|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1501 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Puszyste też piękne :) forum plotkowe !!
Edukacja elementarna, bikos chce pracować w przedszkolu , a jestem po opiekunczo-wychowawczej wieć tak troche nie bardzo z zatrudnieniem..
będę sie uczyć gry na instrumencie błehehe jak ja nut nawet nie rozrózniam nic mi nie mówią, porażka jednym słowem no ale cóż są na to sposoby jakoś będzie ot mii wyzwanie nie licytujcie sie która ile waży noooo nikogo stad nie wywalimy nie pozbedziemy sieee o nieeeeee ![]() |
|
|
|
#1502 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() dzis sie wkurzylam znow na ta moja wage zepsuta czy jak??? jak wstalam rano znow 91.1 ale przed wyjsciem z domu znow sie wazylam w ubraniu i 90.9 no to ja nic juz nie rozumiem.....Cytat:
fajnie trzymam kciuki i daj koniecznie potem znac co i jak ![]() Cytat:
>>?Cytat:
Ty sie kobieto usamodzielniasz juz nigdy nie bedziesz sie czula w swoim domu jak kiedys.... mialam to samo - lubie tam wracam czuje sie dobrze ale to juz nie to samo....no patrz a jednak napisala jak sie obudzisz daj znac czy zyjesz![]() Cytat:
jak to pozbyc jak ponizej 100 to chudzinki jak my wszystkie ja mam 91 i jestem tez chudzinka a jak nikt sie nie niechce ciebie pozbyc i ani sie waz odchodzic
|
|
|
#1503 |
|
Zakorzenienie
|
Każda kiedyś popełniła błąd picia herbatki z jednoczesnym czytaniem Wizażu
![]() Tak sobie siedzę i myślę, że kiedyś trzeba by zorganizować jakiś ogólnokrajowo-zagraniczny zlot wizażowych puszystek, co Wy na to?
|
#1504 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
moze 17 stycznia by wam pasowalo bede w PL ??? plisssss
|
|
|
#1505 |
|
Zakorzenienie
|
ja tez się piszę... może mi się uda przebić na ślunsk
matko ale mnie bolą jajniki ! ![]() gosiu - jeszcze nie zdechłam ale już prawie prawie, ale teraz mam combo 2 jajniki na raz Faficzku - brałam kiedyś luteinę, ale nie warto wspominać... a jak się bierze nie pamiętam zapytam się koleżanki to ci później napiszę ja biorę teraz Yasmin ale lepiej pomagała mi Diana choć jest straszna "siekiera" ale luteina chyba nie jest anty chyba nie pamiętam hehe koleżankę miałam bomba! hahah nie warto wspominać bo sytuacja była... - jako jedyna wiedziała, że coś do niego czuję i że coś mnie z nim łączy i podbiła między nas, ale cóż są teraz szczęśliwi, albo z miłości albo z miłości do dzieci najważniejszy że cieszy się z córki, ale patrząc teraz nie chciałabym takiego faceta nice - co ty pitolisz! ja tez noszę XL czasami XXL i tez nie waże ponad 100 kg, ważne jest to jak ty się czujesz, a nie jaką masz wagę... Limonka - a próbowałaś jakieś leki na uspokojenie brać tzn. jakaś melisę itp? a jak nie to sio do lekarza i niech ci coś przepisze, bo to męczące jest... Mischoko - mi czasami waga różnie w ciągu dnia pokazywała sama nie pamiętam, dlatego ważę się teraz jednego dnia i o jednej godzinie
Plus Size-owy wątek gadulcowy ![]() Dziś wygram wszystko albo nic. Ostatnią szansę dał mi los - Metro "Chcę być kopciuszkiem" Edytowane przez malinka_86 Czas edycji: 2008-10-31 o 11:54 Powód: dopisałam ;) |
|
|
|
#1506 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1507 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny wy wszytskie tak humanistycznie czy tylko ja tu jestem "ścisła"?
