![]() |
#1501 |
Zadomowienie
|
Dot.: Dzieciaczki LUTOWO-MARCOWE 2007 III
WItajcie!
Madzia Tati jest po prostu powalajaca. Taka jest slodziutka ze tylko ja sciskac i calowac ![]() MadziaO- no to witaj w klubie ![]() ![]() Basiu, Hadzi o jakich Wy bankach mowicie? Jakies specjalne? Moja Ada ma te zwykle ale sie ze mna kloci ze sama chce puszczac i zamiast dmuchac to wciaga ten plyn ![]() AgaG a powiedz jak tam w pracy? Mowilas cos o ciazy? U mnie nawet jakbym chciala to juz nie da sie ukryc, duzo mi przybylo ale to juz sie nam za chwile zacznie 7 miesiac ![]() ![]() ![]() ![]() Julicia ja bym kupila lancuszek albo wlasnie depilator, sa takie z nakladkami chlodzacymi, teraz na topie i kosztuja mniej wiecej tyle co taki zloty lancuszek. Wszystko zalezy od tego jaki charakter ma ta Twoja siosta, czy woli pamiatki czy cos bardziej praktycznego. Sama marze o depilatorze ale narazie nie mam zadnych imienin ani urodzin wiec nie ma okazji zeby naciagnac meza na taki prezent ![]()
#1502 |
Wtajemniczenie
|
Dysiu
Mówimy o takich najzwyklejszych pojemniczkach do robienia baniek mydlanych. W nakrętce jest kuleczka z "labiryntem" i do tego wieczka jest przymocowane to "coś" z dwiema dziurkami z czego wydmuchujesz baloonsy. Dzidzia jest zdrowa ![]() ![]() ![]() wazy 70 dag Olbrzym ![]() ![]() Pozdrawiam ![]() Aguś Nie usmiecha mi sie jeszcze 6,5 godziny siedziec i nic nie robic.... Na szczescie szefa nie ma! Ale masz internet ![]() ![]() ![]()
#1503 |
Wtajemniczenie
|
MadziaM na Tati to słów brak
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Świetna jest ![]() Dysia no to już konkretną dziewuszkę pod serduszkiem nosisz ![]() ![]() ![]() Aguś właśnie - internet Cię uratuje ![]() Basiu ![]() No to pewnie zostanę przy tym łańcuszku ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1504 |
Wtajemniczenie
|
Dysiu tak, wiedza juz, oficjalnie powiedzialam szefowi tydzien temu, nie byl zaskoczony, powiedzial, ze sie domyslal. Trudno sie nie domyslac, skoro ma sie taki brzuch. Ale serio moje dwie kolezanki byly zaskoczone, powiedzialy, ze nie widac, bo nosilam luzne bluzki. Tak wiec mam to juz z glowy.
Ja moja dzidzie podgladalam tydzien temu, tez zdrowiutka i wtedy wazyla cos ponad 70 dag. Czyli podobnie. Powiem Ci, ze ja poki co nie mam obaw, jak to bedzie i troche sie juz nie moge doczekac. A z drugiej strony tak fajnie mi jest w ciazy, ze chcialabym, zeby to trwalo jak najdluzej, prawdopodobnie to juz ostatni raz (chyba ze znowu jakas wpadka ![]() Hadzi, Julita oj dobrze, ze ten internet wymyslili, bo inaczej nie wiem, co by to bylo. A najgorsze jest to, ze z tej nudy chce mi sie jesc, juz zjadlam sniadanie i precla, ale ciagle mi malo. Maszyna ze slodyczami mnie kusi... Julitka i jak sprawa prezentu? |
![]() ![]() |
![]() |
#1505 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Prezent - stanie chyba na łańcuszku ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1506 |
Zadomowienie
|
Dysiu, Aga super, ze dzieciaczki zdrowe
![]() ![]() Dysiu, Hadżi już Ci napisał, ze to takie zwykłe bańki, ale ile frajdy mają dzieciaczki bawiac sie nimi ![]() Ale mi gorąco ![]() ![]() Miałam napisać jeszcze, ze Emilka już dzisiaj nie zrobiła siusiu do nocniczka ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1507 |
Zadomowienie
|
Aga no widzisz jak gladko poszlo, dobrze ze masz wyrozumialego szefa.
