Lubelskie Żonki!! - Strona 51 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-08-05, 21:07   #1501
bandola18
Zadomowienie

Dot.: Lubelskie Żonki!!

Cytat:
Napisane przez SELKA* Pokaż wiadomość
Zawód pedagog i logopeda Jak dla mnie czwartek oki, godzina bez znaczenia.
A Krzysio cudowny, mam nadzieję, że zaszczyci nas swoją obecnościa na spotkanku.
To zależy o której spotkanko jak jeszcze grubo przed 19-20 to może pouśmiechać się do ciotek . A zaręczam jest w tym dobry, sprytny czaruś. Bo potem kąpanko i spać i mama ma chwilę spokoju.
Stary 2008-08-06, 07:51   #1502
Yoolia
Zakorzenienie

GG do Yoolia

Cytat:
Napisane przez jodie Pokaż wiadomość
dziękuję!
życie układam od nowa , na mój wiek mam na to czas chociaż ostatnio usłyszałam komentarz od żony mojego kolegi dobrego że ona zajęłaby się zemstą na mężu jeśli postąpiłby z ną tak jak mój ze mną a na moje pytanie do niej dlaczego - odpowiedziała bo tak, a mój komentarz że wolę ułożyć sobie życie od nowa - tak jak to robię teraz - niż po 10 latach mszczenia obudzić się z ręką w nocniku że tak naprawdę nie mam nic i jestem starą zgorzkniałą babą ona odpowiedziała że jestem dziwna???? super co?? jestem dziwna bo chcę żyć normalnie...z osobą która mnie pokochała u boku...

a do Waszego pytania skąd się bierze facetów którzy dają autka to odpowiem że nie wiem, Sławka poznałam w dniu kiedy mój mąż sie ode mnie wyprowadził - może to był jakiś znak chociaż do następnego naszego spotkanie doszło po 6 miesiącach...wiem jedno jakbyśmy sie spotkali wcześniej nic z tego pewnie nie byłoby - bo ja wierzyłam że mój mąż wróci i nie miałby szans..a tak pojawił sie póżniej i został..mam nadzieję że na zawsze...
nie przejmuj się tą jędzą
bardzo dobrze robisz
trzymam kciuki żeby Wam się wszystko dobrze układało

Cytat:
No, nareszcie jodie jakieś pozytywne wiadomości.Będzie oki, trzymam
A u mnie dzisiaj kiepsko, pół dnia przepłakałam z bezsilności Zapisałam się wreszcie na kurs na prawo jazdy, dostałam skierowanie na badanie do jakiegos prywatnego gabinetu na Chmielnej. Od początku miałam przeczucie, że coś będzie nie tak. Przychodzę rano o koszmarnej godzinie 7:00 na badanie poziomu cukru. A tam kobiecina za biurkiem, nawet bez fartucha, siedzi i je sobie śniadanie. Ale to jeszcze nic, do badnia służy zwykły glukometr z wymiennymi paskami, który można sobie kupić na targu a baba, sorry za określenie, ale słowo kobieta nie pasuje, nawet nie włozyła rękawiczek Wkurzyłam się strasznie, dla mnie to granicząca z głupota nieodpowiedzialność!! Jak można nie wkładać rękawiczek, gdy ma się kontakt z krwią Baba była mocno zdziwiona moimi uwagami!! Po południu musiałam znowu się tam pojawić na badanie internistyczne i okulistyczne, okulisty oczywiście nie było! Lekarz nawet nie zadał sobie trudu przeprowadzenia wywiadu, ankietę położył w poczekalni i każdy sam sobie czytała, zgroza. A na koniec czepił się, że nie widzę jednej, tak jednej cyferki w najniższym rzędzie i nie podpisał mi zaświadczenia. Łzy stanęły mi w oczach, tłumaczę gościowi, że noszę soczewki,że mój okulista podjął decyzję aby były ciut słabsze od wady,że ta jedna, jedyna cyferka nie ma kompletnie żadnego znaczenia by kierowaniu samochodem, itp. A on idzie w zaparte i daje mi skierowanie na dodatkowe, odpłatne!! badanie okulistyczne, oczywiście u nich!!! Myślałam,że wyjdę z siebie, nie zgodziałam się na badanie u nich, pójdę do swojej lekarki i jakoś to załatwię. I jeszcze to jego tłumaczenie,ze mogę stwarzać zagrożenie na drodze!!! Zgroza!!!! P..... konował. No i pół dnia zmarnowane
co to za szkoła nauki jazdy i co to za badania?
nic dziwnego że się wkurzyłaś, no jak tak mozna

moje badania też nie były do końca prawdziwe, ale wspominam je miło
podczas wykładów przyszła pani doktor i kazdego wzywała po kolei do gabinetu a tam zamiast badania rozmawiała sobie z każdym, gdzie mieszka czy fajnie się tam mieszka itp i na tej podstawie podstawie wypisywała zaświadczenie