|
#1508 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i na golasa nawet gumke do wlosow sciagam ale moje wlosy to same z dwa kilo waza hahahaCytat:
ehem ja jestem po ekonomii ja wiem ze to "humanistyka" ale ja tam wole scisle rzeczy - stuiowalam handel zagraniczny i najlepiej wychodzily mi metody statystyczne
|
|
|
#1509 |
|
Zakorzenienie
|
Nie powinno się ważyć kilka razy dziennie, waga w ciągu dnia moze się wachać nawet do 2,5 kg!!!
wymierać sobie porę i zawsze o tej samej się ważyć Ślunsk mówicie? nooo spróbuję
|
#1510 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja dyc zech pedziala ze wazem sie ino rano
|
|
|
#1511 | ||||
|
Moderatorka z pazurem
|
Cytat:
![]() Cytat:
Kochana nawet jak my wszystkie pochudniemy do xxxxs to dlaej bedziemy na tym forum Cytat:
I bedzie mozna wypic ![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
#1512 |
|
Zakorzenienie
|
Ano wypić będzie można, jak mnie zawleczecie do pociągu potem i moje szanowne dupsko w wagonie usadzicie :P
|
#1513 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
no to laski ktora robi liste ja moge byc 17 stycznia dostepna
|
|
|
#1514 |
|
Moderatorka z pazurem
|
|
|
|
|
#1515 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
moze Katowice latwo tam dojechac pociagiem choc czy ladne miasto to raczej nie
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1516 |
|
Zakorzenienie
|
yyy ja też nie wiem co ja 17 stycznia będę robiła.. to parę dni przed moimi urodzinami, więc nie wiem czy jakiejś imprezki urodzinowo-rodzinnej nie będzie. ale jak tylko będę miała wolne, to się piszę
|
#1517 |
|
Zadomowienie
|
matko polko!
DOSTAŁAM TĘ PRACĘ!! aaaaaaaaaaaaaaaaa przyjęli mnie... dziewczyny i na wszystkie warunki się zgodzili! normalnie szok... tańczę po pokoju, a wieczorem idę pić Dzięki za kciukasy P.S. Nice Tobie także gratuluję pracki P.S.2 a autko to renault clio jakkolwiek się to pisze ![]() P.S.3 ja studiuję rachunkowość także z humanistyką to niewiele wspólnego ma ![]() P.S. 4 jak spadną ze mnie emocje to napiszę coś sensownego BUZIAKI
|
#1518 |
|
Zakorzenienie
|
Limonatka zawsze możesz zacząć jakąś pedagogikę jak czas znajdziesz bo checi to widzę u Ciebie na odległość
![]() mnie dziś coś chyba chorobka bierzeeee ale ja nie moge sie dać jej bo w poniedziałek jak wiadomo do dzeciaków iddeeee aaaaaa jak nie trzeba to zachoruje a jak nie mam nic do robotuto nieee kurde dobija mnie too![]() akasha gratulacje
|
|
|
|
#1519 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a najlepiej ze wszystko jak chcialas a ja pamietam jak smutalas kilka dni temu i poc oto bylo widac tak mialo byc tak bylo pisane tylko nie wypj za duzo co by do poniedzialku wytrzezwiec
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#1520 | |||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
jak najbardziej!!! Cytat:
hiihi chociaż zawsze mogę gdzieś dojechać ![]() Cytat:
ok to popytaj tej koleżanki o Luteinę bo ja nikogo nie znam kto by to brał... Luteina nie jest antykoncepcja... ja teraz brałam ostatnie opakowanie, teraz mam być na luteinie żeby w ogóle się okres pojawił w terminie a nie jakoś np w 45 dniu cyklu ona ma po prostu wywołać okres... a potem idę na badania sprawdzić jak i czy w ogóle działają moje jajniki czy mam jakieś jajeczka trochę się tym stresuję ale wierze że będzie dobrze ![]() Cytat:
to jakoś łączy sie z licencjatem? Cytat:
hahaha to zawsze jakieś deko ekonomia to raczej nie humanistyczny przedmiot hihihi dziżus podziwiam was dziewczyny bo dla mnie matematyka i tym podobne to TRAGEDIA!!!! Iza STATYSTYKA? matko miałam to na uczelni i przeżywałam tragedie... ale zdałam na 4 ![]() nie spróbuję tylko PRZYJADĘ a skąd jesteś? daleko będziesz miała na taki zlocik? Cytat:
hihih Też mi się wydaje że Katowice to najlepsze miejsce (chyba że zdecydujemy się na inne województwo) bo tam chyba najwięcej pociągów jeździ i przede wszystkim proste dojście do centrum jest zawsze można umówić się na ul Stawowej gdzie chyba każdy trafi ale jak już będzie tak daleko naszych ustaleń co do spotkania to na pewno jakoś się dogadamy żeby się znaleźć ![]() Cytat:
a tak się martwiłaś!!!! teraz to wszystko się ułoży!!!! eh ja już po zakupach, z racji tego że brak gotówki to zakupiłam tylko prezent dla przyjaciółki.... a przydały by się jakieś nowe ciuszki np za nagrodę za 7 na początku Mischoko, Twoja metoda u mnie się nie sprawdza, czyli odkładanie jakiś pieniędzy za każdy zgubiony kilogram
|
|
#1521 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
no ale.. dla przyszłości się poświęcam - tytul mgr zarządzania otworzy mi więcej drzwi niż tytuł mgr turystyki i rekreacji...![]() buuu nie lubię Katowic... do Gliwic przecież też dobry dojazd i super dojście do Rynku :P n ale nie będę się kłócić. i do Katowic też ew. przyjadę :P
|
|
#1522 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a co do statystyki zawsze chetnie pomoge![]() co do wagi to mnie sie wydaje po prostu ze tak jest bo ja mam trawie nie slabe i co drugi dzien waze mniej tylko chyba wiadomo o co chodzi
|
|
|
#1523 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
potem bede w maju w PL
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1524 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
nie no żartuje, zimą są faktycznie paskudne!! ale faktycznie więcej pociągów dojeżdża i dla nietutejszych będzie łatwiej ale to faktycznie jeszcze kwestia do uzgodnienia! Ale termin 17 stycznia może być takim wstępnym!!!!
|
|
#1525 |
|
Raczkowanie
|
Heloo kobitki.Ja wlasnie siedze i pije herbatke wiec moze ja odstawie bo zdarzy sie wypadek heheh. No i pasemek czerwonych koniec zywota.Wrocilam wczoraj do czarnosci.I chyba lepiej wygladam.Moze i lepiej ze wam sie nie pokazaalam z tymi pasemkami o naprawde wygladalam jak wyblakla papuga! A teraz jestem szczesliwa!O! Poza tym spalilam dzis mnostwo kalorii poprzez sprzatanko i mycie okien i takie tam.A teraz sie lenie.a maz kupil mi piekny toster bo moj to juz z 5 lat ma.I tamten rozrzutnie wyrzucilam odrazu!A co! I zjem sobie grzanke!
Małgorzata...- nerwowa choleryczka o duzej pobudliwosci,kobieta o nieprzewidywalnych zmiennych reakcjach jak u pstraga.Urocza kobieta pelna magnetyzmu.Nie łatwo w całej rozciągłości poznać jej psychikę, gdyż wszystko u niej za szybko się zmienia! |
|
|
|
#1526 |
|
Zakorzenienie
|
Faficzkowa, wcale tyle ścisłych nie ma. Więcej przedmiotów typu - przeczytać i wykuć. Owszem, znowu mam rachunkowośc i znowu mam statystyke (na licejcjacie z turystyki też miałam),ale jakoś sobie dam chyba radę, bo nawet okej wykładowcy są. A tak to mnie nudzą przedmioty wszystkie jak na razie - zarządzanie strategiczne, zarządzanie procesami, koncepcje zarządzania to dla mnie jeden i ten sam bełkot :P
|
#1527 |
|
Zakorzenienie
|
Mischoko - ale codziennie się ważysz? ja się ważę raz w tyg.
