|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1501 |
Raczkowanie
|
Dot.: GANG spod topiku dla starajacych sie czII
|
![]() ![]() |
![]() |
#1502 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() laski z innej beczki od wczoraj mnie czkawka meczy ...... (niechybnie ciaza ) hahahahahahahah
![]() |
#1503 |
Zakorzenienie
|
Ty się nie śmiej. A ten śluz jakiego koloru wczoraj był?
Jak pisałam nie będę Cię nastawiać, ale spowiadaj się tu no już ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1504 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1505 |
Zakorzenienie
|
Najlepiej poczekać na Kasię, zobaczysz co Ci powie. Mi ostatnio dobrze powiedziała ja miałam owulkę w 22dc.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1506 |
Zadomowienie
|
Hej Dziewczynki!!!
Oddałam pracę!!! ![]() Jak fajnie napisać do Was i poczytać! ![]() Przyznam, że czytałam Was w weekend do 2:00 ![]() ![]() Skończyłam wtedy na super wieści o Olivce, a dziś czytałam Was dalej no i aż szkoda, że taką wieści przeczytałam, że Olivka jeszcze te zastrzyki bidna brać musi, a igły się wszak boi! ![]() Ale już dobrze będzie! Już tyle dziewczynek to przeszło (i ja sama też), a i tak to ponoć już nieźle, bo znaczy, że to możliwe jest, więc tylko pewnie cosik podtrzymującego, wzmacniającego dać trzeba i będzie piknie! ![]() A gina masz fajnego, więc trzymam kciuki Olivko!!! I za każdą trzymam!!! Dziewczynki - jak super, że o mnie pamiętacie!!! Kochane jesteście!!! ![]() Dzięki!!! I co ja mam Wam tak na szybko napisać jak u Każdej tyle różnych spraw było? - a to sie uczą Fruzia i Zuzia (ja też jeszcze socjologii, ekonomii i ang. muszę się uczyć i egzaminki zdawać!), Tola i Asia pięknie mieszkanka urządzają, Mischoko ładniuśkie tempki zapisuje (wyglądają... zachęcająco! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ale fajnie, że jesteście!!! ![]() A jam wyciupana lekko ![]() ![]() ![]() Trzymałyście kciuki???? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1507 |
Zakorzenienie
|
To gratuluje ja utknęłam na 1 rozdziale, muszę go poprawić, a nie mam do tego weny. :/
Miałam złożyć pracę do 15 listopada ale ten termin stał się dla mnie odległy teraz najważniejsza dla mnie jest IUI |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#1508 |
Zakorzenienie
|
Hej Jane widzisz NARESZCIE ta koszmarna praca oddana.. juz masz jeden kłopot z głowy teraz mozeszmyśleć o czymś przyjemniejszym!!!
![]() Ty jak cos napiszesz chodx rzadko ![]()
![]() |
#1509 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Pierogi jeju kiedy ja ostatnio lepilam chyba na Boze narodzenie Cytat:
![]() Trzymam kciukasy i melduj codziennie jaka temi masz Piwusia normalnie brak slow dla materialistki i centusia olej sobie fajnego faceta masz ja bym takiego chciala ![]() Aga jak tam samopoczucie ??Konsultowalas wyniki z lekarzem?? Jane to teraz kciuki trzymamy ![]() Znow chce mi sie spac a nie przebrnelam jeszcze przez cale mieszkanie ech slimak sie zrobilam mecze sie jak staruszka nie te lata ![]() Ide po kawke godzinke pauzy a potem dalej do dziela ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1510 |
Zadomowienie
|
Oliveczko Kochana!!!
![]() Ale kumam Cię doskonale - oj, wiem jak się nie chce pisać, wiem, wiem! A Ty moim zdaniem zupełnie jeszcze usprawiedliwiona jesteś - normalnie się pisać nie chce, a co dopiero gdy fasolka krąży bliziutko Ciebie (bo szanse są naprawdę b. duże - szkoda, że tym razem jeszcze fasoleczka nie zostałą na dobre, ale wiesz - przypomniałam sobie, że zażywałaś po tym hsg antybiotyki i jakieś tam leki, więc może lepiej, że za chwilkę przyjdzie? Bedzie silniejsza! Ona już wie co robi!!!) |
![]() ![]() |
![]() |
#1511 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ale serio - normalnie supcio slicznie ślubnie wyglądałaś! Ta koronka, parasolka - ojej! Wiecie co - ja to bym chyba jeszcze raz chciała ślubik sobie z moim kochanym M zrobić i znów się w tę księżniczkę zabawić - suknie długa, radość i uśmiech od ucha do ucha, takie szczególne bicie serducha ![]() ![]() Edit: Dzięki Kathi!!! Trzymać kciuki to jeszcze trzeba ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1512 |
Raczkowanie
|
AAA dziekuje samopoczucie ok, mamuśka juz wyjechała i tak cicho sie zrobiło aż głupio, a wyniki podobno sa ok ale w sobote do gina idę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1513 |
Zadomowienie
|
Agi - hejka
![]() A jakie Ty badanka zrobiłaś, bo coś mi się nie przypomina??? Edit: Hej - jesteście! Widzę Was ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1514 |
Raczkowanie
|
Robiłam różczkę, cytomegalię, toxo, herpes, i z krwi wszystkie
|
![]() ![]() |
![]() |
#1515 |
Zadomowienie
|
O ja - to faktycznie przegląd niezły! I jak super, że już słyszałaś, że są dobre
![]() A co to herpes - nie słyszałam chyba o czymś takim....? - choć wiadomo, że tyle tych bakterii kochani naukowcy wymyślili, że aż skórka cierpnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1516 |
Zakorzenienie
|
Jane! A kiedy bronisz tą pracę? Najważniejsze, że ją skończyłaś. I pomyśleć też możesz o swojej fasolce, a nie tylko o naszych!
