![]() |
#1501 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) III
ha wróciłam gdziecznie o północy do domu! fakt, ze za wczoraj szatniar kazał dać sobie buzi w policzek, bo rozrabiałam, ale ogólnie wszystko o.k.
![]() p.s. no dobra prawda jest taka ze typa spod ciemnej gewiazdy nie było i pewnie temu wszystko poslzo po mojej mysli ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1502 |
Zakorzenienie
|
Bezsennośc mnie dzisiaj męczy
![]() Nie wezmę tabletki, co to to nie ! Chyba zacznę coś czytąc, bo wtedy oczy sie męczą i może padnę ![]() Agatko - to dobrze, ze o.k. ![]() Dobranoc ![]()
#1503 |
Zakorzenienie
|
dzis chyba pełnia...
|
![]() ![]() |
![]() |
#1504 |
Zakorzenienie
|
tak?
a to co ja jestem - wilkołaczyna? ;D
#1505 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1506 |
Zakorzenienie
|
Agatko
widzisz, widocznie ja tez, więc nie jesteś sama ![]()
#1507 |
Zakorzenienie
|
sprawdzilam w kalndarzu ksiezycowym i niestety moje oczy nie mylily sie dzis jest pełnia :/
|
![]() ![]() |
![]() |
#1508 |
Zakorzenienie
|
Ja z psem wywalonym na głowie (tak, tak
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() PS: Tak przeglądnęłam wszystkie zdjęcia psów na allegro, dogomanii - przypuszczalnie jest to owczarek niemiecki krótkowłosy ok. 6-7tygodni ![]()
In my head the flesh seems thicker Sandpaper tears corrode the film... ...And I need you now somehow, And I need you now somehow. Edytowane przez Mangolina Czas edycji: 2007-11-25 o 05:43 |
![]() ![]() |
![]() |
#1509 |
Zakorzenienie
|
Mango, czyli jednak oddajecie czy zostawiacie tego pieska ?
![]() Agolku - zauważyłam że razem z TŻ'em często spędzacie tak urocze weekendy, niby nic wielkiego, ale jednak - tak usiąść wieczorem przy drinku w miłej atmosferze... ach ![]() ![]() Nefre - co do świąt i atmosfery... a także tego co pisałaś. Wiesz, ja kocham święta, uwielbiam robić zakupy przedświąteczne, ubierać choinkę, kupować prezenty dla bliskich i cieszyć się tym. Jednak u mnie w domu trochę się pozmieniało. Kiedyś wszyscy jezdziliśmy do dziadków (od strony mojej mamy), byliśmy my w 5, ciotka z wujkiem, kuzynem, dziadkowie... zawsze ktoś jeszcze dołączał z rodziny. Ale - to było kiedyś. Babcia z dziadkiem się rozwiedli, ciotka i wujek także, moi rodzice też. Wujek wyjechał za granicę, z ciotką brak kontaktu, ojciec spędza święta w swoich stronach, babcia ma nowego męża, dziadek nową kobietę, matka z ojcem unikają się jak ognia a na dodatek jest TŻ mamy. I moje święta wyglądają tak: Wigilia: połowę z mamą, dziadkiem, rodzeństwem, potem przyjezdza TŻ, my z dzieciakami jedziemy z ojciem w jego strony (bo przyjezdza po nas). W nocy ojciec mnie odwozi do domu, dzieciaki tam nocują. W drugi dzień świąt dzieciakmi wracają wieczorem, ja spędzam dzień w domu z dziadkiem, mama i czasem TŻ'em (o ile nie ma go u siebie). W drugi dzień świąt jadę do babci i jej męża od strony mamy. A na dodatek mama notorycznie lamie tradycję i jakby mogła to by ubierała choinkę już latem ![]() Też mi się nie uśmiecha atmosfera świąt w domu, ale... i tak je kocham. Za ten klimat dookoła. I czasami wyobrażam sobie że będzie tak jak na filmach ![]() ![]() Agatko - widzę że ostro zabalowałaś ![]() Nudzi mi się... wezmę chyba długą kąpiel i się pouczę. |
![]() ![]() |
![]() |
#1510 |
Zakorzenienie
|
Ather - widzę, że Ty także nie masz lekko. Wiesz, może nie ejstem az tak bardzo negatywnie nastawiona do tych Świąt, tylko boli mnie to, że będę musiała siedziec przy jednym stole z 2 osobami, których szczerze nienawidze, którzy niszcza moje i mamy zdrowie i zycie zarazem. Boli mnie to, że Święta u nas to z zewnatrz wyglądaja cudownie. Moja mama potrafi taka piekną hm.. powłoczkę zrobic, że ahh
