w te okolice i może w sobotę wieczór albo w nocy wróci, mam nadzieję że z autem ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1518 |
Zakorzenienie
|
Gosia j. gratulacje, grono lubelskich żonek- mamusiek szybko się rozrasta
![]() Jeśli chodzi o spotkanie, to też uważam, ze bez sensu gdy nie będziemy w komplecie, więc jestem jak najbardziej za przełożeniem. Ale dopiero po 16 sierpnia ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1519 |
Zakorzenienie
|
a ja jeszcze jedną mamuśkę wyczaiłam
![]() Jolinek jest w ciąży mamą bedzię pod koniec tego roku, podobnie jak Tola ![]() Selka udanego urlopu życzę a tam nie martw się, teraz nich inne panny welon łapia ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#1520 |
Rozeznanie
|
![]()
No pięknie
![]() ![]() Witam serdecznie wszystkie lubelskie żonki ![]() Nie było mnie spory czas ale mam nadzieję że szybko nadrobię zaległości ![]() Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
#1521 |
Zakorzenienie
|
Jolinku fajnie że zajrzałaś jak widzisz jest nas coraz więcej
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1522 |
Zakorzenienie
|
Jolinek! To na kiedy masz termin? No chwal się!
#1523 |
Zakorzenienie
|
Sonia super chłopczyk!!
Gosia i Jolinek gratulacje!! a ja dziś zostałam w rzeszowie, pamiętecie tego kierowce który nas okradł?? podał nas do sadu o odszkodowanie bo kazaliśmy mu pracować!
![]() |
#1524 |
Rozeznanie
|
![]()
Sama końcówka grudnia. Taki Nowy Roczek
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1525 |
Zakorzenienie
|
A u mnie dziewczynki dziś mija drugi miesiąc
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1526 |
Rozeznanie
|
Hej Dziewczyny, ja już za niecały rok dołączę do waszego grona
![]() ![]() ![]() Gratuluję przyszłym mamusiom. Yoolia jakiego auta szukacie? |
![]() ![]() |
![]() |
#1527 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1528 |
Zakorzenienie
|
gratulować tylko!!kolejnych szczęśliwych rocznic...
![]() |
#1529 |
Zakorzenienie
|
uuuuuoooo, aleście naprodukowały postów
![]() tylko kilka dni mnie nie było ![]() ja się też urlopuję, i podobnie jak Tola jestem przekonana, że urlop może być moja główną pracą, chcę być całe życie na urlopie ![]() ![]() ![]() na razie jeżdżę sobie na działkę, nad jeziorko, do spa - a w niedziele śmigamy na 5 dni nad morze, strrrrasznie dawno nie byłam nad Bałtykiem, ostatnio w podstawówce ale wysypianie się na maxa, czytanie książek, wylegiwanie na słonku i wieczorne picie winka... ech... to cudowne uroki urlopu - takie niby zwyczajne życie, na które na codzień nie ma czasu ![]() tylko pewnie utyje nieźle, bo mam czas jeść normalne posiłki wreszcie ![]() ![]()
#1530 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Opiszę Wam co napisałam na pierwiosnkach Ale dzisiaj mieliśmy stracha, chodziliśmy z małym na spacer trasą rowerową a właściwie ciągiem dla pieszych nad Zalew. Ja to zawsze bacznie się przyglądam tym szalejącym rowerzystom, bo nie dość, że jadą po naszej stronie dla pieszych, to jeszcze robią to w ostatniej chwili. W weekend to nawet niebezpiecznie tam chodzic z wózkiem. Ale lubimy ta trasę , bo nie ma ulic, spalin, jest zieleń, drzewka, ptaszki, raj. No i dzisiaj dziecko tak w wieku szkolnym jechało wprost na nas na tym pasie, zauważyłam jak w ogóle się nie patrzy. Krzyknęłam "uważaj", mąż uchylił wózek ale wjechał w bok wózka i koło. Dobrze, że Krzysiowi nic sie nie stało. Dziecko było z rodzicami. Wyobraźcie sobie, że bezczelna baba się ze mną kłóciła , nawet nie spojrzała czy mojemu dziecku nic nie jest. Tylko co ja od niej chcę , przeciez powiedziała "przepraszam", ja na to "by uważała na swoje dziecko, bo przecież mój by mógł wypaść z wózka". Ona na to, "żebym nie mądrkowała coby było gdyby". Mąż odciągnął mnie na bok i powiedział, że nie warto bo pewnie rozwinęła by sie pyskówka. Mój Krzysio sie obudził , bo nieżle nim wstrząsnęło ale wózek mocny więc może tylko się przestraszył albo nawet nie zdążył, bo spał. Ja wiem, że trudno upilnować dziecko, ale przeciez to była jej wina i powiem Wam, że może to egoistyczne ale nawet się nie przejęłam jej dzieckiem, jej postawa mnie zraziła. TŻ stwierdził, że dobrze, ze mnie odciągnął, bo bym na pewno nie odpuściła, nawtykałabym babie jak nic.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:32.