![]()
#1517 |
Rozeznanie
|
.......
juz mnie tu nie ma ![]() Edytowane przez piwusia5 Czas edycji: 2008-10-09 o 18:30 |
![]() ![]() |
![]() |
#1518 |
Raczkowanie
|
Wiesz co ten Herpes to chyba jakiś wirus co powoduje min, opruszczkę i jeszcze jakies choroby co może prowadzić do poronienia, gin . chce to wykluczyc jako sprawce mojego poronienia
|
![]() ![]() |
![]() |
#1519 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1520 |
Zakorzenienie
|
Piwusia! Kochana!
![]() ![]()
#1521 |
Rozeznanie
|
Ale serio - normalnie supcio slicznie ślubnie wyglądałaś! Ta koronka, parasolka - ojej! Wiecie co - ja to bym chyba jeszcze raz chciała ślubik sobie z moim kochanym M zrobić i znów się w tę księżniczkę zabawić - suknie długa, radość i uśmiech od ucha do ucha, takie szczególne bicie serducha , głupawka w kościele... - ach to było extra!!!
ten fragment to nie o mnie... moje panie coś się Jane pomyliło chyba ale cóż ![]()
#1522 |
Zakorzenienie
|
piwusia bardzo ci wspolczuje
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1523 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() A obrona - hm, to jeszcze zejdzie - moja kochana psorka (jest naprawdę extra!!!) mówiła, że może egzaminy przed świętami się uda, to po nowym roku obrona - - a jakby wcześniej to byłoby super!!! - tylko, że ja jeszcze nic nie umiem i szczerz mówiąc marzy mi się trochę zwolnić i odpocząć, wiecie - poleniuchować zwyczajnie, no! ![]() A tu jeszcze autoroferetat z celami, tezami, metodyką, no i wnioskami pisać trzeba, prezentację przygotować, uczyć się i lektury czytać (to sobie z Fruzią podać rączkę możemy ![]() ![]() A śnią mi się strony pracy - że nie po kolei są złożone, że jakieś spójniczki, przyimki nie zostały "zschiftowane" na początek kolejnego wiersza - ot, głupoty takie! ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1524 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Piwusia - napisze Ci tylko tyle..... Wiem doskonale co przezylas ![]()
![]() |
#1525 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Hm, ten fragmenick to faktycznie o Madziwni był, bo odpisywałam na Jej pościk i załączone śliczne Jej fotos, ale że wspominałam tam o Waszych rozmowach, to może tak się złożyło, że pomyślałaś, że to o Tobie ![]() I naprawdę - podziwiam, bo wiele osób po takich przejściach boi się mężczyzn, nie chce mieć dzieci - aleś Ty dzielna woman!!! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1526 |
Zakorzenienie
|
Piwusia
![]() ![]() Tz kocha cie a Ty kochasz ejgo i nic wiecej nie jest wazne a to co minelo zamknij drzwi slonce na kilka klodek i nie wracaj do tego bo ja wiem jak to boli Mam swoja historie ktora trzymam pod kluczem niejest tak przerazajaca jak Twoja ale nie usmiecham sie na mysl o niej SLonko napewno niedlugo wasza fasoleczka bedzie z Wami i beziecie najszczesliwsi na swiecie bez bialej sukni i i fety ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1527 |
Rozeznanie
|
Jane dziękuje za konplementy skierowane do mojego stylu... nie omieszkam się przekazać mojej polonistce z podstawówki
![]() Wszystki Wam dziękuje za słowo zrozumienia. Nie pojadę na ten ślub napewno. Moja siostra jest ode mnie starsz o 12 lat a głupsza o 20 ![]() ![]() ![]() P.S Izuś mnie wczoraj czkawka męczyła... ciąża niechybna ![]()
#1528 |
Zadomowienie
|
Kurcza - wiecie co? Aż tak sobie uświadomiłam, że tu masa cała niezywkłych osóbek!!! Super kobitek! Extra girls!!!
Naprawdę to Każda jest wyjątkowa! Każda z nas!!! Hej - no, podziwiać się, podziwiać się dziewczynki!!! ![]() ![]() ![]() ![]() P. S. Piwusia - nie wiem, ale mnie to chyba ochotę by wzięła napisać coś wprost siostrze jak to jest i jak ja widzę jej zachowanie! Szczerze, otwarcie! Niech wie dlaczego nie masz ochoty jechać! Może z czasem, kiedyś, choćby na stare lata ![]() Edit: i wiesz co? Seryjnie cieszę się, że się wyrwałaś i gratuluję!!! I fajnie, że tu sobie z nami piszesz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1529 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() no dol mnie bierze no.... tak sie cieszylam a teraz jakos nie wierze no.... Ech trzeba do jutra poczekac moze akurat sie znow usmiechne no ![]()
![]() |
#1530 |
Zakorzenienie
|
A ja pomarudzic przyszlam bo bo to wszystko mnie dobija ten wyjazd do Polski to ze moje dziecko nie spia powinno juz 3 godz temu ,ze nie zrobilam co zaplanowalam ,ze nikogo z rodziny tak naprawde nie obchodzi jak sie czuje a czuje sie podle
Najgorsze jest to ze od czasu sexow z mezem boli mnie podbrzusze dzis to juz przegoecie ni ejakis straszny bol ale wystraszyl mnie i ide jutro chyba do gina jak nie przejdzie i jeszcze te glupie sny ze moje dziecko pepowna sie owinelo i lekarz nie dal mu szans na przezycie no dola mam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:36.