![]() Też wezme kapiel i sie pouczę. Na dzisiaj historia tylko i nic więcej nie robię, o resztę będę martwiła się jutro ![]() Miłej niedzieli kochane ;*
#1511 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
to niezly masz budzic z tym psiakiem ![]() ![]() niebawem wpadaja rodzice ![]() ![]() wczoraj bylam z TŻ na zakupach w media m. i pytal sie co bym chciala od mikolaja ![]() ![]() przypomnialo mi sie jak kiedys jak bylam mala napisalam list do mikolaja bo moj brat chcial zebym mu powiedziala co sobie zyczę dostac ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() spojrzalam dzis przez okno a tam biale samochody ![]() ![]()
![]() |
#1512 |
Zakorzenienie
|
![]()
Witam
![]() Ather ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1513 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ale straszna jest swiadomosc ze jeszcze kiedys wszyscy byli razem a teraz kazdy zyje wlasnym odrębnym zyciem .. nefre eh to przykre .. ![]() Cytat:
![]() u mnie na szczęście cały śnieg się roztopił ![]() A u mnie święta zawsze wyglądały tak że Wigilia była u babci i przychodziliśmy my i druga babcia razem z bratem ojca (tyle że zawsze był kawalerem a teraz ma dziewczynę ![]() ![]() ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#1514 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A co do choinki to u mnie ubiera się ja dzień przed wigilią, no ewentualnie dwa, zalezy jak mama pracuje ![]() ![]() ![]() A tak wogóle to dzień dobry Dziewczynki ![]() Życze udanej niezieli. Ja niedługo jade do babci ![]() Śnieżka_ tez mam takie wyrzuty sumienia, ale szybko najczęściej mi przechodzą ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1515 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() od tej pory pieski i kotki sie w domu przewijały ![]() śliczny film ![]() Cytat:
![]() Moja Wigilia też dziwna, trochę czasu spędzę z ciocia i wujkiem (rodzeństwo Mamy), trochę z tatą macochą i jej dziećmi.. trochę z rodziną męża siostry Ehh bezsensu nigdzie tak naprawdę .. po prostu z rodziną spokojnie przy świątecznym stole :| Może kiedyś będę miał swoją rodzinkę.. męża dzieciaczki, święta w jednym miejscu gdzie będę mogła pozbierać najbliższych, ubieranie choinki koniecznie żywej! kolędy.. Miłego dnia ![]() zmykam na rowerek toksyny wypocić.. bo mnie kacyk dopada po sobotni ps. sprawdziłam właśnie totka wygrałam 4ke.. kiedyś już maiłam 5tke czyli następnym razem będzie w końcu 6?? ![]()
![]() |
#1516 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() kurczę... tak swoją drogą to nie wyobrażam sobie psa w swoim łóżku. Jestem kategoryczną przeciwniczką psów w pościeli. Co innego jeśli chodzi o kota (który nie wychodzi na zewnątrz). ech... To jest opcja only for... moderatora ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() a choinkę... kiedyś zawsze z dziadkiem ubierałam w wigilię, ale to minęło. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1517 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja polskie kolędy lubie, mam takie fajne Natalii Kukulskiej ![]() A co do amerykańskich... tez uwielbaim ![]() ![]() No zmykam do babci. będe po południu ![]() Miłego dnia dziewczynki ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1518 | |
Zakorzenienie
|
Chyba zostanie
![]() ![]() Tata powiedział: "Zawsze w najgorszym okresie się jakiś biedak przywałęsa" ![]() Wyspał się, pić mu się chciało... ![]() ![]() Cytat:
On piszczy jak się odejdzie na metr, a co dopiero zostawić go na ziemi. Przeszkadza mi to w skupieniu się na zasypianiu itp... ![]() Legowisko mu zupełnie nie odpowiada. Ja też uwielbiam te amerykańskie piosenki świąteczne ![]() I tak szczerze - w "Boga" nie wierzę... Po prostu święta są dla mnie taką jakby, hmm... tradycją? Taki czas na zjednoczenie się, zadumę. Co prawda moje wigilie również nie są idealne... ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1519 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Co do Swiat to ja uwielbiam mimo,ze tez u nas sie pozmienialo...Zawsze spedzalismy Swieta z Dziadkami i bylo nas duzo a potem jak dziadkowie zmarli to jakos tak mniej ten rodziny sie zrobilo i mimo,ze teraz tez jest super to jakos z rorzewnieniem wspominam ''tamte'' swieta. Teraz swieta spedzam z rodzicami i siostra,potem przychodzi TZ,idziemy na pasterke. W 1 dzien swiat jedziemy do brata mamy albo oni przyjezdzaja do nas. Ja wogole kocham swieta,ten caly gwar,koledy w radiu,sprztanie,gotowanie ,pieczenie,zapachy,ubiera nie choinki,pakowanie prezentow itp ![]() wczoraj wypisalam kartki swiateczne,za tydzien wysle. teraz lezymy z tz jeszcze w lozku ale zaraz sie zbieramy an silownie i na basen a popoludniu planujemy isc na bilarda ![]() milej niedzieli ![]()
![]() |
#1520 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A co do psiaka - masz dar przekonywania jak widzę ![]() ![]() Ale się świątecznie w wątku zrobiło ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1521 |
Zakorzenienie
|
widzę że się tu już świątecznie zrobiło
![]() ja siedzę jeszcze w domu kumpeli al zaraz będę si do domu zbierać i do nauki ![]() pierwszy raz od bardzo dawna o nie ja będę gotowała obiad niedzielny... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1522 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Takie rzeczy się na świecie dzieją, że wiara w jakiegoś Boga jest dla mnie... śmieszna? W załączniku zdjęcia ![]() ![]() W rzeczywistości ze sznupki wygląda dokładnie jak owczarek niemiecki i łapy ma masywne ![]() Przypuszczam, że jakiś handlarz ją wyrzucił... bo była na giełdzie w błocie...
![]() ![]() |
![]() |
#1523 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() to źle? |
|||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1524 |
Zakorzenienie
|
Mango!
Jaaaaaki psiak ![]() Jaki to kochane! Zamiziałabym ;>
#1525 |
Zadomowienie
|
Mango, ta psinka jest cudowna! Wygląda jak pluszowa zabawka
![]()
#1526 |
Zakorzenienie
|
Zgadzam się
![]() Nie wiem tylko jak nauczyć ją, żeby siedziała sama w domu - czasem mama od rana w pracy, ja w szkole, a taty praktycznie nigdy nie ma ![]() A ona płacze jak się od niej odejdzie, a co dopiero zostawić ją na 5 godzin bez opieki. ![]() ![]()
![]() |
#1527 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a co do zostawiania samej w domu, no cóż bedzie musiala sie nauczyc i troche poplakać |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1528 |
Zakorzenienie
|
agatko - nie źle, ale tak jakoś inaczej...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1529 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1530 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jest przecudna! Aaaaa ![]() ![]() A moja się taka dziwna zrobiła, małe plączące sie pod nogami ufo >_< a na dodatek niegrzeczna. I rośnie jak na drożdżach, aczkolwiek bardzo zgęstniała jej sierść i ogon w końcu podwinięty do góry ![]() myślę że jeszcze z miesiąc i będzie miała typowy gęsty 'szal' z futra na zimę ![]() poza tym ma 4 miesiące więc to taki szurnięty psiak o dziwnym wyglądzie, nie mogę się doczekać kiedy będzie duża ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:15.