Cytat:
TOLA , BANDOLA , RUDA, YOOLIA , SELKA, POLA - kiedy??????????????
miało być z okazji urlopu toli
ja mogę tylko po 16-17 tej i nie wiem czy w tym tygodniu się wyrobię, bo Gosia przeziębiona, gorączkuje, marudzi troszkę a jak marudzi to najlepszy jest cycuś
poza tym wczoraj sprzedalismy wczoraj samochód i szybko musimy kupic coś nowego bo narazie jesteśmy bez auta i musimy kombinować, pozyczać.
Wiaze się to z tym, że popołudniami pewnie bedziemy gdzieś jezdzić oglądać autka.

Cytat:
Napisane przez bandola18 Pokaż wiadomość
Mnie też nie było na spotkaniach ale tak jakoś z postów zczaiłam.
ja się domyslałam, ale tak do konca miałam nadzieję że to tylko jakis żart

a poza tym to mam tu trochę zaległości

Cytat:
Ja też mam teraz coś w rodzaju urlopu, takie wolne- niewolne Z końcem lipca zrezygnowałam z pracy, miałam juz serdecznie dość harowania za marne grosze z olbrzymią odpowiedzialnością i niekompetentymi "przełożonymi". Złożyłam więc wymówienie i myślałam, że czeka mnie w najbliższym czasie "klawy żywot bezrobotnego", bo w moim zawodzie strasznie ciężko o pracę, nie mówiąc już o kasie, ale z tym już się pogodziłam. Ostatniego dnia lipca poszłam na rozmowę kwalifikacyjną i udało się- mam pracę od 1 sierpniaA teraz 2 tyg na przygotowanie planu pracy z dzieciaczkami, więc siedzę sobie w domku i nie mogę się zmotywować. Chyba jakaś depresja nadciąga, całe dnie bym tylko spała i
Ale od jutra biorę się za siebie
gratulacje
ja też niedawno podjęłam podobna decyzję i od poniedziałku ide do nowej pracy

moze to nie depresja, tylko zmiana pogody, nie masz się czym dołować, zaczynasz nową rozwijającą pracę

Cytat:
Napisane przez bandola18 Pokaż wiadomość
Jestem ZA
I jeszcze foty Krzysia-łobuza
buziaczki dla Krzysia

napiszę Wam teraz jak to wczoraj było z tym naszym autkiem
Bandola mnie ochrzaniła że tu nic nie napisałam
ale wczoraj to już siły nawet nie miałam

od jakiegoś czasu planowaliśmy zakup nowego większego auta, bo do naszego golfika 3-drzwiowego za dużo juz nie zmiescimy i niewygodnie Gosię w foteliku na tył pakować. Rozglądaliśmy się, szukalismy, złozylismy nawet wniosek o małą pożyczkę, kasa ma być dopiero dzisiaj jak dobrze pojdzie, bo pani cały czas cos wymysla, a to zaświadczenie nie takie przed chwilą było dobre
Plan był taki, że najpierw kupujemy a potem sprzedajemy, bo nie możemy zostać bez samochodu.
Stało się jednak inaczej. Jakis czas temu moj tato w pracy cos napomknął, że zięć sprzedaje samochód i jedna dziewczyna się strasznie tym zainteresowała, wzięła pożyczkę i ona chce ten samochód, nawet zgodziła się poczekać zanim kupimy coś dla siebie. Wczoraj przyjechała go obejrzeć, wsiadła się przejechać i przejechała może ze 100m i zrobiła stłuczkę. Naszemu nic wielkiego się nie stało ale tamtego troszkę skasowała, nie chciała wzywac policji więc zapłaciła, no i musiała już nasz kupić. Niezle na tym wyszła nie powiem, trochę do tego interesu dopłaciła.
A my zostalismy bez samochodu i musimy coś szybko kupić. Na razie jakos sobie radzimy, pozyczamy od rodziców ale to nie jest rozwiazanie na dłuższą metę.
Tak więc nie wiem czy uda mi się z Wami spotkac a bardzo bym chciała
ale postaram się coś wymyslić.
Yoolia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-06, 11:19   #1503
tola3804
Zakorzenienie