Jula jak juz poczynisz zakup to pochwal sie, co kupilas, jaki wisiorek i w ogole. Najwazniejsze ze juz masz pomysl teraz zostalo go tylko zrealizowac.
![]() |
#1508 |
Wtajemniczenie
|
Kurcze, tak nocnikujecie te swoje dzieciaczki
![]() ![]() ![]() Misiek ostatnio zaczął wołać eeeee ale jak bączka puści ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1509 |
Zadomowienie
|
Zielone pytanko: Dziewczyny czy ja w moim stanie moge sie smarowac balsamem do ciala brazujacym? Czy raczej nie powinnam?
#1510 |
Wtajemniczenie
|
Dysia ja tam się nie znam ale bym się nie smarowała
![]() ![]() ![]() ![]() Uważaj, bo malutką murzyneczkę urodzisz ![]()
![]() |
#1511 |
Zadomowienie
|
Dysiu, ja też nie wiem dokładnie, ale pewnie tak jak Julitka bym sie nie smarowała takim balsamem
![]() ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1512 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1513 |
Zadomowienie
|
Czesc
![]() Julitko,na poczatek gratulacje dla Jarka ![]() ![]() W sprawie prezentu to ja tez jestem za lancuszkiem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Madziu,Tati niesamowita! Slicznie wyglada na kazdej fotce-jest urocza ![]() ![]() Ja nie wiem co Ty nam tu o tyciu piszesz,bo ja tam Cie "przytytej" nie widze-wygladasz super i jaka opalona ![]() ![]() Aga,Dysiu,super,ze Wasze fasolinki maja sie dobrze ![]() ![]() ![]() ![]() Aga,do wozkow JANE mozna dokupic taki podnozek na koleczkach,ktory doczepia sie z tylu wozka-wtedy maluszek lezy sobie w wozku,a starsze dziecko jedzie na stojaco za wozkiem-to dobre rozwiazanie jak musisz wyjsc sama z dwojka dzieci ![]() KasiuL,tos sie narobila przy tych truskawkach ![]() One shot,napisz jak tam szwagier,udalo mu sie granice przejechac?Ja tez na jego miejscu trzesla bym portkami,bo Ci tirowcy co strajkuja sa ponoc nieobliczalni ![]() ![]() ![]() ![]() Ja dzis niewyspana jestem,jakies dziwne sny mi sie snily,budzilam sie co chwile i pozniej dlugo zasnac nie moglam...chyba przez te upaly. Dysiu,ja tez bym sobie odpuscila ten samoopalacz.Lepiej wyjsc na troszke na naturalne sloneczko ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1514 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Misiek mi się kręcił po łóżku i go co chwilę na półśpiąco układałam na poduszkę. W którymś momencie tradycyjnie biorę go za ramionka a tam....rączki są a główki nie ma ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1515 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1516 |
Wtajemniczenie
|
Basieńka ucałuj tego małego wiertka
![]()
![]() |
#1517 |
Wtajemniczenie
|
Julita sorry ale ja sie strasznie smialam z opisu twojej nocy. Dobrze, ze w poblizu mnie dzisiaj nikogo nie ma, bo by pomysleli, zem wariatka...
