|
|
#1501 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: przyszłe młode mamusie do 23roku życia
Paprotka a może coś takiego?
http://allegro.pl/item741931315_slon...na_sciane.html http://allegro.pl/item740165004_swie..._40_sztuk.html |
|
|
|
#1502 |
|
Zakorzenienie
|
Ja niestety tez nie mam duzo miejsca... chcialam komode kolo lozeczka ale niestety nie mam jak
no ale to tlko na jakis czas... bo potem zamierzamy sie budowac no i domek juz bedzie jednorodzinny wiec kazde dzidzi bedzie mialo swoj pokoj... ale to jescze troche |
|
|
|
#1503 |
|
Zakorzenienie
|
:P U mnie łowy żadne nic nie kupiłam za to pooglądałam jak sie baby rzucają jak drzwi otwierają
Nie do opisania stratować by mogły.Samanthhha zazdroszcze Ci aż tej deski
|
|
|
|
#1504 |
|
Wtajemniczenie
|
Zebra a ja na podłodze na kocu...
A deskę mam w kotki ![]() Ej ja wiem jak to wygląda z tymi ciuchlandami. U nas też się tak baby rzucają na ciuchy ---------- Dopisano o 16:08 ---------- Poprzedni post napisano o 16:04 ---------- A i dziewczyny jak możecie to zerknijcie na 22 stronę na naszą listę bo nie wiem czy coś się zmieniło, czy kogoś dopisać, skreślić... Jak będziemy miały drugą część wątku
|
|
|
|
#1505 |
|
Zakorzenienie
|
no ok ok ok no
![]() Dawaj zdjęcie brzucha swojego;P namawiałaś na fotki ostatnio ja dałam a Ty nie |
|
|
|
#1506 |
|
Wtajemniczenie
|
Ha ha cwana bestia ze mnie
![]() Nie wrzucę bo nie mam aparatu... Teść nam zabrał Jak będę miała to będzie zdjęcie ![]() Jeść mi się chce |
|
|
|
#1507 |
|
Wtajemniczenie
|
Przypomniało mi się, że wczoraj zrobiłam telefonem
A mata 27+3 = 28 tydzień |
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#1508 |
|
Zakorzenienie
|
O żesz Ty
![]() ---------- Dopisano o 16:31 ---------- Poprzedni post napisano o 16:30 ---------- No kurde Samanthhha widać dużą różnicę między tym co kiedyś wrzucałaś w tej tunice Się mu urosło ale ślicznie |
|
|
|
#1509 |
|
Zakorzenienie
|
no piekny brzusio no no no chcoiaz malusi jak na wiek dzidziulka
ale ja tez mam jeszcze niewidoczny teraz ide poproacowactzn wprowadzac fakture wiec bede sobe robila przerwy zeby do was zagladac... oczywiscie praca na kanapie ahh zapomnialam wrzuce fotke z wczorajszego wypadu ze zjaomymi taka moja najswiezsza ;D |
|
|
|
#1510 |
|
Wtajemniczenie
|
A no urosło
I synkowi też bo już codziennie czuję jego rączki i główkę Zjadłam bułkę... Chcę coś dobrego! Znowu frytki??? Nie... ![]() Mi też dziś mężuś okno rozkręcał ![]() No Asiula dawaj fote!!! |
|
|
|
#1511 |
|
Zakorzenienie
|
Skończyłam:P ale z zewnątrz nie umyłam, bo się tych zewnętrznych skrzydeł nie da otworzyć
Asiulka to czekam na focie Ja mam jedną z weekendu ale co z tego jak taka niewyraźna wyszła![]() Jeszcze kawałek tapety wymieniliśmy bo mi kiciusie małe jak były potargały
|
|
|
|
#1512 |
|
Zakorzenienie
|
juz dodaje ale tu brzusia nie widac tylko to jest jedno z niewielu zdjec zrobionych w ciazy
bozee mecze sie z ta glupia faktura na shishe mnie wyciagneli zebym mogla sobie popatrzec Edytowane przez Asiuulka89 Czas edycji: 2009-09-30 o 18:27 |
|
|
|
#1513 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
te wszystkie naklejki to cos wspaniałego tyle rodzajów że aż człowiek nie wie jak sie zorganizowac. samanthha zazdroszcze bo masz cały pokój dla Iwa i wielkie pole do popisu a ja? musze sie streszczac na paru cm..![]() Cytat:
ja to masakra... jakos nie widze tu tych wszystkich pożartych frytek![]() Cytat:
a ja powiem wam była dzisiaj tez w lumpie. tesciowa mnie wyciąnęła. kupiłam sobie świetne jeansy takie rybaczki ale gruby materiał to założe grube rajstopy i beda na zime nawet ekstra. Tosi oczywiscie tez musiałam kupić.. no bo za złotówke???
|
|||
|
|
|
#1514 |
|
Zakorzenienie
|
Wpitoliło mi postaPisałam, że warto sobie w ciąży robić jakieś focie, bo potem będzie się za tym tęskniło Wklejam Wam focie z 20 tygodnia.