Ale akcja z tym samochodem... Nieźle.
Stary 2008-08-06, 14:55   #1504
jodie
Zakorzenienie

Pola jedziemy do Zakopanego na relax a na festwialu w Kazimierzu byłam w niedzielę - ale przyznam że nie festiwal był mom głównym celem tylko karkówka w jedenj knajpie
Yollia to Wam sie trafiło z tym autkiem, wiem że bez auta to jak bez ręki.
Bandola Krzys cudowny, abymśmy tylko na niego uroku jakiegoś nie rzuciły

a ja mam dziś lepszy humor
Stary 2008-08-06, 15:50   #1505
SELKA*
Zakorzenienie

Yoolia nieżle wyszło z tym autkiem Swoją drogą to kobita ma wyjątkowego pecha albo jest kiepskim kierowcą. A to podobno to ja mam stwarzać zagrożenie na drodze
U mnie dziś troszkę lepiej z humorem. Odebrałam zamówioną na allegro prostownicę i biorę się za prostowanie włosków. Trzymajcie kciuki dziewczyny, bo robię to sama po raz pierwszy

Edytowane przez SELKA*
Czas edycji: 2008-08-06 o 16:46
SELKA* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-06, 16:05   #1506
Yoolia
Zakorzenienie

GG do Yoolia

Jodie zazdraszczam Zakopanego
my dopiero w przyszłym roku tam zawitamy
i już się nie mogę doczekać

Selka szybko nabierzesz wprawy z prostownicą, nie jest tak trudno, ja teraz bez prostownicy nie wyobrazam sobie życia

a mój małż pojechał do Ryk oglądać autko
Gosi włączyłam Sezamkowy zakatek i mam chwile dla siebie, musze troszkę odpocząć bo jestem padnięta
Stary 2008-08-06, 16:24   #1507
jodie
Zakorzenienie

lubię zakopane a teraz jak mamy okazję jeżdzić to z niej korzystamy...mój s. ma tam domek - wprawdzie nie w samym zakopanym ale w miejscowości małe ciche cisza, spokój, naprawde super.

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-08-06, 16:43   #1508
sija
Zadomowienie

no proszę, pare dni mnie nie było i tyle do czytania
Selka gratuluję nowej pracy. Moja siostra cioteczna ma podobny zawód, z tym, że ona jeszcze jako logopeda pracuje z dziećmi niesłyszącymi (troche jej zajęło dokształcanie i nauka języka migowego) ale i pieniążki z tego lepsze.
Yoolia ale się Wam klientka trafiła będzie o czym opowiadać. Zupełnie jak ja opowiadam (teraz już ze śmiechem) o moim pierwszym wypadku drogowym.
Tola a jak było na weselu?
Bandola macie niezłego przystojniaka, ciekawe ile serc kiedyś złamie

sija jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-06, 19:09   #1509
Malpka
Zakorzenienie

Cytat:
No, nareszcie jodie jakieś pozytywne wiadomości.Będzie oki, trzymam
A u mnie dzisiaj kiepsko, pół dnia przepłakałam z bezsilności Zapisałam się wreszcie na kurs na prawo jazdy, dostałam skierowanie na badanie do jakiegos prywatnego gabinetu na Chmielnej. Od początku miałam przeczucie, że coś będzie nie tak. Przychodzę rano o koszmarnej godzinie 7:00 na badanie poziomu cukru. A tam kobiecina za biurkiem, nawet bez fartucha, siedzi i je sobie śniadanie. Ale to jeszcze nic, do badnia służy zwykły glukometr z wymiennymi paskami, który można sobie kupić na targu a baba, sorry za określenie, ale słowo kobieta nie pasuje, nawet nie włozyła rękawiczek Wkurzyłam się strasznie, dla mnie to granicząca z głupota nieodpowiedzialność!! Jak można nie wkładać rękawiczek, gdy ma się kontakt z krwią Baba była mocno zdziwiona moimi uwagami!! Po południu musiałam znowu się tam pojawić na badanie internistyczne i okulistyczne, okulisty oczywiście nie było! Lekarz nawet nie zadał sobie trudu przeprowadzenia wywiadu, ankietę położył w poczekalni i każdy sam sobie czytała, zgroza. A na koniec czepił się, że nie widzę jednej, tak jednej cyferki w najniższym rzędzie i nie podpisał mi zaświadczenia. Łzy stanęły mi w oczach, tłumaczę gościowi, że noszę soczewki,że mój okulista podjął decyzję aby były ciut słabsze od wady,że ta jedna, jedyna cyferka nie ma kompletnie żadnego znaczenia by kierowaniu samochodem, itp. A on idzie w zaparte i daje mi skierowanie na dodatkowe, odpłatne!! badanie okulistyczne, oczywiście u nich!!! Myślałam,że wyjdę z siebie, nie zgodziałam się na badanie u nich, pójdę do swojej lekarki i jakoś to załatwię. I jeszcze to jego tłumaczenie,ze mogę stwarzać zagrożenie na drodze!!! Zgroza!!!! P..... konował. No i pół dnia zmarnowane
nie łam się tylko idź do innego lekarza i luuz a i gratulacje pracy