A tak na serio to ja mialam takie schizy jak Wiki byla malutka, jak ja jeszcze karmilam w nocy na lezaco, potem odkladalam do lozeczka. po jakims czasie sie budzilam zlana potem i zestresowana, ze mala np. spadla z lozka, albo ze ja przygniotlam. No mowie Wam horror. Teraz juz na szczescie tak nie jest, a do bobasa mam szczere checi wstawac i karmic na siedzaco. Dysiu a ja bym sie posmarowala, sama zreszta nad tym rozmyslalam, ale po pierwsze nie mam takiego balsamu, a do sklepu nie po drodze, a po drugie, to przeciez jakimis balsamami na rozstepy sie smaruje, zwlaszcza brzuch, a tym balsamem brzuch mozesz pominac. No nie wiem, takie jest moje zdanie. Ana tak wiem o tej tzw. desce surfingowej. Tez to rozwiazanie bralam pod uwage, tyle, ze to kosztuje ponad 200 zl u nas. A tak przy okazji powiedz mi jak sie wypowiada slowo Jane - napisz mi tak jak to sie mowi, dobrze? Chyba polowa firmy na necie siedzi, bo strasznie muli...I jak w takich warunkach pracowac? ![]() Dodam jeszcze, ze juz jestem po obiedzie i dalej mam chcice na jedzenie... |
![]() ![]() |
![]() |
#1518 |
Wtajemniczenie
|
Aga ja już teraz też się z tego śmieję
![]()
![]() |
#1519 |
Zadomowienie
|
Dzieki
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1520 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Jane to firma hiszpanska i poprawnie (po hiszpansku) wymawia sie "hane" z akcentem na ostatnia litere czyli na "e". Julitko,to widze,ze my obie takie zeswirowane ![]() ![]() ![]() Basiu,ucaluj Emisie-kaskaderke ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1521 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1522 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1523 |
Zadomowienie
|
Madzia,masz luzy,bo Rafal na wyjezdzie
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1524 |
Zadomowienie
|
Hej
Już nigdy nie zacznę nic robić w poniedziałek, bo później cały tydzień za**lam ![]() Madziu Tati cudowna, wspaniała, rozkoszna i te wszystkie naj najjjjj. Śliczności, minki ma kapitalne, a jakie buźki śle, fiu fiu.. Lecę się freszować i do wyrka Buziaki kochani ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1525 |
Wtajemniczenie
|
Lachkasia serduszko
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() No chyba, że taki intensywny wysiłek fizyczny ma Ci pomóc i uspokoić nerwy ![]() ![]() A Nikuś już całkiem zdrowy?
![]() |
#1526 |
Zadomowienie
|
Ello.
Ja na chwilę, bo popękała mi głowa i muszę Goździkową znaleźć... Co za dzień? Leje.... Myłam okna w chacie, kafelków parę obczyściłam, obdrapałam folię z parapetu i chyba zostawiłam tam swoje palce, opuszki.... Ula dziś już nie miała gorączki, ale zeszłej nocy okładaliśy ją mrożonką, bo gorączka szybko wracała i sięgała 39,5. Na szczęście minęło. Miałam jutro jechać na imprezę z pracy (takie tam zawody, tańce, jedzonko, geberalnie fajnie bywa) ale nie pojadę, bo byłoby to caały dzień o 7 rano wyjazd, powrót nawet o 24.00. Szkoda byłoby mi zostawić umęczonego też robotą TZta. Tym bardziej, że Ula po tych dniach choroby bardziej marudna i cycowa. Ja tez się nie najlepiej czuję i chciałabym odpocząć. Jutro po południu pójdę spać z Ulą ![]() Idę do tej Goździkowej, bo nie wytyram...Cały dzień z niewielkimi przerwami...A miałam ochotę na TZta i co? Jak w kawałach - boli mnie głowa....ale mnie naprawdę naparza... ![]() Spokojnej nocy. PS. MADZIA dzwoniłam do Marty, ale wyłączona komóra. Napisałam smsa i nic ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1527 |
Zadomowienie
|
Hej
![]() Ja jutro jadę do mamy na weekend, bo Karol pracuje, takze sama mam siedzieć w domu? Życzę Wam spokojnego i miłego weekendu i do napisania w niedzielę wieczorkiem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1528 |
Wtajemniczenie
|
Ikola Goździkowa mówi: Hop, na ból głowy lepszy chłop!
![]() ![]() ![]() Dobrze, że Uleńce trochę przeszła ta gorączka ![]() ![]() Basiu miłego odpoczynku u Mamy i do niedzieli ![]() A my jutro od rana zapylamy kupować ten łańcuszek dla Asi ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1529 |
Wtajemniczenie
|
Witam Was bardzo ciepło!!!!!!
Jestem już w Anglii. Na miejsce dotarliśmy o 3 w nocy. Lot samolotem był przyjemny- dzieciaki tylko troszkę marudziły, start i lądowanie bez przykrych dolegliwości. Dzisiaj już zaliczyłam parę sklepów i porobiłam małe zakupki ![]() Narazie wszystko gra, Michał grzeczny i bardzo się stara- oby tak dalej ![]() Przez najbliższe dni mogę nie zaglądać do Was, bo trzeba tu wszystko jakoś ogarnąć. Także nie gniewajcie się na mnie ![]() Pozdrawiam Was wszystkie bardzo mocno, całuski. Dla Ciebie Hadżi także duży całus ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1530 |
Zadomowienie
|
Dzień dobry
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:21.