![]() |
#1501 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Maturzyści 2009 - cz. II :)
cześć
![]() znalazły się książki, jednak zostały w szafce uff ![]() dzisiaj w szkole było nawet fajnie.. potrafiłam się już bardziej skupić na tym co mówią nauczyciele ![]() wróciłam do domu po 15:00 bo jechałam z kuzynką i nie musiałam czekać na autobus, zjadłam obiad, położyłam się z mp4 do łóżeczka niby na 15 min ale mi się usnęło i spałam ponad 1h ![]() jutro mam na 7:00 i mam 2 fakultety z biologii a potem matmę i zjeżdżam na jazdy ![]() musze się zwolnić z drugiej matmy, angielskiego i polskiego.. potem mam jeszcze 2 wfy ale nie będę się na nie wracać :P ok ja lecę ćwiczyć, potem powtórzę sobie materiał z matmy, zrobię notatkę z polskiego i dokończę "Mendla Gdańskiego" bo w szkole nie zdążyłam całego przeczytać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1502 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
tematy bardzo fajne, także bym takie wybrała, tylko, że nie chcę być 5osobą tego dnia, która mówi na ten sam temat ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1503 |
Zadomowienie
|
O tematy... trzeba się zacząć zastanawiać i układać plan co i jak
lecę do nauki -> biologia, matma ![]()
#1504 |
Zakorzenienie
|
ja dostanę jutro, bo czekam aż skarbnik, który ma jakieś tam klasowe pieniądze nam odkseruje wszystkim. tematów jest 172 bodajże. przejrzałam dzisiaj i mnie nie zachwycają
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1505 |
Zakorzenienie
|
Ja chyba wybiorę temat zwiazany albo z jedzeniem, albo ze zjawiskami paranormalnymi, albo ze slangiem srodowiskowym z naciskiem na slang muzyków
![]()
#1506 |
Zakorzenienie
|
Tematów jest 275, przynajmniej na mojej kartce:P
I chyba wybiorę tenmat, na który mam materiały i który uwielbiam, czyli: "Zjawy,duchy i mary w literaturze i japońskiej animacji" Bibliografię mam do niego jak sądzę dobrą, obiorę to w dobre słowa i może coś mi sensownego z tej prezentacji wyjdzie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1507 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1508 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1509 |
Zadomowienie
|
Czeeeeeeeeść
![]() U mnie jeszcze nie ma tematów. Buuu, mam nadzieję, że się szybko pojawią. Wkurzona jestem przez to! Ogólnie w szkole nie tak źle. Udało nam się przekonać babkę od łaciny, że pisaliśmy spr z całej III deklinacji w czerwcu, i teraz nie muslimy (a nie pisaliśmy ![]() Tylko niemiecki odbieram negatywnie. Zmienili nam nauczycielkę i teraz zapowiada się masakra. Mmmm, ale się cieszę. Heh, a pomyśleć, że narzekaliśmy na starą nauczycielkę....
![]() |
#1510 |
Zadomowienie
|
u mnie na kartce były tylko 343 tematy
![]() od wybory do koloru ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1511 |
Zakorzenienie
|
Kurde, myślałam, że liczba tematów jest jednakowa wszędzie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1512 |
Rozeznanie
|
No właśnie dziwnie z tymi tematami
![]() u mnie jeszcze nie ma. Do którego w ogóle się wybiera? Tak jak przedmioty maturalne do 30 września? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1513 |
Raczkowanie
|
ja jestem po rozmowach wstępnych na korepetycjach zmatmy fizyki i angielskiego. I nie wiem cy wogole bede miała zcas tu wchodzic, tyle chyba bede miala nauki ... na sobotę msuze powtórzyc całą mechanike.Mam nadzieję że mój trud przynajmniej zaowocuje
tak wstępna deklaracja ejst do 30 wrzesnia, a ta ostateczna do 7 lutego |
![]() ![]() |
![]() |
#1514 |
Zakorzenienie
|
u mnie dzisiaj jakoś to wszystko zleciało
![]() nie wiem jak wam ale mi zmieniają plan od poniedziałku ![]() ja miałam dzisiaj godzinę dyrektorską i to jest tak że o tej samej porze i tego samego dnia mają tę godzine wszystkie klasy maturalne i na tej godzinie idzie się na fakultet w moim przypadku z WOSu i koleżanki mówiły że na u nas w szkole geografię zdają 62 osoby ![]() ![]() pani z niemieckiego nas dzisiaj pocieszyła że poradzimy sobie ale nie będzie łatwo ![]() my salę na studniówkę mieliśmy załatwioną juz w kwietniu ![]() ja jeszcze tematów nie dostałam ![]()
#1515 |
Zakorzenienie
|
Tematy u nas mamy dostać do 10 września
![]() Sale i orkiestrę i nawet kucharkę na studniówkę mamy załatwione od maja ![]() Ja fakultety z biologii będę miała pewnie w środu o 7 rano ( jak ja wstane?), a z chemii zaczynamy w październiku ![]() ![]() A teraz idę sobie porozwiązywać zadania z matmy ![]()
![]() |
#1516 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() na tłumaczenia chyba mniejsze parcie, też będę tam składać, ale aż tak mi nie zależy |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1517 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() fakultetów mieć zbytnio nie będę. z matmy nie wiadomo w końcu czy będzie kółko, dzisiaj powiedziała, że nie. przedwczoraj chodziły słuchy, że tak. z geo nie będzie i bardzo dobrze. a z ang być może kółko zrobi, jeśli dostanie zgodę dyrekcji. ![]() wiecie co? po tych kilku dniach nauki mam nieodpartą chęć kupienia sobie czegoś ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1518 |
Rozeznanie
|
W ogóle dzisiaj w szkole jakoś tak lepiej było
![]() Wczoaj zdychałam po pierwszej lekcji, nie wiedziałam co ze sob.a zrobić, a dzisiaj taki lajcik ![]() Ja chce te tematy już dostać ![]() a w pon mam spr z fizy z 2 klasy ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1519 |
Zadomowienie
|
Mnie też czeka spr z fizy z 2 klasy :/
Mam pytanie odnośnie zwolnień całorocznych z wf: - kto się kwalifikuje do takiego zwolnienia? - czy zwolnienie może mieć wpływ na przyjęcie (a raczej nieprzyjęcie) na studia?, bo jedni mówią, że tak, a inni, że nie, tylko potem nie można stypendium dostać wiecie może jak to jest?
![]() |
#1520 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A jaki to ma wpływ na studia - wydaje mi się, że nikły. Oczywiście jeśli nie są to studia, na które wymagana jest sprawność ruchowa itp.
![]() |
#1521 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Domyślam się, że np na ratownictwo medyczne czy fizjoterapię to by mnie nie chcieli ![]() Ale czy np, mogą być problemy na kierunkach, po których praca wymaga długiego stania itp? (bo mówią że mogą być problemy)
![]() ![]() |
![]() |
#1522 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
A o jaki kierunek Ci chodzi? ![]() ![]()
![]() |
#1523 |
Zakorzenienie
|
Ja tam się nie znam na zwolnieniach
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1524 |
Zadomowienie
|
Myślę o kosmetologii, farmacji albo dietetyce
![]() |
#1525 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#1526 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Phi... Ma_linka cześć ![]() [1=1264cfbd25b40f51a2184ba b410ce1a999cc0a39_625ded7 235d3c;8885240]mam katar... czuje sie chora az mnie boli brzuch... wiecie jak to jest? jaks ie ma np grype tak dziwnie w brzuchu... pozatym facet;/ a juz niewazne ze w sobote bede cala noc na dworzu na imprezie.... jutro amm spotkanie w agencji modelek... i pojade z niezdrowymi wypioekami szklistymi oczyma i nosowym głosem;/[/quote] Może jakoś Ci się uda... Poleż w łóżku, wymocz nóżki weź jakieś leki. Cytat:
Anuu ale Ci fajnie ![]() Kasiunia0504ztego co wiem to na 80% tak jak deklaracje...
![]() ![]() |
![]() |
#1527 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Poszukam tych tematów. Chyba zaraz pójdę spać ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1528 |
Rozeznanie
|
Dziewczyny umie któraś to rozwiązać ?
![]() (a+b+1)^2 (do potęgi 2) Za nic nie mogę wykombinować sposobu ![]() Ja chodze na korki sama, nie chciałam jakos do szkoły językowej... |
![]() ![]() |
![]() |
#1529 | |
Zakorzenienie
|
Co do tematów - "Samotność bohatera romantycznego i człowieka współczesnego..." Ten chyba dla mnie.
![]() Co do fakultetów - zastanawiam się nad WOSem (jesteśmy opóźnieni sporo), bo z historii powiedziała nam babka, że zdążymy. A zanim cokolwiek się zacznie (od października, tak przypuszczam), to muszę złapać babkę, co to organizuje i się wywiedzieć. ![]() Cytat:
=a^2+b^2+1^2+ab+b+a i dalej sobie upraszczasz. Z tego, co wiem. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1530 |
Rozeznanie
|
O, to jakiś wzór na to był? bo szczerze to pierwszy raz to widzę
![]() ![]() No i buziak dla ciebie Invissible ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:27.