Cytat:
Napisane przez tola3804 Pokaż wiadomość
Kurde, cały dzień nie mogłam nic napisać na wizażu, ja nie wiem, co się działo... Szlag mnie trafiał. Co do spotkania, to wiecie, że ja zawsze chętna i gotowa. Tylko dajcie znać ze dwa dni wcześniej.

jodie! Wiesz, że będzie dobrze! Musi być!

A ja cieszę się urlopem! Jest super! Nie wyrabiam na zakrętach, mam milion planów i pomysłów i nie wiem od czego zacząć... Kurde, chyba mogłabym całe życie być na urlopie. Nawet jakbym musiała siedzieć w domu. Ale fajnie!
ale ci fajnie, ja też marzę o urlopie nieby szef sie zgodził zebym poszła od 18-tego (bo jade na obóz harcerski )ale nam kolezanka z pracy wylądowała w szpitalu (jestesmy we 3 w pracy) a ze to przed 20-stym jest to teraz nie wiem czy mnie szef puści az sie boje pytać

Bandola śliczny ten wasz mążczyzna
K http://www.suwaczek.pl/cache/f2a2119f90.png
W http://www.suwaczek.pl/cache/ef8b004f6a.png
Malpka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-06, 20:24   #1510
Sonia11
Wtajemniczenie

Witajcie

Ja też byłam troszkę nie w temacie ale teraz postaram się już być na bieżąco.

Bandola - Krzyś jak zwykle uroczy i wydaje się być szczuplutki - nie to co moja pyza Możesz mi napisać gdzie kupowałaś ubranko do chrztu bo ja właśnie czegoś szukam.

Yoolia - mój tata zawsze powtarza - "najlepszy samochód to sprzedany samochód"

jodie - ja też zazdroszczę Zakopanego - jak u nas dobrze pójdzie to może we wrześniu gdzieś się wybierzemy ale jeszcze nie wiemy czy morze czy Zakopane

Selka - gratuluje nowej pracy - ja też będę się musiała za jakąś rozejrzeć bo ta moje zaczyna mnie denerwować - wcale nie chce mi się do niej wracać a już niedługo muszę

A to mój Szymonek:
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg usmiech.jpg (36,1 KB, 15 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg usmiech3.jpg (34,9 KB, 12 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg usmiech2.jpg (54,9 KB, 13 załadowań)
Sonia11 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-07, 07:42   #1511
Yoolia
Zakorzenienie

GG do Yoolia

następny przystojniak

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-08-07, 07:52   #1512
tola3804
Zakorzenienie

No niestety laski, nie dam rady dzisiaj się z wami spotkać. Mam znajomych o 19-tej... Okazuje się, że na urlopie mam mniej czasu niż jak zasuwam do pracy. Może jednak jakiś inny termin (jak już wrócę do pracy, co?) Chyba, że początek przyszłego tygodnia, bo później mam znowu wesele (15-go) i szykuje mi się dalszy wyjazd (do Białegostoku).

Sija wesele podsumuję tak - najgosze na jakim byłam. Zero jakiejkolwiek organizacji, zrobione na odwal, w remizie, bez jakiegokolwiek pomyślunku.