Roses - a ja jestem noga z humanistycznych lewa naprawdę ![]() chilanes - taaa zgadzam się, zaprowadzicie nas na pociąg i usadzicie, byle bym we Włoszczowie nie wysiadła ![]() akasha - się wiadomo to było to dobrze, że tak wyszło cieszymy się ![]() Faficzku - się wie, że przyjadę na zakupy to ja z ta luteiną to nie wiem nic, poszukaj może na internecie gdzieś jest napisane. będzie dobrze, będzie tyle jojek że szok ![]() co do 17 stycznia to ja będę pewnie miała wolne - jeśli się uplanuje, że się spotykamy to się jakoś zjawię, ale ktoś mnie musi odebrać z dworca co do studiów "ściśłych" to mówiłam o jakiś takich w stylu informatyka, matematyka itp ja znowu z ekonomi jestem mega hiper noga
|
#1528 |
|
Zakorzenienie
|
czy Was nie można zostawić nawet na chwilę?
![]() Roses, Nice gratuluje ![]() Ex się uspokoił, nie pisze do mnie, ma opis "Oddam serce w dobre ręce " to dobrze rokuje. Za to z Ł zrobiłam mały eksperyment. Od momentu kiedy powiedział, dostał pracę i natychmiast do niej idzie, nie odzywałam się. Nie no, dobra, o 3 w nocy jak wróciłam do domu napisałam smsa, ale wtedy nie byłam wstanie panować nad sobą do końca Nie odpisał, więc czekam aż się łaskawie sam odezwie. Ciekawe kiedy mu się przypomni. Narazie non stop ma w opisie, że pracuje, ciekawe.. Z jednej strony jestem na niego zła, z drugiej mam to kompletnie w a poza tym zero kontaktu itd to się chyba trochę myli...
|
|
|
|
#1529 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
z powodu tego przedmiotu zrezygnowałam z kierunku studiów który mnie interesował najbardziej.... eh ale chcę żeby te studia dawały mi też jakąś satysfakcję i radość a nie żebym musiała się męczyć i ryczeć przed każdymi zajęciami.... więc Tobie GRATULUJĘ i może teraz jest taka tragedia, a na późniejszych semestrach będzie coś bardziej konkretnego? ja też mam teraz takie ogólne pierdoły... to specyfika polskiego systemu edukacji szkolnictwa wyższego... (dobrze to nazwałam? )Cytat:
cholera z tą luteiną wydaje mi się LOGICZNE ale jednak nutka niepewności jest a z dworca nie martw się na pewno Cię odbiorę OSOBIŚCIE! ale kiedyś ja wpadnę do KIELC bo nigdy tam nie byłam hihihTakich ścisłowców jak ty to chyba tutaj nie ma chyba że nie chcą się przyznać Cytat:
kurde masz przekichane z tym Ł ciekawe co z tego będzie! i przede wszystkim gratuluję konsekwencji że do niego nie piszesz tak trzymaj! nie daj się! niech on się trochę postara, a co
|
|
#1530 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() chociaż intensywnie się zastanawiam nad tym czy go najpierw nie wykorzystać trochę bo jeśli o to chodzi to się dogadujemy bezbłędnie |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:44.

jakoś będzie
ot mii wyzwanie

wow!
ale przed wyjsciem z domu znow sie wazylam w ubraniu i 90.9 no to ja nic juz nie rozumiem.....

ale ja nie moge sie dać jej bo w poniedziałek jak wiadomo do dzeciaków iddeeee aaaaaa jak nie trzeba to zachoruje a jak nie mam nic do robotuto nieee kurde dobija mnie too

ale faktycznie więcej pociągów dojeżdża i dla nietutejszych będzie łatwiej