|
|
|
|
#1515 |
|
Zakorzenienie
|
eeee tam oczy... brzusoia nadal nie ma
![]() ![]() ![]() Ja juz Ci pisalam Zeberko chyba na temat tego zdjecia ze slicznie ci z brzusim tak ahhhh ja musze wytargac zdjecia z chrzcin od mojego braciszka to wtedy wstawie z moim chrzesniakiem ale ogolnie moge wam pokazac samego mojego chrzesniaka adasia jak mial 3 miesiace co wy na to ??? normalnie cudowny chlopak ;D![]() Paprotka wiadomo ja tez sie nigdy oprzec nie moge zeby czeos nie kupic dzidzi chcoiaz teraz mam zastoj jak juz wczesniej pisalam
|
|
|
|
#1516 |
|
Wtajemniczenie
|
no fajny masz ten brzuchol
![]() ja powiem ci ze dopiero pomyslałam że musze zrobic sobie te zdjęcia również.. bo ptem to juz nie wróci.. |
|
|
|
#1517 |
|
Zakorzenienie
|
Asiulka ja jetsem za
A brzusio wyskoczy nawet nie będizesz wiedziała kiedy ze mna tak było.. Początkiem sierpnia sie zrobiła mała kulka a pod koniec był już sporo większy brzusioPaprotka no ba Pamiątka na całe życie takie focie
|
|
|
|
#1518 |
|
Wtajemniczenie
|
darek mi robił zdjęcie ale tak okropnie wygladałam że kazałam mu usunąć..
jak patrze w lustro to mi sie wydaje ze ok wygladam. a jak popatrze na zdjęcie o .. o dzizys
|
|
|
|
#1519 |
|
Zakorzenienie
|
tez tak czasem mam ze na zdjeciu bleeeh
no ale co tam zostawiam tak czy siak a tu moj cudowny chrzesniak
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#1520 |
|
Wtajemniczenie
|
jaki usmiechna tym drugim zdjeciu..
|
|
|
|
#1521 |
|
Zakorzenienie
|
Paprtoka a tam nie przejmuj się i nie kasuj... ja nie an każdym zdjeciu wyglądam jakbym chciała ale na pamiątkę wolę zostawić niż potem żałować, że nie mam zdjęć z takiego pięknego okresu w życiu
Asiulka śliczności!!!! a jaki banan od ucha do ucha Teraz jeszcze barzdiej się swojego nie będę mogła doczekać:P
|
|
|
|
#1522 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#1523 |
|
Zakorzenienie
|
Paprotka całkiem całkiem
Myślałam przez chwilę, zę to 10 zł kup teraz a jednak 40 hehe
|
|
|
|
#1524 |
|
Zakorzenienie
|
wiem bo ja przez tego malucha sie mojego doczekac nie moge
a zawsze jak go widze to doslownie mam ochote go zjesc ![]() szkoda ze mieszkacie tak daleko bo jak bylby to poznan to byscie mialy boskie zabawki po boskich cenach ![]()
|
|
|
|
#1525 |
|
Zakorzenienie
|
A mój piesio właśnie chrapie
a rano zobaczył bande psów i ejdną suke jak latały to mi się aż wyrwał i uciekł z dyndającą smyczą:P po dupie dostał jak wrócił z taka uwłuczoną... masakra już drugi raz tak zrobił |
|
|
|
#1526 |
|
Wtajemniczenie
|
no niby na licytacji ale jutro koniec. pozatym u tej samej osoby jest krzesłko do karmienia granatowo różowe za 30 zł bardzo ładne to sie zastanawiam czy sie nie skusic bo okazja..
![]() z oławy to niedaleko mnie.. musze tż pokazac |
|
|
|
#1527 |
|
Zakorzenienie
|
Ja muszę się teraz chamować, bo w życiu remontu nie zrobimy... a trafiła mi się okazaja od znajomej to zapłaciłam jej za łóżeczko dzisiaj z drewexu z materacem 50zł
|
|
|
|
#1528 |
|
Wtajemniczenie
|
asiullka może zrób zdjecia co ładniejszych zabawek albo takich rzeczy własnie jka dodatki ozdoby itd. wiesz o co chodzi. i napisz cene. moze alurat nawet jakbyś przesłała to wyszłby taniej niz w sklepie?
---------- Dopisano o 20:00 ---------- Poprzedni post napisano o 19:57 ---------- ja łózeczko dostałam od kolegi ze szkoły dobrze bo znowu nastepny wydatek mnie obszedł.. ej a co z butelkami? pytałam was jakie kupujecie? i czym sie sugerujecie?
|
|
|
|
#1529 |
|
Zakorzenienie
|
no wlasnie ja tak nie moge bo to sklep detaliczny
![]() jedynie osobiscie a zabawek jest co nie miara od chicco po tiny love fisher price itp itd i potem barbie puzzle lego zreszta jak pisalam wczesniej www.e-zabawka.pl to tu masz praktycznie wiekszosc zabawek no ale tylko przy mnie mozliwe sa rabaty dlatego mowie ze szkoda ze tak daleko mieszkamy
|
|
|
|
#1530 |
|
Wtajemniczenie
|
ja łózeczko dostałam od kolegi ze szkoły
dobrze bo znowu nastepny wydatek mnie obszedł.. ej a co z butelkami? pytałam was jakie kupujecie? i czym sie sugerujecie?
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:38.

no ale to tlko na jakis czas... bo potem zamierzamy sie budowac no i domek juz bedzie jednorodzinny wiec kazde dzidzi bedzie mialo swoj pokoj...
ale to jescze troche
Nie do opisania stratować by mogły.
Teść nam zabrał
Jak będę miała to będzie zdjęcie 

tyle rodzajów że aż człowiek nie wie jak sie zorganizowac. samanthha zazdroszcze bo masz cały pokój dla Iwa i wielkie pole do popisu a ja? musze sie streszczac na paru cm..