Sonia! Szymonek śliczny! Taki śmieszek mały!
Stary 2008-08-07, 08:01   #1513
gosia j.
Rozeznanie

To ja się pochwale. Wczoraj zrobiła trzy różne testy ciązowe i wyszły pozytywnie. Wiec chyba bedziemy mieli dzieciaczka . Ale jeszcze pojde do ginekologa i potwierdze .
Śliczni są ci wasi synkowie.
Selka, idz na Jutrzenki 10. Tam jest jedna z pani, która wydaje zaswiadczenia na czas nieokreslony nawet jak ktos ma wade wzroku. Ale podobno teraz i tak chyba prawka beda dawane na jakis okres z tego co slyszalam.

Edytowane przez gosia j.
Czas edycji: 2008-08-07 o 08:26
gosia j. jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-07, 08:06   #1514
bandola18
Zadomowienie

Dzięki za miłe słowa o Krzysiu, połechce to moją próżność
No Yoolia jestem pod wrażeniem, po małej reprymendzie walnęłaś takiego posta, że ho, ho
Sonia, oj widzę następnego przystojniaka. Udały nam się te nasze dzieciaczki.
A ubranko kupowalam w Baby Fancie, trochę drogo mają ale akurat jak potrzebowałam to wszedzie mieli z poprzednich kolekcji, zimowych albo na duże rozmiary. Byłam w szoku, ze 2-tyg przed chrzcinami będę miała taki problem. W BF tez bym nie kupiła ale po znajomości odłożyli dla mnie jak przyszła nowa dostawa.
Tak pomyslałam, że jak większość nie może to przełóżmy spotkanie na dogodniejszy termin. Jak się okazało ja z kolei mogę do 19-stej, bo mąż idzie na nockę do pracy
Stary 2008-08-07, 08:08   #1515
bandola18
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez gosia j. Pokaż wiadomość
To ja się pochwale. Wczoraj zrobiła trzy różne testy ciązowe i wyszły pozytywnie. Wiec chyba bedziemy mieli dzieciaczka . Ale jeszcze pojde do ginekologa i potwierdze .
Selka, idz na Jutrzenki 10. Tam jest jedna z pan, która wydaje zaswiadczenia na czas nieokreslony nawet jak ktos ma wade wzroku. Ale podobno teraz i tak chyba prawka beda dawane na jakis okres z tego co slyszalam.
Gratulacje! Jak dziewczyny się rozkręcicie to spotkania bedziemy robić w piaskownicy
Stary 2008-08-07, 08:12   #1516
tola3804
Zakorzenienie

Cytat:
Selka, idz na Jutrzenki 10. Tam jest jedna z pan, która wydaje zaswiadczenia na czas nieokreslony nawet jak ktos ma wade wzroku. Ale podobno teraz i tak chyba prawka beda dawane na jakis okres z tego co slyszalam.
Super! Gratuluję!

A co do spotkań w piaskownicy to ja jak najbardziej jestem za!!!!!!!!!!!!
Stary 2008-08-07, 08:48   #1517
Yoolia
Zakorzenienie

GG do Yoolia

Cytat:
Selka, idz na Jutrzenki 10. Tam jest jedna z pani, która wydaje zaswiadczenia na czas nieokreslony nawet jak ktos ma wade wzroku. Ale podobno teraz i tak chyba prawka beda dawane na jakis okres z tego co slyszalam.
super
gratulacje

zapomniałam wcześniej napisać
małż wczoraj pojechał oglądać ten samochód w Rykach.
przedtem przez tel rozmawiała z facetem i pyta się w jakim stanie jest samochód, czy wszystko w nim działa, bo facet w ogłoszeniu napisał, takie rzeczy. Facet oczywiście potwierdziła, że wszystko jest sprawne. Jak się okazało to klima nie działa i nie wiadomo czy tylko nie nabita czy wogóle nie działa, szyby elektryczne są ale nie działaja, słychać że silniczek działa ale szyby się nie otwierają, radio CD też jest ale nie dział

najgorsze że w naszych okolicach nie ma za dużego wyboru, najwięcej jest przy zachodniej granicy i w okolicach Wrocławia i poznania, ale weż jedz tyle km i się okaże że lipa

weekend już mam z głowy, bo jedzie w piątek w nocy w te okolice i może w sobotę wieczór albo w nocy wróci, mam nadzieję że z autem
Stary 2008-08-07, 08:56   #1518
SELKA*
Zakorzenienie

