![]() |
#1501 |
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze opisy na GG - część VI
styrana, domiiniisiia dziękuję <3 ;*
spraw, żebym wyglądała tak pięknie... osiem lat później już mnie nie znałeś wcale to... to nie moja skóra! kim ty do cholery jesteś? przepraszam, że nie zawsze mogę być.. czasami.. kiedy tak uciekają mi noce a dłużą się dni... ja po prostu już nie chcę, Boże, żebyś patrzył na to, co robię ta malutka próżnia w moim serduszku... myślałem o tym całym gów.nie, którym zwykłem być są noce, kiedy nie chce się żyć Morderczy środek na mój mózg, na mój ból, na mój wzrok, na mój słuch. ta dziewczyna z naprzeciwka je tabletki na sen jeszcze nikt niczego tak dużo nie zrobił jak ty. trzymaj mnie, porszę.
d. <3
#1502 |
Rozeznanie
|
*I zapamiętać barwę Twoich słów...
*I widziałam wciąż błękit nieba w oczach Twych... *Olśniewająca przestrzeń zapatrzenia. *Mogłabym szukać Cię między słowami,z obłędem w oczach uganiać się za twoim cieniem.Ale nie. *W moim świecie bajecznie pięknych kłamstw. *A ten obok, to znowu nie Ty... *Potem cerujemy serca jak kieszenie i wmawiamy sobie,że miłości nie ma. *W nicości nieobcej. *Tysiącem odcieni różu domalować sobie uśmiech. *A mieliśmy z piasków usypać na mokotowskich polach zamek. *Już prawie z nas nie ma co zbierać. *Może znów będziemy na "Pan" i "Pani"? *Czasami jeszcze pytają o Ciebie. Udaję, że milczę. *Czas utkać nowe marzenia.
#1503 |
Raczkowanie
|
Baby why you hurt me leave me and desert me...
Skarbie dlaczego mnie ranisz odchodzisz porzucasz... See my days are cold without you... Wiesz, moje dni są zimne bez Ciebie... So glad that you fell in love with me. Jestem dumna, że zakochałes sie wlasnie we mnie Dreams are real all you have to do is just believe! marzenia są prawdziwe,wszystko co musisz zrobić to po prostu uwierzyć! True love never dies Prawdziwa miłość nigdy nie umiera Age is young but my mind is much older Jestem młoda, ale moje myśli są dużo starsze come out from the dark and open up my eyes and start to define my destiny wychodzę z ciemności i otwieram oczy zaczynam określać moje przeznaczenie One minute I'm so in love and the next I can't stand you W jednej minucie jestem tak bardzo zakochana, w następnej nie mogę Ciebie znieść U got me meltin like a sundae, and I want you... Sprawiasz,że topnieję jak deser lodowy,pragnę cię...
![]() Edytowane przez Ania89pc Czas edycji: 2008-09-20 o 10:07 |
![]() ![]() |
![]() |
#1504 |
Raczkowanie
|
Plotkaraaa, Czarnula <33
miodzio. Chciałabym umrzeć przy Tobie. Naprawę kochasz mnie? Pogrzeb ten stary świat... Gdyby rosły wyłącznie koniczyny czterolistne, szczęściem byłoby spotkać trójlistną ... Jestem cieniem... Uśmiechamy się czasem do siebie... Piję zbyt mocną kawę...serce bije mi jak oszalałe. Bez ciebie dzisiejsze wzruszenia byłyby tylko martwym naskórkiem dawnych uniesień. Są takie dni, gdy nienawidzę wszystkich, którzy znają moje imię... Czasami działam emocjami... nie mam dokąd uciec. Czasem emocje podcinają stabilność moim krokom. Każdy z nas ma coś za skórą. Każdy z nas miał sny, których nikomu nie zdradzi. Podaruj mi coś, czego nie zdobędę sama, a wtedy ja szepnę Ci- możesz mnie dotknąć... Przychodzisz do mnie Masz taki zamyślone usta Masz takie malinowe oczy Ale pewnym krokiem kroczysz ... Nie chcę zostawić żadnych łez, chociaż wiem, że czasem bolało... Chodźmy spać, późno już... Zagryzam wargi, gdy płyną łzy. Rozświetlasz swoim blaskiem mrok, Sprawiasz , ze w życiu każdy krok Jest ważny... Ty nie starasz się zatrzymać mnie... Niby bezpiecznie, ale wcale nie jest dobrze w moim śnie... Spotkanie jakich mało, na środku świata im zdarzyło się. Rozczarowują noce... Schowam choćby nie wiem co, kulawą myśl, bezbarwne tło. Słowa nawet, gdy piękne, to tylko słowa! Nie mów mi, że jest inaczej. Ust zmieszanych smak nie powtórzy się, nigdy już. Słów niedokończonych sens został w nich. Żegnaj. Nie będzie to wielka rzecz, jeśli mnie opuścisz... A my tak łatwopalni, biegniemy w ogień...by mocniej żyć. A my tak łatwopalni, tak śmiesznie mali. Znam ludzi z papieru, co rzucają się na wiatr... Wiem jak zimno potrafi być, gdy wszystko jest ze szkła...
wtedy usiłowaliśmy żyć przeżywać miłość szukać i nie znajdować.. Edytowane przez styrana Czas edycji: 2008-09-15 o 13:33 |
![]() ![]() |
![]() |
#1505 |
Rozeznanie
|
ahh dziewczyny jak to miło że ktoś tu o mnie woła
![]() narkomanka, Rebeliuos, garfieldo14- kocham, ale to już wiecie ;* przepraszam, że tak rzadko zaglądam, ale klasa maturalna daje się we znaki... Na przeprosiny ![]() Na krótką, ryzykowną chwilę porywam cię, zacieram ślad. co zrobić, gdy ta sama droga prowadzi w górę i w dół? a niech się nawet kur_wa sparzę. ale czuję szczęście w pobliżu. za oknem deszcz. przeziębiam myśli o Tobie. schowam mechanizmy obronne i naiwnie rzucę się w przepaść. zaboli? powiedz mi życie, dlaczego?! na jesień proponuję świeczki o zapachu mandarynek i moją miłość. reflektujesz? Za mało mam Ciebie, a innych często dosyć. chciałabym cię okłamać w świecie zamkniętych powiek. kto upatrzył sobie mnie, by sprawdzić ile może wytrzymać jeden człowiek? koniec? phi. miń go i idź dalej. Czasami człowiek zmienia zdanie, czasami zdanie zmienia człowieka. spacer przed północą. jestem. jesteś. idzie ciche, niewiadome. To, co chcę, musze wyrwać światu z gardła. Nie będę się targować. nie życzę ci źle. życzę ci fatalnie.
![]() |
#1506 |
Wtajemniczenie
|
a coś o tym, że jest STRASZNIE ZIMNO. ?
![]() 1.pełna uśmiechu. 2.uśmiech w sercu. 3.pokój. miłość. empatia. 4.Czarne nasze języki od dziko rosnących jagód...
#1507 |
Zadomowienie
|
styrana - boskie
![]() za krótkie jest życie żeby płakać...
Powyrywam ci jaja, żebyś nie mógł pokalać świata swoim nasieniem! ![]() Dziś z łóżka nie wstanę tak będę leżała ! ;P ;] Kobiety dzielą się na : damy, nie damy i nie każdemu damy ;D "zbitej szyby poskładać przecież nie jesteś w stanie" Życie nasze składa się z krótkich momentów, cudownych chwil i przykrych incydentów... "Wole od razu spłonąć niż tlić się powoli" on otchłanią jest tysiąca slow... "I just wanna die in your arms...here tonight "
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1508 |
Raczkowanie
|
Ja mam troszkę takich jesiennych Jesień u nas korone ma tego roku jakby cierniową... Jestem jak ta jesień... złota... szczera... ciepła... czasem zimna... Deszcz! Nadchodzi deszcz... Już czuje go na końcach moich rzęs! Wiatr wieje... serce sie kruszy.. a w głowie jesienny świat... Już jesień rodzi się w moich oczach. Króluje przez kilka miesięcy i odchodzi... Tylko te chłodne, pogodne...Przewiewne ranki jesienne.. zza szyby spoglądam na jesień- ociąga się jak nigdy wcześniej Szary świat zajrzał przez okno.. W szarym deszczu, smutni ludzie mokną Staje się ten październik jesienią bogaty... Kiedy nadchodzisz wypełniona zapachem wita cię pełna wdzięku symfonia liści... o Jesieni! Jesień nadeszla... niewinna... smutna... lecz nigdy ostatnia... Znów pada... Coraz mniej nadziei na słońce... a jesień sie niewinnie uśmiecha Szaro.. zimno... i deszcz pada... coraz wcześniej zmrok zapada... Drzewa żółkną... czerwienieją... wiatry coraz częściej wieją... Liście ziemię ogrzewają... i do snu ją utulają... Świat zasypiać już zaczyna... a o lecie zapomina...
![]() |
#1509 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja też maturalna, więc nie jesteś sama ![]() ![]() mój obecny: jestem Słońcem, o! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1510 |
Zadomowienie
|
Sama sobie chcę zniszczyć swoje życie.
![]() Your move ![]() Jeju... Ale sie wkurzyłam... Napisałam sporo opisów żeby nadrobić i niechcący skasowałam. no ja pier* ale cysterna ze mnie ![]()
![]() |
#1511 |
Rozeznanie
|
Musicie mi wybaczyć mój brak czasu ..
Szkoła ... ![]() ![]() Dopóki walczysz jesteś zwycięzcą. Nie wolno nigdy, z żadnego powodu odwracać się do życia plecami. Telefon milczy. Skasowane wiadomości. Nie uwierzę już nigdy ... Mistyczne akordy pamięci zabrzmią znów gdy przywołają je wspomnienia. Miłość jest jak balon. Czasami pęka .. Bo są takie chwile, za które człowiek oddałby całe życie .. Budzę się z Twoim imieniem na ustach ... ... i usłyszeć bicie Twojego serca ;* Cierpliwość jest gorzka. Ale jej owoce są słodkie. Cios zadany uczuciem boli bardziej niż cios zadany nożem. Czas przemija. Odchodzi w zapomnienie każda upragniona chwila ... Czasem każdy dzień przynosi lęk ... Jeszcze nie raz odejdzie ktoś z kim chciałbyś połączyć los .. Jeśli bardzo chcesz możesz dosięgnąć gwiazd ;]]] Jeśli ten dzień jest ostatni ... Proszę nie mów mi tego ... ;* Niewdzięczny los zmienia życia bieg.
![]() |
#1512 |
Zadomowienie
|
Transcendentna energia
![]()
![]() |
#1513 |
Zakorzenienie
|
każdy mój dzien na skinienie Twoich rąk w pozytywny zmienia się.
każdy krok zaprowadzi nas ku sobie wiele chwil tracimy wciąż czas załagodzi każdy żal między nami może byc inaczej ich twarze to płomień wymiana spojrzeń, tematy, uśmiechy bądź moją obiecaną ziemią niech nikt nie śpi, wyśpimy się po śmierci po tej nocy chce to Ciebie wracać kawy łyk, biore plecak i zamykam drzwi na klucz dzwoni ten, co każdego dnia telefon i już wiem-zapomniałam chciałam dobrze lecz na przekor dzieje sie koniec dnia, myślą jeże w ciepłej wannie chodź, zabiore Cię na spacer pod spojrzeniem Twoim znowu zmienie się możesz wiac mnie za reke, mozesz tez smiac sie ze mnie rose mam na twarzy a Ty na mnie patrzysz znów mozesz czasem nie mowic, czasem mozesz nie lubić gdy wyjezdzasz za daleko jest mi zle |
![]() ![]() |
![]() |
#1514 |
żona
|
tak nie musiało być, zaplątałes życie mi...
Dla Ciebie dzisiaj moje serce oszalało ![]() Dla Ciebie dzisiaj moje życie zwariowało ![]() To Twoje oczy powiedziały kochaj mnie ![]() To w Twoich ramionach zawirował dzisiaj świat ![]() Trzymaj mnie i niech ten taniec trwa A wszystko to przez pare chwil.. <3 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1515 |
Raczkowanie
|
strasznie dawno nie odwiedzałam tego wątku ale jakże mi miło, że akurat natrafiłam na opisy wspaniałej _Anusi_ zawsze uwielbiałam Ciebie i twoje opisy.
kradnę wiele. dziękuję. ;* ___ żeby nie było off dam taki standardowy opis: Big Girls Don`t Cry (;
![]() |
#1516 |
Zadomowienie
|
Gdybym mogła prosić o jakieś samolubne opisy
![]() Bez namysłu podam Ci truciznę . 12 lat to i tak za długo. I ubiorę najpiękniejszą sukienkę. Ty ponownie wyznasz mi miłość. Tyle myśli w sekund tyle. Co włożysz na nasze rozstanie? Blady beż, czy gorące czerwienie? Czy masz już przygotowane ostatnie zdanie? A świat dla Ciebie znowu otworzy ręce. Swoje ciało umieszczam w sukience. Wkładam nogi, piersi i ręce. Nikt nie będzie wiedział, kim jestem, tylko suknia mnie zdradzi szelestem. Przychodzisz do mnie. Siadasz pod oknem. Oddychasz spokojnie. I zdejmujesz spodnie. Let me in, please it's cold I'm freezing out here, I miss you my dear. Pozwól mi wejść, proszę jest zimno, zamarazam, tęsknie za tobą kochanie. Like it or not, I'm all you've got. Czy ci się to podoba czy nie, jestem wszystkim co masz. Spend my days just searching, spend my nights in dreams. Poświeciłam swoje dni poszukiwaniom, poświęciłam swoje noce marzeniom. Stop looking over my shoulder baby. Przestań patrzeć przez moje ramie kochanie. |
![]() ![]() |
![]() |
#1517 |
Raczkowanie
|
Między nami nic nie było.
Karuzela z madonnami. Szare eminencje zachwytu. Opowiadanie z raju. Gawęda o wierności. Zaufałam Ci. Bezpruderyjnie. Żeby mnie skumać musisz mieć intelekt i dystans. Siła marzeń. Rzeczywistość to iluzja wywołana zbyt dużą ilością krwi w ukł. alko. ![]() Ona je*ana lafirynda.! On.? Kłamca i idiota. Pigułka czasu. <3
![]() |
#1518 |
Raczkowanie
|
Anusia! dziękuję bardzo. Twoje opisy również kocham. i też to wiesz. mam nadzieję.
![]() opisy oczywiście cudowne. <3. czarnula4 - cudności. ![]() nie mów mi, że wszystko przemija. tęsknie do tamtych chwil. gdzie ty i ja. i wczesna jesień. szkoda, że wspomnień nie da się spalić. tak jak zdjęć. pogasły światła. i zamknęli niebo. nic nie będę mówić. i będę pisać sobie bloga. na hasło. zamarzyłam o lodach czekoladowych. a może o arbuzie. sama nie wiem. zapomniałeś zabrać wspomnień. jesień idzie, jesień. wymieniłam, bo mi do jesiennej kolekcji ubrań nie pasował. purpurowa torebka z uczuciami. właśnie się zamyka. jesienią pod niebo wzlatują latawce.
![]() |
#1519 |
Raczkowanie
|
Czas poplątał kroki
Ma zielone, kocie oczy Tak samo jak Ty... Czasami wolę to niż czułość waszych obcych rąk. Dobre niebo kiedy wszyscy śpią. Tylko błagam nie załamuj rąk Chroni nas Bóg. Jak mogłeś odejść stąd w taką nieludzką noc? Ja tańczę, a niebo, niebo gra Ja śpiewam, prze-niebieski czas. Każdy bogiem sobie sam. Mała, Ty wiesz, dławi mnie tlen, a każdy dzień wymyka się... Aż najmniejsza z dróg dotknie twoich stóp. Słowa, słowa – ciepłe rzeki mętnej wody Słowa, słowa – jeśli uwierzysz to się utopisz... Spadam Pomiędzy zdania W niedorzeczności Bez wahania. ( COMA! wiec w "" wszystko ![]()
![]() |
#1520 |
Raczkowanie
|
'przecież nas drzwi dzielą
nie tysiące mil.. żeby to skrócić, zapomnieć muszę się upić, przewrócić. W górze ktoś pociąga sznurki nam, na złość przestawia klocki. Drugą mnie miej w zapasie. Uśmiecham się.Lek na chorą duszę. Wiem ty mój anioł stróż trzymasz mnie gdy patrzę z okna w dół .. On jest ze mną cały czas, zna tajne przejścia. Do gwiazd. ![]() Sam na sam, ciągle dobrze nam. Co zburzę to sklejam w domek z kart, przetrzymam w nim największą z fal. A Ziemia jak na złość na odwrót kręcić się dla nas nie musi. (: Wierzę tyle ile trzeba w cuda co przylecą z nieba. najlepiej jak wyjedziesz gdzieś nożem do tapet potnij mnie. Radio gra przez sen,śmieci chodzą wprzód i wstecz. Czemu nie ma Ciebie.. ? Patrz.Nie znoszą nas za to co mamy w oczach. Ty sięgaj chmur, nad ziemią kilka stóp. Żeby być w niebie wcale nie trzeba wcale nie trzeba chodzić do nieba! ![]()
![]() |
#1521 |
Raczkowanie
|
tak pachnie naiwność.
nienawidzę tego dnia, kiedy zaczęłam wierzyć we wszystko. bicie twego serca, to najpiękniejsza muzyka. słowami świadczyć miłość - to nie miłość. jestem by współkochać. nie współnienawidzić. amfetamina ma gorzki smak. |
![]() ![]() |
![]() |
#1522 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Należę do osób bardzo samokrytycznych akurat,no ale coś tam wyszkrobię najwyżej nie weźmiesz ![]() 1.Cudowna?Aleś mi tu wyskoczył z nowością ![]() 2.Komplementy mi się już znudziły, codziennośĆ ... 3.Nudzicie mnie tymi komplementami.Już dawno to wiem ![]() 4.Piękna, cudowna i wogóle oh i ah...a co sie będe oszukiwaĆ ![]() 5.JA piękna TY bestia...takie życie,a "life is brutal" ![]() tylko tyle na myśl mi przyszło...
Mówią:"Jesteś za wulgarna" a z nich towar na anioła też kure^wsko marny ![]() dziołszki ze śląska co sie sam chcom pogodac po naszymu zapraszom ![]() ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=358606 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1523 |
Zadomowienie
|
Kochane mam prośbę
![]() Potrzebuję krótkich, zaczepnych opisów o tym, że chłopak przestał się starać... Oraz, że zależy mi na nim niesamowicie, ale nie takie dosłowne. Proszę ![]() ![]() ![]() Może: Domiiniisiia kee DarlingForeverYours Frizz Plotkaraaa Lougess Bo kocham Wasze opisy <3 __________________ Tu na miłość nie ma miejsca...
„She´s Miss California, hottest thing in West LA. House down by the water, sails her yacht across the bay. Drives a Marinello, Hollywood´s her favorite scene. Loves to be surrounded with superstars that know her name..” Edytowane przez societygirl17 Czas edycji: 2008-09-15 o 20:11 Powód: literówka |
![]() ![]() |
![]() |
#1524 |
Raczkowanie
|
W filiżance szukam Twego smaku.
W taką ciszę, wszystkie gwiazdy na niebie wyliczę. Wołam cię. Kochanie, raz jeszcze przemyśl to. Pozorami kryjesz twarz. Chemiczny świat. Talent do życia? Magiczny teatr tylko dla obłąkanych. Noc została wymyślona po to, żebyś mógł bez trudu oswajać się z ciemnością... W słonym deszczu umyj oczy z resztek snu... Bełkot losu. Parodia wzruszeń. Fikcyjna miłość... Czemu Cię nie ma na odległość ręki? Myślą swą szukają szczęścia. Czarny chleb i czarna kawa. Opętani samotnością...
#1525 |
Przyczajenie
|
Prosiłabym o opisy związane z tym , że on ma problemy a ja mu chciałam pomóc a on odrzucił moją pomoc, wkurzył się i zablokował;((((( Ehhh.. Liczę na Was <3
#1526 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
majne: Tanio, Łatwo, Szybko Można Dostać W Twarz ... xD ` Boli Głowa Bolą Uszy Na Dodatek Jeszcze Suszy ; P Ja Ludź, Ty Ludź, My Człowieki... Bo Szkoła Óczy I Wyhowóje _ Gdy kobieta ignoruje, wtedy pragnie najbardziej Twojej miłości.. x3 Kocham Cię jak szkole w wakacje ![]() Jeśli nie spróbujesz nigdy się nie dowiesz czy było warto... <33 ` Nie będę niczyim aniołem, skoro i tak już jestem diabłem! Podobno milczenie jest złotem?? Ale dla mnie zawsze zerdzewiałym! ; D
![]() |
#1527 |
Rozeznanie
|
Dla Tej Imprezy Ziemi Było Mało .. i Nawet Nieba Mało Było Jej ![]() .. chociaż serce czasem zimne jak bruk nad ranem ..
![]() |
#1528 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
I nawzajem ;* Opisy; * Nie ma nic bardziej niesprawiedliwego niż nieodwzajemniona tęsknota. To nawet gorsze niż nieodwzajemniona miłość. * Kamień uśmiecha się kobiecymi ustami. * Bo ja tak naprawdę najbardziej w życiu chcę kogoś kochać. * Czy pamiętasz pierwsze pytanie jakie mi zadałeś? - Co to znaczy być szalonym..? - Właśnie. Tym razem odpowiem ci wprost: szaleństwo to niemożność przekazania swoich myli. Trochę tak jakby znalazła się w obcym kraju- widzisz wszystko, pojmujesz, co się wokół ciebie dzieje, ale nie potrafisz się porozumieć i uzyskać znikąd pomocy, bo nie mówisz językiem tubylców. - Każdy z nas czuł to kiedyś. - Bo wszyscy, w taki czy inny sposób, jesteśmy szaleni. * Pachnie deszczem. * Mała czarna z mlekiem. * Piechotą do nieba. * Chodź, obudzimy słońce. * Co mi zrobisz jak mnie złapiesz? * Drogi Charlie, nienawidzę Cię. Twoja na zawsze Martha. * Rozebrałeś mnie w czasie 1/30 sekundy. tyle trwa mrugnięcie oka. * Słowa są największym oszustwem, na jakie faceci nas nabierają. Myślałaś, że poznałaś anioła, bo mówi do ciebie wszystkie te cholernie ważne słowa? Głupia. Anioły po prostu są, nie muszą nic mówić, nie udają, że cię znają. Nie muszą. Są, gdy ich potrzebujesz. Anioły są tylko dla ciebie * Wiesz, lubię wieczory. * I pokrzywy rosną na mnie, nie sparz się. * Czując cię obok opowiem o wszystkim, jak często się boję i czuję się bezsilna bez Ciebie. * Czy to ty? Ktoś głaszcze mnie po włosach nie mówiąc prawie nic. * Tak bym chciała, tak chciałabym żebyś tu był Jesteśmy po prostu jak dwie zagubione dusze Pływające w akwarium Rok po roku, Wciąż w tym samym miejscu Cóż takiego odkryliśmy? Te same stare lęki. Chciałabym, żebyś tu był.
Przeznaczenie zazwyczaj czeka tuż za rogiem. Jakby było kieszonkowcem, dziwką albo sprzedawcą losów na loterię: to jego najczęstsze wcielenia. Do drzwi naszego domu nigdy nie zapuka. Trzeba za nim ruszyć. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1529 |
BAN stały
|
Warto miec kogos kto zna twe tajemnice, patrzec gleboko w serce. <3
|
![]() ![]() |
![]() |
#1530 |
Raczkowanie
|
[quote=Bniewie;9013603]Gdybym mogła prosić o jakieś samolubne opisy
![]() Przychodzi mi na myśl tylko jedno: * Światem rządzą trzy żywioły: ogień, woda.. i JA!! ![]() i mój: * tego kwiatu jest pół światu, a 3/4 h*ja wartee. ! a to tak o płci męskiej. :P macie może jeszcze jakieś w tym stylu. ? ;>
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:53.