Gosia j. gratulacje, grono lubelskich żonek- mamusiek szybko się rozrasta
Jeśli chodzi o spotkanie, to też uważam, ze bez sensu gdy nie będziemy w komplecie, więc jestem jak najbardziej za przełożeniem. Ale dopiero po 16 sierpniaW niedziele wyjeżdżam na ten mój trochę nielegalny urlop- planujemy Pieniny i wypad do Pragi a 16.08 mam wesele w jakiejś wsi za Biłgorajem. Pierwsze, na którym już nie będę miała szansy złapać welonu
Stary 2008-08-07, 11:14   #1519
Yoolia
Zakorzenienie

GG do Yoolia

a ja jeszcze jedną mamuśkę wyczaiłam
Jolinek jest w ciąży mamą bedzię pod koniec tego roku, podobnie jak Tola

Selka udanego urlopu życzę
a tam nie martw się, teraz nich inne panny welon łapia

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-08-07, 11:26   #1520
Jolinek
Rozeznanie

GG do Jolinek
Post Dot.: Lubelskie Żonki!!

No pięknie Yoolia działasz jak zawodowiec... w jakimś wywiadzie powinnaś pracować...jak nic

Witam serdecznie wszystkie lubelskie żonki
Nie było mnie spory czas ale mam nadzieję że szybko nadrobię zaległości
Pozdrawiam

Michasia... nasz wigilijny cud
Jolinek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-07, 11:29   #1521
Yoolia
Zakorzenienie

GG do Yoolia

Jolinku fajnie że zajrzałaś jak widzisz jest nas coraz więcej
Stary 2008-08-07, 12:01   #1522
tola3804
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Jolinek Pokaż wiadomość
No pięknie Yoolia działasz jak zawodowiec... w jakimś wywiadzie powinnaś pracować...jak nic

Witam serdecznie wszystkie lubelskie żonki
Nie było mnie spory czas ale mam nadzieję że szybko nadrobię zaległości
Pozdrawiam
Jolinek! To na kiedy masz termin? No chwal się!
Stary 2008-08-07, 13:03   #1523
jodie
Zakorzenienie

Sonia super chłopczyk!!
Gosia i Jolinek gratulacje!!

a ja dziś zostałam w rzeszowie, pamiętecie tego kierowce który nas okradł?? podał nas do sadu o odszkodowanie bo kazaliśmy mu pracować!
Stary 2008-08-07, 13:23   #1524
Jolinek
Rozeznanie

GG do Jolinek
Post Dot.: Lubelskie Żonki!!

Cytat:
Napisane przez tola3804 Pokaż wiadomość
Jolinek! To na kiedy masz termin? No chwal się!
Sama końcówka grudnia. Taki Nowy Roczek

Michasia... nasz wigilijny cud
Jolinek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-07, 14:09   #1525
SELKA*
Zakorzenienie

A u mnie dziewczynki dziś mija drugi miesiąc ale ten czas leci... Moze zrobię jakąś niespodziankę mężusiowi bo na pewno wróci zmęczony- miał wyjazd służbowy do Rzeszowa...
Stary 2008-08-07, 15:25   #1526
Amira_2007
Rozeznanie

Hej Dziewczyny, ja już za niecały rok dołączę do waszego grona Czas szybko mija, od zaręczyn minęło ponad 4 miesiące, już mam zorganizowane wszystkie najważniejsze sprawy związane ze ślubem Wydaje mi się, że mam jeszcze tyyyyle czasu do ślubu, ale pewnie szybko zleci

Gratuluję przyszłym mamusiom.

Yoolia jakiego auta szukacie?
Amira_2007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-07, 15:39   #1527
Yoolia
Zakorzenienie

GG do Yoolia

Cytat:
Napisane przez Amira_2007 Pokaż wiadomość
Yoolia jakiego auta szukacie?
VW Passat B4 kombi 1,9TDi rocznik z przedziału 94-96
Stary 2008-08-07, 17:07   #1528
jodie
Zakorzenienie

Cytat:
A u mnie dziewczynki dziś mija drugi miesiąc ale ten czas leci... Moze zrobię jakąś niespodziankę mężusiowi bo na pewno wróci zmęczony- miał wyjazd służbowy do Rzeszowa...
gratulować tylko!!kolejnych szczęśliwych rocznic...
Stary 2008-08-07, 20:28   #1529
ruda3d
Zakorzenienie

GG do ruda3d

uuuuuoooo, aleście naprodukowały postów
tylko kilka dni mnie nie było
ja się też urlopuję, i podobnie jak Tola jestem przekonana, że urlop może być moja główną pracą, chcę być całe życie na urlopie
na razie jeżdżę sobie na działkę, nad jeziorko, do spa - a w niedziele śmigamy na 5 dni nad morze, strrrrasznie dawno nie byłam nad Bałtykiem, ostatnio w podstawówce
ale wysypianie się na maxa, czytanie książek, wylegiwanie na słonku i wieczorne picie winka... ech... to cudowne uroki urlopu - takie niby zwyczajne życie, na które na codzień nie ma czasu
tylko pewnie utyje nieźle, bo mam czas jeść normalne posiłki wreszcie i nie tylko oczywiście... są tez lody, ciasteczka i takie tam

ruda3d jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-07, 21:47   #1530
bandola18
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Jolinek Pokaż wiadomość
Mnie też wypatrzyła spryciara jedna jak byłam w ciąży. Może ma jakis detektor na ciężarne
Cytat:
Sonia super chłopczyk!!
Gosia i Jolinek gratulacje!!

a ja dziś zostałam w rzeszowie, pamiętecie tego kierowce który nas okradł?? podał nas do sadu o odszkodowanie bo kazaliśmy mu pracować!
Paranoja, a mówiłam dokopać mu
Cytat:
Napisane przez ruda3d Pokaż wiadomość
uuuuuoooo, aleście naprodukowały postów
tylko kilka dni mnie nie było
ja się też urlopuję, i podobnie jak Tola jestem przekonana, że urlop może być moja główną pracą, chcę być całe życie na urlopie
na razie jeżdżę sobie na działkę, nad jeziorko, do spa - a w niedziele śmigamy na 5 dni nad morze, strrrrasznie dawno nie byłam nad Bałtykiem, ostatnio w podstawówce
ale wysypianie się na maxa, czytanie książek, wylegiwanie na słonku i wieczorne picie winka... ech... to cudowne uroki urlopu - takie niby zwyczajne życie, na które na codzień nie ma czasu
tylko pewnie utyje nieźle, bo mam czas jeść normalne posiłki wreszcie i nie tylko oczywiście... są tez lody, ciasteczka i takie tam
Oj moje koleżanki mi nie wierzyły, że ja najbardziej tyję w lecie, bo sa ogródki przed knajpami, a to pizza a to piwko, nie wspomne o lodach. Za to w zimie przypływu energii dostaje i chodze na aerobic, więc spalam.

Opiszę Wam co napisałam na pierwiosnkach
Ale dzisiaj mieliśmy stracha, chodziliśmy z małym na spacer trasą rowerową a właściwie ciągiem dla pieszych nad Zalew. Ja to zawsze bacznie się przyglądam tym szalejącym rowerzystom, bo nie dość, że jadą po naszej stronie dla pieszych, to jeszcze robią to w ostatniej chwili. W weekend to nawet niebezpiecznie tam chodzic z wózkiem. Ale lubimy ta trasę , bo nie ma ulic, spalin, jest zieleń, drzewka, ptaszki, raj.
No i dzisiaj dziecko tak w wieku szkolnym jechało wprost na nas na tym pasie, zauważyłam jak w ogóle się nie patrzy. Krzyknęłam "uważaj", mąż uchylił wózek ale wjechał w bok wózka i koło. Dobrze, że Krzysiowi nic sie nie stało. Dziecko było z rodzicami. Wyobraźcie sobie, że bezczelna baba się ze mną kłóciła , nawet nie spojrzała czy mojemu dziecku nic nie jest. Tylko co ja od niej chcę , przeciez powiedziała "przepraszam", ja na to "by uważała na swoje dziecko, bo przecież mój by mógł wypaść z wózka". Ona na to, "żebym nie mądrkowała coby było gdyby". Mąż odciągnął mnie na bok i powiedział, że nie warto bo pewnie rozwinęła by sie pyskówka. Mój Krzysio sie obudził , bo nieżle nim wstrząsnęło ale wózek mocny więc może tylko się przestraszył albo nawet nie zdążył, bo spał. Ja wiem, że trudno upilnować dziecko, ale przeciez to była jej wina i powiem Wam, że może to egoistyczne ale nawet się nie przejęłam jej dzieckiem, jej postawa mnie zraziła.
TŻ stwierdził, że dobrze, ze mnie odciągnął, bo bym na pewno nie odpuściła, nawtykałabym babie jak nic.

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości